Találatok a következő kifejezésre: Tényleg az után kell keresztelni Vagyis (1 db)

Tényleg az apa után kell keresztelni? Vagyis ha férjem katolikus akkor lányomat is csak ott keresztelhetem?

Én református vagyok, és ott szeretnénk a kislányt keresztelni! Hozzáteszem nem tudom számít e, de mi nem voltunk templomban összeadva, csak polgári volt, de anyáéknak van ismer?sük, aki pap és ? úgymond "megáldott" minket, a polgári ceremónia után a folyosón, tehát imádkoztak értünk meg ilyesmi!

Legjobb válasz: Nem, ott kereszteled ahol akarod. Ez csak a közel keleti orszgokban van így.

Nem, ott kereszteled ahol akarod. Ez csak a közel keleti orszgokban van így.
szia nem számít, hogy milyen valllsú az apa olyannak kereszteltetitek amilyennek akarjátok, templomi esküvõsem kell hozzá
A kérdező hozzászólása: kösz lányok a gyors válaszokat!
Dehogy kell! Nekem apukám katolikus, anyukám evangélikus, és én is evangélikus lettem. A fiam apja katolikus, de a fiunk is evangélikus lett. Szóval annak keresztelitek, aminek akarjátok. Ez csak szokás kérdése. Van olyan szokás, hogy a kisfúk az apjuk vallását kapják, a kislányok pedig az anyjukét, de nincs ebben sem semmi szokatlan. Ja, most jut eszembe, hogy anyukám és a nõvére is evangélikusnak lettek keresztelve, pedig az õ apukájuk katolikus, és az anyukájuk evangélikus.
Keress majd rá a keresõben Orbán Viktor gyerekeinek a vallására.Meg fogsz lepõdni! (Szinte mindegyik más és más, van köztük római katolikus, kálvinista, de olyan is, akit a nagy szakállú metodista lelkész, Iványi Gábor keresztelt.Ez a Kende Péter féle, róla írt könyvében van.)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Érdekes kérdés: ha valakinek babák vannak a bögréjén, az utalhat arra, hogy babát szeretne?

Még nincs gyereke egyébként ennek az illetőnek...

4

Milyen pelenkát ajánlotok mit vegyek az újszülött babámnak?

7

Segítség! Nem tudok eljönni GYESre! Szülés után rögtön munkába kell álnom, hogy készüljek fel rá?

Sajnos úgy alakult, hogy lehet még a hat hetet sem tudom kivárni. Férjem munkanélküli lett, én keresek többet. Visszavennének teljes állásba.

Erre hogyan lehet felkészülni? Még van egy hónapom szülésig, de még most is dolgozom...

9

Meg merjem venni ezt a babakocsit?

http://aprod.hu/hirdetes/peg-perego-pliko-p3-pramette-babako..

Mennyire lehet téliesíteni?

13

Kisbabám kúszását meg kellene mutatni egy Dévényesnek?

A kislányom 8 hónapos,olyan gyorsan kúszik mint a villám,de nem régen mikor itt volt a védönöm mondta h nem mindig hajlitja be a jobb lábát mikor halad.Azt mondta lehet csak rosszul tanulta meg a dolgot és tornáztassam hogy hátha belejön.El is kezdtem ez volt két hete,viszont még most se mindig hajlitja be a lábikót kuszi közben.Eddig minden rendben volt,már ülni is tud magától és olykor pár lépést már mászik is.Mindenképpen elvinném tornára(biztos ami biztos) csak arra lennék kiváncsi h másnak is volt e ilyen,és ha igen mit mondtak rá vagy mit kellet csinálni a picivel??

2

Az, hogy baba mellett zuhanyozni sincs idő, az ugye csak költői túlzás? Vagy szó szerint kell érteni?

Még nincs gyerekem, nem is ítélkezem, csak kíváncsi vagyok.
Én azt gondolom, hogy ha máskor nem, amikor apuka hazaér akkor van anyukának 10 perce zuhanyozni.

Veletek hogy volt?

46

Milyen gyakran vásárolsz a Brendonban? Mit érdemes ott venni?

7

Ha ülve kakál a 10 hónapos kislányom hogy lesz a háta nyakig szaros? Mindig meglepődök ezen.

11

Frontérzékeny lehet?

11 hetes picim 1 hete alig eszik, aluszékony. Főleg a hétfő és a mai nap ilyen. A 800 ml helyett jó, ha 400 ml-t megeszik. Amúgy más baj nincs vele, hétfőn látta az orvos, az oltást elhalasztotta, hátha kialakul valami betegség...de nem. Csak nyűgös , alszik és órákig képes cicin lenni és cseppeket enni. Remélem csak frontérzékeny..vagy van más ötletetek?

1

Már előre félek a téltől-bezártságtól-ti mit fogtok csinálni?

ilyenkor kitolom a teraszra a babakocsit,vagy nagyokat sétálok,de amikor térdig ér a hó,hova lehet menni?messze van a tornás hely,útálom a hideget-és még pici a baba a ringatós foglalkozásokhoz.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!