Találatok a következő kifejezésre: Tényleg bármikor a (43 db)

Kollégiumban élek szeptember óta és most azt mondta a nevelőm, hogy joga van bármikor benéznie bármikor a szekrényembe és a fiókomba, hogy ellenőrizze, hogy mi van benne. Tényleg van joga ehhez? Vagy csak "fenyegetett"?

Legjobb válasz: Nem értek hozzá, de szerintem nincs joga ehhez. Oké, hogy néha belenéz a fiókba, de az, hogy folyamatosan a személyes cuccaid között kutakodik, már tényleg pofátlanság. Azok a TE holmijaid, nem az övé, semmi köze hozzájuk. Ha tényleg állandóan "nézelõdik", akkor nyugodtan megmondhatod neki (szerintem), hogy mégis mit képzel, azok a saját cuccaid. De ezt ne úgy mondd, mintha lenne valami rejtegetnivalód (gondolom nem csempészel kézigránátokat vagy drogot, legalábbis remélem), csak úgy általában.

Nem értek hozzá, de szerintem nincs joga ehhez. Oké, hogy néha belenéz a fiókba, de az, hogy folyamatosan a személyes cuccaid között kutakodik, már tényleg pofátlanság. Azok a TE holmijaid, nem az övé, semmi köze hozzájuk. Ha tényleg állandóan "nézelõdik", akkor nyugodtan megmondhatod neki (szerintem), hogy mégis mit képzel, azok a saját cuccaid. De ezt ne úgy mondd, mintha lenne valami rejtegetnivalód (gondolom nem csempészel kézigránátokat vagy drogot, legalábbis remélem), csak úgy általában.
Fenyegetett? Adtál rá okot? Ha nem loptál semmit, és semmi gyanús nincs körülötted, teljesen normális vagy, mégis rádszáll, és senki másra, akkor valószínûleg tényleg csak bunkó, amúgy szerintem ok nélkül nincs "joga" hozzányúlni, bár nem tudom, mi erre a szabály, de azért én nulla alappal senki cuccait nem túrnám át szívesen, kíváncsi sem vagyok rá...
A házirendet kellene elolvasnod, abból ki kell derülnie. Ha nem, akkor menj a feletteséhez, és kérdezd meg attól, kérj írást arról, hogy milyen jogaid és kötelességeid vannak.
A kérdező hozzászólása: nem, épp ez az, hogy nem adtunk rá okot. és azt mondta, hogy ezt a kollégium igazgatója mondta...hogy nézzenek be a szekrényeinkbe.
Olvasd el a házirendet, az abban leírtak a mérvadóak. Anno nekünk rendszeresen volt szekrény- és fiókellenõrzés. Nem érdekelt senkit hogy mi és mennyi van benne, de rendben kellett lennie. Ha a ruhák nem voltak összerendezve a megkívánt rend szerint, akkor a szekrény komplett tartalma repült a földre, a nevelõ pedig adott 15 percet a visszarendezésére. Ugyanez az asztal fiókjára, ahol a tankönyvek voltak.

Tényleg bármikor felmondhat a munkáltató?

Munkahelyemen egyre nagyobb a hiány és így egyre többen járnak be betegen dolgozni. Mostanában én is sokat betegeskedtem ennek ellenére még mikor nem gyógyultam meg már bementem dolgozni és lázasan jöhettem haza. Tényleg táppénz alatt felmondhat a munkáltató? Semmi nem védi már a munkavállalót? Milyen jogorvoslattal lehet élni? Nem értjük a f?nök miért ilyen rossz indulatú amúgy is hiány van nincs utánpótlás elegend?.

Legjobb válasz: "Tényleg bármikor felmondhat a munkáltató?" Bizony. Orbán Viktor módosította a Munka törvénykönyvét, méghozzá így, hogy 100százalékban ki vagy szolgáltatva a fõnököd hangulatának. Ha olyan kedve van, akkor kirúghat táppénz alatt, GYES alatt, bármilyen kamu indoklással.

"Tényleg bármikor felmondhat a munkáltató?" Bizony. Orbán Viktor módosította a Munka törvénykönyvét, méghozzá így, hogy 100százalékban ki vagy szolgáltatva a fõnököd hangulatának. Ha olyan kedve van, akkor kirúghat táppénz alatt, GYES alatt, bármilyen kamu indoklással.
A kérdező hozzászólása: És akkor semmi nem védi a munkavállalót?
A kérdező hozzászólása: Ja amúgy több mint 2 éves munkaviszony!
Eddig is, legtöbb helyen simán kirúghattak. Indok mindig akadt. Sok helyen hallom, hogy röpülnek az emberek. Már egy mosolyért is, mert bizti szórakozik, nem a munkára figyel.

(Komoly kérdés, komoly válaszokat, pls.! ) Ha a szerelemben van "nagy Õ", akkor a barátságban is? Olyanra gondolok, akire tényleg bármikor számíthatsz, bármit elmondhatsz neki, nagy a bizalom, sötöbö, sötöbö.

És ha van, ebb?l is csak egy van?

Legjobb válasz: Szia! Igen, van. Õt hívjuk legjobb barátnak. :) Akinek tényleg elmondod, hogy otthon miért megy éppen a balhé, hogy kevés a pénz, hogy tetszik valaki akinek nem mered bevallani, estébé. Szerintem nem csak egy ilyen van, és lehet fiú is és lány is, függetlenül attól, hogy milyen nemû vagy.

Szia! Igen, van. Õt hívjuk legjobb barátnak. :) Akinek tényleg elmondod, hogy otthon miért megy éppen a balhé, hogy kevés a pénz, hogy tetszik valaki akinek nem mered bevallani, estébé. Szerintem nem csak egy ilyen van, és lehet fiú is és lány is, függetlenül attól, hogy milyen nemû vagy.


Egy rendes kapcsolatban tényleg bármikor bármit meg lehet mondani/kérni a párodtól következmény nélkül?

Komolyan nem kell attól félni hogy ha megmondod hogy valami rosszul esett t?le,akkor a végén még neked fog kelleni bocsénatot kérni hogy zaklattad a párod??

Legjobb válasz: Nem te írtál nemrég ki egy kérdést arról, hogy nem mutat be senkinek a férjed? Amúgy igen, bármit meg lehet mondani és ha normális hangnemben tálalja az ember, akkor megsértõdni se illik a másiknak. Akármilyen kényes is a dolog.

Nem te írtál nemrég ki egy kérdést arról, hogy nem mutat be senkinek a férjed? Amúgy igen, bármit meg lehet mondani és ha normális hangnemben tálalja az ember, akkor megsértõdni se illik a másiknak. Akármilyen kényes is a dolog.
Háát... szerintem hozzáállás és tálalás kérdése az egész. Ha igazán szeretitek egymást, és mindketten normális értékekkel rendelkeztek, akkor kb 100%, hogy mindent meg lehet beszélni, legyen az bármilyen kényes téma...
Nálunk így mûködik. Bár elég ritka még ennyi konfliktus is, de ez a legegyszerûbb. Van valami problémám, leülök szépen, megmondom, hogy mi esett rosszul, vagy mit szeretnék másként. Eddig még minden egyes alkalommal kiderült, hogy puszta félreértés volt, vagy sikerült megtalálnunk a kompromisszumos megoldást, ami mindkettõnknek jó. Hangos szó sose hangzott még el köztünk. Fölösleges a sértõdés, duzzogás, ha meg magadban tartod és nem szólsz, akkor csak feszít...és egyszer robbansz.
Az elõzõ kérdésben kapott infók fényében fenntartom, hogy a férjed lelkileg manipulál, a jelek szerint sikeresen, mert el tudott bizonytalanítani egy ilyen dologban is, aminek alapvetõnek kellene lennie. Nagyon fontold meg, hogy érdemes-e úgy kitartanod mellette, hogy ez szinte biztosan a személyiséged pusztulásával jár? Egy normális kapcsolatban a felek felfelé tolják egymást, biztatják egymást, arra törekednek, hogy a másik minél magasabbra törjön - karrier, lelkiek, mindenféle szempontból. A férjed folyamatosan becsmérel, módszeresen kiirtja az önbecsülésedet. Egyetlen kérdésre válaszolj magadnak: ha szeretsz valakit, akkor jó érzéssel tudnád leépíteni az önbizalmát? Képes lennél azt nézni, hogy szenved, elutasítanád, ha erre megoldást keresne?
Hát ne panaszkodj folyton. Nem látok bele a kapcsolatodba, de nálunk így megy, kölcsönösen. Talán nem a megfelelõ emberrel próbálkozol.
meg lehet kérdezni mindent. De nem naponta hatszor Megkérdezed, kapsz egy választ. akkor hülyeség megkérdezni mégegyszer.
A kérdező hozzászólása: A szerelem, a gyerek, és a gyerek miatti anyagiak tartanak benne. Ahogy olvasgattam azokat a nane-s kiadványokat azért nem igazán stimmel a dolog, most nem tudom eldönteni, ha õ olvasta volna azt mondja hogy én vagyok a bántalmazó fél. Rettenetesen féltékeny vagyok(megcsalt) õ nem az.Én többször megütöttem már õt(igaz, abból egyszer akkor amikor kiderült hogy megcsal, 2x azután hogy õ bántott elõtte valamilyen szinten, 1x azért mert 2 napig nem volt velem hajlandó beszélni). Nem akar "bezárni"(igaz a gyerek miatt valamennyire be vagyok zárva). Mi van hogyha én vagyok a bántalmazó fél?????
Lennének ilyen kétségei egy bántalmazónak?
http://nane.hu/kiadvanyok/szorolapok/erzero.pdf http://nane.hu/kiadvanyok/szorolapok/jolmukodo.pdf http://nane.hu/kiadvanyok/szorolapok/parber.pdf Szerintem magadra fogsz ismerni ezekben :( Szórólap, úgyhogy a második oldalon kezdõdik a szöveg.
A kérdező hozzászólása: Nemtudom, talán nem.Mit csináljak? :-(
egy jól mûködõ párkapcsolatban IGEN, IGEN, IGEN!
Talán elég, ha nem párodnak fogod fel, hanem lakótársnak.
Olvasd el figyelmesebben, nem azt írja, hogy mindegyiknek stimmelnie kell, hanem valamelyik típushoz tendál. De egyszerû: ha te vagy a bántalmazó, akkor is, mi értelme a kapcsolatnak? Akkor miatta kellene elválni, nem magad miatt. Az eredményen még ez se változtatna. De sajnos úgy látom, a férjed agymosása tökéletesen sikerült :(
Igen, mindegy, hogy magadat szabadítod meg tõle, vagy õt magadtól.
Végigkövettem a másik kérdést is: mi tart téged még ebben a házasságnak nevezett színjátékban?
Itt is azt mondom, jobb a dühöngés, mint a hidegvérû rosszindulat.
Nem. Lehet, hogy veszekedni fogtok, de elõbb-utóbb meg kellene egyeznetek egy kompromisszumban.
A kérdező hozzászólása: De én...:-/ Folyamatosan azt kapom hogy fogjam be, ne panaszkodjak folyton, hagyjam békén és akkor minden problémánk megoldódik, de én nem hiszem hogy ha homokba duom én is a fejem az bármin segiteni fog. Számomra már hihetetlen dolog hogy léteznek mukodo kapcsolatok.
Szerintem nem minden problémát kell a társad nyakába zúdítani. Ha csak panaszkodásból áll az együttlét könnyen megtelik az ember hócipõje.Vannak olyan problémák amiket inkább barátokkal/nõkkel kell megvitatni és vannak a családi dolgok. Ha valami rosszul esett tõle, gondold végig hogy miért tehette azt amit tett (vagy mondott) és így magadban már fel is készülsz a beszélgetésre.
Pedig vannak még jól mûködõ kapcsolatok.A miénk az.(kopp-kopp-kopp) Az a helyzet, hogy ritkán is van olyan, ami rosszul esne tõle.Egyszerûen figyel arra, hogy ne bántson meg.Tudja, hogy mi az, amire ugrom, és ezt észben tartja, mert velem nagyon lehet veszekedni.Elég tûzrõl pattant vagyok, nem éri meg velem kikezdeni:) )) Olvastam az elõzõ kérdésedet, na, az lég cinkes helyzet volt.Én is azt csináltam volna, mint amit valaki tanácsolt, hogy taxiba be, és irány haza, de otthon biztos hogy kifakadtam volna, okulva a dolgokból, egy darabig el sem mennék vele ilyen partykra. De egy embert nem lehet gyökereiben megváltoztatni.És te ezt vállaltad, babát szültél neki, így nem nagyon van mit a szemére vetni.Viszont ne menj bele olyan szituba, hogy a végén még neked kelljen bocsánatot kérned.Persze, ha Neki van igaza, akkor nincsen a boccsal semmi baj, csak nehogy akkor is úgy süljön el a dolog, ha neked van igazad.
Ha gondolod, nyugodtan írj privátot, szívesen beszélgetek veled! (elõzõ voltam)
Szia! Te valami szörnyû módon tönkreteszed magad. Most olyan mély sebeket szerzel, amik lehet, hogy sosem fognak behegedni. Nem is hinnéd, de így van. Én 'mindössze' 8 hónapig voltam egy ilyen kapcsolatban, már jó fél éve vége, de még mindig nem tudtam kiheverni, pedig kedves, szeretõ barátom van. Ha valaki akit szeretsz, akiben elvileg bíznod kéne, és neki is benned, ennyire tönkreteszi az önbecsülésed, az nem normális. Olvastam az elõzõ kérdésed: ez a fickó nem vesz téged emberszámba. Lenéz, azt gondolja, bármit megtehet veled. És így is van, hisz nem lépsz, nem dobod õt. Tudom, hogy nagyon nehéz, mert ha jól emlékszem, baba is van, de gondold át: szeretnél boldog életet, vagy egy megkeseredett, boldogtalan ember akarsz lenni? Hidd el, ha most bátor vagy, elõbb- utóbb ki fog fizetõdni! Ha gondolod, írj nyugodtan privit!
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy amikor végleg kiakaszt akkor én is tudok ám szörnyü dolgokat mondani neki, és ez miatt rossznak érzem magam.
A honlap ezt az eshetõséget is taglalja, ez is a technika része.
Nézd, különbség van, hogy te odamész és hobbiból vágsz dolgokat a fejéhez, vagy õ provokálja ki belõled. Szerinted nálatok melyik történik?
A kérdező hozzászólása: Ma végre hajlandó volt velem eljönni valahova, szerveztünk közös programot, megpróbálok "jó" lenni, és nem féltékenykedni, meg rinyálni, kiváncsi vagyok igy mi lesz és meddig tart a béke. Még egy ideig várunk, hátha javul, ha nem még remélem nem leszek lekésve semmirõl...

Ki az aki ismerkedne beszélgetne egy 14 éves sráccal? A téma bármi lehet. Tényleg bármi.

(képet az arcomról nem küldök). Főképp korban kb. velem egykorúak írjanak és inkább lányok:P 172cm vagyok barna szemű barna hajú...-->üzi.

Legjobb válasz: Melyik a kedvenc esti meséd?

Melyik a kedvenc esti meséd?
Leszarom.Tényleg leszarom.
Kép nélkül nem tudnak elképzelni, így azt hiszik majd hogy egy yeti vagy... Szóval elcseszett ügy :D
Tényleg idegesítenek ezek a "kérdések". 2 napja (ha nem több) folyamat elárasztják az oldalt a 12-14 éves gyerekek. Az ilyen jellegû kérdéseket ki kéne szûrni.
Az arcáról nem küld képet, de azt kihagyta, hogy a farkáról igen. XD Lányok szabad a pálya :D
Légyszíves Schopenhauer filozófiájáról folytassunk eszmecserét.
ha nem tetszik a kérdés, miért nézitek? ez az oldal arra szolgál, hogy kérdéseket tegyenek fel az emberek, amikre értelmes válaszokat várnak...válaszoljatok normálisan vagy ne írjatok hülyeségeket;)
nekem írhatsz:)

Még sosem repültem! Főleg nem Amerikába! 6-7hét múlva indulunk, mire lehet számítani egy ekkora úton, illetve milyen érzés a repülés, bármi érdekel, illetve az eltolódások, hogy vannak, mivel érdemes készülni, tényleg bármi?

csomagba mi kerüljön, át állás mennyire visel meg, mennyi idő az út, milyen a repülés élmény elsőre stb, minden infót szívesen fogadok

Legjobb válasz: nem gaz az idoeltolodas, mert nyugatra repulsz es hosszabb lesz a napod. majd ha hazafele jossz akkor lesz szar. Az ejszaka lesz vagy 3 oras a gepen, aztan kb 0 alvassal rohansz a csatlakozasodhoz es mire hazaersz teljesen ko ra lefarasztod magad. En kb azt sem tudtam mit csinalok. Mindent kiontottem, estem-keltem mint egy rossz reszeg.

nem gaz az idoeltolodas, mert nyugatra repulsz es hosszabb lesz a napod. majd ha hazafele jossz akkor lesz szar. Az ejszaka lesz vagy 3 oras a gepen, aztan kb 0 alvassal rohansz a csatlakozasodhoz es mire hazaersz teljesen ko ra lefarasztod magad. En kb azt sem tudtam mit csinalok. Mindent kiontottem, estem-keltem mint egy rossz reszeg.
Elég sok ilyen kérdés volt, keress vissza. Félni nem kell, feladandó csomagba azt teszel, amit szeretnél, csak a fedélzetre vitt csomagban vannak korlátozások folyadékok és szúró-, vágóeszközöket tekintve. Ha online checkin lesz, akkor magadnak kiválaszthatod hova szeretnél ülni a gépen, ha nappali a járat, akkor válassz egy ablak melletti, de ne szárny fölötti vagy közvetlen amögötti ülést. Az elõtted lévõ szék támlájában lesz egy képernyõ, nézhetsz filmeket, hallgathatsz zenét, minden rendben lesz. Az idõeltolódás a gép fedélzetén nem számít, majd landolás után fogod érezni ha sok idõzónát utazol át (ha a Nyugati partra mész), ha a keleti oldal a cél még azt sem fogod megérezni.
Ha félsz a repüléstõl akkor inkább a repülõgép szárny elõtti részére próbálj meg helyet foglalni, az ráz a legkevésbé ha légörvénybe/viharba megy a gép. Ha nagyon félsz foglalhatsz a vészkijárat mellé is, ha az megnyugtat. Csak a mosdóktól minél távolabb mert egy hosszabb úton nagyon zavaró tud lenni az állandó járkálás. Egyébként semmi extra a repülés, bár az elsõ 1-2 óra biztos érdekes lesz számodra, utána marha unalmas. Én New York-ba szoktam repülni az olyan 10-11 óra átlagban Budapestrõl, de úgy tudom, hogy már nincs közvetlen járat, így az átszállás/ok idõtartamát add hozzá és megkapod a végeredményt. Én most megyek majd 3 hét múlva Róma-i átszállással így nekem is lesz vagy 13 óra. Ha tudsz angolul, tudsz nézni filmet amit a fedélzeten vetítenek. Ha nagy szerencséd van és pont olyan gépet fogsz ki amit az elsõ írt, akkor több lehetõséged lesz lefoglalni magad. Az átállás az elsõ néhány napban furcsa lehet, fõleg minél nyugatabbra mész, mert már fáradt leszel ottani idõ szerint este 6-kor.:) De egy pár nap alatt könnyû megszokni, inkább ha hazajössz akkor lesz húzósabb, fõleg ha szeretsz éjszakázni. Csomagodban semmiképpen ne vigyél egy gramm húst, zöldséget, semmit!!! Nem lehet semmilyen élelmiszert bevinni az országba kivéve csoki, keksz stb... Ha ilyennel elkapnak elkobozzák+valószínû hogy vissza is fordítanak már a reptéren.:) Meg van a jegyed visszafele is? (ha nincs el se indulj) Milyen légitársasággal mész? Melyik városba mész?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! - Igen oda-vissza lesz a jegy. - Légitársaság még nem dõlt el. - "bronx" "manhatten" "harlem" "brooklyn" a látogatási célok, ezek között akarok megszállni majd poziciónálva magamat, csak elég húzósak a szállások

Nagyon el vagyok keseredve. Több mint egy éve vagyok a párommal...nagyon-nagyon labilis érzelmileg, bármi, de tényleg bármi kizökkentheti és akkor vége. Mit tehetnék ebben a helyzetben?

...jönnek az önmarcangoló szavak, hogy ? nem jó senkinek, hogy ? nem jó semmire, és jobb volna ha ? nem is lenne, és könnyebb lenne nélküle nekem...stb...

Legjobb válasz: Szia. Mintha az én páromról írtál volna. Nem tudsz segíteni, ha õ nem hagyja. Az én exem nem hagyta. Aki fenyegetõzik az öngyilkossággal, az nem teszi meg. Én két év alatt kb 200-szor hallottam, és még mindig él és virul. Nem vagy felelõs érte, csak magadért. A Te életedet próbáld rendbe hozni, és hiába szereted, hidd el, így teljesen tönkre fogsz menni, idegileg, lelkileg, fizikailag. Ne hagyd hogy elfajuljon a dolog, mert nagyon súlyos következményei lehetnek, tapasztalatból írom. Próbálj egy kis idõt külön tölteni, és gondold át, hogy mit tehetnél, mi lenne SZÁMODRA a legjobb. Sok sikert, tudom nagyon nehéz.

Szia. Mintha az én páromról írtál volna. Nem tudsz segíteni, ha õ nem hagyja. Az én exem nem hagyta. Aki fenyegetõzik az öngyilkossággal, az nem teszi meg. Én két év alatt kb 200-szor hallottam, és még mindig él és virul. Nem vagy felelõs érte, csak magadért. A Te életedet próbáld rendbe hozni, és hiába szereted, hidd el, így teljesen tönkre fogsz menni, idegileg, lelkileg, fizikailag. Ne hagyd hogy elfajuljon a dolog, mert nagyon súlyos következményei lehetnek, tapasztalatból írom. Próbálj egy kis idõt külön tölteni, és gondold át, hogy mit tehetnél, mi lenne SZÁMODRA a legjobb. Sok sikert, tudom nagyon nehéz.
én átérzem a párodat sajnos:S én is ilyen vagyok még ha nem is ennyire durván:S és akárhogy igyekszem nem tudok megváltozni.. én azt tanácsolom, hogy ülj le vele megbeszélni, hogy téged zavar h ezt csinálja, és ha elkezdi az önmarcangolást, mondd meg neki h látja megint kezdi, de most nem róla hanem rólad van szó, és próbáljon meg megváltozni, és nyugtasd meg h te mindig mellette leszel! sok sikert!majd írd meg h sikerült e! én szurkolok!!
A kérdező hozzászólása: :(( bele vagyok betegedve, nemtudom mit csináljak. sokat sirok:( pedig régebb soha nem...
Írtad hogy már sokféle képpen próbáltál reagálni a viselkedésére. Szerintem is próbálj vele megbeszélni egy FÕ figyelmeztetõ beszélgetést. Mondd el neki hogy ezt nem bírod tovább, és ha nem kapja összemagát legközelebb elhagyod és nincs apeláta meg elnézést, meg mégegy pici esély remény stb. Azt tanácsolnám, hogy azonnal hagyd ott, de mivel szereted még megérdemli a dolog talán ezt az utolsó figyelmeztetést, utánna akármi történik, nem mondhatja senki hogy te nem szóltál elõre. Már elnézést. Így is elég nagy önzõség ettõl az embertõl hogy az öngyilkosság fogalmával dobálózik azok elõtt akik szeretik. Ebbe beleroppansz, hagyd õt a fenébe. Majd ha rájön hogy téged is elveszített talán összekapja végre magát. Ennyi életrevalóság kell hogy legyen még benne. Te mindent megtettél.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, igazán kedvesek vagytok. Találkoztunk ma, úgy tettem mintha tegnap semmi nem történt volna, nem oltogattam, nem hisztiztem, aranyos voltam Vele. Végül aztán kibökte, hogy nagyon jól esik h azok után ami tegnap történt nem orditottam le a fejét...mondtam neki jobb ha megbecsül mert nincs még 1 ilyen csaj aki ennyi mindent elnéz:P :) persze viccesen. kértem h ne csináljon többet ilyent, és mondtam néha úgy érzem nem is szeret. Remélem minden rendbe jön, sok erõt adtatok:) kösz:)
Hát abban tuti igazad van hogy nincs még egy ilyen csaj, még ha nem is ismerlek. Kitartasz mellette. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: :) koszi

Tényleg bármikor megindulhat a szülés? Teljesen felpuhult méhszájat állapított meg a dokibácsi C 3111.38. hétben vagyok.

Legjobb válasz: Igen tényleg.Nekem pl végig C3000 volt a méhszájam,még szülés elõtt 8 órával is. Tehát a méhszáj állapota csak jelzi,hogy közeleg az idõ,de van aki ilyen méhszájjal akár heteket is elvan.

Igen tényleg.Nekem pl végig C3000 volt a méhszájam, még szülés elõtt 8 órával is. Tehát a méhszáj állapota csak jelzi, hogy közeleg az idõ, de van aki ilyen méhszájjal akár heteket is elvan.

Tényleg jók a Norbi-féle tészták? Bármikor ehető belőle pl vacsira egy kis pörkölttel?

Legjobb válasz: Igen eheted normál mennyiségben vacsira is, szerintem nagyon finomak.

Igen eheted normál mennyiségben vacsira is, szerintem nagyon finomak.
persze, vacsira kifejezetten ajánlott a pörkölt. alacsonyabb ugyan az update tészta szénhidrát tartalma, de vacsorára még így is sok, akkor nem ajánlott nagyon szénhidrátot enni. fõleg nem pörkölttel!!!
Hát nem tudom, milyen fogyókúra az, ahol este pörköltös tésztát lehet enni. Norbi tésztái kettes kódúak, nem? Azt délután háromig lehet enni. A pörköltöt is max ebédre. Este már emúgy sem eszünk ilyen nehéz fõtt kaját.
Igen, bármikor csak diéta alatt nem.
Az elõzõ 3 válaszoló nem igazán ismeri az update módszert szerintem. Edd bátran este is, csak mértékkel, nekem elhiheted lassan 20 kg ment le rólam és ettem ilyet én is este, de persze nem minden este. Ahogy gondolom Te sem minden este szeretnéd ezt vacsorázni.
Kedves elõzõ, 21:52 vagyok és 16 kilót fogytam az Update-módszerrel, de köszi a megállapítást. Szerintem aki este pörköltet eszik tésztával, az nem életmódot váltott, hanem csak fogyókúrázik. Sajna esélyes a jojóra. Ha valaki felfogja, hogy bizonyos dolgokról le kell mondani, de nem 100%ig, hisz délben ugyanúgy megeheti a kis pörköltjét, akkor a tudatát is hozzáformálja az új életmódjához, és ez vezet a sikerhez. Én így gondolom. 5 éve élek az Update szerint, makkegészséges vagyok és fitt, ha este pörköltet kéne ennem, nagyon rosszul esne :) Szóval bizonyos dolgokról le kell tudni mondani a nap bizonyos szakaszaiban, ez az Update. Pörköltöt este nem eszünk. Legalábbis sokkal gyorsabban, látványosabban lehet fogyni, ha ezt kikerüljük.
10:27-es vagyok Bocs, hogy ezt mertem írni, de pont ez a lényege az updatenek, hogy nincs lemondás! Norbiék soha nem tiltották a pörköltet vacsorára, csak régen tészta nélkül, most viszont ezek a tészták már 1-es kódúak vagyis este is ehetõ csak mértékkel, ahogy minden. Aki most figyeli a tv-ben a fõzõmûsorukat az láthatja, hogy nem egyszer készítettek tésztát, amit ajánlanak vacsorára, hát Õk csak tudják!
Nem bonyolult, teljesen igazad van, én értelek. De szerintem most nem engem kell meggyõzni, hanem a konkrét kérdésre válaszolni. Szerintem finomak a tészták és eheti este is ha megkívánja. Ha követed az update válozásait amúgy akkor látod azt is, hogy a zsír a barátunk egyedül a cukor és a liszt amit hanyagolni kell, illetve inkább csak délig ha muszáj. Én amúgy kértem Norbitól segítséget, és a pörköltre még soha nem mondta, hogy tilos vacsira. Csak pár éve még savanyúságot ajánlott mellé, ma már ehetõ hozzá a tészta is. Nem vagyunk egyformák. Bár én úgy gondolom, hogy a lemondással lesz jojó és ha nem vonsz meg semmit akkor állsz át igazán és válik életmóddá, ami mûködhet egy életen át. És nem feltétlenül kell a termékeit venni, de kétségtelen hogy nagyon nagy segítség. Nekem így mûködik, amit a leadott közel 20 kg igazol.

Attólmég, hogy valaki egész nap (de tényleg, bármikor megnézem) fennt van spykon, lehethogy nincs is a gépnél, vagy talán még otthon sem?

Legjobb válasz: Természetesen lehet :) Csak úgy hagyja a gépet. Nálam is megy egész nap. Remélem segíthettem. :) 17/f

Természetesen lehet :) Csak úgy hagyja a gépet. Nálam is megy egész nap. Remélem segíthettem. :) 17/f
A kérdező hozzászólása: Oh, leheth igazából nincs is fennt skypon csak ugy jelzni, mintha fennt lenne! Mert bejelentkezésem után pár mp-ig még azt mutatja h nincs fennt, és ha rámegyek a "kijelentkezve" ikonjára, akkor kis is írja az utolsó dátumot amikor fennt volt (20.-án), de utánna megint elérhetõ lesz, de minden bejelentkezésemnél ujra meg ujra ezt a dátumot írja ki. És utánnaolvasta, és elvileg sokaknak van olyan problémájuk, hogy elérhetõnek jezik õket, pedig nem azok! Ja és azért is leheth igazam van ezzel kapcsolatban, mert egy másik oldalon is 20.án volt fenn utoljára!
A kérdező hozzászólása: Jah akkor semmi :D Csak azért hittem, hogy a facebookra érted, mert én annál tapaszltaltam, hogy mindig elérhetõ vagyok! De ment a zöld pacsi mindenkinek! Várok még minden választ, és tapasztalatot!
Tudom, én is arra írtam, van telefonra is letölthetõ skype :)
A kérdező hozzászólása: amugy skyról van szó, nem facebookról :)
Nekem telefonon van, hogy nem jelentkezek ki és bezárom.Nemrég tudtam meg, hogy ilyenkor is azt jelzi, hogy elérhetõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem soha :D sokszor beszélgettünk már, és kérdeztem is tõle, többször is, hogy zavarom-e, és azt válaszolta, hogy nem mert szeret velem beszélgetni! Volt olyan, hogy este azért voltam fennt sokáig mert vele beszélgettem órákat, és õ akkor mindig azonnal válaszolt minden levelemre, szóval azt a pár órát, sztem teljes egészében rám szánta
Ha csak néha, akkor nem! De ha soha nem ír, az már jelent valamit! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Akkor nem jelent semmit, ha egyszer nem ír vissza, ugye?
Én is van, hogy úgy hagyom, de közben fõzök vagy épp elmegyek a boltba! Nem mindig figyelem, hogy kiléptem e!?
A kérdező hozzászólása: Mindenki válasza érdekelne, de legfõképpen azoké, akik esteleg ugyanezt csinálják! :)
A kérdező hozzászólása: és visszaírt! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!