Találatok a következő kifejezésre: Tényleg csökkenti étvágyat (5 db)

Tényleg csökkenti az étvágyat a kökényvirág tea?

Legjobb válasz: Egyszer én is ittam egy darabig. Tényleg csökkenti az étvágyat, csak borzasztó keserû.

Egyszer én is ittam egy darabig. Tényleg csökkenti az étvágyat, csak borzasztó keserû.

A cigi tényleg csökkenti az étvágyat?

Legjobb válasz: Hát Én ezt megcáfolnám, mert dohányzom, de nagyon sokat eszek,fõleg mostanában! Mert ugye a dohányzás számomra pótcselekvés, de ha nem cigiznék, akkor tuti ennék helyette,de ez már más dolog! Szerintem mindenkinél máshogy van!

Hát Én ezt megcáfolnám, mert dohányzom, de nagyon sokat eszek, fõleg mostanában! Mert ugye a dohányzás számomra pótcselekvés, de ha nem cigiznék, akkor tuti ennék helyette, de ez már más dolog! Szerintem mindenkinél máshogy van!
Alapvetõen igen, csökkenti. De ezt annyi minden felülírhatja, pl mozgás mennyisége, lelki állapot, hogy nem lehet egyértelmûen azt állítani, hogy a dohányosok kevesebbet esznek.
Sok-sok éve dohányzom. Egyáltalán nem csökkenti az étvágyamat.
Pontosabban a nikotin csökkenti. A többi méregrõl meg tudja fene.
Nem csökkenti, csak segít hogy ne hízz el pl. ha nem sokat mozogsz, de ez szerintem genetikai kérdés is, én speciel amikor 1 évre abbahagytam úgy fel szedtem 5 kilót hogy na .
Amikor ez a megállapítás született, a válsz igen-volt, mert az emberek erõs dohányt szívtak, normális cigarettákból. Ilyenkor kb 1 mg tiszta nikotin kerül a szervezetbe, ez kb. fél órára bénítja a vércukor receptorokat, és adrenalint szabadít fel. Ez egyértelmûen elveri az éhet. A mai agyonkezelt , mellesleg gagyi mínõsége miatt olcsó 0, 1-es cigikrõl ez nem mondható el, de az sem, hogy a dohányra hasonlító ízük lenne. Hogy ma miért szokik rá valaki, nem értem, mert ha fiatalkoromban ezzel a cuccal találkozom, köpök egyet, és nem próbálom újra, ti se tegyétek. Aki meg kívánja kóstolni, milyen is a dohány, annak délre kell mennie, minimum Görögországig.
Hát nem tudom, apám és nagyanyám is erõs dohányos napi 3-4 doboz között, még is 130kg fölött vannak.Megjegyzem nem jellemzõ a családra a túlsúly. Én is dohányzom napi 1 doboz, de jó az étvágyam. Off.: a cigi ára nem a nikotin tartalomtól függ.Ugyan annyiba kerül a 0.1-es cigi mint a 0.7-es adott márkán belül.
Namost, képzeld mennyiek lennénenek ha még az a négy doboz cigi sem csúszna le nekik. Én megelégszem napi 3-6 sodort török dohánnyal töltöttel, mert csak akkor gyújtok rá, ha valamit sikerrel elvégeztem, vagy megállok fél órára, és élvezem az ízét. Az 1 mg, a testben maradó nikotinra értendõ, ennek nagy részét ui. kilélegezzük, tehát a füst kb. 30%-a szívódik fel, persze, a dohányzási szokásoknak megfelelõen lehet föl-le 20-20. Azonkívül ezt gépek mérik, úgy, hogy standard-átlagos szívást alkalmaznak fél percenként, majd az összegyûlt kátrányt-kondenzatumot elemzik nikotinra. Ha valaki gyorsabban-vagy lassabban szívja, illetve tövig, vagy csak félig, elképesztõ különbségek lehetnek, két ugyanolyan cigibõl négyszer annyi is kiszívható, mint a gép kimutatta. Ezt nem megálmodtam, hanem voltam egyszer gyárlátogatáson, és utánaolvastam a Römpp vegyészeti lexikonban. Csõ
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Obesimed tabletta kinek mennyire volt hatásos? Tényleg csökkenti az étvágyat?

Legjobb válasz: Én szedtem, nekem nem használt sajnos semmit.

Én szedtem, nekem nem használt sajnos semmit.


A cigi tényleg fogyaszt, vagy csökkenti az étvágyat? O. o lol

Legjobb válasz: az étvágyat csökkenti, de nem fogyaszt. van olyan, aki étvágytól függetlenül is ugyanúgy zabál..

az étvágyat csökkenti, de nem fogyaszt. van olyan, aki étvágytól függetlenül is ugyanúgy zabál..
Valami lehet benne ugyanis sok ismerös hizott meg miután letette, viszont lehet h attol mert cigi helyett kajához nyult.DE gondolom kaja helyett ha cigihez nyul valaki biztos telit valamennyit.Persze ha fogyazstana nem lennének dagi cigizõk, szóval tuti nem fogyaszt.
Úgy fogyaszt, ha szendvics helyett elszívsz egy cigit...tehát nem fogyaszt.
Inkább legyél kövér, mint rákos. Persze, te tudod...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. de egyébként nem azért kérdeztem mert cigizek vagy cigizni akarok :) amúgy sajnos a mai világban nem kell cigi hogy rákosak legyünk :/ ez már benne van a levegõben a kajákban stb.. :(

Sürgős! Vélemények a Famblok étvágycsökkentő tablettáról? Tényleg oylan jól csökkenti az étvágyat?

Találtam már róla másik oldalon egy fórumot, de ahogy elnéztem, az utolsó tizenvhány oldal másik diétáról szólt és nem a tabletta hatásairól...

Legjobb válasz: valóban igaz!!nekem annyira lecsökkentette h már évek óta nem eszek!üdv,Pista a másvilágról.

valóban igaz!!nekem annyira lecsökkentette h már évek óta nem eszek!üdv, Pista a másvilágról.
Én ma kezdtem el szedni, 7 és 17 fogyiport iszok, majd lesz valami. Egy kicsit éhes voltam délelõtt, de azért nem guvadt ki a szemem. Nálad történet valami december óta? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!