Találatok a következő kifejezésre: Tényleg a a világ (150 db)

Szerintetek is tényleg ilyen a világ?

Basszus megnéztem és rájöttem, hogy tényleg ez megy. Nap mint nap látok ilyet a suliban is.

Legjobb válasz: Soha nem értettem, hogy miért baj az, hogy a pénz körül forog a világ, amikor láthatólag így jött létre eddig a legfejlettebb társadalom. Hiszen így az egyén bármit megkaphat, amit akar, és amikor akar. Jobb lenne, ha még mindig kecskét és almát kéne cserélni a piacon, 5 évet kéne "sorban állni" egy Trabantért és az emberek élete a király, a pápa vagy a pártfõtitkár körül forogna? Szerintem az emberek többsége jól érzi magát kapitalista, liberális, modern, demokratikus, felvilágosult világunkban, csak azok nem, akik annyira agyilag zoknik, hogy maguktól semmilyen elfoglaltságot nem tudnak kitalálni, csakha az aktuális Vezér parancsol nekik valamit.

Soha nem értettem, hogy miért baj az, hogy a pénz körül forog a világ, amikor láthatólag így jött létre eddig a legfejlettebb társadalom. Hiszen így az egyén bármit megkaphat, amit akar, és amikor akar. Jobb lenne, ha még mindig kecskét és almát kéne cserélni a piacon, 5 évet kéne "sorban állni" egy Trabantért és az emberek élete a király, a pápa vagy a pártfõtitkár körül forogna? Szerintem az emberek többsége jól érzi magát kapitalista, liberális, modern, demokratikus, felvilágosult világunkban, csak azok nem, akik annyira agyilag zoknik, hogy maguktól semmilyen elfoglaltságot nem tudnak kitalálni, csakha az aktuális Vezér parancsol nekik valamit.
A pénzen túl a szivesség mégnagyobb úr! Pl gazdagok között így mûködik egyik lekötelezi a másikat, hiszen pénze mindegyiknek annyi mint a tenger. Tehát amit bemutat a vidi (bár nem néztem meg) az max egy töredéke az egész lényegnek, magyarul lerágott csont..
Szerintem kicsit eltúlozzák a dolgot, de az alapvetés nagyon is igaz... Sajnos.
Azt ne mondjátok, hogy ez a video újat mondott?
ez így van, mi olyan meglepõ? kár hogy a végén önmagát hazudtolja meg a videó...
Amugymeg a Djuice (multi) sem azert csinalta ezta filmet meg teszia szivességet, hogy "elintéztük hogy olcsobban vásároljatok, hogy több pénzetek maradjon" mert oylan rendesek. Hanem azért mert ide befektettek! Befektettek infrastruktúrát, ingatlanokat, kiépítettek hálózatokat, munkaerõt tartanak fent stb. Mivel senkinek nincs pénze meg inkább külföldre megy, kivándorol így nincs bevételük, magyarul nem akarják bebukni a befektetett pénzüket. Ez csupán egy segélykiáltás részükrõl, mivel még reménykednek abban hogy ha nem csurran akkor majd cseppen. De nem FOG! Közeleg a dal vége.. A totális gazdasági összeomlás!
*rosszul, és *negatív, bocsánat az elgépelésekért...
nem tudom, lehet hogy ilyen, de ez nem azt jelenti hogy rossz. legalábbis én nem érzem magam rossuul egyáltalán a világban, néha vannak persze nekem is problémáim de mindent megoldok, nem hiszem hogy bármin is változtatni kellene néhány negív, pesszimista ember hozzáállásán kívül. 19L
Akkor lehet villantani a hatalmas tudásból! Tessék tessék!
"Közeleg a dal vége.. A totális gazdasági összeomlás!" Mi, felvilágosult ateista demokraták tudunk jobbat, mint, hogy a ti kitalációitoktól rettegjünk, kedves középkoristák!
A kérdező hozzászólása: "csakha az aktuális Vezér parancsol nekik valamit." JA Én itt most fõként a sulisokról beszélek akik itt példák voltak. És szerintem sincs azzal baj ha a világ a pénz körül forog. De azért vannak határok. És igen meg lehet érteni azokat akik kimennek.
Nem túloznak el semmit, igazuk van. Ilyen a világ. És a legdurvább az, hogy a végén még õk is szembeköpnek, hisz elmondják hogy azért csinálják hogy náluk vásárolj. 15/f
Szerintem nem ilyen a világ.

2012-ben tényleg eljön a világ vége? Vagy csak ijesztgetnek?

Legjobb válasz: Az elõzõvel értek egyet. A maják húszas számrendszert használtak. Mi a francért érne véget a világ a 13. baktumkor? Amúgy pedig a maják semmilyen világvégérõl nem beszéltek. Õk csak az "istenek visszatérését" jósolták meg. És ezt is arra alapozzák, hogy õk ezt mondták. Na már most, miért hiszel olyan istenek ígéretének, akiknek már a létezésében sem hisz senki ide s tova több mint ezer éve? Ja, és egyes maja naptárakon még 4774-re is vannak dátumok. Mellesleg a keresztény idõszámítás kezdete óta nem telt el olyan évszázad, amikorra legalább két idõpontra nem jósolták meg a világvégét. Aztán mégis itt vagyunk. Ez az egész egy nagy néphülyítés. Pánikkeltés, ami sok pénzt hoz a filmeseknek. Amúgy az egész csak a nyugati civilizáció kitalációja. Ha megkérdezel egy mai maját, elképzelése sem lesz arról, hogy mit vársz tõle, mit mondjon, mi lesz 2012. december 21-én. (Kivéve hogyha nézi az amerikai TV-t.)

Én már nagyon várom azt a dátumot, hogy aztán szétolthassam ezeket a gyökereket, akik elhiszik ezt a hülyeséget.
Az elõzõvel értek egyet. A maják húszas számrendszert használtak. Mi a francért érne véget a világ a 13. baktumkor? Amúgy pedig a maják semmilyen világvégérõl nem beszéltek. Õk csak az "istenek visszatérését" jósolták meg. És ezt is arra alapozzák, hogy õk ezt mondták. Na már most, miért hiszel olyan istenek ígéretének, akiknek már a létezésében sem hisz senki ide s tova több mint ezer éve? Ja, és egyes maja naptárakon még 4774-re is vannak dátumok. Mellesleg a keresztény idõszámítás kezdete óta nem telt el olyan évszázad, amikorra legalább két idõpontra nem jósolták meg a világvégét. Aztán mégis itt vagyunk. Ez az egész egy nagy néphülyítés. Pánikkeltés, ami sok pénzt hoz a filmeseknek. Amúgy az egész csak a nyugati civilizáció kitalációja. Ha megkérdezel egy mai maját, elképzelése sem lesz arról, hogy mit vársz tõle, mit mondjon, mi lesz 2012. december 21-én. (Kivéve hogyha nézi az amerikai TV-t.)
10ezer ilyen kérdést tettek fel. miért lenne világvége?? gondolkozz már... azért mert egy film készült róla...amúgy a film rendezõje kb ezen a szinten is maradt, mert a Holnapután meg a Függetlenség napja is ilyen világvége-sztorik.
Igen, csakhogy a jóslat szerint nem lejár a maja naptár, hanem ÚJRAINDUL! és a kettõ teljesen más :)
Istenek... talán földönkívüliek újbóli látogatása?
Nem a film miatt lesz világvége, ez még egy régi jóslat elsõ!
Szerintem nem jön el ! De remélem igen mert az izgalmas:)
15/17! ...menj szépen a p..ba a bibliáddal együtt!én fûtési gondokat orvosolnék a bibliával, másra nem jó!a legjobb ha nem tudjuk pontosan mi fog történni, mert a tudatlanság néha boldoggá tesz!
Elõször is, ha egy naptár eljut egy ciklus végéhez, akkor egyszerûen átfordul és belekezd egy új ciklusba. Saját nyugatinak nevezhetõ társadalmunkban december 31-ét nem a világvége, hanem egy újabb január 1. követi. Tehát ha ragaszkodunk ahhoz, hogy a maja naptár nem megy tovább a bûvös 13-nál, akkor készüljünk fel, hogy újra 0.0.0.0.1-et fog mutatni, vagyis a jó öreg december 22-ét, amikor már valóban csak pár napunk van a karácsonyi ajándékok beszerzésére - ha valaki a világvége hangulatban elfeledkezett volna szeretteirõl. A másik probléma, hogy mindig is nehéz volt jóslatokba bocsátkozni, különösen, ami a távoli jövõt illeti.
szerintem nem jön el hiszen 2008-ra is azt monták meg 1990-valamennyire is szóval ezek után már mit higgyünk???
Nem lesz semmi
A legszomorúbb, hogy ebben többen hisznek mint Istenben... Mindenesetre szerintem ez csak azért lett kitalálva hogy pár ember megtömhesse a zsebét és hogy eltereljék az emberek figyelmét az igazán fontos dolgokról.
én nem hiszek ebben a hülyeségben... :D de kicsit félek tõle bevallom :D de gondoljatok bele nem tom hány ember írhatta ezt a maja naptárat. tegyük fel 1... sztem egész életén keresztül írta ezt a naptárt amikor meghalt ki lett volna olyan hülye hogy folytassa... meg mért pont a maja naptárhoz igazodjunk??? :O hiszen õk tényleg nem írtak világvégérõl... ez csak a hülye amerikai nép újabb kitalációja... kell nekik a pénz az olajháborúra... hisz tudjátok mi folyik ott. a filmbõl is jó sok pénzt zsebeltek be. bár én úgy gondolom hogy nem egy húú de nagy film. és ezek a keresztény jövendölések is... a mostani pápa az utolsó és ha õ meghal akkor különleges jelenségek következnek be.. meg a nagy szart!!!! baromság!!! aki meg annyira meg akar halni ajánlom ugorjon le egy magas épületrõl... én azt gondolom arra a nagy Egyesült Államokra férne rá egy "Kontinens Vége"!!! Lesöpörni onnan mindenkit aki ilyen nagy apokalipszis fan... Nekem ez a gondolatom. ====== Jó rettegést kívánok a sok végtõl félõnek ======
A kérdező hozzászólása: Mért? Öngyilkos akarsz lenni, vagy mi?
remélem 2012-ben világvége lesz vagy legalábbis én végem. vagy hamarabb..
Én a pániktól féléek:S ugye vonzzás törvénye! magyarul minden reakciót egy akció követ, ha sok ember bevonzza a negativ gondolataival a rosszat 1pl: ha a napod rosszul kezdõdii úgy vagy vele h ez már pocsékul is folytatódik és be is jön, mert be vonzza az ember abajt, .nem örülök enneka filmnek, ne gondoljatok erre kérlek h világvége! am én tarot kártyázom és megnéztem és a 78 lap közül a 12 közé tartozó 1 nagy arkánum jött ki, a remete nézzétek meg nagyjábol mit jelent, megtisztulás lesz a 2012éve a kártyám szerint itt van nagyjából mit jelent: http://www.dudus.hu/ansata/tarot/ans9.htm
hehe:D utolsó:D jövök énis
Na látod! Nem jött el!

Ha már tényleg "elqvult" a világ az egy jó hír nem?

Innen nem lehet rosszabb... :D Mindenkitől azt hallom, hogy manapság kevéa normális rendes lány. És hogy ez a világ már arról szól, hogy moindenki egy p*csának állítsa be magát akár Facen, akár a bulikon, és úűgy is viselkedjen... És ez szomorú. De ebből az a jó hír, hogy nincs lejjebb nem? :D

Legjobb válasz: De, sajnos mindig van lejjebb, még innen is.

De, sajnos mindig van lejjebb, még innen is.
Micsoda pozitív emberrel van dolgunk! ^^ Ebben az a jó, hogy a pasik majd tisztelni fogják a kedves, aranyos lányokat, és így mi nem leszünk átverve. :)
Láttam egy jó animét, And avatár a fõszereplõ. Abban volt egy bumerángos gyerek. És amikor fel gyulladt a hajójuk, üldözték õket és ki is lukadt a hajójuk, neki állt, hogy legalább már nem lehet rosszabb, mire megjelent egy viziszörny. Szóval mindíg lehet rosszabb, annyira, amennyire nem is gondolnád.
kihalnak a nõk és maradnak a retkes kurv*ák xd nem lesznek fajtiszta gyerekek.és tovább butultok.
Végülis :D
A kérdező hozzászólása: Na de úgy érzem ez az "én idõm" problémája, hogy ez a divat, hogy sok lány kövesse a sok r*bancos lányt. És nem tudom elképzelni, hogy akár 20 év múlva még durvább legyen... Hogy lehetne már ennél durvább?
olyan lányt fogjál ki aki pont hogy nem követi õket :)
Ó kérdezõ, gyenge a fantáziád. Simán lehet még a prostiság ennél is közkedveltebb, elfogadott akár adózó állás.(a pornó is végül is...) Nem kevés, hanem 0 tisztességes nõ a világon. Teljes szépségorientáltság, lélek lényegtelen. Stb.
"nincs lejjebb" ugyanezt kérdeztem az öszödi beszéd után is...
ugyan ugyan ilyentõl nem kell félni, sok még az atom töltet idõvel majd rendet vág :D
sajnos ez még csak rosszab lessz mint most ..lányok mégjobban elfognak ******, férfiaknak a legtöbb része meg azokat foglya keresni ..a normális férfiak is ritkulni fognak rendesen .. sajnos :S
Nekem jó a világ úgy ahogy van bár nem tökéletes de lehetne rosszabb. Bár szerintem ez a téged sem nagyon zavar, gondolók itt a :D-d re.
én csak egy darab normálisat akarok a többi mehet a levesbe
#7 témába vágó hasonlat, mit nem mondjak XD
vannak normálisak, csak azokat nem találod amúgy mindig van lejjebb sajnos N
Mindig van lejjebb.
Minden rossznál van rosszabb.

Tényleg Bécs a világ legélhetőbb városa?

a nana.hu-n volt egy lista és ott így voltak:

Legjobb válasz: az "élhetõ" egy elég relatív fogalom ezért. szerintem ilyet nem lehet de facto kijelenteni.

az "élhetõ" egy elég relatív fogalom ezért. szerintem ilyet nem lehet de facto kijelenteni.
Szerintem sem lehet ilyet kijelenteni. Eleve ha nem tudsz németül, akkor lehet Bécs és a többi város "élhetõ", csak nem neked. Ezeknek a listáknak semmi értelme sincs.
Mit értenek élhetõ alatt?
sztem elsö zürich.aztän fene tudja.én itt lakom.itt több a fizetés, igaz az ärak is magasabbak, mégis több marad havonta a zsebedbe mint pl bécsben..erre gondoltäl a kéRdésedben?
A kérdező hozzászólása: hát igen, részben erre gondoltam... de a nana.hu-n a közbiztonságot, stb.-t is figyelembe veszi
Rákeresel, találsz majd 80 ilyen listát. Ami viszont gyanús, hogy olyan helyek, mint pl Zürich, München, Koppenhága szinte mindegyik listán elõkerülnek. (Szinte, K errõl pont hiányzik, pedig...
Ha elég hiszékeny vagy, akkor igen, vagy az a másik, amelyikrõl ezt állítják. Megcáfolni úgysem nagyon fogja a tapasztalat, ami több évi ottlét és asszimiláció után jöhet csak létre...

Ebben a helyzetben mit kellett volna tennem? Most tényleg kifogtam a világ legidiótább emberét, vagy ez normális?

Bevallottam egy ismerõsömnek, hogy bele vagyok zúgva, erre õ elkezdett arról a csajról áradozni akibe bele van zúgva, meg elsorolta az összes csajt akit megcsinált, és átvert.

Legjobb válasz: csak hülye, nyugi

csak hülye, nyugi
Kifogtad.
nem akarlak megbántani, de szerintem azt akarta ezzel, hogy nem akar tõled semmit.
A kérdező hozzászólása: Jó nyilván én azt tudom, csak érdekes, hogy ilyenekkel traktált, miközben pedig mi jóban vagyunk. Simán megmondhatta volna, hogy nem, nem kellett volna még ezzel is aláznia.. de akkor valószínûleg ez normális. Éljen! :D
te azt szûrted le a válaszokból hogy ez normális? nem az

2012-ben tenyleg eljon a vilag vege?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=xwBqxbia7S4

pont ezt akartam én is belinkelni!:D
Nem.
Max az emberiségnek lesz vége. De ez sem biztos, mert velünk van az Ellenállás.
akkor meg elõztelek :D
De ez, ebben az évben van!
Eljön és pékek fognak hullani az égbõl, míg a tésztafélék átveszik a hatalmat és egy napkitörés következtében megsülnek, majd jönnek a reptoidok és megeszik a sok pékterméket.
Ahány világvégét jósoltak már a maják, nem hiszem hogy pont idén lesz!
Mindenki abban hisz amiben akar. Nem kell ezen vitatkozni. Három féle ember van: Aki hisz ebben, aki nem, és akit nem érdekel, mert nem tud dönteni. Én a harmadik csoport tagja vagyok. Gondolj bele. Bármikor világvége lehet. Akár holnap is, senki nem tudhatja. Itt hülyeségnek hangzik, de ha ebbe igazából belegondolsz az (szerintem) igaz. Szóval én azt mondom, hogy lehet, de nem biztos. Mert eléggé elhallgattak a tévében errõl a témáról, szóval lehet hogy süket duma volt, bár nem tudhatjuk. Ha meg világvége lesz akkor addig is élvezd az életed, abba nem halsz bele. ;)
Ugyanúgy eljön, mint a '80-as évekbeli millióegy Armageddon, és 2000-ben a világvége... Az amerikaiak (és néhány h*lye magyar) majd meg fognak veszni, mint egy menstruáló vérfarkas teliholdkor. Ajánlom : http://www.youtube.com/watch?v=xwBqxbia7S4
már eljött. mi is csak vakációzó halottak vagyunk.
szerintem nem. ha mégis, akkor is tiszta szívvel halok meg, tehát semmi dolgom nincs ilyen kaliberû dolgokkal foglalkozni :)
Nem
Utánaolvastam, és az emberek bezsongtak: Nyugodjatok már meg, mindenki hall amit hall! szerintem ez is csak egy átverés volt mint az elsõ ufo kép, amin igazából egy mûanyag bura volt lefényképezve kivilágítva... csak egy hiedelem, nem valós! Szóval a maja naptár azt mondja ki, hogy nem egy világnak lesz vége, hanem egy korszaknak. Átlépünk egy új korszakba, pl: modernkor... ennyi.
én nem hiszek benne, mindenki mást mond meg hogy lesz mi okból, sokszor jósoltak világ végé, de ki tudja...éljük az életünket és igyunk meg egy coca colát:D
A maják igenis számoltak szökõéveket, de csak 3300 évente, és nem eggyel több napot, hanem eggyel kevesebbet, mert õk, mint utólag kiderült pontatlanul, de két tizedes jeggyel többel számolták ki a naptárukat, mint Gergely pápa a miénket.
Eljön. Elég látványos lesz, én most fogom harmadszor megnézni. Az idõturizmusban a második legjobb hely a Titanic után.
Persze, hogy eljön. De nem kell félned, nálunk még azt is kispórolják majd.
Sok világvége, és részleges világvége elmélet van, amelyek lényege, hogy külsõ behatásra elpusztulhat a földi élet egy része, és a legtöbb szerint akár 2012-ben is sor kerülhet a pólusváltásra, gigantikus napkitörésre, meteorbecsapódásra stb. Az már csak hab a tortán, hogy a maja naptár is 2012-ben ér véget. (De a keresztény, a zsidó, és a muzulmán vallások is "korunkra" jósolják a második eljövetelt, a Messiás, illetve a Mahdi érkezését, természetesen a tõlük elvárható baljós, de semmitmondó huhogással. A nagy számok törvénye szerint lesz "világ vége", de sajnos nem lehet egzakt módon kiszámítani, hogy mikor. Ez szívás.
Ha ennyire várod, akkor neked eljön!
Persze! Már itt van két sarokra!
A kérdező hozzászólása: minek irtok ha ekkora majmok vagytok??/ nm vagytokm norrmalisak budos majmok!!
A maja naptár valóban 2012 december 21-én ér véget amit a maják nem számoltak azok a szökõévek, ha azokat is beleszámoljuk akkor a világ már végetért hat hónapja kb
Nem lesz világvége megnyugtatlak... Kisebb-nagyobb katasztrófák lesznek, mint pl.a vörösiszap, fukusimai atomerõmû, de semmi világvége...
Are Yout Fucking Kidding Me? magyarul nem de ha hiszel Istenben, tudhatod hamarosan itt van Jézus másdoik eljövetele! Úgyhogy Bánd Meg Bûneid!
isten sem létezik, mint ahogy a a hulk sem és az ördög sem!! a tudósok 1100-1200 évet jósolnak a földnek, és mi lesz akkor? fogja magát letér a pályáról és kihûl!talán majd egyszer visszatér azt kezdõdik minden zelejétõl
Nyilván nem fogsz olyan választ kapni, ami elfogadható legyen! Egy biztos, számtalan világvége jóslat szerint már régen elpusztultunk volna. Nos ehhez képest most is errõl írogatunk :) . Szerintem egyél egy jó fagyit, vagy igyál egy kupica pálinkát, ha szereted és évezd az életet....amíg lehet :)
Nos nem haltunk meg ugyhogy a lényegen nem változtat szerintem

Szerintetek tényleg Budapest a világ egyik legszebb és leghangulatosabb nagyvárosa? A válaszban azt is írjátok légyszi, hogy itt éltek -e, vagy máshol az országban.

Legjobb válasz: Ezt csak egyes magyarok állitják, még egyetlen külföldi ismerösöm sem gondolta így. A legtöbben meg vannak döbbenve, hogy milyen koszos és elhanyagolt házak vannak a belvárostól pár utcával arréb, mennyire kultúrálatlanok az emberek. Sajnos BP-en élek.

Ezt csak egyes magyarok állitják, még egyetlen külföldi ismerösöm sem gondolta így. A legtöbben meg vannak döbbenve, hogy milyen koszos és elhanyagolt házak vannak a belvárostól pár utcával arréb, mennyire kultúrálatlanok az emberek. Sajnos BP-en élek.
Nem, egy koszos lepratelep. Hála isten nem ott élek és ha nem muszáj be sem teszem s lábam oda.
Szerintem nincs olyan nagyváros ami szép lenne. Voltam már sok helyen, de mindenhol az van, hogy a turistacsalogató helyek szépek, tiszták, a többi meg átlagos, vagy kifejezetten ronda és mocskos.
Remek adottságai vannak, de sajnos nagyon elhanyagolt. Építészetileg is elég ízléstelen, de szerencsére itt még(?) nem keverednek úgy a stílusok, mint pl. Londonban. Ilyen szempontból vigyáznak a városra, de volna még bõven tennivaló. Budapesten élek, de ha lehet, kerülöm a belvárost, mert semmilyen szempontból nem szívderítõ.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, jó, hogy nagyvárosokat kérdeztem.:)
Én inkább úgy mondanám, hogy az lehetne, de most nem az. A fekvése ugyanis tényleg nagyon jó, de maga a város sajnos tényleg nagyon lerobbant, lehangoló hely, kivéve néhány felkapottabb városrész.
Ezt csak a pestiek hiszik. Koszos, büdös, semmi szép vagy hangulatos nincs benne. Legfeljebb néhány budai rész mondható szépnek. München pl. valóban szép és hangulatos.
Szerintem sem a legszebb, sem pedig leghangulatosabb kategóriában nem nyerne. Nagyon nehéz egyeseknek objektív szemmel nézni a lakhelyét, vagy azt a helyet ahová kötõdik. Mivel nekem semmilyen kötõdésem nincs Budapesthez leszámítva azt, hogy egyes hivatalos ügyes-bajos dolgokat intézek ott, semlegesen: Prága jobban tetszik, tisztább, belvárosa hangulatosabb...
Szerintem szeged 1000x szebb
szerintem egy lepratelep. kiveve par turistak altal is latogatott reszt, azok tenyleg szepek. laktam amugy Bp-en 8 evet, hala az egnek mar nem ott elek

Mondjátok meg, hogy csak én küzdök ilyen problémával, vagy tényleg ilyen a világ?

22 évesen (fiú), egyszer?en képtelen vagyok találni egy olyan lányt aki nem a trendi 21 század megszállottja, biztos bennem van a hiba, de nem vagyok az a „hétvégén elmegyek benyomok és szép az élet, carpe diem” típus, és nem fog meg csupán a küls?ség, persze nem elhanyagolható az sem. Mondjátok meg, mit lehet tenni ilyen esetben? , az igaz, hogy személyiségemb?l fakadóan gátlásos vagyok viszonylag és nem szeretek a társaság középpontja lenni, emelett nem küzdök semmien küls? v. testi devianciával, ez már ekkora hátrányt jelent ma? Jobb lenne megjátszanom magamat és igazi partyarcnak lenni?

Legjobb válasz: ezek az igazi partiarcok, is csak megjátsszák magukat, azért mert így eladhatóak a csajoknál. az ilyen "trendi, bulizós" csajok sem természetesen viselkednek, õk meg így adják el magukat a fentebb említett "partiarcoknak". vicces nem, senki(nagyon kevesen mernek) nem mer természetesen viselkedni, mert mindenki megjátssza magát. érdekes kérdés. viselkedj úgy amilyen te vagy, és meg fog találni az a lány, aki olyan, mint te, és a lelked másik fele. :)

ezek az igazi partiarcok, is csak megjátsszák magukat, azért mert így eladhatóak a csajoknál. az ilyen "trendi, bulizós" csajok sem természetesen viselkednek, õk meg így adják el magukat a fentebb említett "partiarcoknak". vicces nem, senki(nagyon kevesen mernek) nem mer természetesen viselkedni, mert mindenki megjátssza magát. érdekes kérdés. viselkedj úgy amilyen te vagy, és meg fog találni az a lány, aki olyan, mint te, és a lelked másik fele. :)
szerintem ez nem függ össze... én sem vagyok partyarc.. sõt, sosem voltam a társaság vezetõ egyénisége... mégis egy csomó barátnõm volt.. nemtudom mit értesz pontosan az alatt hogy gátlásos vagy, de ha azt jelenti, hogy nemnagyon tudsz odamenni a lányhoz, aki mondjuk teccik, akkor lehet hogy ez baj.. de ezt még kifejthetnéd.
hát szerintem ne buliban próbálj meg ismerkedni... második
Nem jársz el bulizni oké. De eljársz valahová? Mert ha csak otthon ülsz és sírsz, hogy veled miért nem akar megismerkedni senki, akkor nem is fog változni a dolog.
Csak annyi, barát, hogy ilyen szöveggel ne is várd hogy tetsz vkinek.
carpe diem? nálad van a baj cimbora.
Az nem baj, hogy nem vagy "partyarc" igazából, nem egy disco a legjobb hely az ismerkedésre, ahol mindenki részegen tántorog... Bár ezt a lehetõséget is kipróbálhatnád, mert vannak jobb helyek, ahol sok jófej egyetemista van. Például nekem több értelmes, csinos, egyetemista barátnõm van, aki szívesen venné egy kedves fiú közeledését egy buliban, aki nem csak egy estére gondolja és elsõre pl. csak a számát kéri el, meg az este csak beszélgetnek... Én is így ismerkedtem meg a barátommal (kb. másfél havonta van idõm bulizni, de akkor és ott egymásra találtunk és mi pl. utána 3 hétig csak MSN-eztünk meg sétáltunk és utána csattant el az elsõ csók <3...) De persze ehhez is kell az önbizalom, ha nem hiszel magadban nem mész semmire és sajnos a külsõ is számít (divatos ruhák, karban tartott test stb..) senki nem áll szóba elhanyagolt fiúval... Vagy esetleg próbáld meg megkérni v.mi haverod, hogy mutasson be lányoknak, szervezzen közös programot, csak nem legyen nagyon átlátszó, Te pedig ne tûnj kétségbeesettnek! Minden esetre ne feledd, hogy bulikba is ki lehet fogni, csinos, kulturált lányokat csak Te is legyél igényes és kulturált! És ne a cicababákra hajts, hanem szerényebb, visszafogottabb (nem azt jelenti csúnyább) lányokra! 19/L
A kérdező hozzászólása: Ismét köszönöm a az építõ jellegû kritikát, viszont az hogy ki milyen választékosan beszél, illetve ír, had legyen a saját döntése. Az emoci sokkal inkább az érzelmek megnyilvánulását, testet öltését jelenti, mint egyszerûen csak az érzelmet, de köszönöm a szemantikai okítást, "hasznos volt"
Barátom ez nem attól függ, hogy partyarc vagy. Kíváncsi lennék oda szoktál-e menni alkalmas helyeken, idegen lányokhoz, ismerkedés céljából?
A kérdező hozzászólása: Egyébként hétköznapi beszélgetéskor nem szoktam olyan szókincset használni, hogy bármivel is intelligensebbnek tûnjek, mivel nem is vélom erre bármiféle jelzést adni.
Az emocionális, és az érzelmi, az egy és ugyanaz nincs szó semmiféle megtestesülésrõl, nyugodtan fellapozhatsz akárhány kislexikont. Viszont akkor nem értem, hogy miért akarsz itt más lenni min a való életben? Kinek akarsz imponálni?
Abszolút ilyen problémával küzdöttem, épp a te korodban (ami azért nem volt oly rég), és nálam furamód az oldotta meg a helyzetet, hogy elegem lett az egész csajozós stresszbõl, és pár hónapra kiiktattam az egészet, hogy csak magammal, belsõ fejlõdésemmel foglalkozzak. És amint át sikerült kapcsolni 'barátnõt-nem-keresõ' üzemmódba, szinte azonnal jött is életem elsõ nagy szerelme, akivel 3 évig voltunk együtt kisebb megszakításokkal, egész mostanáig. (:/ ) Vagyis szerintem nagyon fontos a lazaság, hogy ne keress görcsösen nõt! Ezáltal természetesebb leszel, és ösztönösen is jobban vonzod õket. Ne feledd, õk is emberek, ha valaki nem természetesen viselkedik, görcsös, hiába van aranyból a lelke, nem jutnak el odáig, hogy ezt értékelni tudják.
Szia! Bár ez nem társkeresõ, de ha szeretnél találni egy hozzádillõ lányt, szerintem jó ötlet lenne, ha írnál magadról egy-két dolgot (van-e vmilyen hobbid, merrefelé laksz, stb.), és arról is, hogy milyen lányt keresel. Talán vki írna neked, aki meg épp egy olyan fiút keres, mint amilyen Te is vagy! ... Nem feltétlenül én írnék:D, de még az sem kizárt...:) , ugyanis én is hasonló problémával küzdök, mint te. Nem találok "normális" fiút - de még "nem normálisat" sem, mert ez utóbbiaknak én túl zárkózott vagyok, a rendesebbekre pedig "lecsapnak" az élelmesebb lányok. Most lettem 23 éves, és a barátaim egy része nem érti, miért nincs senkim. Olyan "barátom" is van (õ sajnos nem igazi barát, mert csak kritizálni tud), aki tartós párkapcsolatban él már évek óta, és azt mondja, ha a helyemben lenne, találna magának vkit. ... Szerintem meg ez a legnehezebb: megtalálni azt a vkit, aki mellett nem érezzük úgy, hogy börtönben vagyunk, és más valaki talán jobb lenne, mint õ - jobb híján viszont vele maradok. Ha vigasztal ez, én majdnem biztos vagyok abban, hogy a legtöbben komoly kompromisszut kötnek a párkapcsolatukban, és részben (vagy akár teljesen) feladják önmagukat. Erre én soha nem lennék képes, akkor már jobb egyedül lenni, mint megalkudni, és olyasvalaki mellett élni, aki "nem engedi" (még ha nem is tudatosan), hogy önmagunk legyünk. Akárhogy, egyszer te is találsz majd egy hozzád illõ lányt, és hidd el, jobban fogsz járni, mint azok, akiknek már egy tucatnyi volt, de az Igazit nem találták meg, és 20 éves korukra kiégtek. És egy tanács (bár ez épp az én számból furcsán hangzik tapasztalatok híján): NE keresd azt a vkit, csak add mindig önmagad, és légy tudatában annak, hogy értékes ember vagy! A kínálkozó lehetõségeket pedig ne szalaszd el... :)
Nahát, veled is szívesen elbeszélgetnék, kedves elõttem hozzászóló.:) Az elõtted hozzászóló voltam, ha gondolod írj nekem.:)
A kérdező hozzászólása: Kedves kettõvel elõttem szóló, szívesen váltanék pár szót veled privátban, ha gondolod írj rám, mert én nem tudok.
Kedves 22:47-es, te túl ijesztõ vagy a 3 éves kapcsolatoddal! :D Fényévekre attól a világtól, amiben én élek... ( :/ ) Kedves Kérdezõ! Merrefelé laksz és kit keresel? :) Újra elolvastam a kérdésedet, és elgondolkoztatott a "21. századi" kifejezés. Talán jobb lenne, ha itt írnád meg, pontosan milyen lány is az, akit te szeretnél - egyrészrõl többen olvasná(n)k, másrészrõl megspórolnánk jó néhány felesleges (e-mail)kört és udvariaskodást, ha mégsem hasonlít a felfogásunk. Rólam kb. annyit, hogy nem hiszek a "kivonulásban", biztosan van vmilyen mélyebb oka annak, hogy éppen most, ebbe a furcsa korba születtünk, amikor mindent a pénz ural és a külsõségek olyan hatalmas szereppel bírnak, mint még soha. De a saját érdekünk miatt nem feltétlenül jó, ha ennek a kornak csak a negatív oldalát látjuk. Valamilyen mértékben "idomulni" kell (persze csak addig, míg nem érezzük az idomulást színjátszásnak) és felismerni a szépségeit. Például azt, hogy ebben az anyagias világban milyen sok lehetõség adódik a lelki fejlõdésre. Más: semmiképpen se játszd meg magad (ne légy partyarc), úgysem lennél hiteles! A legjobb, ha önmagadat adod, mert az mindig tiszteletet érdemel, ha vki vállalja önmagát olyannak, amilyen.
Mi ijesztõ van a 3 éves kapcsolatomban?:O Enyhe önbizalomhiányt szimatolok odaát!
A szimatod nem csal... ;)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk olyan lányt, akivel az idõjáráson és a plázában kapható dolgok árán kívül el lehet beszélgetni mélyebb dolgokról, ez nem feltételezi azt, hogy olyan, mint aki egy múzeumból szökött meg, és csak apokaliptikus vagy világmegváltó dolgok képezhetnek beszédtémát. Olyat aki mellett büszkén kiállnék bármilyen helyzetben és tudom, hogy õ is ezt tenné, olyat aki képes önmagát adni mások elõtt is nem egy maszkot hordani akár egész életén keresztül, kizárólag azért, hogy megfeleljen a „többség” elvárásának. Egyébként Csongrád megyei vagyok.
Azért egy levélhez nem kell sok önbizalom.:) De ahogy gondolod (amúgy pesti vagyok, ha vidéki vagy, akkor végülis eleve felejtõs, de ha nem, akkor ejnyemárno!:) )
Na meg még hasonlítunk is, mindketten 89%-ban adunk jó választ.:D
Sziasztok! Pest megyei vagyok, de messze nem pesti, úgyhogy jó távol vagyunk egymástól, ... de hidd el, kedves kérdezõ, sokkal több normális lány van, mint gondolnád, csak éppen õk legalább annyira visszahúzódok, mint a normális fiúk, így ez a két kategória nehezen talál egymásra. Lányként tudom, milyenek a lányok, és némelyikük tényleg borzasztó, de õk sincsenek többen, mint a normálisak, legfeljebb nagyobb a szájuk, mindenhol uralni akarják a terepet és ezért tûnik úgy, hogy milliónyi rohangál belõlük a világban. :) Egyébként egy jó tipp, amit már többen mondtak nekem: minél több emberrel beszélgess, és ne úgy tekints a szimpatikus lányokra, mint lehetséges partnerjelöltekre, hanem mint egy emberre a több százból, akivel jól lehet beszélgetni. Ha nem gondolsz arra, hogy ti egy pár lehetnétek, könnyebben tudod önmagadat adni és a lány sem érzi úgy, hogy kapaszkodsz belé. Lényeg, hogy teremets minél több alkalmat az ismerkedésre, és válogatás nélkül ismerkedj mindenkivel! Sok sikert kívánok a továbbiakban (mindkettõtöknek)!
Kedves kérdezõ, szép meg szofisztikált a szókincsed, csak két dolog böki a szemem: "emocionális és érzelmi sivárság" emocionális=érzelmi a másik pedig muszáj, nem pedig muszály. Akkor most jön a tanácsom: Járj el otthonról, és egy korodbeli lány társaságában ne használj ennyi idegen szót, mert ettõl nem intelligensebbnek fogsz látszódni, csupán magadat nevetteted ki. Legyél természetes, menj aerobikozni, konditerembe, vagy akár a buszon, utcán is tudsz csajozni, vagy bármely kulturáltabb rendezvényen.
* ismerkednél meg
Alkalmazkodni kell a világhoz. Lehet, hogy neked nem tetszik az az életforma, de a fiatalok 80%-ának igen. Ha nem tizen-huszonévesen éled ki magad, akkor mikor? Tényleg, valaki már írta is, hogy ha nem jársz sehová, akkor hogy ismernél meg lányokkal? De ha elmész, és majd elõadod valakinek, hogy mekkora nagy prosti, hogy bulizni jár, akkor attól se várd, hogy jófejnek lásson. Ha nem szeretsz bulizni, akkor ne egy bulizós lányt akarj magadnak. Keress valami hozzád hasonló nyomi csajszit aztán nézzétek együtt, hogy megy el mellettetek az élet.... Azok, akiket te tartasz elmebetegnek, mert nem ülnek egész nap a sötét szobájukban kuksolva, na azok meg téged tartanak furcsának.
A kérdező hozzászólása: és mi a baj nálam "cimbora" ? arra adj választ
A kérdező hozzászólása: Eljárok, focizni, moziba, meg könyvtár és egyetem körül is sok emberrel lehet találkozni
A kérdező hozzászólása: Mért nem elég trendi a szövegem?:)
Esetleg változtathatnál a hozzáállásodon. Ez a véleményed magadról?? Szép...így valóban nem lesz könnyû, max egy depis csajt fogsz találni, hogy együtt vághassátok fel az ereitek.
A kérdező hozzászólása: Mért ez kishitûnek tûnik? Mért állítsak többet magamról, mint ami a valóság?
Nagyon nem így értem. Nem többet kell állítanod magadról. Nem többnek kell látszanod mások szemében. Egyszerûen állj pozitívan a dolgokhoz. Eleinte nehéz, de meg lesz az eredménye.
szerintem nem kell többet állítani, de érezheted JÓnak magad, és akkor sokkal pozitívabb képet tudsz magadról adni... ez fontos (önbizalom)
Ne sajnáltasd magad, a lányok(fõleg a normálisok) nem hullanak az öledbe. Oda kell menni hozzájuk, ismerkedni kell velük, de nem diszkóban persze, oda csak ku..rvák járnak(tisztelet a kivételnek). Vetkõzd le a gátlásaidat, mert egy lány sem fog érdekesnek találni.
Azt azért tegyük hozzá, hogy a partyzás sem az ördögtõl való. Én is írhattam volna ezeket a sorokat, de... Félévente beiktatok legalább egy hepajt, ahol szétcsapom az agyam. Azt meg kell tapasztalni.:D Mondjuk tény, hogy komoly kapcsolatra nem ilyen helyen fogsz szert tenni. Járj nyitott szemmel, ennyi, elõadáson, utcán, könyvtárban is meg lehet látni egy-két cuncust, akin látod is hogy nyitott. Fõleg egyetemen. Én spec csúnya vagyok mégis hetente legalább kétszer van hogy egy-két csaj úgy néz rám hogy mondom beszarok. Csak észre kell venni. Hajrá
Öregem már az elõbb írtam egy regényt erre nem küldte el. Na. Szóval a patyzás azért nem az ördögtõl való. Hasonló ha nem ugyanabban a cipõben játok mint te, mégis legalább fél évente egyszer azért beiktatok egy hepajt amikor szétcsapom az agyam. Egyrészt mert hozzátartozik az egyetemista életérzéshez manapság, másrészt mert töröl mindent, és pont az ilyen problémákról tudsz megfeledkezni még ha csak pár órára is. Ettõl még nem leszel partyarc. Egyébként meg csak nyitott szemmel kell járni. Fõleg az egyetem környékén, könyvtárban, elõadásokon. Ha Szegedre jársz tudod mirõl beszélek, minden fél percben olyan nõk jönnek szembe... És én spec csúnya vagyok, mégis hetente sõt naponta van hogy egy-két csaj úgy néz rám hogy mondom betojok. Hajrá
Bocs kétszer ment el. De legalább nyomatékosítottam.:D
Én egy hasonló stílusú lány vagyok, annyi különbséggel, hogy engem a mostani menõ pasik utálnak. Miért? Mert én megmondom amit gondolok, õszinte vagyok, és utálom a rózsaszín pólójú senkiket. Én sem tartom magam szépnek, sem pedig bulizósnak. Nem iszom, nem cigizem, nem pasizom, nem vagyok plázap*csa. Ez a mai világban elég gáz. Ez nem nyerõ a mai pasiknál. Mégis, sikerült pár fiút kifognom, akik értékelnek. Nem mint barátnõ, mint barát. Sokkal jobban szeretem a fiú barátokat, mint a lányokat. Õk õszinték, és nem nyafognak. Látod? Én sem vagyok a kifejezett trendi cica, mégis találtam magamnak párt, pedig nem kerestem. Õ talált meg, méghozzá a suliban. A párom sem az a fajta, aki bulizik, õ még annyi alkoholt sem iszik, mint én. Õ kis mértékben kocka. Többet ül gép elõtt, mint kocsmában, amit én becsülök, de mégis velem tölti a legtöbb idejét. Szerintem ne aggódj, menj oda azokhoz a lányokhoz, akiket normálisnak tartasz, beszélgess velük, csak lazán, de normálisan. És meglátod, egyszer pont azzal elegyedsz beszélgetésbe, akire vártál. 20/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, tulnyomó többsége hasznos és építõ jellegû volt.
És megfogadod õket? ;)
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen olyan problémákra hívtátok fel a figyelmet, amelyekkel körülbelül tisztában voltam, de jó volt ezek tudatosítására, és úgy látom muszály lesz változtatnom sok mindenen, csakhát ez a legnehezebb, de próbát kell tenni rá.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, csak ha így haladok akkor kb 50 évesen jön el az idõ :( az életem fiatal korát meg leélem emocionális és érzelmi sivárságban.

Tényleg sokan a világ legnagyobb lámáinak tekintik azokat a pasikat, akik a felsőoktatás (kinek 3 év, kinek 5 vagy netán 6) égisze alatt nem képesek egy lányt sem összeszedni? Balekság lenne?

Nekem mindig ezt mondják, hogy ha ott sem, akkor sehol.

Legjobb válasz: Van benne valami. Már csak azért is gondolom, mert az egyetem egy olyan olvasztótégely, ahol akarva akaratlanul - fõleg ha nappalis vagy - de közvetlen kontaktba kerülsz az ellenkezõ nemmel. Bõséges és színes a paletta, van mibõl válogatni (ne gyertek nekem a mérnökökkel, hogy ott kevés a lány...el lehet menni egyetemi programokra, szórakozni, ahol más szakokról is akadnak szép számmal az ellenkezõ nembõl). És még csak nem is kell, hogy a tanulás rovására menjen. Elég ha egy kicsit nyitottabb az ember. Késõbb sokkal nehezebb lesz, amikor a meló miatt korlátozott a szabadidõd. Szóval igen, kicsit balekság nem élni az egyetem adta, ilyesfajta lehetõségekkel. 24L

Van benne valami. Már csak azért is gondolom, mert az egyetem egy olyan olvasztótégely, ahol akarva akaratlanul - fõleg ha nappalis vagy - de közvetlen kontaktba kerülsz az ellenkezõ nemmel. Bõséges és színes a paletta, van mibõl válogatni (ne gyertek nekem a mérnökökkel, hogy ott kevés a lány...el lehet menni egyetemi programokra, szórakozni, ahol más szakokról is akadnak szép számmal az ellenkezõ nembõl). És még csak nem is kell, hogy a tanulás rovására menjen. Elég ha egy kicsit nyitottabb az ember. Késõbb sokkal nehezebb lesz, amikor a meló miatt korlátozott a szabadidõd. Szóval igen, kicsit balekság nem élni az egyetem adta, ilyesfajta lehetõségekkel. 24L
Elég béna pasi az, akinek 3 év alatt egy szociális helyen nem jön össze egy csaj se.
egyetemen nem kell csajozási technikákat bevetni, elég ha elmész egy buliba és a többi az jön magától
Ha hetero vagy két kezed van és két lábad, valamint a [email protected] föláll, és egy gólyatáborban nem bírsz dugni akkor bizony bzi vagy.
Szerintem nincs ebben semmi ráció. Sõt, ha olyan szakon vagy, ahol alszol napi 2 órát a többi meg tanulás... ott elég nehéz bármit is összehozni. Programozó ismerõsöm azért nem csajozik, mert belátta, hogy nem lenne ideje a barátnõjére. Sokszor magára sincs ideje. Én szerintem ez az állítás ilyen formában nem állja meg a helyét.
Két hónap küzdelem, másfél éves kapcsolat. Lassan megszeretett. :) Nem tudsz megbántani, teljesen korrekt beszélgetõpartner vagy.Azok bántanak meg, akik ok nélkül elkezdenek itt sértegetni, méghozzá elég durván. Csak egy példát mondok egy másik beszélgetésembõl, egy "hölgytõl" idézek: "A nõknél elért sikereid alapján a férfias kisugárzásod egy homoszexuális hulláével lehet egyenlõ!" Nem panasz, csak példa arra, hová kell süllyedned, ha meg akarsz sérteni! :)
Igen, ennyi az egész, sosem tudhatod, mikor fog sikerülni. Ezért nem itt kell sírni a gép elõtt, hanem próbálkozni :)
Ha hónapok kellettek rá, akkor nem hiszem, hogy rendes kapcsolat lett. Ne haragudj ha rosszat mondtam ezzel... De amúgy igen, ilyen szerencsére gondoltam, jókor jó helyen :)
Ez a saját sztorim volt, de jó példa még a szerencsére a következõ is. Adott egy lány, akihez közeledik X fiú. Elõtte y megbántotta a lány éppen az "összes pasi egy disznó!" korszakát éli, el is küld a fenébe, pár szitokkal kísérve. Visszaléptetjük a filmet, most az alternatív befejezést választjuk. Másik esetben ugyanezen lány már hosszú ideje egyedül van, senki felé sem néz, ekkor x fiú, azaz ugyanaz, megszólítja. Pár kedves mondatot váltanak, a lányra végre figyel valaki, õ pedig már azonnal. "Istenem, álompasi!" Szereplõk ugyanazok, csak két eltérõ szituációban találkoznak. Mégis óriási a különbség!
Noydra, az elsõ barátnõm tényleg a szerencse miatt sikerült! Meg kellett ismernem hozzá egy adott társaságot, el kellett velük mennem egy adott idõpontban egy adott helyre, kellett az, hogy ezzel egy idõben ugyanezen társaság egyik ismerõse a lányával úgy döntsön, hogy elmennek ugyanezen helyre és idõben, végül az is kellett hozzá, hogy az adott lány nagy nehezen, hónapok múltán végül kimondja az igent. És velem ez akkor történt, amikor mások már meg sem tudják számolni, hány csajt dugtak meg.
Akkor jó, ha megszeretett :D Én nem fogok ilyet írni, az tuti. Egyrészt mert nem nõ vagyok :) Másrészt meg nem ítélem el egyáltalán azokat, akik mondjuk 20 felett nem rendelkeznek túl sok tapasztalattal (vagy semennyivel). Csak azt utálom, ha egész nap itt szidnak mindent, ahelyett, hogy csinálnának valamit ellene. Te csináltál meg küzdöttél, lett is eredménye :)
Ha van lehetõség, én szívesen küzdök érte. nincs annál nagyobb öröm, amikor kemény küzdelem után lesz tiéd valaki. Még szûz volt, azért is ment lassan a dolog. Én voltam az elsõ barát/csók/szex neki. Belejött a dolgokba, utána már napi három volt az adagja. :D A mai helyzetet (mármint egyes mai helyzeteket) egy karikatúra szemléltet nagyon jól. Régen a mesékben a királyfi legyõzte a sárkányt és elnyerte a királykisasszonyt. A karikatúrán (ne kérdezd, hol láttam!) a királykisasszony elzavarja a királyfit a sárkánytól, mert annak nemcsak hét feje, hanem hét farka is van. :)
:DDD Ez jó... Igen jó :D Valamennyire igaz is, de kivételek mindig vannak. Ebben az esetben sokan is :)
Valamilyen személyes sztori esetleg? Ha jól tippelek, nem véletlenül emlegeted annyira a szerencsét.
Igen, mert nekem is jó helyen kellett lennem jó helyen. Azért mondtam, hogy fel kell ismerni a helyzetet, mert azért sikerült nekem is :) Lassan 2 éve találkoztam bnõmmel, azóta is vele vagyok (nem is szándékozom mással lenni :) ). Csak egy szimpla tábor volt, nem terveztem semmi olyasmit, hogy majd csajozni próbálok meg ilyenek. Viszont tetszett egy csaj már az elejétõl fogva, viszont persze nagyon közelíteni nem mertem én sem :) utolsó nap alkohol hatására kicsit felszabadultabban tudtunk beszélgetni, és hát megtetszettünk egymásnak finoman szólva. Tábor után viszont úgy búcsúztunk el, hogy nem adtunk meg semmilyen elérhetõséget, ennek hatására csináltam f*szbukot, majd kerestem meg rajt. Már aznap megbeszéltük, hogy találkozunk, és azóta is... találkozunk :D Szóval ennyi, ezért mondom, hogy bõven kell hozzá szerencse :)
Azt megkérdezhetem, hogy ez milyen tábor volt?
Iskolai :)
Azt hittem már, hogy egy zenetábor. (Amerikai pite)
Igen, értem amit mondtok. Valóban nehéz, ezt mindenki elismeri valamennyire szerintem, és a szerencse is kellhet hozzá elég sokszor. Viszont az is szükséges hozzá, hogy felismerd a helyzetet, amikor sikerülhetne. Ez már ugye az emberen is múlik. Én a nálatok fiatalabb korosztályban látok olyanokat, hogy egyes lányok csak álmodoznak a szõke hercegrõl, de arra sem képesek, hogy mondjuk neten írjanak valakinek. Nem egy ilyen van, és szerintem ezek sokszor megmaradnak 20on felülre is egyes csajoknál. Szóval igazad van abban, hogy a lányok sokszor passzívak az ilyen dolgokban (De ez végülis mindig is így volt, ugye mi vagyunk az "erõsebb nem" nekünk kell odamenni). Ezért is kell próbálkozni, mer bármikor lehet siker, csak az a rohadt szerencse kell hozzá :)
A kérdező hozzászólása: 22.05 Kb ez a helyzet. Rendkívül nehéz ismerkedni, talán uszodában, kávéházban, sporteseményeken, bowling pályákon könnyebb. De ott is nagyon jó ürügy és frappáns megoldás kell, hogy ne tûnjön rögtön letámadásnak. Neten szerintem esélytelen. Megnézi a képed és mindent az alapján dönt el, hogy visszaír e vagy sem. Legtöbbször nem, ahogyan én látom, akármit és akárhogyan is fogalmazol. Sajnos nekünk kell kitalálni, hogy mikor, hol és hogyan kell õket becserkészni, nagyon nehéz.
Akkor elmondom. Ugyebár ahány nõ, annyiféle variációt mond arra, hogy honnan veszi illetve nem veszi jó néven és ha nem tudod (már miért tudná bárki is, ha még nem ismeri), akkor lõttek az egésznek. Szóval: Elsõ pont. "Legyen már tökötök, menjetek oda, szólítsátok meg!" Sok nõ ezt alapból rosszul viseli. Utcán fõleg, ott amúgy is sietnek valahová. Busz, villamos szintén. Bár állítólag itt már elõfordulnak néha sikerek. A vonat, fülkésen már jobb választás. A gond akkor van, ha leülés után már veszi is elõ a könyvet és a fülhallgatókat. Ez már azt jelenti, hogy "ne szóljanak hozzá". Mások meg pont ott ismerkedtek meg. Szórakozóhely: elvileg ott alap az ismerkedés, ez afféle "íratlan szabály", hogy ott szabad. Szabadni szabad, csak kicsi a sikerráta. a csajok java alapból "pasilekoptató" üzemmódban van, odamész és már küldd is el". persze ezzel kapcsolatban is megkapod, hogy "aki még egy diszkóban se tud összeszedni egy részeg bigét, az ássa el magát!" Érdekes egyébként, hogy a normális fiúknak azt mondják, hogy "ne menj, mert ott csak ribancok vannak!", a normális lányoknak meg azt, hogy "ne menj, mert ott csak agyhalott idióták vannak, akik a dugásért mennek el!" A két normális oldal meg persze elkerüli egymást... Ott a park, szabadtér, ott az a gond, hogy alapból elõjön a bizalmatlanság. "Mit akar ez tõlem, szatír, rabló, vagy nemi erõszakoló?" Egyébként ezt a bizalmatlansági faktort mindig lehet érvényesíteni, pl. fényes nappal egy bevásárlóközpont/pláza belsejében, milliónyi ember, kamerák és biztonsági õrök elõtt is képesek azon agyalni a nõk, hogy 2Úristen, mindjárt bántani fog!" Ott van még a baráti társaság, amit a legtöbben preferálnak. Ezzel az a baj, hogy a legtöbbször szûk, akik meg járni akarnak egymással, azok úgyis rövid idõn belül összejönnek. ha meg szakítanak, akkor az, aki korábban nem jött be, azután sem fog bejönni a másiknak, inkább "kívülrõl" keres valakit. Itt van ugyebár (mi is itt beszélünk egymással), az Internet, itt pedig elõjön az, hogy "ugyan ki lehet az, biztos másnak adja ki magát, Interneten csak szex miatt ismerkednek az emberek, stb..." Pedig manapság, a zárkózott emberek korában pont, hogy egyre nagyobb a szerepe. Interneten olyanok is beszélhetnek egymással, akik élõben sosem, igaz, a hátulütõk is jogosak. Dehát mindennek van elõnye és hátránya is. A leginkább azt sajnálom, hogy a lányok java része a passzivitásba zárkózik, "a fiúk meg majd kitalálják, hogy mi lenne a nyerõ. Ha igen, talán kapnak esélyt, ha nem akkor egyedül halnak meg, nem kár értük." Nagyjából erre gondoltam.
Nem bénaság kérdése hanem a szakmáé, ha vegyes osztályban vagy, simán akadhat valaki Ha csak fiú osztály vagytok akkor felejtõs 21/F
Ugyan, ha valaki nem nehezen tanul, akkor van ideje másra is.Nekem max 2 óra elég volt mindig is mindenre, pedig a tételrendszer elvileg nehéz... De amire végeztem, 4 barátnõ és pár alkalmi letudva.
Én 5 év alatt végeztem. Ezalatt semmi sem jött össze, még egy randi sem (ez a mai napig sem változott.) Vannak olyanok, akik ha megszakadnak, akkor sem képesek vonzalmat generálni a lányokban.
7es vagyok megint .8as ne add fel, csak fejlesztened kell magad önbizalom, öltözet , beszédstílus terén, és nem lesz gond.
Ez a kérdés mire jó, mondd meg! De ha te nem akarod, akkor majd megmondom én: arra, hogy emlékeztessétek a srácokat, hogy mennyire senki nullák! saját magam is ilyen voltam, úgyhogy nyugodtan vehetem magamra is. Egy kapcsolat jött össze Fõsuli alatt, abban sem volt sok köszönet, egyéjszakás, alkalmi viszont semmi. A gólyatáborba is elmentem, ott sem történt semmi. Mi páran srácok söröztünk, elmentünk este táncolni, kötélnek egy lány sem állt, szóval ennyi. Pedig a csajok java részét valóban meghúzták, de mi errõl csak hallomásból értesültünk. Nos, igen, akkor lámák vagyunk. Most boldog vagy?
A kérdező hozzászólása: Szerintem is kissé árnyaltabb a kép, mint azt fentebb egy kedves kommentelõ leírta, hogy lemész bulizni és minden jön magától, dugni fogsz jó sokat. Mert van akinek sehogyan sem jön össze, és igen még buliban is képesek lekoppintani a csajok magukról, ami elég nagy baj, mert ott elvileg minden lány kötélnek áll ha erõsködsz. Legalábbis ezt állítják a nõcsábász ismerõsök.
A nõcsábászoknak igen, valóban. Az elõbb radikális hangnemet ütöttem meg, sajnálom! Azért történt, mert ez az egész egy akkora pszichológiai tehet, hogy azt a sikeres emberek elképzelni sem tudják. ahhoz tudnám hasonlítani a helyzetet, mintha présgépben lenne az ember. Van az egyik lap: azok az emberek, akik állandóan nyomatják, hogy "Csajozz már be, mi olyan nehéz abban?!" És ez megy folyamatosan, egyre durvábban, tekintet nélkül rád. És van a másik lap, a csajok, akik max. beszélgetnek veled, de utána otthagynak, unnak, nem tudnak mit kezdeni veled; vagyis "fogalmuk sincs róla, hogy elvileg hagyniuk kéne magukat fölszedni, mert ha nem, akkor téged fognak bénának, homokosnak és lúzernak nézni". Szóval a két préslap között zúzódsz, idegbeteg leszel, depressziós leszel és iszonyatos mértékû kisebbrendûségi érzésed lesz másokkal szemben. Olyanokkal szemben, akik reálisan nézve a közeledbe nem érnek, csak éppen könnyebben megértetik magukat a csajokkal. Végül eltellik ez az idõszak, kézbeveszed a diplomádat és visszatekintesz a semmire. Nem tudsz tükörbe nézni és nap mint nap olyat teszel esténként a takaród alatt, amiket egy férfi elvileg sosem szokott, max. akkor, ha meghal valakije. Körülbelül ilyen érzés.
A kérdező hozzászólása: Utolsó. Valahogyan én is így érzek ebben a témában. Présgép, egyik oldalon a minket cukkoló haverok, másik oldalon az örökösen kikosarazó csajok. Minél jobban hajtanak egyik oldalról, annál görcsösebben akarsz bizonyítani a lányoknál egy idõ után és annál bunkóbb módon zavarnak el a lányok. Ördögi kör. Késõbb pedig tényleg idegroncs lehet a pasi a fõsuli elvégzése után. Nem tud visszaemlékezni a jóra, csak egy diploma emlékeztetni, hogy valaha odajárt. Van még egy két jobb emlék és temérdek rossz. Én is ezt éltem át kedves sorstársak, aki szintén így járt.
12-es ilyenkor próbálj meg arra gondolni, hogy tagadhatatlanul kell az egészhez némi szerencse és helyzetfelismerés is. Az a baj, hogy miután kikerülsz, csak azzal törõdsz, hogy nem jött össze, és ez miatt teljesen megváltozol rossz irányba (gondolom én). :/ Pedig lehet, hogy még nem volt szerencséd, de attól még lehet. Csak ilyenkorra már annyira nyugtalanítaz egész, hogy nem tudsz erre koncentrálni, csak a kisebbségérzetedre, és hogy csõdtömeg vagy. Ha ezt el tudnád hagyni, megtalálna a szerencse. :/ Elhszem, hogy nehéz ... De szerintem innen nézve más út nincs.
Igen, Noydra, tudom. Tudod, mi a legnehezebb? Elvileg ugyebár még a Fõiskola/Egyetem után is bõven fiatal az ember, nincs vége a reménynek! Ezzel nincs is probléma, az igazi probléma az emberekkel van! Akik kéretlenül is beszólnak neked. Nem kell idejönnöd a Gyakori-ra, elég a magad életét élni, akkor is megtalálnak. Nekem pl. lakik a közelemben egy iszonyat bunkó ember, aki már három éve nem hagy békén. "Mikor b...tál utoljára, mikor láttál utoljára pinát?" Ezt szajkózza folyton, még mások elõtt is. Egyszer még azt is mondta, hogy vágjam le a farkamat, mert nincs rá szükségem, a vizeléshez meg nem kell. Szóval ahhoz, hogy kitörj, elõször is harmónia és nyugalom kellene, nem pedig ez. Egyébként egyszer az élettársát megkérdeztem és õ azt mondta, hogy azért csinálja ezt, hogy kezdjek el csajozni. Elég érdekes módszere van. És mondjuk nem bánnám, ha a lányok, nõk is kicsit emberibbek lennének. Például nem szabályoznák be, hogy hol lehet ismerkedni, nem lennének bizalmatlanok, követelõzõk és esetenként tuskók és végül, nem kellene másnak mutatnunk magunkat, mint akik vagyunk! Bocsi, néha jólesik ezeket elmondani. Amit leírtál, abban igazad van. Kell a szerencse, nagyon, mindenkinek. És az is, hogy el tudjon lazulni az ember.
Háát igen. Jó nagy f*sz az a pali... Lehet hogy egy 14 évest lehet ezzel ösztökélni, hogy odamenjen egy lányhoz, de 20on felül nem hinném, hogy jónéven veszed. Nincs is így. Ezt hogy érted, hogy megszabják, hogy hol lehet ismerkedni? Ez nekem új :)
A kérdező hozzászólása: Úgy érti, hogy a nõk diktálnak. Ha nekik itt nincs kedvük ismerkedni, akkor lepattintanak.
Hát de... Most pl sétálsz az utcán szembe jön egy csaj, leszólítod, de mondjuk õ siet a buszára vagy mittomén... Szerintem az esetek 90%ában nem azért fog egyszerre lepattintani, mert bunkó, hanem mert nem ér rá :D Ráadásul ez csak egy példa volt.
Nem igazán :D

Tényleg sűrűsödnek a világban a katasztrófák (mint pl a vörösiszap most), ami a közelgő világvégét jelzi előre?

Legjobb válasz: Ez nem a közelgõ világvégét jelzi... Ez azt jelzi, hogy egy bizonyos vezetõség csak ült a seggén, és sz*rt mindenre, miközben a katasztrófa már várható volt... Semmi köze ennek a világvégéhez... jó lenne, ha az ilyen marhaságokat elfelejtenétek most már. Nem sûrûsödnek a katasztrófák, eddig is mindig voltak, lesznek. Ennyi.

Ez nem a közelgõ világvégét jelzi... Ez azt jelzi, hogy egy bizonyos vezetõség csak ült a seggén, és sz*rt mindenre, miközben a katasztrófa már várható volt... Semmi köze ennek a világvégéhez... jó lenne, ha az ilyen marhaságokat elfelejtenétek most már. Nem sûrûsödnek a katasztrófák, eddig is mindig voltak, lesznek. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Ebbõl ítélve, akár az is megeshet, hogy egyszer jól magunkra robbantjuk ezt az egész kóczerájt.
A kérdező hozzászólása: Igen voltak katasztrófák, de én arra utaltam, hogy az atombomba feltalálásának korától eljutottunk arra a szintre, hogy bármikor az egész golyót magunkra robbantsuk. Mint ahogy a mostani katasztrófát is az "ember" idézte elõ, úgy elõidézhet egy globálisat is. Amibõl senkinek nem lesz menekvés.
na most , szögezzük le, közelgõ világvége, ilyen NINCS. ezt most nem fogom elmagyarázni, mert valakiknek megint nagyon jó piac volt a 2012. igen sûrûsödnek... mindennek van egy bizonyos életkora, és nem ujították fel õket, nem ellenõrízték, nem tartották karban, hagyták veszni, az ember viselje el. tudtad hogy legalább 3 vörösiszap zagytározó kellett volna , és erre csak egy van ott ?? !!és az milyen régi?!! és a vezetõség csak nyerészkedik még a katasztrófán is!! elmondom mi sûrûsödik. a nyerészkedés, a hatalomvágy, a pénz, amiért emberéleteket képesek beáldozni. de remélem egymást is ilyen kapitalista módszerekkkel fogják elpusztítani, akik felelõsek ezekért.
tudod hány "világvége" volt eddig?? elnézést a vulgáris szóhasználatért...f*szság...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!