Találatok a következő kifejezésre: Tényleg árt szénsavas (2 db)

Tényleg árt a szénsavas?

Legjobb válasz: hát én úgy vagyok vele, hogy a szénsavmentes ásványvízet megse tudom inni.így szénsavasat iszok. szerintem anyáink is szódáztak/ ami még bugyborékosabb :D /

hát én úgy vagyok vele, hogy a szénsavmentes ásványvízet megse tudom inni.így szénsavasat iszok. szerintem anyáink is szódáztak/ ami még bugyborékosabb :D /
Ha néha egy egy pohárral megiszol, nem árt, a tionicra és a kólára mondják jobban hogy nem jó, de elvileg a szénsavasat azért nem lehet állandóan inni, mert puffaszt, és sok savat csinál, ami van elég egy kismamának.De ha akár minde nap megiszol egy pohárral, nem lesz semmi baja a babának, hidd el. A kólát a koffein tartalma miatt tiltják, a tonicotmeg a kinin tartalma miatt.Én egyszer tonicból megittam 3 pohárral egymás után, úgy kívántam, és ki is jött, mert a babómnak nem kellett:-) A szervezeted jelez, hidd el.
Én is csak a szénsavas vizet tudom meginni. A szénsavas üdcsiket tartják ártalmasnak a benne lévõ sok cukor miatt.
Üdítõt nem szabad inni, de bubis vizet lehet terhesség alatt. majd szoptatáskor nem javasolt, mert a baba pocija fájhat a bubitól.
A kérdező hozzászólása: És miért nem lehet üdítõt inni? Nem kólára gondolok.
A cukortartalma, a puffasztó hatása, miatt, de amúgy nem lesz baja a babának ha errfe vagy kíváncsi, ha jólesik idd, csak mértékkel.
így van, azt mondják amit megkívánsz és jól esik fogyaszd egészséggel!úgyis éreznéd, ha puffasztana.
Sajnos en sem tudom meginni a szensavmentes vizet.Sot allandoan a Colat kivanom, de nem iszom gyakran heti 1-2szer egy poharral.En is ugy vagyok vele, azt kell enni inni amit kivan a szervezet.
Egy pár hete én is a colát kívánom (és még egy pár kismama ismerõsöm is:s). Ma is megittam egy fél litereset. Pedig azelõtt rosszul voltam tõle, most semmi bajom, még csak fel sem puffadok. Szerintem ha nem puffadsz- nem árt. Ha a hízástól félsz akkor szénsavas vízet igyál, ne üdítõt.

Tényleg nem lehet inni szénsavasat a terhesség alatt? Miért nem ajánlja egyetlen oldal sem? Ha iszom napi egy két pohárral az nem árt?

Herótom van már a bubi nélküli vízt?l!

Legjobb válasz: Szia! Kizárólag a szénsavas vizet tudom meginni, a mentestõl hányok a terhességem elejétõl kezdve.Pedig elötte a buborékost nem tudtam meginni. Eddig még nem szólt érte senki...

Szia! Kizárólag a szénsavas vizet tudom meginni, a mentestõl hányok a terhességem elejétõl kezdve.Pedig elötte a buborékost nem tudtam meginni. Eddig még nem szólt érte senki...
Szia! A terhességem alatt majdnem mindig szénsavasat ittam, semmi bajom nem volt tõle, és egészséges babám van. Ahogy én tudom szoptatás alatt nem ajánlják a szénsavas italokat!
Szia! Ha jól tudom azért nem ajánlott bubisat inni, mert puffadást okoz. Én mindentõl puffadok, úgyhogy egy kis szénsavas már nem ront a helyzetemen úgy érzem:)
Szia! Én pont ezt kérdeztem a múlt héten a védõnõmtõl! Azt mondta azért nem ajánlott szénsavasat inni, mert kivonja a szervezetbõl a vitaminokat meg ásványi anyagokat, meg nehezebben épül be a szervezetbe! Ettõl függetlenül néha én is iszom!
Szia. Nekem meg azt mondta a védõnõ, hogy azért nem szabad szénsavasat inni, mert a szén-dioxid miatt nem jut elég oxigén a vérbe. De én buborékmentes dolgokat nem tudok meginni! Üdv 26 hetes kismama
hmmm.én is csak szénsavas dolgokat iszok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!