Találatok a következő kifejezésre: Tényleg elmarad a (5 db)

Idén tényleg elmarad a nyár?

Az okosok szerint NEM lesz nyár. Ami azt jelenti hogy 30fok fölé nem nagyon megyünk+ eleve ilyen szar id? mint most hogy szakad a jég.

Legjobb válasz: nem marad el.

nem marad el.
Nekem a kolléganõm mondta, hogy talán augusztusban lesz 3 hét jó idõ, addig szakad-eláll. Nem tudom, hol hallotta, én nem hiszek ebben. Nálunk pl. most is úgy süt a nap, hogy egész délután napoztam.
Szerintem nem.
Nem is bánom, hogy nem lesz 40 fok meleg heteken keresztül :S
nálunk most jó idõ van.amugy én se szeretem ha annyira meleg van, szétizzadom magam :S

Tényleg elmarad idén a Sziget fesztivál?

Legjobb válasz: nem, csak rövidebb lesz

nem, csak rövidebb lesz
Már rég reklámozzák a tv-ben, hogy kapható jegyek, kik zenélnek. Amúgy csak egy v két nappal lesz rövidebb. Már minuszban kell számolni Mert lesz minusz egyedik nap is. (pár év múlva minusz hét lesz a neve)
Kb. 10 éve minden alkalommal bejelentik, hogy nem lesz többet a fesztivál, meg elköltözik. Nekem a 2008as volt eddig a leghosszabb, mivel szekusként a -5. napon is kint kellett lennem.
betilthatnák már. sok huligán!

Tényleg létezik olyan hormon amit hogyha tüzelés idején adok a kutyámnak akkor elmarad a tüzelés?

Augusztusban tüzelne a kutyánk és van egy pici kan is ami nem lenne probléma, de éppen akkor fogok szülni kicsit súlyos lenne azt az 5 hetet végigszenvedni velük.Tudom beszéljek a dokival emgyek is majd hozzá vmelyik héten, de azért szívesen vennék tapasztalatokat.

Legjobb válasz: Olyan van ,hogy kutyusnak fogamzásgátló.De mindenképpen erre csak az állatorvostól tudsz kérni segítséget.

Olyan van , hogy kutyusnak fogamzásgátló.De mindenképpen erre csak az állatorvostól tudsz kérni segítséget.
igen, van olyan oltás, amitõl most vagy nem tüzel, vagy nem lehet vemhes.pontosan nem tudom hogy mûködik, de az tuti, h van.
Tüzelni mindenképpen fog, csak nem lesznek kölykei.Viszont, ha adatsz be neki oltást, kérdezz rá a kockázatokra is(késõbbi daganatos betegségek, hormon változás stb.).

A kedvenc zenekarom basszusgitárosával álmodtam. Egy fesztiválon voltunk, hatalmas vihar közeledett, lefújták a koncertet. Ez azt jelenti, hogy tényleg elmarad? Jövő héten játszanának a hegyalján.

A kedvenc zenekarom basszusgitárosával álmodtam. Egy fesztiválon voltunk, hatalmas vihar közeledett, lefújták a koncertet. Ez azt jelenti, hogy tényleg elmarad? Jöv? héten játszanának a hegyalján...

Legjobb válasz: Igen, ne is indulj el. Még jó hogy az agyad szólt elõre

Igen, ne is indulj el. Még jó hogy az agyad szólt elõre
Prekog vagy! Kötelességed értesíteni a zenekar rajongóit!

Az elmaradt mensi után (tehát nem jött meg) egy héttel teszteltem, negatív lett. Jó a teszt? Vajon tényleg nem vagyok terhes?

nem szeretnék babát, a mensim is rendszertelen, védekeztünk, hormonproblémáim is vannak...

Legjobb válasz: jók a tesztek.

jók a tesztek.
Akkor valószínûleg nincs baba! Nyugodj meg, mert a stressz miatt is késhet. De azt írod, hogy rendszertelenek a ciklusaid, akkor meg valószínûleg az lehet. Ha tényleg védekeztetek, nem igen vagy babás!!! Fõleg, hogy még a teszt is negatív. Csak nyugi, és megjön!
Én hetente néznék többfélét a helyedben.Nekem ez a 3.terhességem, akartam is a babát és amikor nem jött meg kértem a gyógyszertárban a legérzékenyebb tesztet, amit ajánlottak, reggel teszteltem és negatív lett.Utánna vettem a Tescoban egy olyat ami mindig bevált (Lilly)az pozitív lett és nem is reggel teszteltem.Ennyit a megbízhatóságról, ezért csinálj több különbözõ tesztet amég nincs menszid.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!