Találatok a következő kifejezésre: Tényleg bajom attól, (5 db)

Tényleg bajom lehet attól, ha megpuszilom a kutyusom?

Lakásban tartom, rendszeresen fürdetem és nincs férge!

Legjobb válasz: Nagyon sokat puszilgattam a kutyám, mielõtt teherbe estem :) És most is szoktam puszilgatni, lassan a fiam is követi a példámat, ölelgetni már szokta :) Nyugi, ha tiszta a kutya, féregtetenítva rendszeresen van, akkor az égvilágon semmi bajod nem lehet, az egyetlen, ami történhet, hogy nagyon jót tesz a lelkednek :D

Nagyon sokat puszilgattam a kutyám, mielõtt teherbe estem :) És most is szoktam puszilgatni, lassan a fiam is követi a példámat, ölelgetni már szokta :) Nyugi, ha tiszta a kutya, féregtetenítva rendszeresen van, akkor az égvilágon semmi bajod nem lehet, az egyetlen, ami történhet, hogy nagyon jót tesz a lelkednek :D
Semmi bajod nem lehet, ha tiszta a kutyus! Nekem yorkim van, mióta csak vele élek, hülyére puszilgatom (néha a szájára is kap:) ), és most bárunk babát párommal (és meg sem kellett szenvednünk érte...) Sokkal több egyéb környezeti hatás van, amitõl tényleg veszélybe kerülhet a gyerekvállalás (drog, pia, cigi), de az állatpuszilgatástól? Dehogyis:)
Semmi bajod nem lehet, ez ezer százalék! Nekem két kutyusom van, velem alszanak, és imádom öket puszilgatni.
Nekem gyerekem is van, kutyám is van. Már akkor is megvolt a kisvacak, amikor terhes lettem, és semmi bajom nem lett, és a babának sem. Terhesen is együtt aludtam a kutyussal, meg most is együtt alszunk, imádom a nedves fényes orrát puszilgatni, tesóm meg egyenes csókolgatja, úgy puszilgatja a száját, hogy a kutya közben nyalogatja, erre mindenki mondja, hogy undorító, de senkinek nincs semmi baja. Ja, még anyukám is szájonpuszilja néha.
Én is puszilgatom, és mindenki rosszul van tõle.Anyósom is mindig azt mondja, mi lesz ha gyerekünk lesz, mert velünk alszik a kutya.(yorki)Én erre azt mondom:majd a kiságyba alszik a gyerek!meg hallottam már, h kisbabával aludt a kutya.legalább erõsödik az immunrendszere.persze nem egy ujszülöttre gondolok.Ne foglalkozz vele, ekkora hülyeséget, akkor mennyi embernek nem lehetne gyereke.
az én dédim is középkori és utálja hogy a fekete macskákat szeretem a legjobban
Micsoda hülyeséget mondott már az anyósod!!! :D Én még a cicáimat és a kutyáimat is puszilgatom néha!
Nem lesz semmi baoj.Én is szoktam puszilni a kutyusomat.Sõt még a macskáimat is :)
Gyerekkorom óta puszilgattam minden ebem, mint most is. Sõt, iszik a pezsgõmbõl, beleharap a kajámba, és soha semmi bajom nem volt.:) )
Én rendszeresen ölelgetem, puszilgatom a kutyusomat, mellettem alszik, a paplanom alatt.Akkor is képes vok megpuszilni az orrát, amikor taknyos. Imádom õt, de soha nem volt semmiféle bajom.Mivel rendszeresen fürdik, betegsége pedig nincs.
Nekem 14 évig volt kutyám és ezalatt az idõ alatt több milliószor megpuszilgattam, mert nagyon szerettem. Akkor sem és azóta sincs semmi bajom tõle. Másfél éve öcsémnek van egy cuki, gyönyörû golden retriever kutyusa, szerintem ez a fajta az egyik legszebb fajta kutya, õt is puszilgatom, szeretgetem és nincs bajom továbbra sem. Szerintem az állatok sokkal jobban megérdemlik a szeretetet, a puszikat, mint sok képmutató, hazug ember....

Ha gyógyszert szedek viszont elfelejtettem és ittam egy kis vodkát. Tényleg csak 2 kortyot, attól lehet bajom? :OO

Legjobb válasz: Rendszeresen szeded a gyógyszert? Attól függ, milyen fajtájú, például egy erõs antibiotikum mellett az alkohol rossz hatással lehet rád. Ha keveset fogyasztottál pl fájdalomcsillapításra, stb. sztem nem lesz bajod, ne aggódj.

Rendszeresen szeded a gyógyszert? Attól függ, milyen fajtájú, például egy erõs antibiotikum mellett az alkohol rossz hatással lehet rád. Ha keveset fogyasztottál pl fájdalomcsillapításra, stb. sztem nem lesz bajod, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: antibiotikum..is meg fájdalomcsillapito
Off. Miért nem lehet használni :O? Nem tudtam.
A kérdező hozzászólása: Leírásban az volt, hogy 12 hétig nem lehet, utána orvosi engedéllyel
Manapság már sok féleképpen lehet ellene küzdeni, nézz körül a neten. [link] http://www.youtube.com/results?search_query=k%C3%B6r%C3%B6mg..
Úgy már értem :) Csak megzaart, hogy nem írtad oda, hogy hány hetes vagy (én is canestent használtam orvos javaslatára azért értetlenkedtem, ne haragudj)
Nekem olyan "szerencsém" van hogy kb a 15. héttõl folyamatosan van hüvelygombám amire 2x használtam kliont kb 1-2 hétig nem volt tünet. És azóta doki javaslatára meg használom a canestent. És azt mondta hogy ez már végig elkísér. Erre nem elég ez a fajta gomba a lábamon is elõjött. Ott is canestennel kenem. 34+2 hkm (iker)
lábgombára nagyon jó a teafa olaj.

Attól tartok bajban vagyok de tényleg. Múltszombaton adtunk az estének és a dédnagymamám antik gyűrűje eltűnt a barátnőmben mitévő legyek? Lent.

én egy fiatalkorú lány vagyok nem voltunk magunknál úgy igazán és egymàst ujjaztuk azthiszem de nem emlékszem kb semmire a gy?r? nagyon sokat ért és fogalmam sincs hogy magyarázkodjak hogy a családi "ereklyém" odaveszett ..mit mondhatok szüleimnek?már kérdezte hol van.....sose vettem le...

Legjobb válasz: Ha semmire nem emlékszel, akkor sokkal valószínûbb, hogy valaki levette a kezedrõl, vagy te lehúztad, és valaki ellopta. Most komolyan... tegyél fel magadnak egy gyûrût, és nézd meg, hogy bent marad-e... A hüvely nem egy feneketlen kút. Apropó... a feneke sem az, tehát az lehet, hogy már reggel.. khm... távozott természetes úton. De azt elég valószínû, hogy észrevenné. No comment. Szép kis barátaid vannak. Akár ellopták, akár nem. Büszkék lehettek magatokra.

Ha semmire nem emlékszel, akkor sokkal valószínûbb, hogy valaki levette a kezedrõl, vagy te lehúztad, és valaki ellopta. Most komolyan... tegyél fel magadnak egy gyûrût, és nézd meg, hogy bent marad-e... A hüvely nem egy feneketlen kút. Apropó... a feneke sem az, tehát az lehet, hogy már reggel.. khm... távozott természetes úton. De azt elég valószínû, hogy észrevenné. No comment. Szép kis barátaid vannak. Akár ellopták, akár nem. Büszkék lehettek magatokra.
keresd meg a barátnõdben. ott kell lennie
Ma már itt a kérdéseknél valaki a jegygyûrûjét kereste a puncijában. Keress rá. Ott voltak ötletek.
elsõnél a pont XD
orgia
Szia! Az cumi :/ Kérdezd meg a barátnõdet hogy nincs-e valami baj-e benne... De szerintem próbáld meg neki megint kellõen kitágítani és utána megkeresni :P
Na hol volt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a roppant hasznos válaszokat ...a gyûrû meglett :) )
Remélem a barátnõd nem utazik mostanában repülõvel, milyen gáz lenne ha fel kéne neki dugni a kézi detektort
14:16 ott a pont:D:D nagyok voltatok tényleg és ráadásul nem emlékszel mit csináltál de rossz vagy :D:Dde ez a gyûrûs megoldás tetszik . Akkor a barátnõd tiszta aranybánya:D
Rájöttem, hogy így született az arany ember!
öhm...9 hónap és meglesz az:)
A kérdező hozzászólása: majd ugrokotelezik aha egyebkent meg ha akkora fail lenne nem irtal volna te se butus
Ugráljon. Majd kiesik. XD
dikk. Meg lesz az ..elõbb utóbb baszi fog a pasijával és majd a gyûrû ráhúzódik a faszára...;) Amúgy fail...
Minek ittatok?
A kérdező hozzászólása: kevesen voltunk csak ünnepeltünk õk nem olyanok :)
A kérdező hozzászólása: Haha szép lenne keresgélni persze meg az ok hogy közeli viszonyban vagyunk de tisztán nem csinálunk ilyeneket azért....embertelen ami ott volt offfff
A kérdező hozzászólása: ott volt ahol gondoltam es olyanmodon jutott oda ahogy szinten gondoltam !

Az irrigátort hogyan kell tisztítani? Tényleg domestosos vízben kell öblögetni? Nem lesz attól bajom? Használt már vki ilyet? Nekem fertőzés kezelése után ajánlották, és aktus után. Mennyi ideig lehet ezt alkalmazni?

Tudom, hogy nem jó rovatba írtam, de hátha itt többen járnak, és többen tudnak válaszolni. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Én semmilyen vegyszert nem használnék erre a célra. Ha nincs más,akkor az ecetes víz tökéletes,és az nem is okoz semmilyen fertõzést. A vegyszeek viszont okozhatnak.

Én semmilyen vegyszert nem használnék erre a célra. Ha nincs más, akkor az ecetes víz tökéletes, és az nem is okoz semmilyen fertõzést. A vegyszeek viszont okozhatnak.
Clorox hypo jó hozzá nem kell Domestos. Az igazi Neomagnol lenne az direkt ilyenre van.
A másodiknál a pont!
Vegyél Neomagnolt, tegyél egy fél szemet a vízbe és áztasd benne egy éjszakán át, reggel öblítsd el. Attól nem lesz semmi bajod. http://www.neomagnol.hu/alkalm.html

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!