Találatok a következő kifejezésre: Tényleg csak óra (39 db)

Kiderült, hogy kb.4 hetes terhes vagyok. A vizsgálat után pár óra múlva kicsit barnáztam. De tényleg csak picit. Pár nappal utána megint. Olyan tejeskávé színű, és most is csak pici van. Ez rosszat jelent? Más is volt már így?

Legjobb válasz: Én a helyedben felkeresném a dokit, mert biztosan csak õ tudja megállapítani, hogy mi miatt barnáztál több nap eltéréssel. Lehet, hogy ún. magzatmegtartó gyógyszerre van szükséged, de lehet, hogy tényleg nincs semmi baj. Tapasztalatból mondom/írom a fentieket, sajnos én már veszítettem így el babát (szintén csak kicsit barnáztam, amire elõször azt hittem, hogy "ez még belefér").

Én a helyedben felkeresném a dokit, mert biztosan csak õ tudja megállapítani, hogy mi miatt barnáztál több nap eltéréssel. Lehet, hogy ún. magzatmegtartó gyógyszerre van szükséged, de lehet, hogy tényleg nincs semmi baj. Tapasztalatból mondom/írom a fentieket, sajnos én már veszítettem így el babát (szintén csak kicsit barnáztam, amire elõször azt hittem, hogy "ez még belefér").
bIZTOS A VIZGÁLATTÓL
Én mindegyikkel(4) véreztem valamennyire a terhesség elején. Kerüld a forró fürdõt, és a házaséletet is mellõzzétek most egy kicsit. Nem lesz semmi gond, de ha élénkpirosra vált, vagy görcsölsz, akkor azonnal menj be a legközelebbi szülészetre. Amúgy a barnázás elég gyakori a terhesség elején.
Szia! Az elsõ vizsgálat után én is ugyanígy jártam, de szerencsére elmúlt. Vettek le citológiát? Mert ha igen, akkor szinte tuti, hogy attól, mert vérzékenyebb a méhszáj. Nyugi, nem lesz semmi gond! :)
A kérdező hozzászólása: Igen vettek mintát. Most már próbálok megnyugodni. Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok. 1 év után sikerült, nagyon elkeserednék, ha baj lenne.

Tényleg csak másfél óra repülővel Bp-London?

Mert hallottam már annyi mindent. Pl itt is volt egy kérdez?, akinek Bp-Frankfurt 2 óra. London csak másfél óra lenne? Ezt a Wizzair írta.

Legjobb válasz: Londonban egy órával kevesebb van. Én elképzelhetõnek tartom a másfél óra utat. Bp-Frankfurt pedig 10 perc híján 2 óra.

Londonban egy órával kevesebb van. Én elképzelhetõnek tartom a másfél óra utat. Bp-Frankfurt pedig 10 perc híján 2 óra.
londonban egy órával korábban van ez igaz, de ettöl még nem lehet másfél órás az út mert stuttgart -budapest a legjobb esetben is 1:15 perc így a londoni ut biztos nincs 2:30 percnél rövidebb, de mivel azt nézük hogy te felszállsz 8 órakor és mi idönk szerinte 10:30 kor leszálllsz ott még csak 9:30 van így másfélórára jön ki.
Londonba az út 2 és fél órás, barátnõm ott lakott így biztosra tudom :)
A kérdező hozzászólása: Jól van. Köszönöm a wizzair másfél órát írt.
1 óra felszállástúl leszállásig!Másfél az Dublin!(tapasztalat)

Tényleg 44 óra lesz a munkahét, amiből a munkaadó csak 40-et lesz köteles kifizetni?

Legjobb válasz: Egy még teljesebb cikk: http://gazdasagiradio.hu/cikk/65700/ "a munkavállalók heti 44 órát is dolgozhatnak heti 40 órára járó bérért. Ugyanakkor rögzíti: a hosszabb munkaidõben való foglalkoztatás legfeljebb egy évig lehetséges, ennek túllépése esetén a munkavállaló számára háromszoros bér jár."

Egy még teljesebb cikk: http://gazdasagiradio.hu/cikk/65700/ "a munkavállalók heti 44 órát is dolgozhatnak heti 40 órára járó bérért. Ugyanakkor rögzíti: a hosszabb munkaidõben való foglalkoztatás legfeljebb egy évig lehetséges, ennek túllépése esetén a munkavállaló számára háromszoros bér jár."
Nem, nem teheti meg, csak átcsoportosíthat! Ki kell fizetnie minden egyes munkaórádat. A válság elõtt úgy volt, hogyha egy cég csak 36 órában foglalkoztatott, akkor csak 36 órát kellett fizetnie, deha bejött valami nagy megrendelés, és mondjuk szükség volt rá, hogy a dolgozó 44 órában dolgozzon, akkor a 40 óra feletti részt duplán kellett fizetnie.
"amely szerint a rendes munkaidõ mértékének átmeneti csökkentése miatt fel nem használt munkaórák hosszabb idõre átcsoportosíthatók úgy, hogy késõbb a munkavállalók heti 44 órát is dolgozhatnak, heti 40 órára járó bérért." ÁTCSOPORTOSÍTHATÓK!!! Magyarul a 44 óra munkádért 40 órát is fizethet, de utána a 36 óra munkásért is 40 órát kell fizetnie!
Nem! A kötelezõ munkahét 40 óra marad. Azonban, ha a munkáltatódnak kevesebb a megrendelése, akkor elrendelheti, hogy na most egy hónapig, csak heti 36 órában dolgoztat. Igen ám, de utána nagyon sok megrendelése lesz, és ekkor meg elrendli, hogy heti 44 órában dolgozol 1 hónapig. Summa summárum, ez olyan mintha heti 40 órában dolgoztál volna. Szimplán fizeti a 36 órádat is, és szimplán a 44 órádat. Illetve olyan is lehet, hogy a munkáltatód elrendeli, hogy heti 44 órában dolgozz mondjuk 3 hónapig. Ebben az esetben teheti azt a munkáltató, hogy a 44 órából a túlórának számító 4 órát (40 óra feletti rész) túlórának veszi és duplán fizeti, de azt is megteheti, hogy csak szimplán fizet, de akkor a rákövetkezõ 3 hónapban csak 36 órában alkalmazhat.
http://nol.hu/belfold/44_orat_is_dolgozhatunk_hetente Itt a cikk, nem Fidesz portáltól, hanem a Népszabadságtól!
Ha a vállalkozónak gazdasági érdeke fûzõdik a 44 órás munkahét bevezetéséhez, akkor egy éves idõtartamra megteheti. De valóban csak 40 órát fog kifizetni.
A túlóráért már nem 100%-ot kell fizetnie, csak 50%-ot
Ebcsontnak nincs igaza! Nem olvasta el a rendeletet.
Kivéve, ha módosítják. Amúgy, ha egy éven át pluszban dolgoztat, akkor vagy pénzben kell megváltania, vagy pedig egy éven át 36 órát lehet csak dolgoztatni, szintén 40 órás fizetésért. Ami azért meg már nem hangzik olyan rosszul, hogy majdnem egy órával hamarabb hazamegyek naponta :D
Bármivel is próbálkozzon a Fidesz, az már a törvényhozás elõtt is ki van kiáltva hogy nem jó. Még az sem számít hogy nem ismertek a részletek. Piszkos ellenzéki tábor, mindent megtesz hogy besározza õket. A nép meg fújja......
A kérdező hozzászólása: Remélem a Fideszesek is heti 44 órát fognak dolgozni a 3-4 munkahelyükön.
Én biztosan nem. Mint gyártulajdonos én osztom be az idõmet. Amúgy meg mint már mondtam, ne ülj fel a rémhíreknek.
A kérdező hozzászólása: Ez azért nagyon durva.
Szinte minden dolognál így van, hallanak valamit "fél fûlel" aztán fúják a magúk okoságait. Ahelyet hogy elõszõr tájékozódnának, Amúgy Pedig: HAJRÁ FIDESZ!!!
A kérdező hozzászólása: Igen valóban ez tervezet még csak, de kormánypárti javaslatok szinte kivétel nélkül elfogadják.
A kérdező hozzászólása: A +4 órát a munkaadó elõre is elrendelheti, 1 éven keresztül akár minden héten.
Kérdezõ!Fölöslegesen ne fantáziálj, vagy örömed telik benne?
"Ebcsontnak nincs igaza! Nem olvasta el a rendeletet." Nem is olvashatta. Tervezet van. Rendelet vagy törvény nincs...
Na így keletkeznek a rémhírek... Jönnek egy, munkáltatói és, szerintem dolgozói, szempontból jó ötlettel, erre a végeredmény az lesz, hogy "A szemét FIDESZ 44 órát akar dolgoztatni, és csak 40 órát fizettetni!!!"
A lényeg annyi, hogy dolgozol mondjuk 36 órát csak, de 40 órát fizetnek ki neked, akkor következõ hónapban mondjuk 44 órát dolgozol de mivel 4 órát már kifizettek azért csak szintén 40 órát fognak vagy fordított sorrendben. Nem kell ingyen dolgozni!
21.12-es, ezt meg hol olvastad? :-)
A kérdező hozzászólása: Ebcsont sajnos a tv javaslatban nem ez szerepel, amit Te írsz, mer erre korábban is volt lehetõsége a munkaadónak.
Látom, te is a lepontoztatás híve vagy. De nem baj, legalább vagyunk néhányan a "tömeg" ellen.


Tényleg csak napi 6 órát lehet internetezni mostantól?

Most hallottam a Naplóban, hogy ezt is beakarják vezetni! Már azt is megakarják határozni, hogy mennyit netezek?

Legjobb válasz: Nem, mert csak fél órát.

Nem, mert csak fél órát.
Bizony, ez van. De majd lehet venni kvótát azoktól, akik kevesebbet neteznek 6 óránál. Én 4-et szoktam, jó pénzért átadok 2 órát naponta......:)
Mert most mi van be lett vezetve az internet adó?? (mert lemaradtam róla)
Így készülnek az álhírek. Munkahelyen lehet max napi 6 órát a gép elõtt ülni. Figyelj, ne csak nézz..
A kérdező hozzászólása: Azt hittem hogy valóban beakarják vezetni a netadót azért kérdem! Azt hittem a 6 óra mindenkire vonatkozik! De azért köszönöm a válaszokat!
A netadó az megint teljesen más...

Van amelyik baba kihagyja a 10 órait, vagy az uzsit? A Ti babátok ilyenkor kevesebbeket eszik egyébként? Egyes bölcsikben 10 óraira tényleg csak gyümilevet adnak?

Nekem 9 hós a kisfiam, hasonló korú babákról írjatok, légyszi. Ha ilyenkor kevesebbet eszik a babám, esetleg a f?étkezésekkor többet fog enni. Most egyébként a fogzás miatt nem tudok eligazodni, hogy azért nem eszik úgy mint eddig, vagy valami változás van a láthatáron az étkezését tekintve.

Legjobb válasz: Szia, igen, van. Nekem is olyan 10 hónapos körül lehetett a lányom, mikor is a védõnõvel megbeszéltük, hogy nem kap tízórait+uzsonnát, mert akkor sem ebéd, sem vacsi nem kellett neki (csak tápszer még akkor). Miután kihagytuk, elkezdett enni ebédet és vacsorát is. Most két éves lesz... három fõ étkezés van, reggeli ebéd vacsora (azt eszi amit mi), és az étkezések között joghurt és gyümölcs van.. néha pár szem kukoricapehely, vagy ropi, egy túró rudi.. semmi más, mert akkor megint nem eszik fõételt.

Szia, igen, van. Nekem is olyan 10 hónapos körül lehetett a lányom, mikor is a védõnõvel megbeszéltük, hogy nem kap tízórait+uzsonnát, mert akkor sem ebéd, sem vacsi nem kellett neki (csak tápszer még akkor). Miután kihagytuk, elkezdett enni ebédet és vacsorát is. Most két éves lesz... három fõ étkezés van, reggeli ebéd vacsora (azt eszi amit mi), és az étkezések között joghurt és gyümölcs van.. néha pár szem kukoricapehely, vagy ropi, egy túró rudi.. semmi más, mert akkor megint nem eszik fõételt.
Szia, nálunk is igy volt, egy darabig próbáltam a 10órait de akkor nem ebédelt, aztán jó késõn ebédelt és nem akart uzsizni. És ettõl állandóan csúszott az egész, úgyhogy én is úgy döntöttem hogy kihagyom a 10órait, és az uzsonnát is. Persze eszik azért ilyen apróságokat ha megéhezik, keksz vagy túró rudi. Most 2 éves és van reggeli -ebéd - vacsora, mindig nagyjából egy idõben, aztán napközben meg majszolgat még mindig mindenbõl. De külön a 10órait és uzsit nem erõltetem. Így sokkal jobban eszik és megeszik mindent ebédkor is meg vacsira is van hogy dupla adagot kér. :) Elõfordul hogy egy gyereknek nem fér el ennyi minden a kis hasában, egy idõben én is görcsöltem emiatt hogy a 10órai miatt nincs ebéd stb. De nem minden gyerek egyforma, és ahogyan mi felnõttek sem eszünk egyformán azt hiszem nem kell mindent annyira komolyan venni . semmi baja nem lesz ha kimarad a tizórai és az uzsi, úgyis eszik még napközben ezt azt pl. alma, banán, túró rudi, az éppen elég amég nem ebédel. Nem hiszem egyébként hogy a bölcsikben nem kapnak 10órait és uzsit csak gyümilevet de elõfordulhat, de nem jellemzõ. Fogzás miatt is lehet egyébként meg változás is lehet. Nekem is ennyi idõs volt amikor már össze vissza kezdett el enni. És igy beállt a rend.
Nallunk soha nem volt 10 orai. En is irtam ki meg regebben kerdest emiatt mert nekem meg az a "gondom", hogy a kisfiam rengeteget alszik. Este 8-tol reggel 9-ig egyhuzamba. Mivel 9-kor kell nem kell es megiszik 240ml tapszert nem kell neki semmi 10-kor meg 11-kor sem. Elforditja a fejet meg akkor is ha csak egy kanal almat akarok adni neki. Igy 12-korul van nallunk ebed (fozelek husival vagy husi nelkul, ha uton vagyunk es csavargunk akkor hippes kaja). Utanna delutan 15 orakor adok neki gyumolcsot vagy joghurtot babamuzlivel es 18 orakor meg vacsorara eszik egy keveset (megmaradt fozelek, vajkremes kenyer - ezt nagyon szereti) es lefekves elott ismet iszik tapszert kb. 220ml. Ugyhogy nallunk sosem volt 10 orai es a tapszer is csak 460ml korul van egy nap. 9 honapos lesz par nap mulva.
08:30-as vagyok, elfelejtettem irni, hogy kisfiam februarban megy bolcsibe en pont 10-re viszem amikor uzsona ido van. :) A heti menu mindig ki van akasztva a falra es amikor irattuk be a babamat vegigneztem es a kovetkezoket lattam rajta (keksz, alma, korte... joghurt, babaknak valo muzliszelet tejbe/tapszerbe aztatva). Persze ez nem mind egyszerre hanem kulon-kulon kis adagok voltak. Gyumolcslevet nem lattam de lehet pont nem volt a heti menun. Ebedelni 12-13 kozott ebedelnek es delutan 15-ig alusznak akkor ismet kapnak uzsonat (hasonlo mint a reggeli de lattam a menun pudingot vagy baba deszertet meg pluszba az alma, korte... helyett). Gondolom minden bolcsi mas ez csak egy pelda volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ma is alig evett 10 óraira, de mostmár megpróbálom így, hogy csak kicsit kap. Mostanában többször fel is jött neki a kaja, talán ezért, hogy nagyon tele volt a kis gyomra.

Tényleg csak fél órát lehet a hordozóban a csecsemő?

Azt olvastam, hogy a hordozóban csak fél órát tölthetnek egyszerre a babák? Ez tényleg így van? És ha igen, hány hónapos korig nem lehetnek benne tovább?

Legjobb válasz: 3/4 óra és ez min. féléves korig. Hosszú autóút esetén 3/4 óránként pihi -ezt ortopéd orvos javasolta. A piciknek a vízszintes fekvés való.

3/4 óra és ez min. féléves korig. Hosszú autóút esetén 3/4 óránként pihi -ezt ortopéd orvos javasolta. A piciknek a vízszintes fekvés való.
Tényleg. Fél éves koráig. És ahogy valaki írta elõttem: hosszú autóút esetén 3/4 óránként megállni, kicsit megtornáztatni a babát.
így van

A tápszert tényleg csak fél óráig lehet felhasználni elkészítés után?

A dobozon ez van, viszont a kórházban szülés után egész éjjelre kiadták a tápot cumisüvegben, akinek nem volt elég teje, és az anyukák sem h?t?ben tárolták. Akkor most lehet egy egész éjjelre el?re készíteni, vagy mindig frissen kell?

Legjobb válasz: Szia!A legjobb ha frissen készíted,de ha valami miatt ez nem lehetséges akkor 24 óráig szigorúan hûtõben nyugodtan tárolhatod.Gyermekosztályon is így csináltuk.Ott dolgoztam.Reggel elkészítettünk egy nagyobb adagot és kiadagoltuk cumisüvegekbe.

Szia!A legjobb ha frissen készíted, de ha valami miatt ez nem lehetséges akkor 24 óráig szigorúan hûtõben nyugodtan tárolhatod.Gyermekosztályon is így csináltuk.Ott dolgoztam.Reggel elkészítettünk egy nagyobb adagot és kiadagoltuk cumisüvegekbe.
én a babámmal voltam sajnos gyerekosztályon. ott akinek nem feküdt be az anyukája vele (hogy miért és hogy mi volt a véleményem az ilyen anyáról azt inkább hagyjuk...), annak a babának reggel megcsinálták, és amit nem ivott meg, utána odaadták a cumisüvegben ugyanúgy, nem is tették hûtõbe, csak simán a polcra. egy másik tápszeres baba anyukája ugyanígy csinálta, de õ hûtõbe tette azért. mondta is, hogy este elõre meg szokta csinálni, és ha nincs mondjuk 30 fok, az ágy mellé teszi, hogy ha éjjel ébred a baba, ne kelljen rá várnia, míg keveri-hûti vagy melegíti. egyik gyereknek se volt semmi baja.
Amit mi használunk, arra az van írva, hogy elkészítés után 2 óráig lehet felhasználni. Mi van, ha pl. megcsinálsz 150 ml-t és a baba nem issza meg fél óra alatt, mert nyammog? DE! Én nem készíteném el, csak azt az adagot, amit épp megeszik. Forrald fel a vizet, az legyen kész, és akkor mindegy, hogy éjjel csak azt, vagy a tápszert melegíted fel.
Szia! Én így csinálom! Reggel megcsinálom az egész napos adagot és ha kihûlt beteszem a hûtõbe. Másnap reggel újat csinálok. Hülyeség hogy csak fél meg 2 óráig szabad felhasználni, nyilván ha így csinálod többet kidobsz, tehát több tápszert kell vennetek. 24 órán belül odaadhatod a babádnak.
Én este mindig két adagot csinálok, az estit megeszi, a reggelit meg a hûtõbe teszem és reggel csak melegítem, így gyorsabb (és nem zörgök hajnalban, hogy a másik gyerek is felébredjen)
A kérdésedre nem igazán tudom a válasz, de én egyszer akartam elõre elészíteni a tápszert, és úgy besûrûsödött, mnt a tejbegríz. Szóval szenvedés volt így etetni. Ezekután rájöttem, hogy nem is problémás mindig frissen készíteni, hanem inkább egyszerûbb. Én is jobban szeretem a friss ételt.

Debrecenben (Klinika) a meddőségi szakrendelésen mennyi a várakozási idő (mire időpontot adnak)? Tényleg csak napi 1 órában lehet időpontot kérni?

Ingyenes, vagy fizetős? Vagy az aktuális orvos átirányít inkább a magánrendelőjébe? Milyenek az orvosok, lehet esetleg kérni, hogy kihez szeretnék menni, esetleg tudtok ajánlani valakit?

Legjobb válasz: Szia, Ez engem is érdekelne, sikerült kiderítened?

Szia, Ez engem is érdekelne, sikerült kiderítened?
A kérdező hozzászólása: Szia! Képzeld szerdán felhívtam õket, és jövõ kedden megyek :) - tehát nem sok, én többre számítottam, az otiban a nõgyógyászatra 1 hónapra kaptam idõpontot nyáron. Én a megadott idõben hívtam minden nap 9-10-ig lehet, nagyon-nagyon kedves a hölgy, aki az idõpontot adja. Most egy doktornõhöz megyek, azt mondta ez a hölgy, hogy elõírnak majd pár vizsgálatot, és majd ha szükséges kezelés, akkor már eldönthetem, hogy kihez fogok járni.
Szia, Köszi az információkat. Én november végén akarok menni, akkor még ráérek telefonálni. Nekem már volt néhány vizsgálatom máshol, velem elvileg minden rendben, nálunk a férjem eredménye miatt inszeminációt javasoltak, de legutóbb már egész jó lett az eredmény, így várunk még egy kicsit. Mi már 2, 5 éve próbálkozunk. Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma voltam, mivel 1 éve próbálkozunk a kistérségek, mi most kezdjük a kivizsgalast, az asszisztens nõ nagyon aranyos, a köv.cciklusban kell mennem a 3.napon hormonvizsgálatra, aztáj majd meglátjuk. Nálunk a férjem ok, neki születtek az eredményei. Azt mondták, lehet, hogy csak tulstresszelem a dolgot és ezért nem jön össze. Sok sikert nektek!!
A kérdező hozzászólása: Kistérség= kisteso :)
A kérdező hozzászólása: Születtek= szuperek - okos telefon átka.
En pont ma reggel hivtam oket a Klinikan es csutortokre kaptam idopontot. Azt viszont elfelejtettem megkerdezni, hogy ingyenes-e. Az volt nektek ott a vizsgalat? Mindent ott csinalnak vagy kuldenek tovabb?
A kérdező hozzászólása: Bár már csütörtök van, te kinél voltál? Amúgy ingyenes, nekem hormonvérvétel volt, az rendben volt, és most van a 3. clostybegyt-es hónapom, ez az utolsó, ha most sem sikerül vissza kell mennem és folytatják további vizsgálatokkal.

Rehidrációs port/ folyadékot tényleg csak 12 órán át lehet adni, akkor is ha nem issza meg az előírt mennyiséget?

Kislányom négy napja elkezdett hányni, és másnap már hasmenése is volt (sárgás, nyálkás, savanyú szagú). Nagyon figyelünk a folyadék fogyasztására, de ma vettünk neki rehidrációs port (humana) és fecskendővel kap 5 ml-t tíz percenként. Így fogyott el kb. 2 dl kb. 8 óra alatt. A tájékoztató szerint 12 óra alatt kell kb 5 dl-t meginnia. Igazából a 12 óra már letelt. Utána azt írják, hogy orvoshoz kell fordulni. Mi három órája voltunk az ügyeleten és azt mondta a doktornő, hogy kezdődő kiszáradása van de otthon nagyon figyeljük, kapja a folyadékot és ha nagyon acetonos a lehelete és nagyon bágyadt, akkor vigyük be a kórházba. De onnét meg csütörtökön jöttünk haza négy nap után mert már akkor is ki volt száradva, és nagyon nem akarunk visszamenni! Adjatok valami tanácsot :-((((

Legjobb válasz: Ha 4 napja hány, és megy a hasa és nem marad benne folyadék, akkor én már bevinném. Mennyi idõs? Nálunk amikor nagyon durva hányás-hasmenés volt, akkor 2-5 percenként adtam 1 kiskanál folyadékot, vettem sodiorált, ez olyasmi por lehet mint amirõl írsz.

Ha 4 napja hány, és megy a hasa és nem marad benne folyadék, akkor én már bevinném. Mennyi idõs? Nálunk amikor nagyon durva hányás-hasmenés volt, akkor 2-5 percenként adtam 1 kiskanál folyadékot, vettem sodiorált, ez olyasmi por lehet mint amirõl írsz.
Ja és adhatod neki 12 órán túl is, csak a napi mennyiséget ne lépd túl szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ... 2 éves. Amikor az elsõ adag folyadékot megitta, utána nagyon jól lett. De azóta megint volt hasmenése és hányt is sajnos. A doktornõ nem mondta, hogy mindenképp vigyük be, csak akkor ha a kiszáradás tüneteit mutatja. Egyelõre ezt nem gondolom, folyamatosan figyelem õt. Most megint nagyon élénk és már volt egy nagyobb pisi is!
Akkor azért maradt benne valamennyi. Nekem még azt mondta a doktornõ mindig, hogy elõször a hányás szûnjön meg. Cukros teát szokták még javasolni. Jobbulást a kicsinek!
Hat en nem jatszanek a gyerekkel.... Az en lányom volt kiszáradás közeli állapotban. Pénteken kezdett hányni, ment a hasa is, szombat délután infuziora kötöttek, amihez mar melyvenat kellett szúrni.... Hat ne tudd meg milyen érzés volt....
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is a választ, sajnos én is tudom milyen amikor már nagy a baj, mert mint írtam, csütörtökön jöttünk haza a kórházból, ahova kiszáradás miatt került be. Akkor nagyon rosszul volt, 34.8 fok volt a hõje és teljesen bágyadt volt. Most abszolút nem ez a helyzet, a hõjét óránként mérem, és nem annyira bágyadt. Most még úgy érzem, szinten tudom tartani. Sajnos neki is borzalmas nehéz volt vénát találni mert annyira sûrû volt a vére :-((((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!