Találatok a következő kifejezésre: Tényleg bármikor a szülés (2 db)

Most néztem rá hogy a bábakoktélban van 2 cl pálinka. ha tényleg baindítja a szülést de vmi oknál fogva császározni kell, vagy bármi gond adódik. Akkor mit mondasz a dokinak. Bocsi de van bennem egy kis pálesz?

Legjobb válasz: jaj, nyugi, nem indul be az olyan könnyen. meg mire beindul, addig egy csomo idö eltelik, eszel, iszol, aztän az a kicsi menyiségü hatäsa hamar elmegy... Sok sikert, neekem nem jött be...

jaj, nyugi, nem indul be az olyan könnyen. meg mire beindul, addig egy csomo idö eltelik, eszel, iszol, aztän az a kicsi menyiségü hatäsa hamar elmegy... Sok sikert, neekem nem jött be...
Ennyi alkoholt nem lehet kimutatni a szervezetben. Mintha 2-3 konyakos bombont megettél volna.
A kérdező hozzászólása: én még csak 32 hetes vagyok, és nem hiszem hogy inni fogok ilyen lötyit. csak azért írtam mert pl én most kliont szedtem és tablettában és elég nyomatékosan felhívták rá a figyelmemet hogy egy csepp alkoholt se... egyébként meg tényleg nem mennyiség a 2 cl de ez inkább szerevezet függö, és a gyógyszerek mellékhatását nem befolyásolja hogy jaj csak 2 cl...úgyan az nem tétel...

Tényleg bármikor megindulhat a szülés? Teljesen felpuhult méhszájat állapított meg a dokibácsi C 3111.38. hétben vagyok.

Legjobb válasz: Igen tényleg.Nekem pl végig C3000 volt a méhszájam,még szülés elõtt 8 órával is. Tehát a méhszáj állapota csak jelzi,hogy közeleg az idõ,de van aki ilyen méhszájjal akár heteket is elvan.

Igen tényleg.Nekem pl végig C3000 volt a méhszájam, még szülés elõtt 8 órával is. Tehát a méhszáj állapota csak jelzi, hogy közeleg az idõ, de van aki ilyen méhszájjal akár heteket is elvan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!