Találatok a következő kifejezésre: Tényleg akkora ha nem (480 db)

Fiúk! Ha valamire azt mondjátok, hogy igen akkor az tényleg igen, ha nem akkor az tényleg nem vagy előfordulhatnak kegyes hazugságok is?

Pl. ha a barátom nagybátyja (akivel egyszer találkoztam) meghalt és nem mentem el a temetésére,mert a barátom azt mondta,hogy nem kell ott lennem,mert vizsgázok és rengeteget kell tanulnom... akkor az őszinte volt?

Legjobb válasz: nálam az igen igent jelent... (most döntsed el, hogy számodra igen számodra igent jelent, vagy pedig a számodra igen, valami más igent jelent)

nálam az igen igent jelent... (most döntsed el, hogy számodra igen számodra igent jelent, vagy pedig a számodra igen, valami más igent jelent)
szerintem ehhez hasonló helyzetben én is igent értenék az igenen.

A lényeg, hogy barátnőm nem akar anál, után orálisan kielégíteni. Azt mondja, hogy végtermékes lesz ekkor a szerszámom és ő ezt nem veszi a szájába. Ez tényleg igaz, ha nem akkor mivel győzzem meg?

Legjobb válasz: Te tényleg ennyire hülye vagy??? vagy csak tetteted?? Persze hogy olyan lesz ha análba csináljátok...és szerintem te vagy a bunkó hogy ilyet kérsz tõle hogy anál után orál...gusztustalan...fojj..

Te tényleg ennyire hülye vagy??? vagy csak tetteted?? Persze hogy olyan lesz ha análba csináljátok...és szerintem te vagy a bunkó hogy ilyet kérsz tõle hogy anál után orál...gusztustalan...fojj..
Minden féle szemétkedés nélkül. Kérlek most állj fel, dugd be az egyik ujjadat a fenekedbe, és utána szagold meg, vagy nyalogasd meg...
Ne haragudj, de szánalmas vagy!nevetsége sdolgokat kérdezel!Szerinted ha seggbe rakod akkor csokispuding lessz rajta?észlény!Ki lessz dobva?ilyen nagy kaszanova vagy?ember örülj hogy megengedi!Vedd alapul hogy ugyanúgy elvárhatná õ is hogy egy vibrivel megcsinálj a p.csádat és utánna szopogazsd le!Megtennéd G.rény?
Akkor az asszony is hülye, hogy egyáltalán szóba áll veled.
Majd az is alap lesz, hogy pár év múlva pelenkázni fogod az asszonyt? :)
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\.
magyarázd ezt olyannak aki kidobná a nõjét, ha nem análozik....elkeserítõ...ez a mai ifjúság...
Én sosem próbáltam, és nem is tenném. Szerencsére a férjem is anál ellenes, meg amúgy sem kérne tõlem olyat, amit nem akarok. De sajnos tényleg nem ez az átlagos, még házasságon belül is hallani sok olyanról, hogy a férfinek "semmi" nem elég. Annál viszont még azok is értelmesebbek, hogy utána szájba akarják tenni. :s
Pedig az évszázadok alatt megtanulhatták volna, hogy sem használati, sem dísztárgyak nem vagyunk. :(
Jamie88 tökéletesen egyetértek Veled :) ) én nõ vagyok, és komolyan kinyílik a bicska a zsebemben mikor ilyeneket látok....az ilyenek azok akik abszolút nem tisztelik a nõket és szexuális tárgyként kezelik...de az a nõ aki ebbe belemegy meg is érdemli.....
Hülyegyerek, mosd meg a faszod (kivételesen szappannal), és utána talán lehet róla szó. De pl. ha én lennék a barátnõd, úgy elküldenélek az anyádhoz szopásért, hogy lelankadna a szaros f*szod! (Bocsánat a stílusért mindenki mástól, de az ilyet úgy megcsapnám...)
de hülye vagy gondold már végig mit kérsz tõle?????fordított helyzetben te szádba vennéd????igénytelen vagy???
Ha gumit húzol az análhoz, akkor utána leveszed, és szívesen be fogja fejezni neked szájjal. Ha viszont gumi nélkül csináljátok, akkor értelemszerû, hogy nem veszi úgy a szájába...
jah, hogy Nálad ki lenne dobva, ha nem engedné az anált....akkor az Õ baja, hogy egyáltalán szóba áll Veled...és még anál után orális örömökre vágysz ? :O te jó ég...micsoda férfi...
Tisztelt kérdezõ tegyük fel párodról kiderül, hogy szereti ha szájba fossák te megadod neki mert ki akarod elégíteni. Te utána megcsókolnád?
A kérdező hozzászólása: Nem azért kérdeztem, hogy leoltsatok, hanem kíváncsi voltam a válaszra. Bunkózni, meg hülyézni teljesen felesleges, nálam alap h az asszony engedje, mert különben ki lenne dobva a fenébe!:)
Hát segbõl szájba nem túl egészséges ugyanis a valagadban vannak olyan emésztést segítõ baktériumok amik ha a szádba jutnak kapsz tõlük egy fasza fertõzést.
Kedves kérdezõ, te hülye vagy már ne haragudj. Örülj, hogy az asszonypajti egyáltalán belemegy az análba! A seggbõl-szájba pedig tényleg gusztustalan.
Sok pornót nézel öcsi. Örülj, ha megy otthon az anál móka. Rászarni nem akarsz a végén?
nils holgerson márton lúd stricije
What the fuck is that?
mi a [email protected]?? xD
kákalaki akka vonásai erõsen idézik bizonyos üldözött népét
Még egy unatkozó barom, jaj de jó!
A kérdező hozzászólása: ne már, ezt nem gondoltam volna róla
te eztet így nagyon kened így

Ez tényleg sellõ? Ha nem, akkor micsoda?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Nos kérlek, nem állsz messze az igazságtól ha "bábura"gyanakszol. Ez egy preparáció és egy mûvész készít ilyeneket megrendelésre. Bevallom nem jut eszembe a neve, de a múltkor néztem a honlapját és ebayen adogatja el ezeket a preparációkat több százezer ftért. Készít sellõt, halakat, kutyákat stb. Csak a sok ember lementi a képeket és felteszi máshová olyan szöveggel, mintha igazi élõlény lenne, plusz hozzá ír egy sztorit és végül így terjed el az egész neten.

Nos kérlek, nem állsz messze az igazságtól ha "bábura"gyanakszol. Ez egy preparáció és egy mûvész készít ilyeneket megrendelésre. Bevallom nem jut eszembe a neve, de a múltkor néztem a honlapját és ebayen adogatja el ezeket a preparációkat több százezer ftért. Készít sellõt, halakat, kutyákat stb. Csak a sok ember lementi a képeket és felteszi máshová olyan szöveggel, mintha igazi élõlény lenne, plusz hozzá ír egy sztorit és végül így terjed el az egész neten.
[link]
A kép egyértelmûen hoax. A videón pedig lehet látni, hogy mûhaja van a bábúnak, plusz az arca is eléggé mû. névte2en
Kinyírod a májad. Meg talán a veséd is.
Ez hülyeség:) Mérgezés esetén okozhat hallucinációkat, de ha annyit beszednél ezekbõl, akkor a bennük lévõ paracetamoltól elõbb kapnál mérgezést és menne szét a májad vszínûleg.
Tisztázzuk: Hivatalosan minden olyan szer drognak számít, ami a központi idegrendszerre hat és/vagy függõsséget alakít ki. A gyógyszerek, a nikotin, az alkohol, a koffein, sõt még a tea is drog. Az más kérdés, hogy ezek a szerek legálisak.
...anyit még hozzátennék, hogy az általad említett gyógyszerek mind tartalmaznak paracetamolt (más néven acetaminofent), ami nagyon-nagyon mérgezõ, és könnyû túladagolni. Ahogy a legelsõ hozzászóló is írta, nagyon könnyen tönkreteheted velük a májad, ezért mindig maradj az ajánlott adagon belül, és ha más gyógyszert is vennél be mellé, mindenképp nézd meg, hogy az nem tartalmazza-e ugyan ezt a hatóanyagot.
Én kb. egy éve megittam egyszerre egy egész dobozzal, azóta bejártam az egész északi féltekét, most arra gyúrok, hogy a déli is meglegyen, de ahhoz fordítva kell meginnom cuccot... még dolgozok az eljáráson.

Az tényleg igaz, hogy ha nem jön meg rendesen, akkor fogamzásgátló tablettát kell szedni?

mert nekem nem jön meg mindig,van h pár hónapot kimarad.félek elmenni nőgyógyászhoz :/ nem akarok gyógyszert szedni.....itt olvastam ,hogy egy lány írta,hogy ő szed fogamzásgátlót különben meg sem jönne neki :/

Legjobb válasz: Nem, nem igaz. Azok a dokik írnak ilyen problémára azonnal tablettát, akik: - nem értenek a dolgukhoz - magasról leszarják, hogy igazából mi a gondod, úgy vannak vele, majd kezelik akkor, mikor gyereket akarsz. Ugyanis a rendszertelen menstruációt a fogamzásgátló tabletta NEM kezeli. A tabletta úgy mûködik, hogy kikapcsolja a saját ciklusodat, és helyette a tablettában lévõ hormonok ill. azok idõnkénti megvonása (7 napos szünet) szabályos idõközönként vérzést hoz létre, mintha menstruálnál. Igazából azonban ennek nincs köze a saját ciklusodhoz. Tehát szabályosnak szabályos lesz, az biztos, csak igazából nem is menzesz, hanem egy megvonásos vérzés a tabletta miatt. És ez bizony veszélyes. Ugyanis ha vkinek nincs rendszeres ciklusa (ez alatt nem pár napos ingadozást értek, hanem mondjuk teljesen öszevissza, vagy hónapokat kimarad), az azt jelzi, hogy vmi nincs rendben. Ha alapból rosszul mûködik a hormonrendszered, és kikapcsolják tablettával, akkor nagyon jó esély van rá, hogy az abbahagyás után aztán az égvilágon semmilyen ciklusod nem lesz. Az lenne a fontos, hogy alapos vizsgálatokkal kiderítsék a rendszertelenség valódi okát és azt kezeljék. Mert ha mindenféle problémafelderítés nélkül elkezded a tablettát, akkor majd szenvedhetsz akkor, mikor gyereket szeretnél. Csak sajnos manapság iszonyatosan nehéz olyan orvost találni, aki tényleg utánajár a dolgoknak, nem csak felírja a gyógyszert.

Nem, nem igaz. Azok a dokik írnak ilyen problémára azonnal tablettát, akik: - nem értenek a dolgukhoz - magasról leszarják, hogy igazából mi a gondod, úgy vannak vele, majd kezelik akkor, mikor gyereket akarsz. Ugyanis a rendszertelen menstruációt a fogamzásgátló tabletta NEM kezeli. A tabletta úgy mûködik, hogy kikapcsolja a saját ciklusodat, és helyette a tablettában lévõ hormonok ill. azok idõnkénti megvonása (7 napos szünet) szabályos idõközönként vérzést hoz létre, mintha menstruálnál. Igazából azonban ennek nincs köze a saját ciklusodhoz. Tehát szabályosnak szabályos lesz, az biztos, csak igazából nem is menzesz, hanem egy megvonásos vérzés a tabletta miatt. És ez bizony veszélyes. Ugyanis ha vkinek nincs rendszeres ciklusa (ez alatt nem pár napos ingadozást értek, hanem mondjuk teljesen öszevissza, vagy hónapokat kimarad), az azt jelzi, hogy vmi nincs rendben. Ha alapból rosszul mûködik a hormonrendszered, és kikapcsolják tablettával, akkor nagyon jó esély van rá, hogy az abbahagyás után aztán az égvilágon semmilyen ciklusod nem lesz. Az lenne a fontos, hogy alapos vizsgálatokkal kiderítsék a rendszertelenség valódi okát és azt kezeljék. Mert ha mindenféle problémafelderítés nélkül elkezded a tablettát, akkor majd szenvedhetsz akkor, mikor gyereket szeretnél. Csak sajnos manapság iszonyatosan nehéz olyan orvost találni, aki tényleg utánajár a dolgoknak, nem csak felírja a gyógyszert.
Hát azért sima menszesz zavarra fogamzásgátlót írni elég baromság nem cukorka hogy oszotogatni kéne. De ilyesfajta problémára ami már neked van el kéne menni nõgyógyászhoz nem játék...
Sima menszeszre NEM baromság fogamzásgátlót irni, gondolom az elözö válaszolönak 6 diplomája van, és nem unatkozö tini. Menj el nögyögyhoz, tudom, hogy cikinek érzed, de semmi gáz nincs benne, több mint valószinü, hogy egy gyenge fogamzásgátlót fog felirni, DE MAGADTÓL SEMMIKÉPP NE KEZDJ EL SZEDNI SEMMIT !
Úgy értem a sima menszesz zavart, hogy néha késik egy két napot, és nem percre pontosan jön meg. Bocsi ha nem tudsz szövegérteni az már nem az én gondom :) Ha már nem jön meg vagy 15 napokat késik persze szükséges lehet de sok tinédzser pi*csa az apró cseprõ problémáira is fogamzásgátlót használ mintha valami vitamin lenne...
Ez a nõgyógyászok parasztvakítása, hogy minél korábban elkezdjünk fog.gátlót szedni és ettõl függjünk, majd az abbahagyás után ugyanúgy ne legyen normális ciklusunk. Én is beleestem ebbe a csapdába már 15 évesen sajnos. Ccickafark teát próbáld ki, attól rendszeres lesz :)
ja és nekem is úgy jöt meg, hogy kaptam egy gyógyszert, amitõl 3nap múlva menstruáltam és onnantól kezdve 7évig szedtem fog.gátlót.
kell? senki nem kötelez rá.
A kérdező hozzászólása: de jóóó :/....most már tényleg nagyon megijedtem.mert van hogy 2-3 hónapig semmi.szóval lehet gyerekem sem lehet majd ? :( elmegyek nõgyógyászhoz! köszi a válaszokat

A lányok nagy részét tényleg zavarja, ha rendes, nem irányító típusú és olyan pasi próbálkozik náluk, akinek még nem volt barátnője?

Ezt a lányok tagadni szokták, hogy nem fontos, hogy tapasztalt legyen a srác. De én ezt valahogy kegyes hazugságnak érzem és tegnap is volt itt egy kérdés, amire így felelt a kérdező: (vagyis kérdeztek a kérdés feltevő lánytól, aki így válaszolt rá) ,,A kérdező kommentje: Második, úgy van, hogy alapjában tudom hogy tetszene, csak tudod vannak ilyen kiábrándító szarvashibák, de amibe nagyon sokan belemennek.. Nah meg nem is volt még barátnője, ez látszik, érződik, persze mindig van első, nem az, csak hogy akkor emiatt megbocsátható , meg minden , viszont attól még kiábrándít.. ííírted nem? :p,, Tehát a végén leírja, hogy nem volt még annak a pasinak csaja, nem tudja hogyan kell egy lányhoz igazából közelíteni és ez kiábrándítja. Akkor most mennyire baj, ha a pasi bizonytalan abból kifolyóan is, hogy még sosem volt csaja, fél a reakcióktól (én úgy érzékelem, hogy a csajok kerülik eléggé a tapasztalatlan fiúkat, akkor is ha a gykn 500 ilyen kérdéshez mindig az a válasz jött, hogy nem baj, ha félén meg tapasztalatlan a srác).

Legjobb válasz: Hû, köszi embörök a válaszokat.. Igen, én is ezt remélem, hogy megnyílik majd elõttem, és adok is neki idõt, mert amúgy aranyos, de tényleg, ha nem mûködik a dolog akkor inkább tényleg vége lesz az egésznek..:| ^^ K

A kérdező hozzászólása: A kérdező hozzászólása: Hû, köszi embörök a válaszokat.. Igen, én is ezt remélem, hogy megnyílik majd elõttem, és adok is neki idõt, mert amúgy aranyos, de tényleg, ha nem mûködik a dolog akkor inkább tényleg vége lesz az egésznek..:| ^^ K
a rendes nem zavar, hanem elvárás. hogy nem irányító típus, na ha ez azt jelenti nálad, hogy tutyimutyi életképtelen, akkor zavar. ha nem volt még barátnõje az nem zavar, ha képes értelmesen kezelni a párkapcsolatot és ez ott felmerülõ problémákat (bizalom, féltékenység, stb) 19/L
az, hogy nem volt barátnõje nem zavarna, nekem se volt még barátom :D viszont ha "nem irányító" alatt tutyimutyit értesz, ahogy elõttem írták, akkor nem kellene.Jobb szeretem az irányító, domináns pasikat.Papucs csávóktól ki ráz a hideg .Egy férfi legyen férfi!
lemaradt 21/L
Ízlés dolga. Én például nem tagadom, hogy fontos hogy tapasztalt legyen. És határozott. Bár ez inkább jellem, mint tapasztalat kérdése. Volt olyannal is dolgom, akinek én voltam az elsõ, mégis határozottan és nagyon férfiasan viselkedett. De például a tesómat meg kimondottan az ilyen kis félénk srácok izgatják. Sokat beszélgetünk errõl, képtelenek vagyunk megérteni egymás álláspontját. De nem is kell. Nem vagyunk egyformák :)
Én szeretem irányítgatni a csajokat, nem is bírom az olyan csajt, aki maga akar irányítgatni engem, de én úgy nézek ki mint egy kisfiú, emiatt a csajoknak nem vagyok az esete, egy kevés kivételtõl eltekitntve. Szóval a külsõ számít leginákbb, utána meg már szinte mindedgy, ahány csaj, annyiféle elvárás a jellemre, de a külsõ általában ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: Külsõre is elvileg mindenkinek más az esete a csajoknál, ezt mondják a lányok.
Mint ahogy minden pasinak más az esete így igen minden lánynak is. Persze népszerû típusok mindkét nemnél vannak, de ettõl függetlenül nincs két egyforma ízlésû ember.

Nyíregyházi Kismamik! Október 1 után aki szül, tényleg vinnie kell pelenkát, popsitörlőt, mert annyira nincs már pénz a kórháznak? Akkor is ha nem baba-mama vagy VIP szobát választ valaki? Vagy ez csak egy rémhír?

Legjobb válasz: Pont a héten kérdeztem errõl a védõnõt, aki elég tájékozatlannak tûnt. Nem tudott semmi infót, szerinte nem kell semmit vinni, mindent adnak. Ha tényleg kell vinni valamit, legfeljebb behozatjuk a családdal. Mikorra vagy kiírva? Én okt. 24-re.

Pont a héten kérdeztem errõl a védõnõt, aki elég tájékozatlannak tûnt. Nem tudott semmi infót, szerinte nem kell semmit vinni, mindent adnak. Ha tényleg kell vinni valamit, legfeljebb behozatjuk a családdal. Mikorra vagy kiírva? Én okt. 24-re.
A kérdező hozzászólása: Én "mázlista" vagyok, mert október 1-re!:-) Na majd elválik, mi lesz. Mindenesetre csütörtökön megyek NST-re, rákérdezek. Majd írok, hogy mit tudtam meg! Neked van dokid? Szülésznõt fogadsz?
Sziasztok!Én október 19-re vagyok kiírva.Pár hete (azt hiszem 2)voltunk tanfolyamon, ott azt mondta a védõnõ és a gyermekorvos, hogy mindent adnak, csak popsitörlõt kell vinni, mert az nincs.Nem tudom, hogy azóta mi változhatott, de majd én is rákérdezek a védõnõmtõl, és a dokimtól!Remélem tudtam segíteni.

Ha gyúrunk akkor tényleg sok fehérjét kell enni? Ha nem eszek akkor abból lehet baj? Pl. Beszálkásodsz és akkor berögződnek az izmok. Stb.

Legjobb válasz: Anyám borogass! Tényleg sok fehérjét kell enni. A szálkás izomzatnak nincs köze a kötöttséghez. Olvasgassál még sokat!

Anyám borogass! Tényleg sok fehérjét kell enni. A szálkás izomzatnak nincs köze a kötöttséghez. Olvasgassál még sokat!
Igen sok fehérjét kell enni mert a fehérje az izmok építõeleme. Nem lesz baj csak sehova nem fogsz fejlõdni, ha az izmaid nem kapják meg a fejlõdéshez szükséges dolgokat. Beszálkásodni diétával lehet, azt jelenti, hogy a testzsírodat 6% környékére leviszed. Mi az, hogy berögzõdnek az izmok? Nem tudom ki tömte a fejedet ezekkel a baromságokkal, de általános iskolai biológiával nem vagy tisztában.
:D a fehérje izmot épít, ha nem eszel fehérjét akkor "elfogyod az izmod"

Nem szûz fiúk 18 alatt! Ti mennyit várnátok a szûz barátnõtökre, mármint, hogy lefeküdjön veletek? (Akkor, ha tényleg szeretitek. )

Legjobb válasz: ha tényleg szeretem és õ is szeret, akkor ameddig kell...de mindenki érzi mikor jön el a pillanat.. ne aggódj nem húzza senki évekig...

ha tényleg szeretem és õ is szeret, akkor ameddig kell...de mindenki érzi mikor jön el a pillanat.. ne aggódj nem húzza senki évekig...
Bármennyit. De ha a lefekvés alatt most azt értjük, hogy a kuki a punciba vándorol akkor jelezném, hogy van kéz, meg száj amivel kölcsönösen is lehet örömet okozni, amivel elég sokáig ki lehet bírni, így szinte akármeddig várnék rá!
#1, dehogynincs, én ismerek olyat, aki majdnem három évig húzta, pedig nem voltak olyan kicsik (15-16 évesen jöttek össze). Amúgy szerintem mindegy meddig várna valaki, felesleges feszegetni a határokat.
Én 2 hónapot vártam, a csaj 16 volt. De ha fiatalabbal jönnék össze, pl. 14-15 évessel, akkor talán 6 hónapot is hajlandó lennék várni. Szerintem a sex a bizalom jele, és ha nem mer lefeküdni veled, akkor nem bízik benned, tehát valószínû nem szeret.
elsõ éjszaka, mikor nálam aludt, magamhoz csábítottam (száj-ujjak) 1 hónap után már barátkozott a puncival a májashurka lényeg, hogy ne legyél beszarva! 17/f
Küldjetek csajt a lakásomra.
Én most azonnal meg*****ám, ha lenne, nem várnék semmit se.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!