Találatok a következő kifejezésre: Télen mivel feldobni (2 db)

Ha egy telót szeretnék "feldobni" akkor mit tehetek? Matrica, színes fedlap? Lehet házilag átszínezni?

úgy néz ki a nagylány 100 000 ért új telót kap és enyém lesz a samsung u 600-as 4 éves készülék, de nem akarom, hoyg az árnyéka legyek. Szóval "felújítanám" lehet? Hogyan.

Legjobb válasz: mért akarsz villogni vele? legyen neked jó, használd, de ne azzal akarj villogni, ha a nõvéred villog, akkor szard le.

mért akarsz villogni vele? legyen neked jó, használd, de ne azzal akarj villogni, ha a nõvéred villog, akkor szard le.
Keress rá vaterán, mobil boltokban új elõlapot meg hátlapot, ilyen matricákkal ne csicsázd ki, az gázos. tehetsz rá valami témát is, ha van ilyen telefonra (google a barátod), de szerintem semmiképp ne firkáld/színezd magad.
nem tudom fiú vagy lány vagy, én pl kristályokkal díszíttetném a telómat. laptopom már kapott pár ezer forint és nagyon szép csillogós, színes :)
Még egy ilyen ütõdött kérdést...óistenem. "Lehet házilag átszínezni?" :D Nem lehet átszínezni mert amikor a közelébe kerül a színes filctoll akkor elhajlik a hegye vagy gellert kap a burkolaton :D. Egyébként attól hogy a telefonod úgy fog kinézni mint a Józsefvárosi piacon az aszfalt, nem lesz feldobva :D.
Ez komolyan számít valakinek, hogy milyen mobilja van?? én 2hónapja egy 15éves szarral járok és nem zavar.
Hát a festékeket kerüld, meg a higítót is.

Télen mivel lehet feldobni a gyümölcsnapot?

Kicsit unom már a banánt:PMeg a narancsot és almát.Konzerveket lehet enni és szárított gyümiket?

Legjobb válasz: Szia! Rengeteg fagyasztott gyümölcsöt lehet kapni,dobj össze egy kellemes gyümi salátá.

Szia! Rengeteg fagyasztott gyümölcsöt lehet kapni, dobj össze egy kellemes gyümi salátá.
Esetleg vehetsz szaritott gyumolcsoket is, afonyat, ananaszt, ilyesmit, nehany maggal (mandula, dio, napraforgo) az is nagyon jo, csipegethesz belole egesz nap (persze mertekkel).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!