Találatok a következő kifejezésre: Tényleg az után kell keresztelni Vagyis (1 db)

Tényleg az apa után kell keresztelni? Vagyis ha férjem katolikus akkor lányomat is csak ott keresztelhetem?

Én református vagyok, és ott szeretnénk a kislányt keresztelni! Hozzáteszem nem tudom számít e, de mi nem voltunk templomban összeadva, csak polgári volt, de anyáéknak van ismer?sük, aki pap és ? úgymond "megáldott" minket, a polgári ceremónia után a folyosón, tehát imádkoztak értünk meg ilyesmi!

Legjobb válasz: Nem, ott kereszteled ahol akarod. Ez csak a közel keleti orszgokban van így.

Nem, ott kereszteled ahol akarod. Ez csak a közel keleti orszgokban van így.
szia nem számít, hogy milyen valllsú az apa olyannak kereszteltetitek amilyennek akarjátok, templomi esküvõsem kell hozzá
A kérdező hozzászólása: kösz lányok a gyors válaszokat!
Dehogy kell! Nekem apukám katolikus, anyukám evangélikus, és én is evangélikus lettem. A fiam apja katolikus, de a fiunk is evangélikus lett. Szóval annak keresztelitek, aminek akarjátok. Ez csak szokás kérdése. Van olyan szokás, hogy a kisfúk az apjuk vallását kapják, a kislányok pedig az anyjukét, de nincs ebben sem semmi szokatlan. Ja, most jut eszembe, hogy anyukám és a nõvére is evangélikusnak lettek keresztelve, pedig az õ apukájuk katolikus, és az anyukájuk evangélikus.
Keress majd rá a keresõben Orbán Viktor gyerekeinek a vallására.Meg fogsz lepõdni! (Szinte mindegyik más és más, van köztük római katolikus, kálvinista, de olyan is, akit a nagy szakállú metodista lelkész, Iványi Gábor keresztelt.Ez a Kende Péter féle, róla írt könyvében van.)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi idős babát tennétek ilyen hintába? Feltétele, hogy tudjon ülni már?

http://www.brendon.hu/Products/Details/24602

8

Éjjelre hosszú ujjú rugi alá, rövid vagy hosszú ujjú bodyt adjak? 21, 22fokban. Nem tudom hogy lenne a jobb neki? !

9honapos

8

Hogyha egy baba (15 hónapos) ivott már bolti tejet és nem lett tőle semmi kiütése akkor később (2-3 év múlva) lehet tejfehérje allergiás?

8

Nem túlzás ennyire beöltöztetni a lakásban egy 9 hónapost?

Barátnőmnél voltunk délelőtt, akinek van egy 9 hónapos kislánya. Jó meleg volt bent a lakásban náluk, 23-24 fok kb. A kislányon kisnadrág, alatta harisnya, azon egy zokni, hosszú ujjú body, azon egy vékonyabb felső, meg még egy kapucnis cipzáras pulcsi. Egyébként a kislány már sétál a bútorok mellett és mászik, szóval elég sokat mozog. Szegénykém le volt izzadva, láttam hogy melege van, de nem mertem szólni. Igaz az én lányom már másfél éves, de rajta csak kisnadrág, zokni, body, és egy hosszú ujjú van a lakásban.

7

Fiús Anyukák! Mi lehet a baj? Vigyem orvoshoz?

18 hónapos fiamnak ma pelenkacserekor átlátszó folyadék volt a kukiján mármint a nyíláson, az is lehet, hogy pisi, viszont piros is ott középen és mikor hozzányúltam, hogy megnézzem sírdogált szerintem fájt neki.

4

Jogosult lesz így a babám orvosi és egyéb ellátásra?

Az a helyzet, hogy az én állandó lakcímem vidéken van és ideiglenes lakcímmel élek Budapesten. Így én itt mindenféle orvosi ellátásra jogosult vagyok. Azonban úgy tudom, hogy a baba lakcímkártyája az én állandó lakcímemre fog szólni. Az ideiglenes lakcímemet is megkapja? Ha nem, vihetem gyerekorvoshoz Budapesten? Az állandó címünk innen 3 órára van.

3

Szerintetek egy 14 hónapos gyerek kieshet a kiságyból?

Létezik az, hogy egy teljesen leengedett kiságyból valahogy kimászik?

9

Mit kell venni egy decemberben születő babának? Mikor lehet kivinni az utcára?

11

Melyik a legjobb bébiétel?

Nekem eddig a Hipp-et mondta az összes ismerősünk,de nagyon tanácstalan vagyok ebben a témában.
Most 3 hónapos a lányunk,a kezdettől fogva tápszeres és 4 hónapos korában már elszeretném kezdeni a hozzátáplálást.

24

Ti használtok hintőport?

Én csak azt használok, fürdés után mindig hintőporozom a babám hajlatait.
Viszont itt olvastam, hogy újabban tilos hintőporozni, hanem valamilyen olajjal kell kenni a babát fürdés után.
Vélemények, tapasztalatok?
Egyáltalán, mi baja lenne a hintőportól a babának???

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!