Találatok a következő kifejezésre: Tényleg a a (18720 db)

Tényleg ez a legfontosabb? Amikor ekkora [email protected] van az ország, akkor tényleg az a legfontosabb hogy "együttmüködési nyilatkozat" lógjon minden hivatalban milliókért, vagy hogy módosítsák az Alkotmányt ami jópár évig jó volt. Vagy a média törvényt?

Emberek nem azon kéne inkább agyalni hogy mit lehet tenni a helyzet jobbá tételéért ??

Legjobb válasz: Én meg arra emlékszem, hogy azt mondták, majd a radikális nagyarányú adócsökkentéssel talpraáll az ország gazdasága. Hát a radikális megvolt, csak éppen nem a közembernek lett jobb, hanem saját maguknak, ugyebár Orbánnak 400ezerrrel több lett a havi fizetése. Hülyítenek egyfolytában, az emberek meg beveszik, mert gondolkozni fárasztó dolog. Mondjuk megértem, amennyi bajuk van az embereknek, de ez azért mégis csak túlzás.

"Én csak annyit változtatnék rajta, hogy puszán egy 2/3-dal rendelkezõ kormánypárt/koalíció az ellenzék legalább 50%+1 fõs támogatottsága nélkül ne lehessen változtatni..." Belegondoltál egyáltalán, hogy ez mit jelent? Így szinte kormányozni sem lehetne, mert a legminimálisabb ellenzék is mindent dugába dönthet. Ha csak 3 fõ lenne az ellenzék, akkor gyakorlatilag vétójoguk lenne bármire. EZ értelmetlen.
Igazából az a baj, hogy nekünk soha semmi nem jó. Egyik kollégámnak a gyerekkedvezmény miatt emelkedett a nettója 8 ezerrel. De teljesen fel van háborodva, mert ezáltal nem fog a gyereke ingyen tankönyvet kapni. Egy másik kollégám fel volt háborodva a 2002-es választások után, merthogy megint hazudott Orbán, mert azt ígérte, 100 ezer lesz a minimálbér. Próbáltam neki jelezni, hogy de Gyurcsány lett a miniszterelnök, mire csak annyit kérdezett: na és?
Én meg arra emlékszem, hogy azt mondták, majd a radikális nagyarányú adócsökkentéssel talpraáll az ország gazdasága. Hát a radikális megvolt, csak éppen nem a közembernek lett jobb, hanem saját maguknak, ugyebár Orbánnak 400ezerrrel több lett a havi fizetése. Hülyítenek egyfolytában, az emberek meg beveszik, mert gondolkozni fárasztó dolog. Mondjuk megértem, amennyi bajuk van az embereknek, de ez azért mégis csak túlzás.
Ezzel vonják el az emberek figyelmét. A nemzetközi sajtóban is csak a médiatörvénnyel foglalkoznak, így szépen el is lett felejtve, hogy milyen szépen államosítják a magánnyugdíjpénztárakat, hogy százezrek nem tudják fizetni a devizahitelüket. Ez az egész csak színjáték, hogy legyen min csámcsognia a sajtónak.
ma 14:44! Figyelj! Az alkotmány nem törvénykönyv, hanem sokkal inkább egy nyilatkozat, melyben tisztáznak néhány tisztséget, az ország jogállását, és identitását... Semmi baj nem volt a régivel sem... Egyáltalán nem vagyok büszke, arra hogy hazánk alkotmányát egy megalomániás önjelölt kiskirály írja át a saját kénye-kedve szerint, úgy hogy valamit is érõ ellenzék ne korlátozza... Én csak annyit változtatnék rajta, hogy puszán egy 2/3-dal rendelkezõ kormánypárt/koalíció az ellenzék legalább 50%+1 fõs támogatottsága nélkül ne lehessen változtatni...
Huh, utolsó, mennyi lepontozást fogsz te ezért kapni a sok szélsõjobbostól meg a sok szocitól. Bár most már én is :D
De mit csináljon a kormány, fizesse vissza a lakáshiteledet? Azt az imf hitelt pedig, amit gyõzünk visszafizetni, még az elõzõ kormány vette fel. Ha jól emlékszem.
Ezek a törvények, mint az alkotmány képezik az országunk alapjait. A Fidesz, végre racionálisan gondolkodva, nem, ide-oda akar javítgatni apró törvényeket, hanem újra akarja építeni az ország eddigi hibás rendszerét az elejétõl a végéig. Figyelemreméltó cél, büszkéne kéne lennünk rá, hogy ilyen gondoskodó pártunk van, akinek ennyire fontos az ország helyreállítása.
A kérdező hozzászólása: Nincs lakáshitelem, de már a rezsit sem tudom fizetni lassan, és nem azért mert lumpolok. Becsületesen dolgozom a semmiért, és nem látok semmi elõrelépést, sõt visszafelé haladunk. De tudod bár tapsoltam volna el a pénzt, és inkább vettem volna hitelre lakást, akkor most engem sajnálnának én meg röhögnék a képükbe. Akinek kevesebb lett a fizetése azokon ki segít ???
A kérdező hozzászólása: Olcsóbb lesz a kenyér az új média törvénnyel vagy Alkotmánnyal ?
A kérdező hozzászólása: Hát arra tényleg büszke lehet lenni hogy egyre több ember válik földön futóvá !! Nem csak a hiteleket nem tudják fizetni, már a rezsit sem !! Emberek halnak meg a saját otthonaikban mert nem tudják a fûtést kifizetni !!
Gondolkodni? Ugyan, hova gondolsz. Az megeröltetõ, fröcsögni össze-vissza sokkal könnyebb.

Tényleg kruppos a kisfiam? 1hónapja kórházban voltunk ott megállapították, hogy kruppos. De azóta is köhög meg trüsszög, nincs megfázva az orra se folyik és lázas sem volt. Nem fulladt be, csak nagyon nehezen vette a levegőt.

Legjobb válasz: Szia! Sztem igen, ha a kórházban azt mondták. Gondolom a betegség mellé adtak "használati utasítást", vagy nézz utánna mi a teendõ "roham" esetén. Sztem nem velejárója a betegségnek az orrfolyás, vagy a konkrét megfázási tünetek. Ezt igazán egy szakértõ anyuka tudná megmondani! :-)

Szia! Sztem igen, ha a kórházban azt mondták. Gondolom a betegség mellé adtak "használati utasítást", vagy nézz utánna mi a teendõ "roham" esetén. Sztem nem velejárója a betegségnek az orrfolyás, vagy a konkrét megfázási tünetek. Ezt igazán egy szakértõ anyuka tudná megmondani! :-)
Én úgy tudom a köhögés a nagyon jellemzõ, ugató köhögés.Nem mondtak neked semmit mikor hazaengedtek, mire figyelj oda?Remélem mielõbb rendbe jöttök, nálunk nem volt ilyesmi, én is a neten olvasgatok ilyeneket, nálunk hörgés van, de szerencsére egyre ritkább.

Milyen férfi modellügynökségek vannak Magyarországon, amik tényleg a legnagyobbak, ismertek akár világszinten is, és tényleg nem csak kamu ügynökségek?

Legjobb válasz: Olyanra gondolok tényleg akik tényleg hitelesek,ismertek a legnagyobbak,pl.óriási plakátokat készítenek és tesznek ki a nagyvárosokban szerteszét amin egy terméket reklámoznak és egy modellarc is látható.De olyanra is gondolok akik pl.ruhákat mutatnak be.

A kérdező hozzászólása: Olyanra gondolok tényleg akik tényleg hitelesek, ismertek a legnagyobbak, pl.óriási plakátokat készítenek és tesznek ki a nagyvárosokban szerteszét amin egy terméket reklámoznak és egy modellarc is látható.De olyanra is gondolok akik pl.ruhákat mutatnak be.
hát édes ha modell akarsz lenni meg kell járnod a szamárlétrát..ha csak nem vagy egy görög Isten nem találod magad a milánói divathéten.Keress rá gugléban én csak lányos ügynökségeket ismerek.
nemhogy világszintû, de semmilyen férfi ügynökség nincs itthon...többen foglalkoznak srácokkal, de nem rajtuk van a hangsúly sajnos.

Ez tényleg segít a heges bõrön?

fel doboz kefir, fel csomag eleszton annyi kukoricadara bele amennyi enyhen surubbe teszi. Felkened megszarad leradirozod. Utana citrommal jo alaposan bekened es idovel sem pattanas sem a legmelyebb folt nem lesz meg.

Legjobb válasz: Hegeken nem értem miért segítene. Vegyél AHA krémeket, az tényleg használ.

Hegeken nem értem miért segítene. Vegyél AHA krémeket, az tényleg használ.
A kérdező hozzászólása: és olyat tudsz mondani amit lehet venni patikában nem ilyen 20000Ft ért
Heges bõrt inkább ne kezelgess otthon, fõleg ilyen kencékkel. Többet árthat, mint segít. Valószínûleg ez éppen nem árt, hosszú idõ alatt is csak azért segít, mert magától is elmúlik, ha olyan a heg. Ami pedig nem olyan, azon nem fog segíteni. Esetleg nézz rá a cicaplast-ra, de nem ajánlanám látatlanban. Kérd ki a bõrgyógyász véleményét elõbb mindenképp.
A kérdező hozzászólása: akkor majd meg gyógyul különben ha sokat vagyok frisslevegõn meg napon akkor ? úgy értem a barnul

Társasházi lakásból történõ lakcím kijelentést tényleg csak a szomszédok aláírásával benyújtott kérelemmel lehet?

Évekkel ezelõtt, még az elõzõ tulajdonos ideje alatt állandó lakcímre bejelentkezett valaki a lakásba, akirõl nem is tudom, hogy kicsoda (talán bérlõ volt, mert korábban kiadták a lakást). Most mikor elköltöznénk találkoztunk ezzel, és mint tulaj ki akartam jelentetni, de mondták, hogy csak szomszéd tanúzhatja le, mert õ tudja, hogy tényleg nem lakik ott. A szomszédok viszont óckodnak, nem akarják aláírni. Más módon nem lehet, van ennek jogi alapja? Én sem tudom mindenkinél, ki lakik a szomszédban, honnét tudná pont az én szomszédom, más nem is lehet tanú? Elõre is köszi.

Legjobb válasz: Igen, kell két tanú, hogy tényleg nem lakik ott. Kényszerkijelentésnek hívják.

Igen, kell két tanú, hogy tényleg nem lakik ott. Kényszerkijelentésnek hívják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Akkor nem kellenek, hogy szomszédok legyenek?
Dehogynem! Aki nem lakik ott, hogyan tudná tanúsítani, hogy ott él-e az illetõ, vagy sem??

Tényleg csak a méhszalagok nyúlnak?

2. napja érzem, hogy szinte szúr, húzodik a bal oldalam, ha felülök, ha oldalra fordulok,mint amikor régen fel voltam fázva a petefészkemnél. Folyás, görcs, vérzés nincs. Csütörtökön voltam dokinál, méhszáj zárt, vizelet tenyésztés full negatív, doki szerint méhszalagok, magnéziumot megemelte, sok folyadék, újra kért vizelet vizsgálatot. 17 hetes vagyok, szerintetek is az?

Legjobb válasz: Igen, tényleg :)

Igen, tényleg :)
Ez teljesen normális, sok ilyen lesz még.
A kérdező hozzászólása: Én már rémeket látok, ilyen fájdalmam tényleg felfázásnál volt. Remélem csillapodik kicsit :(
A kérdező hozzászólása: 2 nap után végre elmúlt, most már csak picike izomlázam van :)

Tényleg kirugnak a Könyves Kálmán Gimnáziumból?

A barátnőm most 9.-es a Könyvesben és totál bevan parázva, hogy ha nem lesz 3,5fölött év végén vagy félévkor az átlaga akkor kirugják... Ebből mennyi igaz?

Legjobb válasz: Haaat...en odajartam, es tenyleg eleg kemenyek. Ha nem is rogton kirugjak, de erosen javasolni fogjak neki, hogy keressen konnyebb gimit. (nekem osztalytarsam dohanyzott, rajtakaptak 1x, ki is rugtak rogton)

Haaat...en odajartam, es tenyleg eleg kemenyek. Ha nem is rogton kirugjak, de erosen javasolni fogjak neki, hogy keressen konnyebb gimit. (nekem osztalytarsam dohanyzott, rajtakaptak 1x, ki is rugtak rogton)
A kérdező hozzászólása: Õ nem dohányzi, a magatartásával nincs gond. De ez úgy van ha már 3, 4 akkor eltanácsolnak vagy mennyivel 3, 5 alattól?
Ez nagyban függ az osztályfõnöktõl...3.7 alatt nálunk már vittek le gyereket, de pl az évfolyamtárs osztályban egy 2, 7es gyerek szüleivel beszélt csak az osztályfõnök...10.felett már egyáltalán nem kell parázni 3.00 felett, mert úgy vannak vele, hogyha már eddig benn tudott maradni akkor az utolsó évekre már nem tanácsolják el...de az alsóbb éveseknél némelyik OF tényleg leviszi a gyerekeket az igazgatóhoz...nem rúgják ki rögtön, csak alá kell írnia egy papírt, hogy javít xy tantárgyakból a következõ félévre, és ha nem sikerülnek a megígért javítások, akkor valóban eltanácsolják...nekünk emiatt 3 embert tanácsoltak el az osztályból...ez egy erõs gimnázium, odafigyelnek a suli jó hírére, ide csak okos, szorgalmas, jó magatartású gyerekek járhatnak...

Ez tényleg igaz? Tényleg ezzel a technikával táncolt michael jackson (link alább)

http://nemkutya.com/like/79477

Legjobb válasz: Így igaz! Te nem esnél orra? :D Mike remek táncos volt, de nem csodalény, õ is ember!

Így igaz! Te nem esnél orra? :D Mike remek táncos volt, de nem csodalény, õ is ember!
Igen, valamibe beakasztották a cipõjüket. Máshogy ezt nem lehet megcsinálni. Gravity...
Igen. Filmekben is használják ezt a kivitelezést.
Igen ez az igazság de az is lehet hogy csak kötél tartotta és folyamatosan engedték elõre õt és õ meg csak dõlt...dõlt..dõlt..elõre :D
Igen, a Smooth Criminal videoklipjének egyik jelenetében használta ezt, ha szerzel egy jobb minõségû videót róla, látszik, amikor dõlnek, utána hátrafele lecsúsztatja a lábát a csavarról, és nem utómunkázták le a csavarfejet sem a képrõl. Egyébként valószínûleg ezt a cipõt csak arra az 5 percre vette fel. :) Profi volt Michael Jackson, egy pár pillanatos figuráért külön cipõt gyártatott :) Ha rákeresel neten: Michael Jackson Anti Gravity Shoes

Tényleg ennyi a szexuálisan analfabéta az országban?

Én mindig meglepődök az itt feltett kérdések primitívségén vagy nevetségességén. Most komolyan: olyan nehéz legalább az iskolában odafigyelni? Vagy a szülőkkel elbeszélgetni ezekről a dolgokról? Ma már annyiféle kiadvány is létezik, ha valaki túl szemérmes. Mármint arra, hogy tanácsot kérjen, nem pedig arra, hogy csinálja. A kérdések megfogalmazásáról és a helyesírásról- pontosabban annak nagyfokú hiányosságairól- már nem is szólva. Szerintetek mi lesz azzal a generációval, amely a most próbálkozó szerencsétlenek sarjai lesznek? Van e ennél mélyebb pont?

Legjobb válasz: Tényleg ennyi az analfabéta az országban?

Tényleg ennyi az analfabéta az országban?
Elmondom mi lesz! Semmi! Kicsit olyan moslék hányadék elõítélet ez mint mondjuk a szín kettes diplomával végzett egyetemi joghallgatók, akikrõl a kultursznobok megmondják elõre, hogy ez hülye, mit akar a kettesével, és nem egy nem két, hanem sok! példát látni, hogy belõlük lesz a legjobb szakmabeli! MErt nem azon mulik, hogy mennyit magolsz, seggelsz stréber sznob disznóként, hanem hogy mennyire vagy talpraesett. A tanulatlanság még nem jelent automatikusan IQ- minuszságot. Ezt fel kéne fogni végre! Vannak emberek akik nem annyira tájékozottak bizonyos dolgokban, de másban még inkább. Ezeket a kérdéseket meg zömében takony tinik meg trollok teszik fel, illetve kényszerbetegek, akiknek rögeszméik vannak, és a belsõ neurotikus gondolatokat kell hogy kioltsák ezekkel a kényszeres önigazoltató, önnyugtató kérdésekkel.
Ez még csak az internet, akkor milyen borzalmas lehet a helyzet a valóságban?Az oktatást direkt butították le ennyire hogy egy csomó agymosott zombit neveljenek fel akiket lehet csicskáztatni.Az a lényeg ennek a rendszernek hogy senki se gondolkozzon, csak legyen azt kész
hát nem mindenki mer, a lányom haverja velem beszélt ilyenrõl, engem nem zavar
A kérdező hozzászólása: Utolsó köszönöm! Tényleg õ. Más: ha szégyelli megkérdezni vagy tanácsot kérni, miért csinálja??? Én sem vagyok még 30, de akkor valahogy nem az volt a menõ már általánosban, hogy bagzanak, mint a nyulak. Mert sokszor nem lehet õket máshogy jellemezni.
dr. Lux Elvira?
nem kellene csinálni, igazad van. de van aki már akkor kezdi felfedezni a testét, a szülõk akár akarják, akár nem...õk meg szégyenlik a kérdéseiket elõttük.
illetve még vannak az érzelmi életrõl szóló kérdések, (fõleg szakítások után) amik nem primitívséget jelentenek, hanem egy olyan dolog, amivel életében még nem találkozott, és nem tud vele mit kezdeni
A kérdező hozzászólása: Köszi a Veres Pál linket! Anyukám is idézett többször tõle. :) És ha jól emlékszem volt a nagy felvilágosítók között egy hölgy is, de az õ neve nem jut az eszembe. Egyébként az emberi szaporodás általános iskola 8. osztályos tananyaga! Akkor kellene egy kicsit odafigyelni. Korábban meg egyébként sem kellene csinálni.
én bár egyet értek veled, azért annyiban árnyalnám a dolgot, hogy sokan akik itt kérdést tesznek fel, még nem tartanak a tananyagban a nemi dolgoknál, illetve az elsõdleges információs forrásuk a barátjuk, barátnõjük, aki maga is csak hallotta, meg neki is valaki mondta a kocsmában/discóban... vagy lusták használni a netet keresni, mûvelõdni, akár szexuális, de más kérdésekben se nagyon :-( de itt legalább fel tudják/merik tenni az õket foglalkoztató kérdéseket. talán kapnak rá értelmes választ, és hasznosnak is ítélik, megfogadják azokat.
Hát van egy-kettõ
Ezért születik sajnos egyre több olyan baba, hogy azt sem tudja az anyja hogy egyáltalán ki az apa. És valóban, a szülõk nem szívesen beszélgetnek el ilyenekrõl a gyerekkel, hogy majd tájékoztatják az iskolában, vagy ahol éppen hall majd róla.
sajnos ez teljes egészében csak a szülõ hibája, mert a suliban leadnak egy anyagot, ha nem gyakorol otthon a kölök, nem is fogja tudni, ez amit látsz ami oktatás rendszer csõdje is, a kölkök meg nem igen beszélnek a szülõkkel, és itt bezáródik, a suliban meg van a sok okos, ebbõl lesz az egész, egymásnak adnak tanácsot, egymást majmolják, N
Persze, hogy van mélyebb. A középkorban azért durvább volt a helyzet. Ettõl függetlenül a mostani is siralmas, ja.
A baj, hogy nem számíthat sok gyerek a szüleire ebben a kérdésben, az iskolára meg azért szarnak, mert a szüleikre sem számíthatnak.
sajnos.. a leghülyébbeket is ki engedik az iskolából mert úgy vannak velük " hál istennek hogy elballagott"
Ma csak csinálják s szexet, de nem beszélnek róla. A férfiak is annyit tudnak, hogy beváfják a lompost, meg esetleg valamit elnéznek a pornóból. A nõk meg fogadják a lompost, meg valamit elnéznek a pornóból.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!