Találatok a következő kifejezésre: Tényleg ártalmas, sok szénsavat széndioxiddal (1 db)

Tényleg ártalmas, ha sok szénsavat (széndioxiddal dúsított ásványvizet), vagy szódavizet iszik az ember?

Legjobb válasz: Állítólag megnöveli a vesekövesség valószínûségét. De a rostos egészségesebb, ez biztos.

Állítólag megnöveli a vesekövesség valószínûségét. De a rostos egészségesebb, ez biztos.
engem eltiltottak tõle, mert vérszegény voltam, mondván, hogy a vérhez kötõdik. nem tudom, hogy igaz-e, de gondolom az orvos nem beszél butákat. mindenesetre furcsálottam.
Nagyon ártalmas fõképp nõknél, ugyanis a szervezetben megköti a kálciumot, és az kikerül a szervezetbõl. A Ca pedig szükséges a csontoknak. Legyél vele nagyon óvatos! Én a helyedben teljesen elhagynám! A mentes vizekkel is nagyon vigyázz, mindenféleképpen nézd meg az összetevõit!
Az eSpring víztisztító kapcsán került a kezembe egy ANTSZ jelentés, miszerint még mindig jobban ajánlják a csapvizek fogyasztását, mint az ásványvizek fogyasztását. A szénsav valóban kioldja a kálciumot a szervezetedbõl, szóval tényleg mértékkel fogyaszd. Az ásványvizekkel meg az a baj, hogy az emberi szervezet a felszíni vizekhez van hozzászokva, az ásványvíz meg mélyrõl tör elõ, teljesen más ásványi anyag aránnyal és/vagy összetétellel, mint amire szükségünk lenne, ráadásul rengeteget állnak a palackokban és el is kezdhetik kioldani a palackból az összetevõket. Úgyhogy ajánlom a csapvizet és ajánlok hozzá egy víztisztítót is :)
kimarhatja a gyomrod
Kivolt az a barom aki kitalálta hogy, "Kimarja a gyomrod?" Ember a gyomrodban tömény Sósav van!!!! Gáz lenne ha a szénsav kimarná... Ui:bocs az off-ért...
te is nagy kémikus vagy, tömény sósav... pfff :D nézd már meg a phját apropó, mi az a rostos ásványvíz?
A gyomor ph-ja nagyhából 2.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért kell forralni a különbféle gabonapelyheket?

Csak azért, hogy az állaga jobb legyen, vagy esetleg valamilyen kórokozó semlegesítése a cél (pl.: fuzárium)?

4

Mi az a biotermelés? (lent)

Egy ismer?söm azt mondta hogy "leverik a diót a fáról oszt mákostésztát csinálnak bel?le". Szerintem ez nem igaz, de nem vagyok biztos benne. Hogyan szól a helyes definíció?

2

Csíráztattatok már hajdinát?

Nekem nem akar sikerülni.Próbáltam már úgy hogy beáztatom,és úgy is ,hogy nem. Az eredmény ua. "megsavanyodik" vagy mit csinál.. fura szaga lesz,de semmiképpen nem csírázik. Hogyan kell? (búzát is szoktam,az sikerül)

2

Hol találok Budapesten igazi bio piacot, ahol zöldségeket, gyümölcsöket vehetnék, és hol van jó bio bolt?

10

Megfázásra naponta kb. hány gerezd fokhagymát egyek?

Gógyszereket nem szeretem, úgyhogy most fokhagymát eszem meg azért egy ki C-vitamint.

6

Wörishofener nervenpflege gyógykészítményről vélemény?

ezt a gyógykészítményt szeretném kipróbálni stresszes életmód miatt. mit gondoltok róla? ill a hova-nál hallottam h büdös lesz a b?r meg a száj is. ennél a wörisnél is ez történhet?

4

Igaz, hogy salátára való olívaolajjal sütni egészségre ártalmas?

Valahol olvasta egy ismer?söm, hogy rákot kelthet salátára való olívaolajjal sütni (pl zöldséget grillezni ) , nekem ez baromságnak hangzik, szerintetek?

11

Próbála-e már valaki a kaukázusi kefírgomaba által készített kefírt méregtelenítő kúrára. Ilyenre gondolok, hogy napokig ezt inni, ha igen mennyi kell belőle és hány órás?

2

Keserűsó (nem glaubersó) beszerezhető gyógyszertárban?

2

Aktív Árpa jó bőrbetegségekre, ekcémára?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!