Találatok a következő kifejezésre: Tényleg ártalmas, sok szénsavat széndioxiddal dúsított (1 db)

Tényleg ártalmas, ha sok szénsavat (széndioxiddal dúsított ásványvizet), vagy szódavizet iszik az ember?

Legjobb válasz: Állítólag megnöveli a vesekövesség valószínûségét. De a rostos egészségesebb, ez biztos.

Állítólag megnöveli a vesekövesség valószínûségét. De a rostos egészségesebb, ez biztos.
engem eltiltottak tõle, mert vérszegény voltam, mondván, hogy a vérhez kötõdik. nem tudom, hogy igaz-e, de gondolom az orvos nem beszél butákat. mindenesetre furcsálottam.
Nagyon ártalmas fõképp nõknél, ugyanis a szervezetben megköti a kálciumot, és az kikerül a szervezetbõl. A Ca pedig szükséges a csontoknak. Legyél vele nagyon óvatos! Én a helyedben teljesen elhagynám! A mentes vizekkel is nagyon vigyázz, mindenféleképpen nézd meg az összetevõit!
Az eSpring víztisztító kapcsán került a kezembe egy ANTSZ jelentés, miszerint még mindig jobban ajánlják a csapvizek fogyasztását, mint az ásványvizek fogyasztását. A szénsav valóban kioldja a kálciumot a szervezetedbõl, szóval tényleg mértékkel fogyaszd. Az ásványvizekkel meg az a baj, hogy az emberi szervezet a felszíni vizekhez van hozzászokva, az ásványvíz meg mélyrõl tör elõ, teljesen más ásványi anyag aránnyal és/vagy összetétellel, mint amire szükségünk lenne, ráadásul rengeteget állnak a palackokban és el is kezdhetik kioldani a palackból az összetevõket. Úgyhogy ajánlom a csapvizet és ajánlok hozzá egy víztisztítót is :)
kimarhatja a gyomrod
Kivolt az a barom aki kitalálta hogy, "Kimarja a gyomrod?" Ember a gyomrodban tömény Sósav van!!!! Gáz lenne ha a szénsav kimarná... Ui:bocs az off-ért...
te is nagy kémikus vagy, tömény sósav... pfff :D nézd már meg a phját apropó, mi az a rostos ásványvíz?
A gyomor ph-ja nagyhából 2.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A böjtöléstől elmúlnak a pattanások?

6

Tényleg minden mérgező?

Manapság mindenhol azt hallom, hogy minden kozmetikai termék és minden élelmiszer mérgező. Sőt, filmet is láttam arról, hogy a paplanok, párnák, cumisüvegek stb. is mérgező vegyszerek segítségével készülnek. Ez tényleg igaz? Vagy ez is csak egy reklámfogás, hogy ezentúl a bio termékeket vegyük? Mi az igazság? Tulajdonképpen bizonyított tények ezek? És ha a tényt is hamisan tárják elénk?

7

Csontkovácshoz szeretnék menni, csak nagyon félek hogy fájni fog, valós a félelmem?

6

A Parádi kénes gyógyvíz alkalmazható bélfekély (colitis ulcerosa) esetén?

Van már valakinek tapasztalata vele? Mennyit kell inni ilyenkor belőle?

2

A dm-es Alnavit gluténmentes termékek jó minőségűek?

Előre köszönöm a válaszokat!

1

Ha fehérje port iszok, attól megállhatok a növésben?

nem töménytelen mennyiségben használom,de lehetséges? vagy más egészségügyi probléma felmerülhet?

7

Zöld teát, ha egész nap akarom fogyasztani, hogy csináljam? Mennyi teafüvet tegyek (nem filteres teám van) bele? Meg van szabva, hogy mennyi időn keresztül lehet zöld teát fogyasztani folyamatosan? Jázminteára ugyan ez.

4

Mit csináljak, hogy végre elfogadja a családom az új táplálkozási szokásaimat?

Sajnos 3 hónappal ezelőtt kiderült,hogy Candidám van.Orvosi javaslatra elkezdtem csinálni a Candida diétát,ami ugye azt jelenti,hogy rengeteg élelmiszer tiltólistára került.Az első 2 hét maga volt a pokol,de mostanra már hozzászoktam az új étrendemhez.Odafigyelek,hogy kellő mennyiségű vitamint és tápanyagot bevigyek a szervezetembe és a sok káros dolog elhagyása miatt nagyon jól érzem magam a bőrömben.Ehhez hozzátartozik az is,hogy szépen elkezdtem leadni a felesleges kilókat is(volt belőle bőven).Tehát összességében nagyon örülök,hogy belevágtam a dologba és nagyon jól érzem magam.
Az egyetlen probléma,hogy a családom rossz szemmel nézi ezt a dolgot.Õk abban a hitben élnek,hogy ha nem eszel szalonnát,meg kolbászt akkor nem lehetsz egészséges.Naponta veszekednek velem,mert szerintük nem eszem normálisan és folyton azzal jönnek,hogy rosszul nézek ki,nem kellett volna lefogynom stb.
Hiába próbálom nekik elmagyarázni a dolgot meg sem hallják,csak szajkózzák a saját begyepesedett eszméiket.
Tegnap volt az utolsó csepp a pohárban,amikor anyukám testvére szó szerint kijelentette,hogy az az ember szép,aki jó kövér!!!Nem értik meg,hogy valójában nem is a fogyás miatt kezdtem el diétázni,hanem egészségügyi okokból és az,hogy közben le is fogytam csak egy + pozitívum.Borzasztóan idegesítenek a folyamatos kommentárok.Mit csináljak,hogy ne piszkáljanak többet??
22/L

11

Hol vehetnék NEM filteres zöldteát? Egyszer apum volt Kínában, és onnan hozott egy nagy csomaggal, vajon ilyet itthon is lehet kapni?

7

Agave vagy xilit? Szerintetek melyik egészségesebb és melyik mennyibe kerül?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!