Találatok a következő kifejezésre: Téli sportokban világ- (1 db)

Téli sportokban van világ- vagy Európa-bajnokunk?

Legjobb válasz: Pl. Nagy László (Szombathely, 1927. augusztus 13. – 2005. április 19.) olimpiai bronzérmes, kétszeres Európa-bajnok (1950, 1955). Szalay Sándor (Budapest, 1893. június 6. – Budapest, 1965. április 5.) Orgonista Olgával, páros mûkorcsolyázásban kétszres Eb-gyõztesek (1930.,1931.) Sebestyén Júlia a nõi mûkorcsolyázás elsõ magyar Európa-bajnoka. De akadnak még mások is.

Pl. Nagy László (Szombathely, 1927. augusztus 13. – 2005. április 19.) olimpiai bronzérmes, kétszeres Európa-bajnok (1950, 1955). Szalay Sándor (Budapest, 1893. június 6. – Budapest, 1965. április 5.) Orgonista Olgával, páros mûkorcsolyázásban kétszres Eb-gyõztesek (1930., 1931.) Sebestyén Júlia a nõi mûkorcsolyázás elsõ magyar Európa-bajnoka. De akadnak még mások is.
A magyar jégkorong válogatott, amely a székesfehérvári Alba Volánra épül, 2008 tavaszán megnyerte a b csoportos világbajnokságot, , így 2009 ben Svájcban a szlovák, Fehérorosz, és kanadai csapattal kell megmérkõznie!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jégkorongban érdemes száraz pályán ütőkezelést fejleszteni vagy egyáltalán elkezdeni, ha a korcsolyázás még nem tökéletes?

Jégkorongozni szeretnék, de nem tudom mit tanuljak meg el?ször.

3

Mínusz 10 fokban ajánlott harisnya a sínadrág alá? Trikó, polár plulcsi, kabát elég, vagy jó volna 2 pulcsi?

Az el?rlejelzések szerint -10 fok lesz. Nem tudom mennyire kellene beöltözni, légyszi segítsetek :)

6

Snowboard ra érdemes tenni csúszásgátlót?

2

Tudnátok olyan koris kesztyűt ajánlani ami nem meleg?

Leginkább egy gyorskorcsolyás keszty? lenne a legjobb. Amiben tudok támaszkodni a jégre, valamennyi védelmet nyújt és nem meleg mint egy síkeszty?.

1

Hol tudnám gyakorolni a Snowboard ugrásokat?

Mármint úgy értem, hogy pörgést meg ilyeneket, mert nem nagyon akarok a hátamra esni :D Valami ugróasztalos terem vagy ilyesmire gondoltam! csak nem tudom hol van ilyen ?
De az is érdekelne, hogy ti, hol gyakoroltátok, mert ha az van, hogy esni kell ,akkor jó más is esett én is csak kibirom :D

0

Van olyan műkorcsolya, jégtáncklub, ami Káposztásmegyeren, az Ice Center-ben tartja az edzéseit?

0

Valaki le tudná írni hogy mennyibe kerül kb. egy síelés?

Értem ez alatt azt hogy mennyi egy ruha, szemüveg stb.
Egy jó hely ahol lehet síelni, és van oktatás is :)
Felszerelés, sí és snowboard.
Ja és itt Magyarországon van sípálya?

9

Ti kit igazolnátok hova?

4

Burton Freestyle snowboard kötést lehet EST/ICS rendszerre szerelni?

Erre Gondolok:

2

Hogyan tudok megállni gyorsan a korcsolyámmal a jégen?

Faralva szeretnék, gyorsan megállni a korcsolyámmal, de sose sikerül. Valaki azt mondta hogy éleztessem meg. Ez lehet a probléma?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!