Találatok a következő kifejezésre: Tényleg a baby-fit (2 db)

Tényleg a Humana baby-fit 1-es a legfinomabb tápszer v. Van jobb is?

Pár napja pótlást kell adnom estére 5 hónapos kislányomnak, mert kevés már a tejcsi. A dokink ezt írta fel, mert szerinte ez a legfinomabb / babános / és talán könnyebben elfogadja. De nagyon nem ízlik neki, mit csináljak? Ízesítsem valahogy v. próbáljunk ki mást?

Legjobb válasz: Nekünk a HIPP PREvált be.Az tényleg e´des.

Nekünk a HIPP PREvált be.Az tényleg e´des.
ja, nekünk is volt HUMANA, e´s NESTLE aleta eggyik sem kellett a 4 hónapos la´nyomnak.Pedig monták rpóbáljam gyüicukorral ízesíteni.Hia´ba.A HIPP PRE bevált.
A legfinomabb? Az 5 hónapos csecsemõ, általában még csak az anyatej ízét ismeri! Az új ízeket ele kell fogadtatni vele, aztán vagy szereti, vagy nem. A legkönnyebben olyan pótlást fogad el, ami az anyatejre hasonlít a legjobban.

Tényleg megszünt a Humana Baby Fit?

N?vérem megszült pár napja, bement a gyógyszertárba, hogy vegyen, közölték vele, hogy megszünt kereslet hiány miatt. O.o

Legjobb válasz: Én lányom ezt issza, kb 2 hete vettem utoljára, akkor még volt bõven. Esetleg másik gyógyszertár?

Én lányom ezt issza, kb 2 hete vettem utoljára, akkor még volt bõven. Esetleg másik gyógyszertár?
hát ezt kétlem. nálunk azt mondták mikor még azt itta pár hónapja a fiam, hogy egyre nagyobb rá a kereslet, mert ezt olcsón feltudják írni a dokik.
A kérdező hozzászólása: Huu de jó. Ez a legjobb szerintem, kisfiam is ezt ette. Másik gyógyszertárba nem volt idõnk elmenni. Ez a gyógyszertáras... -.- Köszönöm a válaszokat! :)
szerintem is van, az én fiam is ezt eszi. De nálunk (szeged) a tescoban is lehet kapni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!