Találatok a következő kifejezésre: Tényleg a mozgat (9 db)

Tényleg a szex mozgat mindent a világban?

Legjobb válasz: A szex egy élvezetes dolog, így sok követõje van. Fõleg tinédzser korban ragadja meg az emberek fantáziáját, a fiatal emberek sokat törõdnek vele, a megállapodottak már nem annyira, és egy bizonyos kor után már csak ritkán jut az ember eszébe. Amúgy embere válogatja, kinek mennyire fontos a szex. A többség tényleg nagy jelentõséget tulajdonít neki.

A szex egy élvezetes dolog, így sok követõje van. Fõleg tinédzser korban ragadja meg az emberek fantáziáját, a fiatal emberek sokat törõdnek vele, a megállapodottak már nem annyira, és egy bizonyos kor után már csak ritkán jut az ember eszébe. Amúgy embere válogatja, kinek mennyire fontos a szex. A többség tényleg nagy jelentõséget tulajdonít neki.
Hát ezen el lehetne mélázgatni egy darabig...nekem a Cabaret c. musical jutott eszembe és a következõ sor: ...Money makes the world go around, the world go around, the world go around..." Ahogy az elöttem iró irta nagyon igaz ami a szexet illeti. Ebbõl kifolyólag gondolom, a pénz az, ami mindent mozgat. Csupán egyhez nincs köze: a boldogsághoz.
mivel a minden élölény génjeiben vastag ceruzával írták bele a szaporodási ösztönt, mi meg még emberek élvezzük is, így nem csoda. és ugye ahogy írták elöttem a pénz mozgat mindent a világban, és a sex egy igen nagy piac képes üzlet mindig és mindekor. hát igen.
Hát ha mindent nem is, de elég sok reklám épül erre, valamint rengeteg dolgot el tudnak adni ezzel..nem véletlenül, továbbá a "korhatár" is egyre lejjebb tolódik szóval nagy a közönség..a kérdésre visszatérve régen korántsem volt ekkora "szerepe" mint manapság...és valóban sok szálat mozgat napjainkban
A szex és a pénz.
Egyszerû, nézzünk egy példát: Egy férfi-nõ kapcsolat fennmaradhat, ha minden rossz, de a szex jó. Viszont ha minden jó, de a szex rossz, akkor nem. Ennyi...
hát az ágyakat az mozgatja. :\
Az, meg a pénz.
Hát persze, de gondolj csak bele, A fitnessel, a ruhákkal stb. mi is a célja eg átlagos embernek? Jó persze, mindenki azzal a közhellyel jön, hogy a szeretet a fontosabb... blablabla Nos, ja ez igaz, de azért annak is van némi köze a szexhez. Az elõttem szóló azt írta, hogy a szex meg a pénz. Ja, de a pénzzel mit csinálunk? Azt hangsúlyozzuk, hogy milyen jó partik vagyunk.(akinek nem inge... ) Vegyünk egy példát, valaki nyer a lottón, mi lesz az elsõ dolga? Rendbeteszi magát aztán (tisztelet a kivételnek) vesz egy csilli-villi verdát (csaj ill. pasifogó :) és nyomja magát az utakon, hogy, húúú, mert én megtehetem! Erre meg buknak a h***e pi**ák! Nézhetsz ki akárhogy, lehetsz akármilyen, ha pénzed van, nõd is van... (Általában üresfejû buta, aki azért a húsa látszólag nem rossz, de azért van! Mindegy úgyse beszélgetni akarsz vele, ARRA meg jó lesz! Szóval igen a szex mozgat mindent!!

Tényleg valódiak a mozgó facebook borítóképek? (link a magyarázatban)

http://www.totallylayouts.com/facebook/facebook-covers/black..

Legjobb válasz: próbáld ki és megtudod..

próbáld ki és megtudod..
Én nem bízom az ilyesmikben, legtöbbször csak kémkedik a profilod megváltoztatását igérõ webalkalmazás

Ha kevesebbet de több alkalommal étkezek, többet mozgok és minden nap legalább kétszer iszok zöld teát az tényleg hatásos lehet? Ha igen, mennyi idő után vehető észre a fogyás?

Sok helyen olvastam már ehhez hasonló fogyókúra összeállításról. Megéri kipróbálni?

Legjobb válasz: ezek olyan dolgok,amiktõl egyáltalán nem biztos,hogy tutira fogyás lesz : -iszok zöld teákat,(vagy 3 liter vizet) -kevesebbet eszek,(minél,egy lónál ?) -többet mozgok (kinél ?)

ezek olyan dolgok, amiktõl egyáltalán nem biztos, hogy tutira fogyás lesz : -iszok zöld teákat, (vagy 3 liter vizet) -kevesebbet eszek, (minél, egy lónál ?) -többet mozgok (kinél ?)
A kérdező hozzászólása: A zöld tea zsírégetõ. Kevesebbet eszek-úgy értem, nem eszek annyi, hogy teljesen jól lakjak. Inkább többször egy nap. Mozgás-biciklizés, futás, torna.
Mekkora paraszt a válaszolo. Hogy ebben az országban mindeni egy okostojás dietetikus.. Pffff


35 hetes vagyok. Az tényleg igaz hogy ha sokat mozgok Bicózok, sétálok, ide-oda járok egész nap talpon vagyok akkor könnyebb lesz a szülés?

Legjobb válasz: Én ezt meg tudom erõsíteni. Nem azt mondom, hogy 100 %- ig így van, de az esetek 95 %-ában. Én rengeteget vagyok a szülészeten, és állítom neked, hogy a nyavajgós , nebáncsvirág anyukák szenvednek a legtöbbet, akikkel hímestojásként bántak a terhesség idején. A barátnõm veszélyeztetett terhes volt ( amit az sztk-s orvos és több szülésznõ megkérdõjelezett, hogy tényleg jogos e) és odáig fajult, hogy a muskátlikat nem locsolta meg, nehogy elvetéljen egy liter víz emelésétõl.Hihetetlen..Ha bírod, akkor nyugodtan legyél talpon, biciklizz, csak segíteni fog.

Én ezt meg tudom erõsíteni. Nem azt mondom, hogy 100 %- ig így van, de az esetek 95 %-ában. Én rengeteget vagyok a szülészeten, és állítom neked, hogy a nyavajgós , nebáncsvirág anyukák szenvednek a legtöbbet, akikkel hímestojásként bántak a terhesség idején. A barátnõm veszélyeztetett terhes volt ( amit az sztk-s orvos és több szülésznõ megkérdõjelezett, hogy tényleg jogos e) és odáig fajult, hogy a muskátlikat nem locsolta meg, nehogy elvetéljen egy liter víz emelésétõl.Hihetetlen..Ha bírod, akkor nyugodtan legyél talpon, biciklizz, csak segíteni fog.
A választ nem tom...én nekem most lesz az elsõ szûlésem és a mai napig dolgozom.37+1hetes vagyok.reggel 6kor kelek késõn fekszem mindent megcsinálok.a viráglocsolás, ültetés, fõzés, mosás, takaritás na és a munka...sõt kereskedelemben dolgozok.én igy érzem jól magam.hülyét is kapnék egész nap feküdnöm kéne.sztem ugy sokkal rosszabb.könnyü szûlést
Biciklizel ekkora hassal? Egyébként szerintem nem sok köze van a dolgoknak egymáshoz. Maximum jobb lesz az erõnléted, és jobban bírod a szülés okozta fizikai stresszt, de nem hinném, hogy könnyebb lenne.
Hát errõl már én is hallottam, lehet hogy van benne valami de nekem 2 barátnõm is elég aktív volt a terhessége alatt és mégsem ment olyan könnyen és gyorsan a szülés...mindketten kb. 10-13óra vajúdás után császárral hozták világra a babájukat. De remélem te kivétel leszel:) Én is ebben reménykedem elég aktív vagyok persze bizonyos keretek között. Könnyû szülést neked.
Szia!Én mind a 4 babámmal igen aktívan éltem a terhességek alatt. Nagy a ház, hatalmas a kert (700nm), állandóan tettem-vettem. Rettenetesen utáltam, ha ki akartak kímélni, nem bírtam volna, ha helyettem csinálnak valamit, amire én is képes vagyok. Most meg a 4. babával mondanom se kell itt volt a 3 nagy.. Mind a 4 szülésem könnyû volt, Az elsõ is 8 óra alatt lezajlott, a 3. babával épp, hogy beértünk a kórházba :) ) A pici lányom 10 évvel a bátyja után született, azt mondják ez olyan, mintha elsõ szülés lenne. Az elsõ fájástól a megszületéséig 9 óra telt el.. Szerinte abba, hogy ennyire könnyen szültem, belejátszott az is, hogy nem hagytam el magam. Persze azért ne hajtsd túl magad, ha úgy écv zed, hogy elfáradtál, pihenj le, lazíts!
A kérdező hozzászólása: hát persze anyukám az még az utolsó napon (szülés elõtt)biciklizett...ja és ugy indult el szülni hogy:hahóóó jöttem szülni és közbe nevetett:) és 1-2 óra alatt meg is lettem....szoal nemtom, de lehet van benne valami igazság
szió! én is jártam tornára az utolsó pillanatig, itthon ellipszis rtrénerrel edzettem, kertészkedtem, rengeteget gyalogoltam. ülni, feküdni nem tudtam :) sajnos nem szültem könnyen, de szerintem a kettõ között nem volt összefüggés. túlhordtam a babát, indították a szülést és nehezen tágultam. viszont sikerült simán szülnöm, ami lehet, hogy köszönhetõ volt a jó erõnlétemnek! mozogj, amennyit jól esik!

Tényleg nem fogom tudni tartani a súlyom, ha nem mozgok semmit?

Legjobb válasz: Ha az eddigi kajádat lecsökkented, akkor fogod tudni tartani.

Ha az eddigi kajádat lecsökkented, akkor fogod tudni tartani.
de, ha nem térsz vissza a szar kaják evéséhez. mozogni azért kell, hogy szép formád legyen:)

Ps2-höz tényleg van ilyen kamera mi szerint a tv előtt állok mozgok és a tv-be is azt csinálja de direkt ilyen játékot veszek hozzá?

Legjobb válasz: Igen van, ne kérdezd hol nem tudom, nekem is úgy mondta egy ismerõs, hogy ilyenre pályázik.

Igen van, ne kérdezd hol nem tudom, nekem is úgy mondta egy ismerõs, hogy ilyenre pályázik.
Eyetoy camera a neve és vannak direkt ehhez kifejlesztett játékok.
hu.playstation.com/ps2/accessories/eyetoy-usb-kamera-playstation-2-.html

Tényleg akkor maradunk soványak, ha éhezünk és mozgunk? (A többi lent)

Az orvosi biokémia tanárn?m azt mondta tegnap,hogy az ember akkor marad sovány,ha éhezik,és közben mozog,mert ha sokat eszik,és csak keveset mozog,egy id? után az adenozintrifoszfát(atp) zsír alakjában fog lerakódni a szervezetben,s azt majd nem lehet leadni semmilyen sporttal...Ez tényleg igaz lehet?Mert nekem kicsit fantasztikusnak t?nik...

Legjobb válasz: Hülyeség! Az összes zsírt le lehet adni a megfelelõ sportal és diétával. Éhezni sem kell,persze egy 50kilós nõ napi étkezése , drasztikus koplalásnak tûnhet egy 130kilós nõvel szemben. Talán sokan ezt nem értik meg hogy egy sovány ember nem is tud annyit enni mint kövérebb társaik és ezért mondják minden soványra hogy éheznek,pedig csak az energiaszüksglet más.

Hülyeség! Az összes zsírt le lehet adni a megfelelõ sportal és diétával. Éhezni sem kell, persze egy 50kilós nõ napi étkezése , drasztikus koplalásnak tûnhet egy 130kilós nõvel szemben. Talán sokan ezt nem értik meg hogy egy sovány ember nem is tud annyit enni mint kövérebb társaik és ezért mondják minden soványra hogy éheznek, pedig csak az energiaszüksglet más.
Az orvosi biokémia tanárnõd vagy végtelenül ostoba vagy soha nem tanulta meg rendesen a szakmáját. Ha éhezel, és mellett a szervezetedet ki is teszed mindenféle megpróbáltatásnak, nem csak sovány leszel hanem súlyos beteg is. Nem éhezni kell, hanem megfelelõen táplálkozni, és megfelelõen mozogni..Akkor is lehet fogyni, és lehet jó alakja bárkinek..
A kulcs az arány: ne egyél többet, mint amivel a napi energiaszükségletedet fedezed.
:) )) én lefogytam évekkel ezelõtt 20 kilót. azóta tartom, és vékony vagyok de úgy hogy mellette eszek rendesen. most vágtam pl be egy cornetto jégkrémet. igaz azért figyelek hogy ne egyek 1500-1600 kalóriánál többet, de az nem éhezés. na meg azért hetente aerobikozom (bár az elmúlt 3 hétben semmit nem csináltam mégsem jött fel rám egy deka sem)
szia én nem láttam õket mozogni;-)!!!!Rendes mikroszkóppal látni õket!!!De azért próbáld ki:)

Tényleg nem minden férfi mozgat meg hármasban (2 lány, meg ő) a szex?

A párommal beszélgettünk, és kíváncsi voltam mi err?l a véleménye. Õszinte kapcsolatunk van, és mindent megszoktunk beszélni, természetesen ezt is. Azt mondta, hogy minden férfi eljátszik a gondolattal, érdekes dolog lehet, de ?t nem érdekli gyakorlati szinten. Kérdeztem t?le, hogy el tudná-e képzelni, hogy én szeretkezek egy csinos lánnyal, és ? meg becsatlakozna. Erre azt felelte, neki ez azért nem tetszen, mert nem tudná elviselni, hogy egy másik ember hozzám ér, és eljuttat az orgazmusig. A páromnak az a felállás tetszett, hogy engem megduplázunk, és úgy már benne lenne...:)

Legjobb válasz: Az más kérdés, hogy mennyi különbség van a fantáziálásunk közt és azon dolgok között amiért majd idõsebb korunkban átkozzuk magunkat, hogy nem tettük meg.

Az más kérdés, hogy mennyi különbség van a fantáziálásunk közt és azon dolgok között amiért majd idõsebb korunkban átkozzuk magunkat, hogy nem tettük meg.
Én sem tudom elképzelni, hogy van olyan férfi akit ez nem izgat. Létezhetetlen... azt el tudom képzelni, hogy az irántad való tiszteletbõl soha nem próbálná ki. De hogy nem izgatja fel, az kizárt.
Én férfi vagyok, és szerintem nagyon hasonlóan gonolkodhatok, mint a párod. Lehet engem is megmozgat, de azért nem tenném meg. A barátnõmmel nagyon jó szex, egyszerûen felesleges egy harmadik. Nem midnen férfi ösztönszerû, valakinek fontosabbak az érzelmek. De nagyon tetszik, hogy felvetetted neki a dolgot, és hogy ilyen õszintén tudtok beszélgetni. Harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolatotok van. Ez így nagyon jó!
Valamennyire biztos, h izgatja a dolog, de szerintem azt gondolja, nem éri meg ezért kockáztatni a kapcsolatotokat. Ez egy rendes fiú, örülj neki :)
Szerintem minden férfi eljátszik nem egyszer ezzela gondolattal. Két dolog ütközik meg ilyenkor:szexuális vágy és a szerelem. azaz:kívánja az ember ( fiu is lány , pl az én párom is sokszor mondta h nem bánná), csak utánna lehet nagy lelki teher lenne. tehát, ha ilyet akar akárki, minél hamarabb, abban az idõszakában amikor kiéli magát. 21/F
Én pasi vagyok. Volt már hozzá szerencsém, hogy 2 nõvel lehessek egyszerre. Nagyon jó volt, mindhárman nagyon élveztünk. Szerintem a párod nem mond igazat, nem létezik vagy nagyon ritka az olyan férfi, akit ez nem izgatna.
Nem minden férfinak tetszik ez tény. És sztem az a normális hozzáállás amit õ tanúsított. Egy kapcsolatban 2félnek kell lennie (az ágyban is) nem pedig 3nak. Képzeld csak el, mi lenne ha a párod esetleg belemenne, de úgy felizgatná a dolog, h a másik csajt is megdugja nem csak téged??? Én speciel nem bírnám elviselni, h a férjem rajtam kívül máshoz is hozzáérjen.
Hát, nagyon, nagyon ritka az olyan férfi, akit ez õszintén nem izgat. Szerintem nem mond igazat. Ha téged vonz, akkor eröltesd.
A kérdező hozzászólása: Ha elolvasod mégegyszer amit írtam, akkor abban láthatod, hogy a párom mondta, hogy õ is eljátszott már a gondolattal, de gyakorlati szinten nem tenné meg! Van különbség aközött, amirõl fantáziálunk és amit meg is tennénk!
Szia! Ma pont mi is errõl beszélgettünk párommal, és nekem is ugyanezt mondta õ is, és ismerem és tudom, hogy õ sem tenné meg, de mondta is. És ez így jó, hogy izgatni izgatja, de nem tenné meg, mert más lány szexuáisan nem érdekli gyakorlatban sem :) Köszönöm a kérdést és hogy felvetetted ;)
Sztem is hülyeséget kérdezel, igen minden férfit megmozgat a gondolat, de a komoly kapcsolatban élõk gyakorlati szinten nem nagyon tennék meg, mert tudják, hogy erre rámehet a kapcsolat. Ezt csak ugy érdemes, ha nem szerelmes senki senkibe a 3 személy közül és nem féltékeny senki a másikra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
A kérdésed hülyeség:) Azt írod, eszébe jut neki is, tehát mozgatja vmilyen szinten, de nem tenné meg, ezzel pedig nincs egyedül. Szóval értelmetlen, hiszen már te magaf is válaszoltál. Na mind1, azért egyet értek ám:D Szerintem a nõk is gondolnak néha erre-arra az életük során, de attól még nem biztos h meg is tennék. És nyílván nem úgy született egy férfi sem, hogy már együtt volt a mostani párjával, akkor pedig nem számított "bûnnek" az ilyesmi. Viszont, ha akkor, amikor egyedül volt még gondolt rá, vagy bejött neki, érdekes lenne, ha most meg már nem:D DE ettõl még nem fogja megtenni, ha szeret és te nem akarod. Az embereknek nagy a fantáziája, néha elgondolkodunk vagy álmodunk olyasmirõl, amit az életben soha nem tennénk meg. Mondok egy példát, ki nem gondolt már arra, hogy pl. elmegy a színházba megnézni egy darabot, és a közepén feláll, felrohan a színpadra, ugrál, ordibál és egyéb hülyeségek. Még vicces is ilyen fantáziadolgokat gyártani néha a barátokkal vagy egyedül is, de attól még az életben nem tennénk ilyet, nem?:)
Hát én csak remélem, hogy õszintén mondta, és léteznek olyan férfiak, akiknél ennyire fontos, hogy érzelem is legyen abban, amit csinálnak. Én hiszek benne, hogy léteznek!
En is sokaig meg voltam gyozodve arrol hogy csak a melegeket nem érdekli egy ilyen osszetétel, de van egy baratom aki fulig szerelmes a feleségébe és allitja hogy mar egy no is rengeteg faradsag ha rendesen csinalja az ember, kettovel nem tudna elég odaado lenni.
De hiszen ilyet én is akarok :-(
A kérdező hozzászólása: Lehet naiv vagyok, de én elhiszem neki, mert mindent megbeszélünk. Ha azt mondta volna, hogy õt izgatja, abból sem lett volna veszekedés, ezt nagyon jól tudja. Egyszerûen csak érdekelnek a párom vágyai, ezért is teszek fel neki, néha furcsa kérdéseket.
hihetetlen.mármint, hogy vki erre ne menne rá.a csajom is azt mondja , hogy neki megse fordult soha a fejébe, ha 2 idegen pasi lenne tuti ö is belemenne.én simán belemennék 2 nöbe akkor is ha az egyik a bnõm.sztem mindenki.csak van aki bevallja és van aki nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!