Találatok a következő kifejezésre: Tényleg akkora ha (1475 db)

A lányok nagy részét tényleg zavarja, ha rendes, nem irányító típusú és olyan pasi próbálkozik náluk, akinek még nem volt barátnője?

Ezt a lányok tagadni szokták, hogy nem fontos, hogy tapasztalt legyen a srác. De én ezt valahogy kegyes hazugságnak érzem és tegnap is volt itt egy kérdés, amire így felelt a kérdező: (vagyis kérdeztek a kérdés feltevő lánytól, aki így válaszolt rá) ,,A kérdező kommentje: Második, úgy van, hogy alapjában tudom hogy tetszene, csak tudod vannak ilyen kiábrándító szarvashibák, de amibe nagyon sokan belemennek.. Nah meg nem is volt még barátnője, ez látszik, érződik, persze mindig van első, nem az, csak hogy akkor emiatt megbocsátható , meg minden , viszont attól még kiábrándít.. ííírted nem? :p,, Tehát a végén leírja, hogy nem volt még annak a pasinak csaja, nem tudja hogyan kell egy lányhoz igazából közelíteni és ez kiábrándítja. Akkor most mennyire baj, ha a pasi bizonytalan abból kifolyóan is, hogy még sosem volt csaja, fél a reakcióktól (én úgy érzékelem, hogy a csajok kerülik eléggé a tapasztalatlan fiúkat, akkor is ha a gykn 500 ilyen kérdéshez mindig az a válasz jött, hogy nem baj, ha félén meg tapasztalatlan a srác).

Legjobb válasz: Hû, köszi embörök a válaszokat.. Igen, én is ezt remélem, hogy megnyílik majd elõttem, és adok is neki idõt, mert amúgy aranyos, de tényleg, ha nem mûködik a dolog akkor inkább tényleg vége lesz az egésznek..:| ^^ K

A kérdező hozzászólása: A kérdező hozzászólása: Hû, köszi embörök a válaszokat.. Igen, én is ezt remélem, hogy megnyílik majd elõttem, és adok is neki idõt, mert amúgy aranyos, de tényleg, ha nem mûködik a dolog akkor inkább tényleg vége lesz az egésznek..:| ^^ K
a rendes nem zavar, hanem elvárás. hogy nem irányító típus, na ha ez azt jelenti nálad, hogy tutyimutyi életképtelen, akkor zavar. ha nem volt még barátnõje az nem zavar, ha képes értelmesen kezelni a párkapcsolatot és ez ott felmerülõ problémákat (bizalom, féltékenység, stb) 19/L
az, hogy nem volt barátnõje nem zavarna, nekem se volt még barátom :D viszont ha "nem irányító" alatt tutyimutyit értesz, ahogy elõttem írták, akkor nem kellene.Jobb szeretem az irányító, domináns pasikat.Papucs csávóktól ki ráz a hideg .Egy férfi legyen férfi!
lemaradt 21/L
Ízlés dolga. Én például nem tagadom, hogy fontos hogy tapasztalt legyen. És határozott. Bár ez inkább jellem, mint tapasztalat kérdése. Volt olyannal is dolgom, akinek én voltam az elsõ, mégis határozottan és nagyon férfiasan viselkedett. De például a tesómat meg kimondottan az ilyen kis félénk srácok izgatják. Sokat beszélgetünk errõl, képtelenek vagyunk megérteni egymás álláspontját. De nem is kell. Nem vagyunk egyformák :)
Én szeretem irányítgatni a csajokat, nem is bírom az olyan csajt, aki maga akar irányítgatni engem, de én úgy nézek ki mint egy kisfiú, emiatt a csajoknak nem vagyok az esete, egy kevés kivételtõl eltekitntve. Szóval a külsõ számít leginákbb, utána meg már szinte mindedgy, ahány csaj, annyiféle elvárás a jellemre, de a külsõ általában ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: Külsõre is elvileg mindenkinek más az esete a csajoknál, ezt mondják a lányok.
Mint ahogy minden pasinak más az esete így igen minden lánynak is. Persze népszerû típusok mindkét nemnél vannak, de ettõl függetlenül nincs két egyforma ízlésû ember.

Tényleg van olyan vulkán a Földön ami ha kitör akkor elpusztul az egész Föld? Ha tényleg akkor hol található?

Legjobb válasz: Olyan vulkán nincs, aminek a kitörése elpusztítaná az egész Földet. Olyan viszont van, amely kitörése klímaváltozást, tömeges kihalást is eredményezhetne, azaz a fajok jelentõs része kipusztulhatna. Ilyen "szupervulkán" van az Egyesült Államokban a Yellowstone Nemzeti Park alatt [ http://hu.wikipedia.org/wiki/Yellowstone ], Európában az olaszországi Nápoly alatt [ http://hu.wikipedia.org/wiki/Campi_Flegrei ], Indonéziában a Toba-tó [ http://hu.wikipedia.org/wiki/Toba-tó ] alatt, stb.

Olyan vulkán nincs, aminek a kitörése elpusztítaná az egész Földet. Olyan viszont van, amely kitörése klímaváltozást, tömeges kihalást is eredményezhetne, azaz a fajok jelentõs része kipusztulhatna. Ilyen "szupervulkán" van az Egyesült Államokban a Yellowstone Nemzeti Park alatt [ http://hu.wikipedia.org/wiki/Yellowstone ], Európában az olaszországi Nápoly alatt [ http://hu.wikipedia.org/wiki/Campi_Flegrei ], Indonéziában a Toba-tó [ http://hu.wikipedia.org/wiki/Toba-tó ] alatt, stb.
http://www.cenapred.unam.mx/popo/UltimaImagenVolcanI.html Ez a vulkán, be fogja indítani a többit!

A peteérés előtti napokon és a peteéréskor tényleg jobb, ha 2 naponta vagyunk együtt? Ha minden nap akkor tényleg kevés lehet a "kiskatona"?

Ha kétnaponta vagyunk együtt, akkor biztos hogy 2 napig életképesek a spermák?

Legjobb válasz: Szerintem Pé elõtt 2 naponta legyetek együtt. Ha használsz ovu tesztet, azzal követheted a Pé-t, amikor az pozitív és másnap, amikor negatív, akkor mindkét nap legyetek együtt. De ezt megelõzõen 2 naponta.

Szerintem Pé elõtt 2 naponta legyetek együtt. Ha használsz ovu tesztet, azzal követheted a Pé-t, amikor az pozitív és másnap, amikor negatív, akkor mindkét nap legyetek együtt. De ezt megelõzõen 2 naponta.
Elvileg jobb, igen, de egy makkegészséges férfinél túl sokat nem szabad számítania... Ennek ellenére mi is így csináljuk- és engem is mindig aggaszt, hogy a kiskatonák tényleg élnek-e 2 napig, pedig BIZTOS, hogy igen. A petevezetõben. Méhben, hüvelyben kevesebb az élettartamuk. Sõt ennél tovább is élhetnek, ha jó a nyákod, õk ui ebbõl veszik fel a tápanyagot a további pár napra. Itt van egy rakás bizonyíték a hosszú élettartamra: http://babatervezok.otthona.net/szerencses.shtml
Mi ebben a hónapban mensi után 1 hétig minden nap együtt voltunk egy nap kivételével, és pozitív lett a tesztem elég korán ezért biztos hogy azon a héten fogant meg:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor ezek szerint ha a férfi egészséges, akkor nyugodtan lehet naponta, mert lesz életképes "kiskatona".

Nem szûz fiúk 18 alatt! Ti mennyit várnátok a szûz barátnõtökre, mármint, hogy lefeküdjön veletek? (Akkor, ha tényleg szeretitek. )

Legjobb válasz: ha tényleg szeretem és õ is szeret, akkor ameddig kell...de mindenki érzi mikor jön el a pillanat.. ne aggódj nem húzza senki évekig...

ha tényleg szeretem és õ is szeret, akkor ameddig kell...de mindenki érzi mikor jön el a pillanat.. ne aggódj nem húzza senki évekig...
Bármennyit. De ha a lefekvés alatt most azt értjük, hogy a kuki a punciba vándorol akkor jelezném, hogy van kéz, meg száj amivel kölcsönösen is lehet örömet okozni, amivel elég sokáig ki lehet bírni, így szinte akármeddig várnék rá!
#1, dehogynincs, én ismerek olyat, aki majdnem három évig húzta, pedig nem voltak olyan kicsik (15-16 évesen jöttek össze). Amúgy szerintem mindegy meddig várna valaki, felesleges feszegetni a határokat.
Én 2 hónapot vártam, a csaj 16 volt. De ha fiatalabbal jönnék össze, pl. 14-15 évessel, akkor talán 6 hónapot is hajlandó lennék várni. Szerintem a sex a bizalom jele, és ha nem mer lefeküdni veled, akkor nem bízik benned, tehát valószínû nem szeret.
elsõ éjszaka, mikor nálam aludt, magamhoz csábítottam (száj-ujjak) 1 hónap után már barátkozott a puncival a májashurka lényeg, hogy ne legyél beszarva! 17/f
Küldjetek csajt a lakásomra.
Én most azonnal meg*****ám, ha lenne, nem várnék semmit se.

Fiúk! Ha valamire azt mondjátok, hogy igen akkor az tényleg igen, ha nem akkor az tényleg nem vagy előfordulhatnak kegyes hazugságok is?

Pl. ha a barátom nagybátyja (akivel egyszer találkoztam) meghalt és nem mentem el a temetésére,mert a barátom azt mondta,hogy nem kell ott lennem,mert vizsgázok és rengeteget kell tanulnom... akkor az őszinte volt?

Legjobb válasz: nálam az igen igent jelent... (most döntsed el, hogy számodra igen számodra igent jelent, vagy pedig a számodra igen, valami más igent jelent)

nálam az igen igent jelent... (most döntsed el, hogy számodra igen számodra igent jelent, vagy pedig a számodra igen, valami más igent jelent)
szerintem ehhez hasonló helyzetben én is igent értenék az igenen.

Tényleg igaz? Ha ennyit tudsz húzóckodni akkor ennyit is nyomsz ki?

Na szóval... Olvastam a neten, ami kíváncsivá tett. Szerintem elég nagy hülyeség de titeket kérdezlek err?l.

Legjobb válasz: Ha tényleg meg akarod tudni akkor menj le egy terembe és próbáld ki!

Ha tényleg meg akarod tudni akkor menj le egy terembe és próbáld ki!
ez tuti hülyeség. mivel fekvenyomásnál a mellizmod és a tricepszed dolgozik, húzódzkodásnál meg a hátad és a bicepszed... abba most ne menjünk bele, hogy a profi fekvenyomóknak a fekvenyomás alatt dolgozik a mellük, válluk, hátuk, tricepszük, bicepszük. és abba se, hogy a fekvenyomásnál meg a húzódzkodásnál is használjuk a vállunkat, mer most lényegtelen. amugy hol olvastad? bár szerintem próbáld ki. van egy haverom aki olyan 70-75 kiló lehet, õ elég sokszor feltudja magát huzni, viszont fekve kb 45 megy neki. szóval azért szerintem nincs összefüggés. viszont én kb 3 szor tudom felhuzni a 74 kilómat szabályosan, mégis sokkal többet nyomok fekve, mint 74
én 182 cm vagyok meg kb72kg. fel tudom magam húzni tízszer(kb 15 a max) és 60kg-nál többet ki tudok nyomni(65öt kb). egyébként nincs sok összefüggés a kettõ között szerintem.
Marhaság mivel húzóckodásnál nem terheled a gerinced és a lábad sem, viszont kinyomásnál igen! Kinyomásnál sokkal több izmot használsz mint húzóckodásnál!

Az tényleg hatásos ha az ember úgy tornázik hogy a hasára fóliát teker, akkor ott tényleg jobban ég a zsír?

Legjobb válasz: Nem, ez csak ilyen megtévesztés-féle, mert akkor jobban izzadsz és több víz távozik a szervezetedbõl. Helyi fogyás nincs.

Nem, ez csak ilyen megtévesztés-féle, mert akkor jobban izzadsz és több víz távozik a szervezetedbõl. Helyi fogyás nincs.
nem, de a biológiai ismereteidet mindenképpen fejleszteni kell, és nyilvánvaló, hogy hiszékeny vagy, ez saját magadnak nem lesz jó.
1-2%-kal hatásosabb az edzés, de ez nem számottevõ. a fóliának annyi a szerepe, hogy adott terültelen a mozgás hatására keletkezett hõt a fólia és a test között tartja, ezért némileg több víz válik ki, és ennyi. szinte semmit nem ér, mozogj rendszeresen, járj futni, úszni.

A lényeg, hogy barátnőm nem akar anál, után orálisan kielégíteni. Azt mondja, hogy végtermékes lesz ekkor a szerszámom és ő ezt nem veszi a szájába. Ez tényleg igaz, ha nem akkor mivel győzzem meg?

Legjobb válasz: Te tényleg ennyire hülye vagy??? vagy csak tetteted?? Persze hogy olyan lesz ha análba csináljátok...és szerintem te vagy a bunkó hogy ilyet kérsz tõle hogy anál után orál...gusztustalan...fojj..

Te tényleg ennyire hülye vagy??? vagy csak tetteted?? Persze hogy olyan lesz ha análba csináljátok...és szerintem te vagy a bunkó hogy ilyet kérsz tõle hogy anál után orál...gusztustalan...fojj..
Minden féle szemétkedés nélkül. Kérlek most állj fel, dugd be az egyik ujjadat a fenekedbe, és utána szagold meg, vagy nyalogasd meg...
Ne haragudj, de szánalmas vagy!nevetsége sdolgokat kérdezel!Szerinted ha seggbe rakod akkor csokispuding lessz rajta?észlény!Ki lessz dobva?ilyen nagy kaszanova vagy?ember örülj hogy megengedi!Vedd alapul hogy ugyanúgy elvárhatná õ is hogy egy vibrivel megcsinálj a p.csádat és utánna szopogazsd le!Megtennéd G.rény?
Akkor az asszony is hülye, hogy egyáltalán szóba áll veled.
Majd az is alap lesz, hogy pár év múlva pelenkázni fogod az asszonyt? :)
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\.
magyarázd ezt olyannak aki kidobná a nõjét, ha nem análozik....elkeserítõ...ez a mai ifjúság...
Én sosem próbáltam, és nem is tenném. Szerencsére a férjem is anál ellenes, meg amúgy sem kérne tõlem olyat, amit nem akarok. De sajnos tényleg nem ez az átlagos, még házasságon belül is hallani sok olyanról, hogy a férfinek "semmi" nem elég. Annál viszont még azok is értelmesebbek, hogy utána szájba akarják tenni. :s
Pedig az évszázadok alatt megtanulhatták volna, hogy sem használati, sem dísztárgyak nem vagyunk. :(
Jamie88 tökéletesen egyetértek Veled :) ) én nõ vagyok, és komolyan kinyílik a bicska a zsebemben mikor ilyeneket látok....az ilyenek azok akik abszolút nem tisztelik a nõket és szexuális tárgyként kezelik...de az a nõ aki ebbe belemegy meg is érdemli.....
Hülyegyerek, mosd meg a faszod (kivételesen szappannal), és utána talán lehet róla szó. De pl. ha én lennék a barátnõd, úgy elküldenélek az anyádhoz szopásért, hogy lelankadna a szaros f*szod! (Bocsánat a stílusért mindenki mástól, de az ilyet úgy megcsapnám...)
de hülye vagy gondold már végig mit kérsz tõle?????fordított helyzetben te szádba vennéd????igénytelen vagy???
Ha gumit húzol az análhoz, akkor utána leveszed, és szívesen be fogja fejezni neked szájjal. Ha viszont gumi nélkül csináljátok, akkor értelemszerû, hogy nem veszi úgy a szájába...
jah, hogy Nálad ki lenne dobva, ha nem engedné az anált....akkor az Õ baja, hogy egyáltalán szóba áll Veled...és még anál után orális örömökre vágysz ? :O te jó ég...micsoda férfi...
Tisztelt kérdezõ tegyük fel párodról kiderül, hogy szereti ha szájba fossák te megadod neki mert ki akarod elégíteni. Te utána megcsókolnád?
A kérdező hozzászólása: Nem azért kérdeztem, hogy leoltsatok, hanem kíváncsi voltam a válaszra. Bunkózni, meg hülyézni teljesen felesleges, nálam alap h az asszony engedje, mert különben ki lenne dobva a fenébe!:)
Hát segbõl szájba nem túl egészséges ugyanis a valagadban vannak olyan emésztést segítõ baktériumok amik ha a szádba jutnak kapsz tõlük egy fasza fertõzést.
Kedves kérdezõ, te hülye vagy már ne haragudj. Örülj, hogy az asszonypajti egyáltalán belemegy az análba! A seggbõl-szájba pedig tényleg gusztustalan.
Sok pornót nézel öcsi. Örülj, ha megy otthon az anál móka. Rászarni nem akarsz a végén?

Mi van akkor, ha terhesség alatti táppénz, utána thgys vagy gyed alatt megszűnik valakinek a cége, ahol be van jelentve (állományban van? ) Hova fogok tartozni? Tényleg jár végkielégítés?

Történt már ilyen valakivel? Kérem írja le, hogy akkor mi a teend?, hová kerül (munkaügyi kp?)

Legjobb válasz: Szia! Az attól függ, hogy mikor szûnik meg a céged, a közös: végkielégítést kell, hogy kapjál és az addigi szabadságodat ki kell, hogy fizessék. Ha a táppénz ideje alatt szûnik meg a cég, akkor a táppénz átvált passzív táppénzzé, innentõl kezdve csak 42 napig lehetsz táppénzen. Amikor ez lejár, akkor be kell jelentkezni a munkanélküli központba. Ha az elmúlt 4 évben dolgoztál legalább 365 napot, akkor jogosult vagy álláskeresési járadékra, ha csak 200 napot, akkor álláskeresési segélyre. Ennek azért van jelentõsége, mert tgyás-ra és gyedre csak az álláskeresési járadék jogosít, az álláskeresési segély nem. Bõvebben ezekrõl itt: http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=allaskeresoknek_munkanel.. http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=allaskeresoknek_munkanel.. Ha a tgyás ideje alatt szûnik meg a cég, akkor a tgyás átvált passzívvá, az elnevezésén kívül nem változik semmi, vagyis ugyanúgy jár tovább. A passzív tgyás esetében is kaphatsz gyed-et, itt is csak az elnevezés lesz más: passzív gyed lesz. Ezeknek csak annyi jelentõsége van, hogy a passzív gyed nem számít jogviszonynak, vagyis ha a gyed ideje alatt szülsz még egy babát, akkor a második babával már nem lesz meg a tgyás-hoz és gyed-hez a jogosultságod.

Szia! Az attól függ, hogy mikor szûnik meg a céged, a közös: végkielégítést kell, hogy kapjál és az addigi szabadságodat ki kell, hogy fizessék. Ha a táppénz ideje alatt szûnik meg a cég, akkor a táppénz átvált passzív táppénzzé, innentõl kezdve csak 42 napig lehetsz táppénzen. Amikor ez lejár, akkor be kell jelentkezni a munkanélküli központba. Ha az elmúlt 4 évben dolgoztál legalább 365 napot, akkor jogosult vagy álláskeresési járadékra, ha csak 200 napot, akkor álláskeresési segélyre. Ennek azért van jelentõsége, mert tgyás-ra és gyedre csak az álláskeresési járadék jogosít, az álláskeresési segély nem. Bõvebben ezekrõl itt: http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=allaskeresoknek_munkanel.. http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=allaskeresoknek_munkanel.. Ha a tgyás ideje alatt szûnik meg a cég, akkor a tgyás átvált passzívvá, az elnevezésén kívül nem változik semmi, vagyis ugyanúgy jár tovább. A passzív tgyás esetében is kaphatsz gyed-et, itt is csak az elnevezés lesz más: passzív gyed lesz. Ezeknek csak annyi jelentõsége van, hogy a passzív gyed nem számít jogviszonynak, vagyis ha a gyed ideje alatt szülsz még egy babát, akkor a második babával már nem lesz meg a tgyás-hoz és gyed-hez a jogosultságod.
Sziasztok! Nekem meg az a kérdésem, hogy mi van ha még téppénz alatt zár be a cég? és senki nem intézi a tgyás, gyed papírokat? Mit hova kell, hogy küldjek? Köszi elõre is a választ!
Utolsónak: Ha táppénz ideje alatt jogutód nélkül szûnik meg a cég, akkor az eljárás az elsõ válaszomban van, hogy mit kell tenned, hogy járjon egyáltalán tgyás és gyed. Ha jogosult vagy álláskeresési járadékra, akkor válhatsz jogosulttá tgyásra és gyedre, de kicsit bonyolultabban kell intézni. Ha az álláskeresési járadék ideje alatt szülsz, akkor azt szüneteltetve kell tgyást igényelni, majd annak lejártakor visszamenni járadékra pár napra, majd újra szüneteltetve gyed-et igényelni. Ha nem mész vissza járadékra, hanem egybõl igényled a gyed-et, el fogják utasítani, mert nem vagy biztosított. Ha az álláskeresési járadékod lejár és még nem szültél meg, akkor még 42 napod van a szülésre, hogy járjon passzív jogon tgyás. Ebben az esetben nem jár majd gyed. A tgyást mindkét esetben igényelheted a szülés várható idõpontja elõtt 28 nappal. Illetékes szerv minden esetben a lakóhelyed szerinti egészségbiztosítási pénztár. Ezt az oep honlapján meg tudod nézni. Ha bármi kérdésed van, írj.

Orbán tényleg ilyen hülye vagy csak ennyire stadion megszállott? Szerint pont a válság idején kell ilyen dolgokra költeni. Tényleg logikus, ha nincs pénz akkor olyanra kell költeni ami nem fontos.

http://hvg.hu/itthon/20131116_Orban_megvedte_a_stadionepites..

Legjobb válasz: "Végülis munkát ad az építõiparnak." Munkát ad a fideszes építõipari cégeknek! Nagy a különbség.

"Végülis munkát ad az építõiparnak." Munkát ad a fideszes építõipari cégeknek! Nagy a különbség.
Mert a pénz erre megy el amit lenyúlnak tõlünk és mégsem munkahelyekre. Jó oké hogy ezzel ad munkát az építõiparnak ezzel nincs gond csak azzal hogy egy stadion ide teljesen felesleges. A magyar foci úgy kaka ahogy van kár erõltetni, nem megy és kész ezt el kell fogadni. Ezt a pénzt simán költhetnék kórházakra, iskolákra mert amilyen körülmények vannak mindkettõ esetében az katasztrófálisnak mondható. A közalkalmazottak fizetését kéne picit megdobni hogy az ápoló, orvosok is lelkesebben tudják végezni a dolgukat és ne legyen az hogy 1 ember kettõ helyett dolgozik. Akkor ugye több munkahely kéne az országban fõleg a mezõgazdaság terén hogy minél több embernek legyen pénze minél többen tudjanak spórolni hogy egy idõ után házakat tudjanak venni, jobb esetben építeni és hogy mégtöbb munkára legyen igény és mégtöbb ember kapjon munkát. Ezeket szépen sorban el lehetne érni egy logikus gondolkodással, csak magas adókat fizetünk a semmire mert mi ezzel nem járunk jól, rezsicsökkentés még nem rossz de ezzel a szolgáltatók szívják meg mert nekik kell ezt megfizetniük sajnos amit más formában ugyanúgy ráterhelnek a számlákra mert ott is vannak munkások nem a fõnökökre gondolok hanem az egyszerû melósokra akiknek valamibõl szintén meg kell élniük. Egyik ismerõsöm is az e-onnál szerelõ és õ is alig keres többet 100 ezernél plusz van egy közel 1 éves lánya akit el kell tartania és kénytelen hétvégenként is maszekolni és többször vállal plusz órát mint ügyeletes hogy ha valahol valami gond van akkor akár ünnepnap is tudjanak menni szerelni és ezt mind azért hogy ne haljon éhen. Orbánnak az a nyûgje hogy csak a saját érdekeiért tesz valamit meg a párt tagjaiért és a haverjaiért de a párt tagjaitól is akik még úgy ahogy normálisak elvárja hogy csak a rosszat tegyék a pénz miatt és persze hogy sokan meghülyülnek mert hülyítik õket. Egyik rokonom is régen lépett be a fideszbe mint önkormányzati képviselõ elég jó a fizetése de már neki sincs gyomra ehhez az egészhez amit a nála feljebb lévõk ott mûvelnek. Mondta is hogy jövõre már nem indul és kilép a pártból. Még mondták is neki ha kell plusz pénz akkor pályázzon egy dohányboltra de nemet mondott rá de legalább volt benne annyi hogy a szomszédját beszervezze hogy legalább a munkahelye megmaradjon mert kisboltja volt a tagnak de gyakorlatilag csak a cigi miatt mentek be oda, így be is záratta és máshol megnyitotta a dohányboltját amivel igaz nem keresi agyon magát de legalább van két alkalmazottja akikre oda is figyel plusz õ neki is megmaradt a megélhetése. Ezt becsülöm is benne hogy legalább nem veszi el másoktól hanem tényleg csinál is olyat hogy a szegényebb jobban járjon, dehát neki nincs akkora hatalma hogy egy csettintésre minden meglegyen nem is akar mert már így is ég a pofája pedig õ róla elmondható hogy elég sok mindenbõl kimaradt. És mondta is hogy inkább nem csinálja az egészet mert függetlenként úgysem lesz esélye ott meg úgy is kitúrnák. Szóval már itt tart ez a párt hogy a normális tagokból is egy idiótát csinál.
Olvass utána a nagy világválság kezelésére alkalmazott New deal politikának. A fõ eszköz a gazdaság élénkítése volt hatalmas állami beruházások által.
7-es akkor lehet mutyizni a fidesznek nyugodtan?
Magyarországon már fél éve végetért a válság, nincs gazdasági recesszió! Jelenleg egyre dinamikusabb a gazdasági növekedés! És minden európai elemzõház, bizottság az elkövetkezõ évekre is ezt valószínûsíti egyre gyorsuló ütemben! Tehát a kérdés, hogy a gazdasági növekedésbõl eredõ pénzeket mire fordítsa az állam?! Tehát! MAGYARORSZÁGON NINCS VÁLSÁG! Ami igaz, és kicsit furcsa, hogy AZ EURÓPAI UNIÓ EUROZÓNÁJA VÁLSÁGBAN VAN. De miért kéne miattuk megszorongatni az embereket, vagy állami beruházásokkal való gazdaságélénkítés lehetõségérõl lemondani. http://www.mfor.hu/cikkek/Nagyot_fordult_a_vilag__unios_elvo..
"Munkát ad a fideszes építõipari cégeknek! Nagy a különbség." Aki a sódert lapátolja, az azt sem tudja (de le is szarja), hogy kinek dolgozik, csak örül, hogy van munkája. És egy stadionhoz sok sóder kell (nem a dumára gondolok).
Ha Orbán Viktor hülye lenne, akkor nem ülne ott ahol ül az egyszer biztos.
Végülis munkát ad az építõiparnak. És nem közmunkát. Nem is keveset. Házat minek kéne építeni? KINEK kéne építeni? Senki sem vesz házat, mindenki csak eladni akarja. Vagy hagyjuk a rákba csõdbemenni az építõipart (is)? Nem tudom, hogy például a New Deal ismerõs fogalom-e (kétlem, de majd ráguglizol)? Képzeld el ezt valami olyasminek. Sok ponton hasonlít arra.
Orbán nem hülye egyáltalán, de a logikát ne keresd mert van, csak nincs az orrunkra kötve.
http://www.hirado.hu/Hirek/2013/11/12/13/Szijjarto_a_V0_as_v.. Annak küldöm aki hiányolja a vasút beruházásokat az infrastruktúra fejlesztést..
Válság elõtt se költöttünk ilyenre még se volt pénze az országnak semmire. Kis jelentéktelen [email protected] ország vagyunk, miért baj ha épül valami?
Akik itt New Dealhez hasonlítják, tõlük megkérdezném, hogy miért stadionokkal adunk munkát az építõiparnak? Miért nem infrastruktúra fejlesztéssel? (autópályák, vasútí sínek korszerûsítése, haránt irányú vasúti vonalak kiépítése stb..) Aminek mondjuk gyakorlati haszna is van?
Mit nem értesz?Teljesen logikus.
"Magyarországon már fél éve végetért a válság, nincs gazdasági recesszió!" Azért ne ess hanyatt az adattól. Mivel a növekedés egy változás a korábbiakhoz képest, és belépett a képbe egy olyan nagy gazdasági tényezõ, mint a Mercedes, aki gyakorlatilag idén kezdte meg a komoly tevékenységét, így ez a meglepetésszerû növekedés szinte biztosan átmeneti. Ugyanez a helyzet a stadionépítésekkel is: ez is csak átmenetileg javít a gazdaságon, amíg le nem zárulnak az építkezések.
"7-es akkor lehet mutyizni a fidesznek nyugodtan?" Nem ezt írtam. De ha ezt nem mutyizza, hanem csak lenyúlja eredmény nélkül, akkor még ennyi sem lenne. Megtehetné, korábban sem volt következménye. Nekem nem lesz több vagy jobb attól, hogy azok a "sóderlapátolók" dolgoznak vagy éhenhalnak.
Épüljön valami de az legyen egy vidéki sport központ ne egy olyan csapatnak építsünk stadiont ami nincs is az elsõ osztályban évek óta, a mostani stadionok is panganak az üreségtõl ki fog ezekbe egyáltalán bemenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!