Találatok a következő kifejezésre: Tényleg annyira jó (49 db)

Tényleg annyira jó a szoptatóspárna a has alá ha alszunk? Megéri megvenni? Hol lehet kapni olcsón?

Legjobb válasz: Szia! Hogy has alá jó-e, azt nem tudom, de én a fejem alá teszem és a kezeimet rakom rá, plusz egy párnát teszek a lábaim alá, így nekem tökéletes. Pont a héten vettem én is, féltem, hogy fölösleges, de merem állítani, hogy tényleg mekönnyíti az ember dolgát. Amúgy 8500 ft volt a bababoltban, és állítólag jól kifogtam. 35 hetes pocis

Szia! Hogy has alá jó-e, azt nem tudom, de én a fejem alá teszem és a kezeimet rakom rá, plusz egy párnát teszek a lábaim alá, így nekem tökéletes. Pont a héten vettem én is, féltem, hogy fölösleges, de merem állítani, hogy tényleg mekönnyíti az ember dolgát. Amúgy 8500 ft volt a bababoltban, és állítólag jól kifogtam. 35 hetes pocis
Hello! Én speciel tökéletesen jól megvoltam nélküle, szerencsére a gyermekeim sem panaszkodtak, és gyönyörû szépen szopizott mind a kettõ, jókat aludtak közben, nekem sem volt kényelmetlen. Ezt neked kell eldöntened. Véleményem szerint, ha egy kis-vagy nagypárnával megoldható a dolog, akkor felesleges pénzt kidobni a szoptatós párnára...
én a lábam koze teszem, szerintem lassan utan kell toltenem, ugy elnyomtam, de sokat segit, akkor is ha az elejen budi volt meg zorgott, mar el sem tudok aludni nelkule!
Nekem bevált.Teszveszen vettem kb 2700 ft-ért.És mikor megszületik a baba, akkor is ki lehet használni.Szerintem megéri.
én szenté avatnám azt, aki kitalálta, de komolyan... istenieket aludtam rajta pocakosan és még néha most is, illetve az elején csak ezzel tudtam szoptatni, mert a babám nem volt hajlandó elég nagyra nyitni a száját és sokszor kisebesedett a mellem, úgyhogy belefektettem a párnába, a térdemmel megtámasztottam, egyik kezemmel a cicit fogtam a másikkal meg kinyitottam a száját és ment a szopi. Most már profi a srác, de akkor nagyon sokat használtuk. Ha kicsit kreativ vagy a http://www.kreativcafe.hu oldalon találsz hozzá szabásmintát.
Szia! Én biztos vagyok benne, hogy jó. De én egy sima egyszerü párnát használtam. Tökéletesen megtámasztotta a hasam.
Szia! Igen, tényleg jó és érdemes megvenni! El sem tudnom képzelni mi lenne velem ha nem lenne mondjuk biztos nem aludnék :-) Tesz-veszen rendeltem új és mikro gyöngy töltetes, és van hozzá ajándék kis zsák töltet is 3500.- ennél olcsóbban nem hiszem hogy találsz. http://www.teszvesz.hu/item503083277_uj_szopiparna_ajandek_g.. Itt egy példa de nézz körül több féle mintában és színben megtalálható
Szia. Te magad fogod kitapasztalni, hogy lesz neked a legkényelmesebb. A babádnak is jó lesz a párna, amikor kezd ülni. Köréteszed, így nem dõl el. És persze szoptatásnál. Nekem nagyon bevált, 3000 ft-ért vettem bababoltban. Kisebb fajta, de nekem elég volt. Nagyobbat 4500 ft-ért láttam.
Szia! Én nagyon jókat alszok vele:) Bababõrzén vettem 3500-ért(új) akciós volt. Itt meg is tudod rendelni, ha akarod: http://szopiparna.hu/arak.html Igaz néha reggelente a férjem alól szedem ki :D Ez van :) Boldog babavárást! 35 hetes hóember
Nagyon bevált! Nem tudtam 45 percen keresztül könyökölni, így a fekve szoptatás ki volt lõve. Mindíg ülve szoptattam. Két évig volt segítség a párna. Meg elõtte 2 hónapig alváshoz pocakosan. Én tönkölyt vettem akciósan, én is a szopiparna.hu-n.

Melyik az első kötet? A sötét ötven árnyalata vagy a szürke ötven árnyalata? Mi a véleményetek a könyvről? Tényleg annyira jó, hogy nem lehet letenni? 23/L

Legjobb válasz: Nyavalyát. Olyan szegényes a szókincse é nyelvtanilag és irodalmilag is s annyira kritikán aluli színvonalon van megvalósítva az egész, hogy olvashatatlan. Pedig én angolul próbáltam, ami állítólag jobb, mint a magyar. Pff. Ha az jó, nem akarom tudni, milyen a magyar változat...

Nyavalyát. Olyan szegényes a szókincse é nyelvtanilag és irodalmilag is s annyira kritikán aluli színvonalon van megvalósítva az egész, hogy olvashatatlan. Pedig én angolul próbáltam, ami állítólag jobb, mint a magyar. Pff. Ha az jó, nem akarom tudni, milyen a magyar változat...
Én nem tettem le, a sarokba hajítottam. Borzalmas. Még ha a történetben lenne is valami érdekes, azt elrontja a fogalmazás, a béna nyelvtan (angolul is, magyarul meg pláne) és a fõszereplõ csaj szánalmas hülyesége. Tényleg, egyszerûen kijelenti, hogy ellene nekrofíliát követtek el, sírva röhögtem. Vannak, akik imádják. Attól függ, olvastál-e már minõségi könyvet és normális nemi életet élsz-e.
A szürke ötven árnyalata az elsõ rész. (második a sötét és a harmadik a szabadság) Én elolvastam mind a 3 részt. Vannak fejezetek mikor izgalmas a sztori meg minden, de amúgy meg sok ember utálja. Nekem tetszett.
Nekifutok még egyszer. *Olyan szegényes a szókincse és nyelvtanilag és irodalmilag is annyira kritikán aluli színvonalon van megvalósítva az egész, hogy olvashatatlan.
A kérdező hozzászólása: 23 éves, feleség, anya vagyok! :-) Nagyon sokan ajánlották, hogy mennyire jó.
Én 26 éves feleség és anya vagyok. (a 2. és 3. válasz írója)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!
Hát. a történet a második részben indul be..végülis nem lenne rossz, csak elég undi részek vannak benne..elég beteges
szar...a fõhõsnõ annyira irritálóra sikerült, hogy nem bírtam elolvasni a könyvet mert vagy 6x [email protected] kaptam a kis ribi hülyeségei miatt

Kopa dr tényleg annyira jó? Vagy csak híres? Hol rendel magánban?

Már van egy gyermekünk, de új biopszia kell a lombikhoz.

Legjobb válasz: Igen egyedül õ csinálja egy új speciális eljárással a biopsziát, sajna nekünk azzal sem jött össze, de tényleg nagyon profi. Körúti Orvosi centrumban rendel.

Igen egyedül õ csinálja egy új speciális eljárással a biopsziát, sajna nekünk azzal sem jött össze, de tényleg nagyon profi. Körúti Orvosi centrumban rendel.
Igen, õ a legjobb, Körúti Orvosi Centrumban rendel, keress rá. Nem olcsó, de az országban a legjobb!!!!!!
Még egy voks Kopára, áldom az eget hogy hozzá került a férjem! A SOTE Urológiai Klinikán is rendel, TB-re (õ ott az andrológiai centrum vezetõje), de baromi hosszú a várólista hozzá. Ha elmentek egy konzultációra magánba, utána már benyom mûtétre (ha kell) a klinikára hamar. Nekünk nyáron a spermavizsgálat + konzultáció 30.000, - volt a KOC-ban.
énis kopát ajánlom.Minket elsõre más orvos mûtött(biopszia), nagyon megbántuk másodszorra már Kopához mentünk, hál istennek.párodnak mi baja?
A kérdező hozzászólása: A Körúti OC-ban nem találtam az orvosok között. ??
A kérdező hozzászólása: Azoospermia a gond. Lehet tudni - akár privátban - hogy ki mûtötte a párod? Milyen új eljárással dolgozik? Köszi a válaszokat egyébként!
A kérdező hozzászólása: Mégis megvan a KOC-ban.
Mi is a KOC-ba jártunk hozzá. Eleinte nagyon szerettem, és elsõ alkalommal már többet haladtunk mint egy évig a másik andrológusnál. Kicsit szkeptikus lettem a végére; mert egy év után sem találta meg a baj okát (emelkedett fehérvérsejtszám a spermában); pedig havonta mentünk és fizettünk mint a katonatiszt. Egyszer azt mondta hogy csak a lombik jöhet szóba; máskor hogy donorsperma kell, aztán hogy megy természetes úton, csak lassan. Majd azt hogy amíg nincs meg az ok; addig biztos lesz aki megcsinálja a lombikot; de biztosan nem sikerül. Ez után pedig azt, hogy mehetünk inszemre... De ettõl függetlenül tényleg mindenhol csak jókat hallottam róla. Lehet hogy mi vagyunk a kivétel :-/
Mikrosebészeti eljárással csinálja. Mikroszkóppal megvizsgálj a hereszöveteket és ahol feltehetõleg a legtöbb sperma van, onnan veszi ki a mintát.

Az Oto Chili tényleg annyira jó és hatékony, mint amennyire reklámozzák?

Aki használja, mit mond -megéri az árát?

Legjobb válasz: Egy kicsit megmozgatja a hasizmokat de annyi. Megcsinálsz 3 sorozat felülést,ugyanaz csak ingyen. Nem éri meg. Egy zsírtalan,kidolgozott has évek munkája.

Egy kicsit megmozgatja a hasizmokat de annyi. Megcsinálsz 3 sorozat felülést, ugyanaz csak ingyen. Nem éri meg. Egy zsírtalan, kidolgozott has évek munkája.
otocsili. éget mint a tûûz.
az egy fos
Teljesen mindegy mit csinálsz, ha zsír van a hasadon úgysem lesz kockás, ez szar sem ér többet mint a hasprés, lábemelés, felülés!

Far Cry 3 tényleg annyira jó játék?

Minden ismerősöm isteníti meg mondja hogy vegyem meg. Nektek is ennyire tetszik ? Mi a jó benne annyira ?

Legjobb válasz: Tudod, hogy miért annyira felkapott? Azért mert új és ilyenkor mindenki játszik rajta, de amúgy nem jobb, mint az 1.

Tudod, hogy miért annyira felkapott? Azért mert új és ilyenkor mindenki játszik rajta, de amúgy nem jobb, mint az 1.
Nekem se jön be, de ízlések és pofonok. Azért azt az istenítést - ahogy fogalmaztál - amit kap, én sem értem. Nézz meg néhány videót róla, utána meglátod hogy bejön-e.
remek játék, nagyon el lett találva, egyszer minimum illik kijátszani...
# 9: Talán mondjuk az alatt, hogy ugyan úgy néz ki, mint a valóságban, pont erre céloztam. :)
Szerintem az a legjobb játék én imádom!!!
"Talán lehet, hogy pont azért, mert ugyanúgy néz ki és gesztikulál/artikulál, mint a szinkronszínésze" Hát talán mert õ adta a mozgást Motion Captureval és õ volt a Fotó modell is. Am a küldetések miatt vidd ki egyszer. De nagyon nem tudsz benne mit csinálni amikor levadásztál minden kalózt és állatot, megcsináltad a küldetéseket, megszerezted az összes speckó fegyót, elfoglaltál minden õrsöt.
Egyszer jó végigvinni a történet miatt. Nagyon jól eltalálták a szereplõket, fõleg Vaas karakterét (Talán lehet, hogy pont azért, mert ugyanúgy néz ki és gesztikulál/artikulál, mint a szinkronszínésze). Viszont egy pont után amikor történik valami Vaas-szal akkor nagyon ellaposodik az egész. Nekem egyébként a Far Cry második része valahogy jobban tetszett.
Amikor elõször játszottam ki nagyon tetszett. Viszont nemrég el akartam kezdeni ismét és már az elején unalomba fulladt. De elsõre nagyon élvezetes tud lenni - habár a játék utolsó negyedét és a sziget másik felét elkapkodtak - de a 2012-es év mindenképpen egyik kiemelkedõ darabja.
annyira nem nagy szám
Elege veres de azon kivul jo
egyszer el lehet lenni vele, de pénzt nem adnék érte.
Akkor talán helyesen kéne fogalmaznod. ;)

Stokke-s anyukák. Mi az előnye ennek a babakocsinak? Miért választottátok? Tényleg annyira jó, amennyire drága?

Legjobb válasz: Nagy dilemma után (az ára miatt) vettünk Stokke-t, volt egy babakocsink, de azt nem szerettem. A Stokke-t viszont imádom, nekem mindenben nagyon praktikus, csak azt sajnálom, hogy nem elsõ babakocsinak vettük már ezt. Nem értek egyet azzal, hogy kicsi, igaz, nekünk az új EVO van (régebbit nem ismerem), a lányom 13 hónapos és még mindig szûkítõvel használjuk, tehát 3 éves koráig simán jó lesz neki! A pakoló része is tökéletes, nálunk minden elfér, ami kell.

Nagy dilemma után (az ára miatt) vettünk Stokke-t, volt egy babakocsink, de azt nem szerettem. A Stokke-t viszont imádom, nekem mindenben nagyon praktikus, csak azt sajnálom, hogy nem elsõ babakocsinak vettük már ezt. Nem értek egyet azzal, hogy kicsi, igaz, nekünk az új EVO van (régebbit nem ismerem), a lányom 13 hónapos és még mindig szûkítõvel használjuk, tehát 3 éves koráig simán jó lesz neki! A pakoló része is tökéletes, nálunk minden elfér, ami kell.
Barátnõmnek volt. Pici a sport része, 1 évesen kinõtte a gyerek, meg kicsi kicsi csomagtartójába nem fér be. Quinny buzzt vettem, na ez nagyon szuper, még 2, 5 évesen is elfér a sport részben!
Szerintem olyan mint egy tolható irodai szék, csak 10x áron.
Barátnõmnek Stokke-ja van, nekünk ABC design! Nagyon mindkét kocsi, de mindketten megállapítottuk, hogy nem jobb annyival az ABC design-nál a Stokke, mint amennyivel drágább. Kb. 100 ezer van a két kocsi között, bár az ABC is drága, nagyon jó! Tehát jó kocsi nagyon, de annyit szerintem nem ér!

Astor mattitude HD mennyire jól fed? Tényleg annyira jó, ahogy reklámozzák?

Legjobb válasz: Én már használom pár hete és szerintem nagyon jó. Jól fed és szép egyenletes lesz a bõr.

Én már használom pár hete és szerintem nagyon jó. Jól fed és szép egyenletes lesz a bõr.
Eddigi legjobb alapozóm, pedig hidd el vettem már 8000 felett is, ennek a színe és fedése a legszebb IMÁDOM !

Chippolino gemma? Tényleg annyira jó kocsi?

Sokan dicsérik itt az oldalon, de nekem lenne néhány kérdésem.

Legjobb válasz: Nekünk Gemmánk van, és nagyon szeretem. Valóban van ilyen "holt játéka" a sportrésznek, de amikor benne ül a gyerek, akkor egyáltalán nem lötyög, a súly megtartja. Nekem már 10 kiló a lányom, van benne erõ rendesen, de nem tudja "lötyögtetni" maga alatt az ülést. De szerintem ez egyébként direkt van. Ugyanis ahhoz, hogy állítani tudja az ülés dõlésszögét, ahhoz kétoldalt meg kell nyomni gombokat. Ezt viszont csak úgy lehet, ha egy icipicit elõrebillentem az ülést. (Amennyire ez a holtjáték engedi) Mondjuk ez így leírva biztos bonyolultnak és zagyvának hangzik, de a gyakorlatban nem az. A sportrész levéve egész laposra összehajtható. Úgy, hogy a belsõ textil rész, amiben ül a baba, az bejön középre. Magát a vázat félbe nem lehet hajtani, tehát a hosszúságán nem lehet változtatni, csak lapos lesz. Szerintem jó kis kocsi. AMi miatt én különösen szeretem: könnyû (a kategóriájában a legkönynebb), elég keskeny a váza, tehát szûkebb helyeken, boltokban stb és jól lehet vele közlekedni, Bármelyik felsõrészt is helyezed rá, a baba elég magasan lesz benne, ami egyrészt anyukának is könnyen kézre esik, másrészt nem közvetlenül a gyerek szájába ömlik a kipufogókból a füst. (És télen a hideg talajtól is messzebb van), mindegyik felsõrész elég tágas (mózesben féléves koráig simán elfért a több mint 4 kilóval született lányom, pedig pont tél volt, overál, takarók, stb; a hordozót még mindig nem nõtte ki, pedig már 12 hónapos.)

Nekünk Gemmánk van, és nagyon szeretem. Valóban van ilyen "holt játéka" a sportrésznek, de amikor benne ül a gyerek, akkor egyáltalán nem lötyög, a súly megtartja. Nekem már 10 kiló a lányom, van benne erõ rendesen, de nem tudja "lötyögtetni" maga alatt az ülést. De szerintem ez egyébként direkt van. Ugyanis ahhoz, hogy állítani tudja az ülés dõlésszögét, ahhoz kétoldalt meg kell nyomni gombokat. Ezt viszont csak úgy lehet, ha egy icipicit elõrebillentem az ülést. (Amennyire ez a holtjáték engedi) Mondjuk ez így leírva biztos bonyolultnak és zagyvának hangzik, de a gyakorlatban nem az. A sportrész levéve egész laposra összehajtható. Úgy, hogy a belsõ textil rész, amiben ül a baba, az bejön középre. Magát a vázat félbe nem lehet hajtani, tehát a hosszúságán nem lehet változtatni, csak lapos lesz. Szerintem jó kis kocsi. AMi miatt én különösen szeretem: könnyû (a kategóriájában a legkönynebb), elég keskeny a váza, tehát szûkebb helyeken, boltokban stb és jól lehet vele közlekedni, Bármelyik felsõrészt is helyezed rá, a baba elég magasan lesz benne, ami egyrészt anyukának is könnyen kézre esik, másrészt nem közvetlenül a gyerek szájába ömlik a kipufogókból a füst. (És télen a hideg talajtól is messzebb van), mindegyik felsõrész elég tágas (mózesben féléves koráig simán elfért a több mint 4 kilóval született lányom, pedig pont tél volt, overál, takarók, stb; a hordozót még mindig nem nõtte ki, pedig már 12 hónapos.)
A kérdező hozzászólása: ezt most találtam, tudom nem gemma, de milyen szerintetek? http://bolthely.hu/babyshop/id/03058_Chipolino_Rapido_Travel..

Tényleg annyira jo az utrugestan tabletta ahogy én olvasok rola?

Szedem kb 2 hete. Amugy 9h+4napos vagyok! Pozitivan állok a dolgokhoz! Nagyon szeretnénk ezt a kisbabát. Ebben a gyógyszerben van minden reményem! Csak még annyit hogy emelett a gyógyszer mellett is leállhat a kicsi szive?Mert már volt egy vetélésem több mint egy évvel ezelött.Aggodom hogy mi lesz holnap megyek uh-ra és remélem hogy csak jokat fog mondani a dokim!

Legjobb válasz: Ne aggódj nem lesz semmi baj!Jó a gyógyszer,sokat segit.Én a másikat a duphastont szedtem,nem volt semmi baj,már 23 hetesek vagyunk.Élvezd a babavárást,ne gondolj semmi rosszra!

Ne aggódj nem lesz semmi baj!Jó a gyógyszer, sokat segit.Én a másikat a duphastont szedtem, nem volt semmi baj, már 23 hetesek vagyunk.Élvezd a babavárást, ne gondolj semmi rosszra!
Ez a gyógyszer progeszteron hormont tartalmaz, ami terhességmegtartó hormon. Abban segít, hogy a baba beágyazódjon, ne vetélõdjön el hormonhiány miatt. beteg babákon nem tud segíteni, így amelyik babûának betegség miatt el kell mennie, az Utrogestan mellett is el fog menni. Én az 5-12. hétig szedtem vérzés miatt. Ma már 28 hetesek vagyunk, a babám ép, egészséges, semmi baja nincs. Nyugodj meg és bízz a legjobbakban, mert ezzel teszed a legjobbat a babádnak is! Az aggodalom csak árthat.
Én is szedtem a 7-12 hetes idõszakban. Nekem is vetélésem volt elõtte és most véreztem(sajna most is, már 14 hetese és eddig minden rendben, szerintem az utrogestan miatt.
Én 8 hetesen véreztem kicsit 1 nap után elmult az utrogestantol..12 hétig szedtem.ma voltam genetikai uh-n minden oké.nyugodj meg állj pozitivan hozzá.13 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!A 3. válaszolónak nekem a dokim azt mondta hogy elmulasztja a pecsételést de nem csak nagyon keveset van olyan nap hogy nincs a másik napra rá már megint van!Ezért is aggódom egy kicsit de probálok nem gondolni rá!Azt hittem hogy csak nálam van ilyen hogy nem mulsztja a gyógyszer.De amugy rendesen szedem 3x1-t naponta.

A Clinique BB krém tényleg annyira jó?

Sok jót hallottam róla, hogy eltünteti a.pattanásokat és megelõzi az újabbak kialakulását. Utánanéztem de csak ránctalanító verziót találtam mindenhol. Az lenne az ami a pattanásokat csökkenti?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!