Találatok a következő kifejezésre: Tényleg éjszaka a (36 db)

Natúr joghurttal tényleg helyrehozható a hüvelyflóra? Van egy gyógynövényes könyvem abban is írják, hogy egy tampont mártsunk bele egy joghurtba és egy éjszakán át hagyjuk fent a hüvelyben. Ez tényleg segíthet? Valaki próbált már ilyet?

Legjobb válasz: Ha jót akarsz magadnak akkor ne tégy ilyen hülyeséget.Szerinted,mitõl lesz a joghurt? Baciktól.Normális vagy? Inkább vegyél egy doboz vény nélkül 790 ft-ért kapható Cikatridina hüvelykúpot.

Ha jót akarsz magadnak akkor ne tégy ilyen hülyeséget.Szerinted, mitõl lesz a joghurt? Baciktól.Normális vagy? Inkább vegyél egy doboz vény nélkül 790 ft-ért kapható Cikatridina hüvelykúpot.
Már ha belegondolok is rosszul hangzik, nemhogy még egy éjszakára magamba dugjak "rohadni" egy joghurtos tampont. Már bocsi de ez elég nagy hülyeség.
A kérdező hozzászólása: És ez a cikatridina hüvelykúp jó hüvelyflóra helyreállítására? Ilyen helyreállító kúpok kezelése alatt lehet élni szexuális életet?
Én inkább nõdokihoz mennék. Nem értem miért akarják ezt sokan kispórolni. Én még gyógyszertárban ajánlott cuccot sem dugdosnék föl magamnak, amíg a doki nem állapítja meg pontosan mi is a bajom. Számomra ez olyan egyértelmû.
A kérdező hozzászólása: Igen persze könnyû azt mondani hogy én inkább ide med oda mennék de ha tundád hogy két hónap altt 4szer jött már elõ a fertõzés és most néz ki úgy hogy tünetmentes vagyok ezért szeretném helyrehozni a hüvelyflórámat és nem holmi helyreállító kúppal amit megint 10 napig kell alkalmazni mert gondolj már bele hogy több mint két hónapja bugyiban és betéttel kell aludnom, szted mennyire van már tönkretéve a p..im? Elegem van az egészbõl, hogy senkinem tud meggyógyítani, 3 nõgyógyásznál is voltam már, egyik kezelés sem segített csak ideig óráig, és most úgy néz ki hogy ez segített a legutolsó és ezért kérdeztem hogy vmi kíméletes megoldás létezik e mert már elegem van a kúpokból és a 60 napja hordott betétbõl. Csak segítséget kértem hogy aki kipróbálta annak használt e vagy sem, vagy esetleg milyen más kíméletes módszer létezhet?
Régen még voltak tejsavbaktériumok a házi joghurtban. Mivel a mai joghurtok pasztõrözöttek, hogy ezer évig elálljanak (+ állományjavító és tejpor minimum), azokban már semmi nincs.
ez tenyleg pocsek. En ha gombas fertozest kapok, canesten kupot szoktam venni a gyogyszertarban +canesten kremet, azzal 3 nap alatt elmulik a dolog. Fontos, hohy a szexpartner is kezelve legyen a kremmel kb. egy hetig. Ezenkivul a hüvelyflora visszaallitasara veszek Döderlein Med kapszulat, par napig hasznalom es jobb vagyok mint uj koromban. :) Bugyikat, torolkozoket 90 fokon kimosni, aztan kivasalni. Harom torolkozo kell, egy a pun.cinak, egy a labadnak, egy mega maradek alkatreszeidnek. Vegyel nedves WC-papirt, nagydolog utan torold le magad rendesen, meg jobb, ha lemosod magad. Ja, muszalas bugyit felejtsd el mindorokre. Ennyit tanacsolt a dokim, nekem bevalt. Kicsit macera, de megeri.

Ha vacsira fehérjét fogyasztok, tényleg égeti a kalóriákat éjszaka? ! :O

Ezt már hallottam egy-két embert?l, és nagyon érdekel, hogy ez valóban így van-e... Esetleg ha tudjátok, hogy miért van így, azt is írjátok le!

Legjobb válasz: Akármit eszel, semmi nem égeti a kalóriákat, ez csak egy hülyeség, különben mindenki este sült hust enne s´lt hússal és fogyna, mint egy világbajnok. Ha ilyen egyszerü lenne, nem lennének kövér emberek.

Akármit eszel, semmi nem égeti a kalóriákat, ez csak egy hülyeség, különben mindenki este sült hust enne s´lt hússal és fogyna, mint egy világbajnok. Ha ilyen egyszerü lenne, nem lennének kövér emberek.
Égetni semmi nem égezi a kalóriát :) de ez így van, ha szervezeted rendelkezik kellõ fehérjével, C vitaminnal, és nem szükséges inzulint termelni a szénhidrátok miatt, akkor növekedési hormont termelsz amihez energia szolgáltatóként zsírokat szabadít fel a szervezeted Amúgy a hivatalos szöveget félretéve saját tapasztalat hogy így lehet fogyni. A gond ott van hogy az emberek vacsorára elõveszik a fehérkenyeret, cukros sz*rokat, chipset, löttyöket stb.. ami konkrétan éjszakára kellõen leterheli a szervezeted hogy inzulint termeljen. Ha viszont helyette grill húst, túrót, tojást ennének elkerülhetõ lenne az elhízás és elõsegíti a fogyást.
*azt kihagytam hogy a fent leírt folyamatok alvás idõszakba zajlanak le
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, igen ez nekem is furcsának tûnt, azért is írtam oda, hogy aki tudja miért azt is írja le... :D Ha az ember le akar adni néhány kilót, könnyen elhisz ilyen butaságokat... :DD Hát akkor maradok az esti salátázásnál. Köszi mégegyszer!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, és azt is, hogy ilyen szépen elmgyaráztad nekem! :)

Tényleg nyugtatja a babát ha levendula illóolajat párologtatok alvásnál? Mibe tegyem, hogyan csináljam? Éjszakára is szabad?

7 hós lányom nagyon nyugtalanul alszik éjjel, fél - 1 óránként felébred. Fogára már adtam Nurofent, viburcolt, chamomilla 15 ch-tm, de egyik sem segített, sztem nem azért ébred. Most beszereztem aloe activatort és borostyánláncot is, gondoltam megpróbálom a levendulát is hátha segít, már nagyon kivagyok.

Legjobb válasz: Szia! Hát persze! Mi úgy csináljuk, hogy vettünk levendulás fürdõ sót (Neogranormon, patikában kapható, ezer párszáz Ft) azt tesszük a vizébe. Az egyik textilpelusból varrtam egy kis zsákocskát, abban van levendula ág, idõnként cseppentek rá illóolajat, ezt felakasztottam az ágya fölé. Fogfájós, nyûgös idõszakban is alszik, mint a bunda.

Szia! Hát persze! Mi úgy csináljuk, hogy vettünk levendulás fürdõ sót (Neogranormon, patikában kapható, ezer párszáz Ft) azt tesszük a vizébe. Az egyik textilpelusból varrtam egy kis zsákocskát, abban van levendula ág, idõnként cseppentek rá illóolajat, ezt felakasztottam az ágya fölé. Fogfájós, nyûgös idõszakban is alszik, mint a bunda.
Szerintem az is elég, ha veszel párologtató (aminek mécses van az aljában, a tetejébe vizet kell tenni) és teszel rá pár csepp illoolajat. Vigyázz vele azért, mert nagyon erõs! (mi a kocsiba akartunk venni illatpárnát, de jó, hogy meghallotta az eladó, mert mindjárt felvilágosított, hogy álmosít..)
A kérdező hozzászólása: Ilyen mécsest hol tudok beszerezni? köszi a segítséget
Hol lehet levendula ágat venni, mert ez engem is érdekelne.
Ilyesmit akár utcai bódékban is kapsz ilyenkor, bele való teamécsest pedig szinte bármelyik boltban találsz. Plus, Kaisers, spar, Praktiker, obi, nagyobb bevásárló központok stb. Bár nekünk is van, én nem mertem a gyerek szobájába égõ gyergyát tenni, simán egy mûanyag dobozba melegvizet teszek, abba cseppentek 1 cseppet az illóolajból (iszonyú erõs az illata!) és ráteszem a radiátorra.
Szia mécses akár dm, 1eurós, de nálunk a cba-n is van.Én citromfûolajat használok, ha nagyon nyûgi
A levendulával óvatosan, mert igaz hogy fájdalomcsillapító, de fejfájást, hányingert, rosszullétet okozhat ha sokáig párologtatjuk, vagy érzékenyebb a baba az illatára. A citromfû illóolajának csak nyugtató hatása van, de nem fájdalomcsillapító.
Igen, a levendula tényleg nyugtat, ez van a fürdetõkben is, mármint azokban, amiket úgy árulnak, hogy elalvás könnyítõ. Illóolajat kisebb lakberendezési boltokban árulnak pl., ahol mindenféle csecsebecse van, ilyen bazár szerûségek. It biztosan árulnak párologtatót is, de én már a Tesco-ban is láttam. Mondjuk én nem párologtatok levendulát mert borzalmasan ki nem állhatom az illatát, nálunk más illatok vannak :) Ja, arra figyelj, hogy a kisbaba szobájában inkább elalvás elõtt párologtass, amikor már alszik, akkor ne hagyj ott felügyelet nélkül égõ gyertyát mert balesetveszélyes. Ja, és nekem volt olyan párologtatóm, ami egy kis üveg "vödörbõl" áll, és alá egy fém kosárba kellett tenni a teamécsest. Megtöltöttem vízzel az üveg vödröt és belecsepegtettem az olajat, aztán elfeledkeztem róla, és amikor elpárolgott a víz és az olaj, akkor túlhevült az üveg és szétpattant. Szóval az ilyesmivel vigyázz.
Én pont tegnap próbáltam ki a levendula illóolaj párologtatást. Elég kevés sikerrel. Most lesz 9 hónapos, és semmi sem segít... Neked azóta változott a helyzet?

Az Inuitok tényleg felkínálják a feleségüket éjszakára?

Még régen olvastam arról a szokásról, hogy ha egy Inuit (Eszkimó) vendégül lát valakit éjszakára, akkor azzal kedveskedik neki, hogy felkínálja a feleségét! Igaz ez manapság még?

Legjobb válasz: Valahogy fel kell lendíteni a turizmust, máskülönben ki a fasz menne az északi sarkra? :D

Valahogy fel kell lendíteni a turizmust, máskülönben ki a fasz menne az északi sarkra? :D
Áhh ez LOL :) ))))) AMúgy én is olvastam ezt, szal igaz lehet.:) ))
Igen, sõt!! Az a legnagyobb sértés, ha nem fogadod el az asszonyt.
Ha tudsz angolul ez egy hasznos link lehet, elég részletes a cikk és tisztáz pár fogalmat: http://www.straightdope.com/mailbag/meskimowifeswap.html OFF: Amúgy azzal nem értek egyet, hogy a cikk kormozza a keresztény misszionáriusokat, akik megpróbálták errõl lebeszélni a helyieket. Szerintem nagyon-nagyon fontos a hûség egymás iránt. Tehát ha én arrafelé mennék: 1.vinném magammal a feleségemet 2.ha valamilyen oknál fogva mégis felkínálná a házigazda a b. nejét, inkább lennék "illetlen", és visszautasítanám.
Ez arrafelé azért fontos, mert ezeken az alkalmakon kívül nem igazán van mód a keveredésre - így néhány generáció alatt belterjessé válna az ottani emberiség, és elkorcsosulna. MA MÁR jobban megy a mozgás... de régen ez létfontosságú volt!
Reggel negyed 7-kor folyt el a magzatvíz és 14:31-kor született meg a kislányom.
Reggel fél 9kor folyt el a magzatvíz, 12:47-re lett meg a fiam.
Lányomnál hajnal fél 2-kor folyt el a magzatvíz. Szerintem a fiamnál is akkor fog, mert az úgy ugye macerásabb.
Én reggel születtem 5után.Tesóim mind napközben.
elsõ:délelõtt 9-kor folyt el a magzatvíz, 17 órára lett meg a lányom második:éjjel 1:07-kor volt az elsõ fájás, 05:05-kor kibújt a kisfiam
Délután 3kor kezdõdtek a fájások, másnap délelõtt 11kor lett meg a babám.
Nekem este 10 kor kezdõdött és reggel 8-ra lett meg
Este 1/2 11 körül kezdõdött, éjjel 2-re született meg.
Nálam 1x se éjjel indult be.Az elsõvel reggel(délelõtt meg is született), a 2. babával délután(kora estére meg is volt).28hkm
Én hajnali 5-kor ébredtem 5 perces fájásokra. 9:32-kor született meg a fiam. :)

Tényleg éjszaka szül a legtöbb kismama?

Legjobb válasz: Állítólag igen, ez még valami õsi dolog, az állatvilágban is így van, mert olyankor kevesebb veszély fenyeget. De azért nem mindenkinek van így. Nálam olyan reggel 6-7 körül kezdõdtek a fájások, akkor indultunk a kórházba, és délután háromra lett meg a fiam.

Állítólag igen, ez még valami õsi dolog, az állatvilágban is így van, mert olyankor kevesebb veszély fenyeget. De azért nem mindenkinek van így. Nálam olyan reggel 6-7 körül kezdõdtek a fájások, akkor indultunk a kórházba, és délután háromra lett meg a fiam.
Nem tudom, hogy ezt mekkora bizonyossággal lehet kijelenteni. Mikor bent voltam a kórházban, volt olyan éjszaka, hogy 3-an is megszültek; és legutóbb mikor kontrollra mentem 1 óra leforgása alatt (délelõtt volt) 2-en jöttek be fájásokkal. A szülésben szerintem 1-1 fronthatás is közrejátszik. De azért halkan megjegyzem: a gyerekek is gyakran estére, ill. éjszaka lázasodnak be.
Állítólag így van. Mikor én szültem este 8-ra értünk be, és már ketten vajúdtak. Éjfél után nemsokkal megszületett a kicsi lányom. Az nap éjjel 7-en szültek.

Mennyire jó a babámnak a jó éjszaka milupa tápszer? (6-hós baba) tényleg jobban alszanak tőle a kicsik?

Napközben eszik már mindenfélét,(ebédre anyatejcsi,vacsira tápszer:milupa HA.)de éjszaka 2-3x felkel,gondolom ett?l jobban fog szunyókálni!

Legjobb válasz: Szia.Az babám is 6 hós,8 hetes kora óta végig alussza az éjszakát,de kb.2 héttel ezelõtt elkezdett 4-5 között ébredni.Hiába itattam nem aludt vissza.Kiderült,h éhes.Akkor bevezettem a Jó éjszakát tápszert-én fele-fele arányban keverem a Jó éjszakát tejpéppel,mert az finom gyümölcsös-és azóta megint csak reggel7-8 körül ébred.A mennyiségen nem kellett változtatni(200-220 ml)ezért gondolom,h nem volt elég laktató a sima tápszer.Szval nekünk bevált.Sok sikert!

Szia.Az babám is 6 hós, 8 hetes kora óta végig alussza az éjszakát, de kb.2 héttel ezelõtt elkezdett 4-5 között ébredni.Hiába itattam nem aludt vissza.Kiderült, h éhes.Akkor bevezettem a Jó éjszakát tápszert-én fele-fele arányban keverem a Jó éjszakát tejpéppel, mert az finom gyümölcsös-és azóta megint csak reggel7-8 körül ébred.A mennyiségen nem kellett változtatni(200-220 ml)ezért gondolom, h nem volt elég laktató a sima tápszer.Szval nekünk bevált.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos választ:-)
Szia!7Hónapos a kisfiam már 2 hónapja estére jó éjszakét gyümölcsös tejpépet adok neki, de nekünk nem vált be ugyan úgy fölkel éjjelente 3x4x és cicit kér.Igazából annak ellenére adom neki mert nagyon szereti!De szerintem azért próbáld ki lehet, hogy nektek majd beválik!

Egy évesen már tényleg csak megszokásból eszik éjszaka? Máshogy nem alszik vissza, de benyel 200 ml-t, és a vizet nem fogadja el. Ja és nem cumis, nem ujjszopós! Leszokik magától vagy hagyjam sírni?

Legjobb válasz: Nem tudom... Szerintem egy egyéves babának már nem kellene ennie éjszaka. Lehet lepontozni, de, ha a súlya nem indokolja, akkor én bizony leszoktatnám. Okok: Az õ gyomrának is kell a pihenõ éjjelre, az éjszaka az alvásé, nem az evésé, mindkettõtöknek kell a pihenés. Vízzel próbálkoznék...

Nem tudom... Szerintem egy egyéves babának már nem kellene ennie éjszaka. Lehet lepontozni, de, ha a súlya nem indokolja, akkor én bizony leszoktatnám. Okok: Az õ gyomrának is kell a pihenõ éjjelre, az éjszaka az alvásé, nem az evésé, mindkettõtöknek kell a pihenés. Vízzel próbálkoznék...
Le fog szokni magától!!! Ne hagyd sírni, mért hagynád? Lányom 14 hónaposan magától hagyta el az éjszakai cicit, csak akkor kelt fel ha fájt valamije, beteg volt, ilyesmi. Az nem megoldás hogy vizet adsz neki, arra is ugyanúgy rá lehet szoktatni. Szóval még nyugodtan cicizhet, fõleg ha így egybõl visszaalszik. Valószínûleg a te közelségedre vágyik és így nyugszik meg. Sírni semmiképp nem hagynám.
10 hónapos fiam is még mindig eszik éjjel. Ha csak innivalót kap, visszaalszik, de max. fél óra múlva már fenn is van. Ha semmit nem kap, nem alszik vissza. Szóval megoldást én sem tudok, de nem vagy egyedül a problémával. A cumi neki sem kell, egybõl kiköpi.
Ez nagyon aktuális nálam is. Most 1 éves, a rekord eddig a hajnali 5-ös kelés volt, de az átlag fél 1 és 2 között kell egyszer enni. És is rendszeresen próbálkozom a vízzel, de nem sok sikerrel, próbáltam már homeos szereket is adni, semmi hatása. Már én is kezdek fáradni, de nem látom a fényt az alagút végén. Fogzás idején még rosszabb, mert akkor nappal kevesebbet eszik, így éjjel többször is kell.
Mennyi a súlya? És milyen magas?
Az én lányom 2 éves koráig szopizott, és volt hogy éjszaka kétszer is felkelt. Egyszer csak nem akart felkelni éjszaka, azóta végigalussza az éjszakákat. Én is megetetném éjszaka, majd leszokik róla. Ne hagyd sírni, mert utána nyugtalan lesz, és lehet hogy egyáltalán nem fog aludni.
Semmi gond nincs ezzel, megeteted és kész.Majd leszokik magától, enyémek is leszoktak. Ne hagyd sírni, ez csak átmeneti.
A kérdező hozzászólása: Dehogy pontozok le senkit, köszönöm a válaszokat!Van hogy elég a víz, de van hogy bepöccen tõle, mert nem tápszer.Megeszi és alszik reggelig.Se simogatás, se más nem nyugtatja meg és Tesóval egy szobában alszik.A nõvére 15 hónaposan aludt elõször reggelig, addig Õ is evett hajnalban.Fogzik is, és nem mindig ugyanabban az idõpontban ébred.Biztos nem éhes?
Már 2-3 hónapos kora után is csak megszokásból eszik éjjel. Ha este eleget eszik, akkor ki kell bírnia reggelig.Vagy eteted tovább, akár 2-3 éves koráig, vagy hagyod egy-két éjszaka sírni, és akkor leszokik. Próbálj a víz helyett teát adni neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek a válaszát, és nagyon örülök hogy azt írtátok, hogy leszokik róla, mert a lelkem mélyén én is így gondolom, hisz a másik lányom is leszokott, csak mikor már mindenhol azt hallod, hogy nem kéne, meg már aludnál egyhuzamban egy nagyot, persze hogy agyalni kezd az ember, hogy valamit csinálni kéne, de nem bírom ki, és a Tápitól pikk-pakk megnyugszik, megeszi, elalszik.Ráadásul pont a napokban már reggel hétkor kelt 4 napon keresztül, és valószínû rásegített az is hogy nagyobb ágyat kapott, van helye forgolódni, mert Õ nagyon mozgékony Baba!Szóval van fény az alagút végén, a 10 hónapos Anyukának mondom, hogy itt még a szeparációs szorongás és a fogak játszanak de nagyon, úgyhogy kitartást!Köszi Mindenkinek!!!

Tényleg minden 10-12 hónapos baba átalussza az éjszakát? Este leteszitek és reggelig nem is kér enni, inni? Mi a titok?

Legjobb válasz: Háát, nem!!! Sok baba 1 éves kora után is többször ébred éjszaka a mami örömére! *_*

Háát, nem!!! Sok baba 1 éves kora után is többször ébred éjszaka a mami örömére! *_*
Az öcséméké 5 hetes kora óta. Letették 8-9-kor, és 5-6-kor kelt enni, és utána még aludt. Most is nagyon jó alvó, kora reggel kel, eszik, és alszik 9-ig. 10, 5 hónapos. Az enyém bezzeg!!! Húúúh.. Másfél évesen aludt elõször egybefüggõ 6 órát.
A mi lányunk 3 hónaposan aludta át elõször az éjszakát (fél 9-kor elaludt, 5-kor kelt).Ez a mai napig így van, evés után még visszaalszik kb. 8-ig.
Nem minden baba, mert az enyém két éves múlt, de kétszer ébred minden éjjel:)
Háááát :) lehet hogy minden baba, kivéve a tied és az enyém!17 hónapos korától aludta át az éjszakát, addig eleinte 2x, késöbb 1x kelt a nagyobb, a kicsi 4 hónapos és fix idõpontban kétszer kel(cicizik)
Szerintem ez szerencse kérdése. A nagyobbik fiam 2.5 hónapos kora óta átaludta az éjszakát. Este 9-tõl reggel 7-ig. A kicsi 8 hetes korától, õ még este 11-kor eszik de "cserébe" másnap reggel 10-ig alszik. Semmit nem tettem ezért (szerintem nem is lehet), õ ilyen jó alvó baba. Egy 3 éves és egy 3 hónapos kisfiúk anyukája
Az én kisfiam kb 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Nem tudom, miért, mert amíg kérte, én etettem éjjel, és most is, ha sír, megyek be hozzá. (most kedz járni, szerintem amiatt ébred) A barátnõm kisfia viszont pár hónapig aludta át az éjszakát, de azóta is kel többször.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, jó tudni, hogy nem vagyok egyedül, és azt hiszem ez inkább gyerek függõ, mert én már tényleg mindent próbáltam, rengeteget eszik napközben is, de sokat mozog mellette, így szegénykém éhes éjjel is... Hát egyen, én meg kelek, aztán egyszer majd csak elhagyja...
Enyém 6 hetes korától alszik éjjel. Nem ébred, nem eszik, nem iszik, nem csinál semmit, csak alszik. Nem tudom, mi lehet a titka, én a magam részérõl nem csináltam semmit, hogy ilyen legyen :) 2 éves múlt
Dehogyis! Sokan ébrednek, de titkot azok sem tudnak akiknek végig alussza, õk szerencsések. Én nem vagyok az :) , 16 hós és még mindig ébred...
A fiam 5 hós korától átalussza, letettem 8kor, reggel 6-7kor kelt...2 szer volt beteg akkor ébredt éjjel mert ment a hasa. De amúgy sose ébred van hogy hallom hogy helyezkedik vagy ilyesmi de soha egy hangja nincs.(most 4 éves mai napig így van). A lányommal igyekeztem mindent ugyanúgy csinálni és 18 hónapos és még mindig ébred éjjel legalább 2-3szor, amikor beteg akkor még többször is, vagy órákat fent van és nem alszik vissza. Nem értem, és nem tudom mi a titok:)
Az én kislányom 22 hónapos minden éjjel min.1x felkel inni, de van amikor 3-5x is. Talán 1 vagy 2 eset volt amikor végig aludt.
egyik gyerekem 6 hetes kora óta, másik most 19 hónapos, és tegnap este fél 9-tõl reggel 6ig aludt, ilyen még nem volt. (a 6-ot régi idõszámítás szerint számolom, új szerint 7 lenne) Pedig "csak leteszem" õket.
Az enyém 9 hónapos és 8-éjfélig alszik, onnantól reggel 6-ig 20-40 percenként nyüszög:(((5 hónapos kora óta!

Anyukák! Tényleg igaz, ha a baba külön szobába alszik a szüleitől, akkor nyugodtabban alszik és hamarabb átalussza az éjszakát? Van olyan aki ezt tapasztalatból tudja?

Panelban lakunk,de még együtt alszunk a 9,5 hós kisfiúnkkal,aki persze remekül nem alussza át az éjszakát,pedig most nem is fogzik.

Legjobb válasz: Szia! Hát bocsi, de én leszek, vagyis mi leszünk az ellenpélda. Kisfiam kezdetektõl külön alszik, 4 hónaposan átaludta az éjszakát egész 8 hónapos koráig, azóta kb 5x aludta végig az éjjelt, most 21 hónapos. Mindent kipróbáltam ami létezik, sajnos õ ilyen, remélem hamar kinövi. Mondjuk attól nálatok bejöhet a külön szoba, szurkolok.

Szia! Hát bocsi, de én leszek, vagyis mi leszünk az ellenpélda. Kisfiam kezdetektõl külön alszik, 4 hónaposan átaludta az éjszakát egész 8 hónapos koráig, azóta kb 5x aludta végig az éjjelt, most 21 hónapos. Mindent kipróbáltam ami létezik, sajnos õ ilyen, remélem hamar kinövi. Mondjuk attól nálatok bejöhet a külön szoba, szurkolok.
meghallod ne aggódj. nekünk lányunk 3 hós koráig aludt a szobánkban, de 2 hósan már átaludta az éjszakát. most a másodiknál is megy 3 hósan a szobájába, mert szerintem minél tovább van veletek annál nehezebb másik szobába áttenni.
Nálunk mikor az elsõ született egy szobában aludt velünk, minden éjjel megébredt kb 14 hónapos volt mikor külön szobát kapott azután az éjszakák nagy részét átaludta. A kicsi is egy szobában volt velünk de õ hamarabb kapott külön szobát 10hónapos volt. És utána õ is átaludta az éjszakákat.
Nekünk 4, 5hónapos a fiam, velünk alszik egy szobában és kb 3hós kora óta átalussza az éjszakákat. Így nekünk eddig nem volt gond a közös szobával és nem a külön szoba oldotta meg az éjszaka átalvását.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó kettõ válaszolónak is!
Szia! Biztos meghallanád! Az én lányom a kezdetektõl külön alszik, nem tudom, h van-e összefüggés, de 8hetes kora óta átalussza az éjszakát! Este 6-7tõl reggel 8-ig! Nemrég építkeztünk, be kellett rakjuk a szobánkba 2 hétre! Még életébe nem aludt olyan rosszul! 3×-4× is felriadt éjszaka... Ahogy a szobájába került, újra aludt rendesen! 6hós a lányom. Szerintem ne aggódj, próbáld meg és ha pár nap alatt látod, h okés, akkor maradjon így, ha meg látod a fiadnak nem tetszik a változás, akkor vissza a régibe! De szerintem mindenkinek jobb, ha külön van a gyerkõc! :)
Szia! A mi babánk velünk alszik egy szobában, fél éves koráig az ágyunk mellett, most már a szoba másik felén. 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Most kilenc hónapos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ Neked is utolsó és a szurkolásodat is :-) Valahol én is túl könnyûnek gondolnám, hogy ezzel megoldódna a problémánk, de megpróbáljuk hátha...
9-es vagyok, jah az lemaradt, hogy biztos, hogy meghallod, mi külön szobában vagyunk, ráadásul mi galérián fönn és kb 2x volt olyan, hogy a párom szólt, hogy nyöszörög a gyerek, általában rögtön az elsõ nyüszire kipattanok az ágyból.
Igen, fõleg ilyen nagy babánál. Sokszor egymás szuszogása miatt vannak éjjel a megébredések, ha egyedül alszik, akkor csak átfordul egyik oldalásról a másikra ilyenkor, de nem feltétlenül kéri a mamit. Nálunk is ez volt, és a családban több gyereknél is, hogy remekül tudtak aludni a külön szobában, és a 9, 5 hónap már tényleg nem olyan kicsi. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is utolsó!
szia, 2 gyermekünk van. 2, 5 éves kislány, 3 hónapos kisfiú. Mindkettõ születése óta külön szobában alszik (a 2 gyerek együtt van, egy szobában), mindkettõjük 2 hónapos korától átalussza az éjszakát. Sok sikert Nektek is!
A kérdező hozzászólása: De szuper!!!!!Köszönöm a válaszokat!!!!! Remélem nálunk is csak ez lesz a titok nyitja:-) Már ma meg is próbáljuk az apjával! Biztos fura lesz, de igyekszem megszokni!!!!!
Kisfiam 3 hónapos lesz 1 hét múlva, elejétõl fogva külön szobában alszik, 2 hónapos korától átalussza az éjszakákat. Szerintem ha közös szobában aludnánk, felébresztenénk egymást, senki nem tudna pihenni.
Elejétõl kezdve külön aludt a lányunk. Volt légzésfigyelõ is 6 hónapos koráig. 2 hetes korától hason aludt el, másképp nem is tudott. 7 hetes korától átaludta az éjszakát. Bár õ 3. héttõl napi 6× evett, majd 7. héttõl napi 5×. Reggel fél7-7 fele kelt és fél9-9 fele aludt este. Most 14 hónapos. 8-kor kel és 8-fél9kor már alszik. Imád aludni:) ) Olyan, mint az anyja.
A kérdező hozzászólása: Jó nektek utolsó! Szerencsések vagytok! Köszönöm a válaszod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!