Találatok a következő kifejezésre: Tényleg elmarad a (6 db)

Idén tényleg elmarad a nyár?

Az okosok szerint NEM lesz nyár. Ami azt jelenti hogy 30fok fölé nem nagyon megyünk+ eleve ilyen szar id? mint most hogy szakad a jég.

Legjobb válasz: nem marad el.

nem marad el.
Nekem a kolléganõm mondta, hogy talán augusztusban lesz 3 hét jó idõ, addig szakad-eláll. Nem tudom, hol hallotta, én nem hiszek ebben. Nálunk pl. most is úgy süt a nap, hogy egész délután napoztam.
Szerintem nem.
Nem is bánom, hogy nem lesz 40 fok meleg heteken keresztül :S
nálunk most jó idõ van.amugy én se szeretem ha annyira meleg van, szétizzadom magam :S

Tényleg elmarad idén a Sziget fesztivál?

Legjobb válasz: nem, csak rövidebb lesz

nem, csak rövidebb lesz
Már rég reklámozzák a tv-ben, hogy kapható jegyek, kik zenélnek. Amúgy csak egy v két nappal lesz rövidebb. Már minuszban kell számolni Mert lesz minusz egyedik nap is. (pár év múlva minusz hét lesz a neve)
Kb. 10 éve minden alkalommal bejelentik, hogy nem lesz többet a fesztivál, meg elköltözik. Nekem a 2008as volt eddig a leghosszabb, mivel szekusként a -5. napon is kint kellett lennem.
betilthatnák már. sok huligán!
XD
Persze hogy ö volt én is hallottam. Van nekije oan nagy viharkabátja, abba kiálla dombtetõre és már jön is vihar rátok...ha nem vállaljátok el a közmunkát..
"Nem hallottam hogy valaki is okolta volna Orbánt a szélviharért" Nem, csak azt állította a baloldal habzó szájjal, hogy Orbánék azért találták ki, hogy vihar lesz, hogy elmaradjon a baloldali gyûlés. Aztán amikor tényleg megjött a vihar, szájból segg. Innentõl a szarkazmus megokolt.
Nem hallottam hogy valaki is okolta volna Orbánt a szélviharért.Emlékeztetlek mi tötént"anno" a tüzijáték alkalmával.Ne legyen kétséged afelõl, mit csinált volna FIDESZ ha megtartják a rendezvényt, és hasonló tragédia történik.A megjegyzésed egyébként nem volt vicces.Pro-és kontra szoktak élcelõdni ilyesmikkel.Kérdezhetném:tán Gyurcsány viszi az Országot a balkán ill. kelet felé?
"Szerintem igenis tudatosan volt szélvihar...de érdekes tavaly hóvihar...fura." Komolyan gondolod, hogy még ha lehetséges lenne is (nem az), volna itt erre keret? :)
Én nem akarok politizálni, de gondolkozzunk el azon, hogy honnan a francból lehet tudni egy héttel elõre, hogy pont aznap délután szélvihar lesz...és lett? Vajon tényleg kamu az idõjárás manipulálás? Ma is bemondták a rádióban, hogy fányolfelhõs lesz az ég...érdekes...hajnalban már szépen összecsíkozták az eget a repülõk. Szerintem igenis tudatosan volt szélvihar...de érdekes tavaly hóvihar...fura.
Kiderült, hogy világhatalom vagyunk. A magyar kormány kezében a HAARP. :D
Legalább megspórolta a pénzt a baloldalnak, amit a statisztáknak fizetnek, hogy ott álljanak, tapsoljanak és magyar, árpád sávos zászlót lengessenek. Persze a fityisz is így csinálja, remélem elfújja az összes parlamenti önképviselõt az óceán közepébe a szél.
Az eredeti tervek szerint tornádó csapott volna le a naggyûlés kellõs közepén, és magával ragadta volna Meterházit és Kunczét, miközben az eseményrõl más okból távolmaradó Gyurcsányt patás képében vetítették volna a fidesz fizetett ügynökei a környékbeli házak homlokzatára. A terv azzal dõlt dugába, hogy a mesterterv kiszivárgott, és a baloldal prominens vezetõi átlátták, jobb ha a mostani rendezvényt egy idõre lefújják :)
Persze, narancs riasztás van érvényben az országban.
Az egész baloldalnak a börtönbe lenne a helye, nemhogy még rendezvényeket kreálni... Persze a FideSS-el karöltve.
A kérdező hozzászólása: Ha nem Orbán volt akkor csak a jó Isten keze lehet benne mert õ se kíváncsi a baloldalra.
Egyáltalán ki az a hülye aki a bal oldalra szavaz? Az menjen el pszichológushoz!
Nem voltak többen, mint 125 fõ, az õszödi böszme a koszorúzásról is megszökött. Ezekre akartok ti szavazni? Remélem, nem gurult el a gyógyszeretek...
Pontosan!
Épp az, h a baloldal örül, h van mire fogni. Kb 500 fõt tudtak volna összehívni, az meg hatalmas égés lett volna:)
Ha ennyi könnyen szerzett /lopott/ pénzem lenne én is rendelnék még hóvihart is.

Tényleg létezik olyan hormon amit hogyha tüzelés idején adok a kutyámnak akkor elmarad a tüzelés?

Augusztusban tüzelne a kutyánk és van egy pici kan is ami nem lenne probléma, de éppen akkor fogok szülni kicsit súlyos lenne azt az 5 hetet végigszenvedni velük.Tudom beszéljek a dokival emgyek is majd hozzá vmelyik héten, de azért szívesen vennék tapasztalatokat.

Legjobb válasz: Olyan van ,hogy kutyusnak fogamzásgátló.De mindenképpen erre csak az állatorvostól tudsz kérni segítséget.

Olyan van , hogy kutyusnak fogamzásgátló.De mindenképpen erre csak az állatorvostól tudsz kérni segítséget.
igen, van olyan oltás, amitõl most vagy nem tüzel, vagy nem lehet vemhes.pontosan nem tudom hogy mûködik, de az tuti, h van.
Tüzelni mindenképpen fog, csak nem lesznek kölykei.Viszont, ha adatsz be neki oltást, kérdezz rá a kockázatokra is(késõbbi daganatos betegségek, hormon változás stb.).

A kedvenc zenekarom basszusgitárosával álmodtam. Egy fesztiválon voltunk, hatalmas vihar közeledett, lefújták a koncertet. Ez azt jelenti, hogy tényleg elmarad? Jövő héten játszanának a hegyalján.

A kedvenc zenekarom basszusgitárosával álmodtam. Egy fesztiválon voltunk, hatalmas vihar közeledett, lefújták a koncertet. Ez azt jelenti, hogy tényleg elmarad? Jöv? héten játszanának a hegyalján...

Legjobb válasz: Igen, ne is indulj el. Még jó hogy az agyad szólt elõre

Igen, ne is indulj el. Még jó hogy az agyad szólt elõre
Prekog vagy! Kötelességed értesíteni a zenekar rajongóit!

Az elmaradt mensi után (tehát nem jött meg) egy héttel teszteltem, negatív lett. Jó a teszt? Vajon tényleg nem vagyok terhes?

nem szeretnék babát, a mensim is rendszertelen, védekeztünk, hormonproblémáim is vannak...

Legjobb válasz: jók a tesztek.

jók a tesztek.
Akkor valószínûleg nincs baba! Nyugodj meg, mert a stressz miatt is késhet. De azt írod, hogy rendszertelenek a ciklusaid, akkor meg valószínûleg az lehet. Ha tényleg védekeztetek, nem igen vagy babás!!! Fõleg, hogy még a teszt is negatív. Csak nyugi, és megjön!
Én hetente néznék többfélét a helyedben.Nekem ez a 3.terhességem, akartam is a babát és amikor nem jött meg kértem a gyógyszertárban a legérzékenyebb tesztet, amit ajánlottak, reggel teszteltem és negatív lett.Utánna vettem a Tescoban egy olyat ami mindig bevált (Lilly)az pozitív lett és nem is reggel teszteltem.Ennyit a megbízhatóságról, ezért csinálj több különbözõ tesztet amég nincs menszid.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!