Találatok a következő kifejezésre: Téli sportokban világ- vagy Európa-bajnokunk (1 db)

Téli sportokban van világ- vagy Európa-bajnokunk?

Legjobb válasz: Pl. Nagy László (Szombathely, 1927. augusztus 13. – 2005. április 19.) olimpiai bronzérmes, kétszeres Európa-bajnok (1950, 1955). Szalay Sándor (Budapest, 1893. június 6. – Budapest, 1965. április 5.) Orgonista Olgával, páros mûkorcsolyázásban kétszres Eb-gyõztesek (1930.,1931.) Sebestyén Júlia a nõi mûkorcsolyázás elsõ magyar Európa-bajnoka. De akadnak még mások is.

Pl. Nagy László (Szombathely, 1927. augusztus 13. – 2005. április 19.) olimpiai bronzérmes, kétszeres Európa-bajnok (1950, 1955). Szalay Sándor (Budapest, 1893. június 6. – Budapest, 1965. április 5.) Orgonista Olgával, páros mûkorcsolyázásban kétszres Eb-gyõztesek (1930., 1931.) Sebestyén Júlia a nõi mûkorcsolyázás elsõ magyar Európa-bajnoka. De akadnak még mások is.
A magyar jégkorong válogatott, amely a székesfehérvári Alba Volánra épül, 2008 tavaszán megnyerte a b csoportos világbajnokságot, , így 2009 ben Svájcban a szlovák, Fehérorosz, és kanadai csapattal kell megmérkõznie!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen a jég Dunaharaszti Taksony stb. -nél található dunai holt ágon?

3

Rosszul élezték meg a korcsolyám? !

Tegnap elvittem éleztetni a korim, testvérem párja ajánlott egy cipészt, ahol éleznek is meg minden, ? is ott csinálja évek óta.

1

Lehet Szegeden a jégpályán korit kölcsönözni?

Ha igen, mennyiért? El?re is köszi a segítséget! :)

2

A Velencei-tavon, illetve a Balatonon mennyibe kerül a korcsolyázás?

Most olvastam, hogy hétvégére lehet már menni. De nem szeretnék azért leutani, hogy kiderüljön, borsos belépti díjat kérnek. Ilyen helyeken kérnek egyáltalán?

3

Síelés Murau-ban mennyivel számoljak?

Murauba megyek síelni. Minden -be van fizetve. Síbérlet is és a félpanzió. Nagyon rég nem voltam Ausztriába, így

6

Hogyan, és mikor tanultál meg síelni? Nehéz volt először?

És most hogyan megy?

7

Hogyan lehet különbséget tenni a korcsolyában az egyes ugrások között?

pl: mi a külünbség egy leszúrt ridberger, egy axel és egy tólup között?

2

Milyen ruhában síeltek?

én úgy gondoltam,hogy alul cicagatya sídzseki sízokni,felül síeléshez való hosszúujjú,felé termopulcsi és a dzseki.kezd? vagyok,tuti rengeteget fogok esni

5

Hol van a Normafánál szánkópálya?

Esetleg egy térképen bejelölve be tudnátok linkelni? El?re is köszönöm.

1

A direkt síeléshez való hosszúujjú póló fölé elég egy termopulcsi meg a sídzseki? Nem szeretnék megfázni, viszont főni az izzadtságomban sem

kezd? vagyok,biztos nagyon sokat fogok esti,és nagyon izzadós vagyok

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!