Találatok a következő kifejezésre: Téli sportokban világ- vagy (1 db)

Téli sportokban van világ- vagy Európa-bajnokunk?

Legjobb válasz: Pl. Nagy László (Szombathely, 1927. augusztus 13. – 2005. április 19.) olimpiai bronzérmes, kétszeres Európa-bajnok (1950, 1955). Szalay Sándor (Budapest, 1893. június 6. – Budapest, 1965. április 5.) Orgonista Olgával, páros mûkorcsolyázásban kétszres Eb-gyõztesek (1930.,1931.) Sebestyén Júlia a nõi mûkorcsolyázás elsõ magyar Európa-bajnoka. De akadnak még mások is.

Pl. Nagy László (Szombathely, 1927. augusztus 13. – 2005. április 19.) olimpiai bronzérmes, kétszeres Európa-bajnok (1950, 1955). Szalay Sándor (Budapest, 1893. június 6. – Budapest, 1965. április 5.) Orgonista Olgával, páros mûkorcsolyázásban kétszres Eb-gyõztesek (1930., 1931.) Sebestyén Júlia a nõi mûkorcsolyázás elsõ magyar Európa-bajnoka. De akadnak még mások is.
A magyar jégkorong válogatott, amely a székesfehérvári Alba Volánra épül, 2008 tavaszán megnyerte a b csoportos világbajnokságot, , így 2009 ben Svájcban a szlovák, Fehérorosz, és kanadai csapattal kell megmérkõznie!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik a legjobb márkájú/fajtájú síszemüveg?

Most szeretnék venni egyet, de sajnos nem nagyon értek hozzá. Olvasgattam utána de nem nagyon segített. Esetleg ti tudtok személyes tapasztalatokat mondani? Szerintetek melyik a legjobb? A válaszokat el?re is köszi !

1

Bauer one 20 supreme hokikorcsolya újan éllezett, vagy megkell élleztetni?

2

Kinek a bűne a "műlesiklás" kifejezés? Miért nem lehet szlalomnak nevezni, hogy ne keverjék meg az embereket? Van ennek a szónak egyáltalán értelme?

3

El lehet felejteni a korcsolyázást? Vagy olyan mint a biciklizés?

7

Miért van az, hogy a profi jégkorongban ilyen sűrűn játsszák a meccseket?

Tippmixen szoktam fogadni rá, meg követni az eredményeket, de tv-ben nem nézem. Sokszor azt veszem csak észre, hogy pl az NHL-ben egymást követ? napon is játszik ugyanaz a csapat. Ez hogy lehetséges?

4

Az gáz, hogy ha 14 évesen nem tudok jégkorizni?

A barátn?im közül mindeni tud csak én nem.Még nem mondtam el nekik.Félek,hogy kinevetnének.Elég ciki szerintetek?
14/L

10

Mennyibe kerül egy műkorcsolya edzés, illetve hozzá a balett órák?

egyáltalán szükséges hozzá a balett.. ezt csak hallottam valahol.

2

Völki 320 energy hogyan tudnám kissebre venni a kötést?

Kölcsön kaptam, de kicsit nagyobbra van állítva a kötés a kelleténél ezért kissebre szeretném venni. Van rajta egy csavar egy lakat jellel, de kinyitottam és nem sikerült... valakinek ötlete?:)

4

Egy snowboard bakancs/cipő jó síeléshez?

1

Hol és hogyan korizhatunk a Fővárosban? (2011-2012)

Els?sorban a kevésbé ismert, eldugottabb pályák érdekelnének. De tapasztalatokat és véleményeket lehet írni bármelyik pályával kapcsolatban!

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!