Találatok a következő kifejezésre: Tényleg csak második (7 db)

Nem.
mivel senki nem válaszol normálisan kénytelen leszek én ss a háború elõtt és a háború elsõ éveiben nagyon finnyás volt így csak a "fajtiszta" fiatalembert vették be ahogy fogytak a jelöltek mert lelõdözték õket a felvételi kritériumok rohamosan csökkentek wehrmachtba meg már az elején mind1 volt a legvégén volkssturmba meg már az sem volt baj ha fél karod volt akkor is "meghívtak" a frontra de akár a fõbelövés mellet is dönthettél
Igen. Jól tudod. Mivel azonban sokuknak eredetileg nem kék volt a szeme, külön orvoscsoport dolgozott az átoperálásukkal. A kék szem ráadásul drágább is. Szakirodalom: "És megint dühbe jövünk" c. dokumentumfilm
És azt tudtad, hogy az elsõ világháborúban pedig belga csecsemõket ettek? :D
Tényleg nem. Nyeled az ellenpropagandát? :D
"Hitler könyvében többször is megemlíti a 'kék szemûeket' akik az árják, közt is árják voltak, így csak kék szemû embereket válogatott be maga mellé." Ja, a szõke, kék szemû Hitler elvárta, hogy mindenki olyan legyen :D.
Nem, a heydrich himmler féle SS-be kellett.Ott szõkének kék szemûnek, legalább 175 cm magasnak és tökéletesen fanatizált katonák voltak.De a Wermacthba bárki mehetett......
Tévedés.Az SS-ben sose volt a felvételi követelmények között hogy szõke legyen és kék szemû... 175-tõl lehetett oda bekerülni és ha tudtad igazolni aaz 1700-as évekig visszamenõen hogy német származású vagy.Korhatár is volt de erre nem emlékszem pontosan. Az ideális németet ábrázolták szõke hajjal és kék szemmel.
A Waffen SS-ben igen a Whermacht-ban nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! : )
Farben fürskind.
Nem. Viszont az ideális katona, egy szõke kékszemû volt. Aki félig zsidó volt...
Csak Hollywoodban.
Hitler könyvében többször is megemlíti a 'kék szemûeket' akik az árják, közt is árják voltak, így csak kék szemû embereket válogatott be maga mellé. (Ezt bizonyítja Benjamin Vincent filmje, a 'Blu Ray' (1998-as de javaslom megnézésre.) Köztudott továbbá, hogy a lázadók közül SZINTE alig volt valaki kék szemû, ez pedig azért elgondolkodtató... Aki pedig kék szemû lázadó volt valahogy mindig elcseszte a lázadás terveit. Sõtt mitovább! Hitler ÖSSZES gyerekének kék volt a szeme. (monjuk a kutyájának barna, szóval kicsit ellentmondásos a dolog...) Ui: Ez a kérdés komoly xDD
Michael Wittman miért volt barna szemû és barna hajú?(1.Leibstandarte SS Adolf Hitler) Ezt magyarázzák meg azok akik azt mondják hogy az SS-be CSAK kék szemûek és szõke hajúak mehettek...

Második kisbabám most 3 hónapos. Maradt egy kis pocakom. Milyen tornagyakorlatot végezhetek, amivel tényleg csak a hasam erősitem és hatékony is?

Legjobb válasz: Például hasizom :) Réka, Alexandra.... Napi 5 perc hasazással elég sokat el lehet érni :)

Például hasizom :) Réka, Alexandra.... Napi 5 perc hasazással elég sokat el lehet érni :)
Kedves Kérdezõ mintha csak én írtam volna ki a kérdésed:) )) Nekem is 2 baba és maradt egy kis pocakom és én is elkezdek tornázni...majd nézem a kérdésed hogy miket ajánlanak még Neked! Tavaszra szeretnék már csini lenni :) )

Tényleg csak minden második napra termelődik fogamzóképes spermium?

Legjobb válasz: Igen , legalábbis így olvastam a neten, nézz utánna , írd be a keresobe...

Igen , legalábbis így olvastam a neten, nézz utánna , írd be a keresobe...
Én is igy hallottam! De szerintem akkor legyetek együtt mikor jól esik! És közben ne gondoljatok a gyerekprojektre mert annál többet csalódhatsz...Drukkolo a babához!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!Én reménykedem hogy ezuttal nem jön meg!!
Én úgy tudom, hogy a napi többszöri akció nem jó. Ha naponta szeretkeztek, kevesebb ugyan a spermium az ondóban, de jobb a minõsége, kevesebb a rendellenes sejt...

33 hetes kismamik hogy vagytok? . Mi második gyerkőcünket várjuk. De ez a második terhesség ez tényleg terhesség nem csak várandoság. Sokat görcsölök, derekam fáj. Amúgy van köztetek olyan aki szeptember közepén fog szülni Székesfehérváron?

Legjobb válasz: Én is így szoktam mondani, hogy az elsõvel állapotos voltam, a másodikkal meg terhes! Az elsõ sima terhesség,0 rosszullét, augusztusi baba, 2008-ban eléggé meleg volt, a vége felé vizesedett a lábam, ennyi. A kisebb meg... 9. héten vérzés, 11. héten foghúzás, alacsony afp, végig tök rosszul voltam, még a 28. héten is simán hánytam ha valami olyan szagot éreztem, 35. héten elindult kifelé, ráadásul faros volt, császár lett 38. héten... De olyan gyönyörû két kislányom van, hogy most akarok nekik mégegy kistesót!! Kárpótolnak minden szenvedésért!Kitartást és könnyû, gyors szülést kívánok!

Én is így szoktam mondani, hogy az elsõvel állapotos voltam, a másodikkal meg terhes! Az elsõ sima terhesség, 0 rosszullét, augusztusi baba, 2008-ban eléggé meleg volt, a vége felé vizesedett a lábam, ennyi. A kisebb meg... 9. héten vérzés, 11. héten foghúzás, alacsony afp, végig tök rosszul voltam, még a 28. héten is simán hánytam ha valami olyan szagot éreztem, 35. héten elindult kifelé, ráadásul faros volt, császár lett 38. héten... De olyan gyönyörû két kislányom van, hogy most akarok nekik mégegy kistesót!! Kárpótolnak minden szenvedésért!Kitartást és könnyû, gyors szülést kívánok!
Én ugyan holnap kezdem a 33. hetet, de jól vagyok.3. baba, se görcs, se keményedés.Inkább az alvás nem megy, az éjszakai pisilések végett(meg a kisebbik 4 évesem ragaszkodása miatt, velem alszik).Hízás kb. 6.5 kiló, nem vizesedek, de a meleg alapból nem tartozik a kedvenceim közé.Az elõzõ 2 gyerek májusban született, sokkal jobb volt télen-tavasszal terhesnek lenni.Szerintem elõbb fog jönni(a dokim szerint is), a 2. is 37 hétre született, ráadásul már a méhnyak is megrövidült(a 30, héten).Jövõ héten megyek dokihoz, kíváncsi vagyok nyíltam-e már(a 2.-al a 34. héten bõ 1 ujjnyi voltam).Én bp.-i vagyok.
én 34 vok, szarul.. ez a második nekem is, az elsõ egy egyszerû terhesség volt. most meg, amit el tudsz képzelni. 4 különbözõ okból véreztem, 29 hetesen jóslókkal kórházba mentem, sokat keményedek, görcsölök, derekam nagyon fáj. mondjuk az az elsõnél is fájt. alig várom, hogy vége legyen. szept közepén szülök, de pesten

Akik az előváladéktól estek teherbe, azért lett baba, mert nem vette ki a srác időben, vagy csak azt hitte, vagy második aktusból maradt a hugycsőben, és az előváladékkal a nőbe került, vagy csak szimplán tényleg előváladéktól?

Azért kérdezem, mert hallani mindent, hogy más mirigy termeli, meg amúgy nem is lenne lehetséges.

Legjobb válasz: #1-es már leírta, amit én is mondanék, csak annyit tennék hozzá, hogy ha még a "dolog" elõtt vagy, akkor nagyon okos kérdés, és örülök, hogy végre valaki elõtte kérdez, ha már utána, akkor szorítok, hogy ne legyél terhes (gondolom most ez volna a helyes reakció). Viszont a legtutibb meg az lenne, hogy aki nem akar terhes lenni, az védekezzen!!!!

#1-es már leírta, amit én is mondanék, csak annyit tennék hozzá, hogy ha még a "dolog" elõtt vagy, akkor nagyon okos kérdés, és örülök, hogy végre valaki elõtte kérdez, ha már utána, akkor szorítok, hogy ne legyél terhes (gondolom most ez volna a helyes reakció). Viszont a legtutibb meg az lenne, hogy aki nem akar terhes lenni, az védekezzen!!!!
En az elsö valaszolo vagyok es amugy 18 hetes terhes. Nem tudom h az elövaladektol vagy attol h nem huzta ki idöben, de mint latod, NEM hatasos vedekezes a megszakitas.
Én megcáfolom ezt, mert én nem estem teherbe, pedig egyszer a kapcsolatunk elején a barátom miután elélvezett egybõl visszadugta minden törlés nélkül. Féltem is kicsit mert fiatal kapcsolat volt, de megjött rendesen. Viszont amikor rendesen próbálkoztunk EGY ALKALOMból meglett a kisfiunk! Ettõl függetlenül ha nem akartok babát figyeljetek oda és ha van módotok védekezzetek, mert van akinek még amelett is becsúszik!
Pl ha közvetlenül aktus elött elmegy, akkor marad sperma a himvesszöben ami keveredik az elövaladekkal es bekerül a hüvelybe. Ezert nem tanacsos masztrulbalni aktus elött... Vagy aktus utan azonnal ujra kezdeni (vedekezes nelkül). De szerintem az esetek 99%-a, hogy nem huzza ki idöben.
Menet közben, ejakuláció elõtt is távozik egy-két csepp ondó!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Elég vegyesre sikeredett. De hát ez a jó nem? :-) Egyébként félreértések elkerülése véget - mi már szeretnénk párommal gyereket, csak jövõ májusban lesz az esküvõnk, és várnánk még a babukával picit.

Tényleg létezik olyan, hogy egy bizonyos hcg szint felett már nem vagy csak halványan jelenik meg a második csík a terhességi teszten?

Legjobb válasz: Ez így van. Pontosan nem tudom mikortól, de a nagy pocakos kismamák ha tesztet csinálnak negatívat mutat.

Ez így van. Pontosan nem tudom mikortól, de a nagy pocakos kismamák ha tesztet csinálnak negatívat mutat.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Köszi a választ! :) És erõsebb volt még a második csík a kontrollnál, vagy halványabb lett? Köszi!
Én próbáltam 26. hét után és még 2 csíkos lett.
A mai tesztek már olyan érzékenyek, hogy végig kimutatják. Persze aztán ki tudja, ha még terhes lennék kipróbálnám. :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem csokken le annyira! 3. hét 5 - 50 4. hét 3 - 426 5. hét 19 - 7.340 6. hét 1080 - 56.500 7-8. hét 7.650-229.000 9-12. hét 25.700-288.000 13-16. hét 13.300-254.000 17-24. hét 4.060-165.400 24-40. hét 3.640-117.000
De az a terhesség végére lecsökken annyira, hogy a vizeletbõl már nem kimutatható.
A kérdező hozzászólása: Igen, a vizeletben lévõ hcg, hiszen azt nézzük két csíkos teszttel...
Az a vizeletben lévõ hcg-t jelenti, a vérben ettõl sokkal magasabb a hcg.
A kérdező hozzászólása: De 10 vagy 25 (amilyen érzékenységûek a tesztek) sosem esik egészséges terhesség alatt a hcg szint!
Nem így van. Minnél magasabb a hcg szint annál inkább kimutatja, viszont egy idõ után a hcg szint csökkeni kezd és ha már nagyon lecsökken akkor nem mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Szerintetek hány hetes terhességnél lehet negatív pozitív után? Kedves Utolsó! Azt mondod, azért lenne negatív, mert alacsony lesz a hcg, de ez valószínûtlennek tûnik, hisz nem lehet 11. terhességtõl 10-25 alatt a HCG!
11.hétig növekszik, onnantól kezdve csökken a hcg mennyisége, ezért a második trimeszterben már mutathat negatívat a teszt, de nem azért, mert túl magas, hanem mert alacsony.
Igen létezik.
Utolsó vagyok halványabb volt jóval a koraterhességben elvégzett tesztekhez képest, de látszott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!