Találatok a következő kifejezésre: Télen is vagy érdemes (7 db)

Moszkva csak télen szép, vagy nyáron is érdemes odautazni? Olcsó vagy drága odautazni? Milyen jó tanácsokkal tudtok még ellátni ha szeretnénk odautazni?

és másfél éves babával mennénk

Legjobb válasz: Most jöttem haza onnan egy turistaútról, sok szépséget láttunk. Mondjuk egy másfél éves gyerekkel nem hiszem, hogy oda érdemes menni, a gyereknek nem jó, ha rángatják ide-oda, múzeumba-templomba. Az árak magasabbak, mint az itteniek. Iszonyú a tömeg, fõleg a metrón, nem véletlenül mondják, hogy annyian vannak, mint az oroszok. A kaja miatt se érdemes kisgyerekkel oda menni, mi ketten kaptunk gyomorfertõzést még egy teljesen rendes szállodában is. Viszont gyerek nélkül óriási élmény ez a világváros. Az idõjárás nyáron meleg, de nem elviselhetetlen.

Most jöttem haza onnan egy turistaútról, sok szépséget láttunk. Mondjuk egy másfél éves gyerekkel nem hiszem, hogy oda érdemes menni, a gyereknek nem jó, ha rángatják ide-oda, múzeumba-templomba. Az árak magasabbak, mint az itteniek. Iszonyú a tömeg, fõleg a metrón, nem véletlenül mondják, hogy annyian vannak, mint az oroszok. A kaja miatt se érdemes kisgyerekkel oda menni, mi ketten kaptunk gyomorfertõzést még egy teljesen rendes szállodában is. Viszont gyerek nélkül óriási élmény ez a világváros. Az idõjárás nyáron meleg, de nem elviselhetetlen.
én csak azt tudom h.nagyon drága...
1.vagyok: utoljára én 300.000Ft-ért láttam hirdetve, szállás nélkül...
Olvastam valahol egy listát , hogy melyik város a legdrágább.Moszkva állt az elsõ helyen.(utána London)...
http://www.moszkvaiutazas.hu/repulojegy.php Itt megtudod nézni az utazási árakat... De akik elõttem írtak azoknak igazuk van, mert maga a város drága....

Homeopátiás méregtelenítőkúrát (Pheonix) el lehet télen is kezdeni, vagy tavasszal és ősszel érdemes inkább?

Legjobb válasz: Homeopátiát el lehet kezdeni télen, tavasszal és nyáron is. Úgy se használ semmit.

Homeopátiát el lehet kezdeni télen, tavasszal és nyáron is. Úgy se használ semmit.

Télen is kell vagy érdemes babakocsiban sétáltatni a babát?

December 23ára vagyok kiírva így nem tudom,hogy érdemes vagy kell-e ?t ilyenkor kivinni.Vagy mennyi a megengedett h?mérséklet a kintléthez vele?

Legjobb válasz: Ha megfelelõen fel van öltöztetve -10 fokig kiviheted. Nem is a hõmérséklet ilyenkor a meghatározó, hanem az idõtartam. Vagyis hogy mennyi idõre viszed. Kell neki is a friss levegõ, de mivel hideg van nem viszed ki órákra mintha nyár lenne. Ahogy nõ 1/4-1 óra lesz ami elég. Neked is elég lesz neki is.

Ha megfelelõen fel van öltöztetve -10 fokig kiviheted. Nem is a hõmérséklet ilyenkor a meghatározó, hanem az idõtartam. Vagyis hogy mennyi idõre viszed. Kell neki is a friss levegõ, de mivel hideg van nem viszed ki órákra mintha nyár lenne. Ahogy nõ 1/4-1 óra lesz ami elég. Neked is elég lesz neki is.
Persze, hogy kell neki a friss levegö.Megfelelöen felöltöztetve:(bady, rugi, puli, overál, sapka.Takaró, és meget a kocsiba. Èn jan 30.-án szültem, már 2 hetesen kivittem babámat.Elözször 10 percet, majd félórát, és így tovább.....


Érdemes 5 hós kisfiamnak sapka-sál-kesztyű szettet vásárolni télre? Overálhoz is kellenek ezek, ugye? Vagy csak akkor kell, ha dzseki+nadrágban "járna" télen?

Legjobb válasz: Szerintem érdemes megvenni, hisz az overall kapucnija alá kell a sapka. Ha az overallon nincs kesztyûs rész, akkor a kesztyû is kell, de én nagy hidegben egy vékonyabb kesztyût is húztam az overall kesztyûje alá, mivel az jobban melegíti a kezet, mert jobban tapad rá. Én kanyarítottam sokszor sálat is rá, de figyelni kell, hogy ne fedd be vele a száját-orrát szorosan, mert a kilélegzett hideg-nedves levegõt fogja belélegezni, és ez megbetegítheti.

Szerintem érdemes megvenni, hisz az overall kapucnija alá kell a sapka. Ha az overallon nincs kesztyûs rész, akkor a kesztyû is kell, de én nagy hidegben egy vékonyabb kesztyût is húztam az overall kesztyûje alá, mivel az jobban melegíti a kezet, mert jobban tapad rá. Én kanyarítottam sokszor sálat is rá, de figyelni kell, hogy ne fedd be vele a száját-orrát szorosan, mert a kilélegzett hideg-nedves levegõt fogja belélegezni, és ez megbetegítheti.
szerintem ráérsz még megvenni. akkor jobban látod, milyen méret kell. sapkából vastag, fülét is védõ kell, kesztyû kellene, de a lányom nem tûrte meg magán (a nagy hidegben akkor is ráadtam, õ meg üvöltött), sálat nem használtunk, elég az overáll.

Üdv. Szerintetek melyik telót érdemes megvenni? Sony Xperia s vagy Samsung GS 3? teljesítményben talán jobb a samsung, de nálam fontos szmpont az akksi is. Sonyban

teljesítményben talán jobb a samsung,de nálam fontos szempont az akksi is.Sonyban 1750 mAH teljesítményű akksi van,a samsungban 2100 mAH,viszont a samsung 4 procival pörög a sony meg csak 2-vel.Szerintetek ,,intenzív" használat mellett bírná a samsung akksija addig,mint mondjuk az Xperia s akksija?

Legjobb válasz: Szerintem bírná kicsit jobban is. Mivel az S3 még nem jött ki, elég kevés információ van róla üzemidõben is, de én azt mondom, hogy Sony ígyis-úgyis jobban megéri.

Szerintem bírná kicsit jobban is. Mivel az S3 még nem jött ki, elég kevés információ van róla üzemidõben is, de én azt mondom, hogy Sony ígyis-úgyis jobban megéri.
felesleges nincs
Lakásban nem hiszem.Viszont ha van Ny-i vagy D-i fekvésû ablakod, akkor a párkányon, jobb esetben erkélyen balkon ládában tökéletesen nevelhetõ.Én magot februárban szoktam ültetni cserépbe, balkon ládába.A szobában hagyom egész áprilisig, mikor a palántákat már az ablakban illetve erkélyen tartom.
Bocsi, elfelejtettem megemlíteni, hogy a paradicsomról beszéltem. :)
Van ilyen zödség pl sindling (metélõhagyma) megnõ télen is az ablakban. Paradicsom az aligha mert kevés hozzá a fény hacsak nem egy üvegházban élsz.

16 hetesen hasi UH-nál is érdemes teli hólyaggal menni, vagy akkor már nem számít?

Legjobb válasz: Számít! Engem leszidtak, hogy miért mentem el pisilni UH elõtt (vártam kb 1.5 órát, miközben kb fél óránként pisilnem kell).

Számít! Engem leszidtak, hogy miért mentem el pisilni UH elõtt (vártam kb 1.5 órát, miközben kb fél óránként pisilnem kell).
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod! 12 hetesen is megpróbálták a hasi UH-t, de mivel pont elõtte mentem el mosdóba, egybõl hüvelyi UH lett. Akkor nem mosdózom :)
Kitartás! Én már majd szétpukkadtam, és nem akartam hogy UH-zás közben becsurgassak, úgy hogy végül elmentem pisilni. Soha életemben nem esett még ilyen jól! :D De az UH-s tényleg nagyon leszidott. :( Szóval bírd ki! És mindent nézess meg jó alaposan a dokival! Ne hagyd magad hamar lekoppintani. Sajna sokan csak 2 percet, max 5-öt szánnak egy kismamára. Szóval csak keményen, olyan belevaló anyukásan! Szurkolok, hogy minden rendben legyen! Szép babavárást!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, magándokihoz járok, de eddig mindig úgy éreztem, gyorsan le akarja tudni a méréseket. Remélem mostmár nem így lesz, már sokkal több a látnivaló. :) Neked is nagyon szép babavárást!
Fura! Nekem a doki meg azt mondta mindig hogy uh elõtt mindig menjek el pisilni, mert másképp kellemetlen lesz.
Nekem sosem mondta, hogy menjek! Általában az volt, ha kellett pisilnem, elmentem elõtte, ha nem, akkor nem! Sosem szólt, hogy éppen voltam, vagy nem, és ebbõl lett volna valami!
Nekem 16 hetesen már azt mondta a doki, hogy nyugodtan menjek el pisilni, mert ha nincs teli a hólyag, akkor is meeg tudja már nézni a babót, csak az elején, amikor még nagyon apró volt, akkor kellett teli hólyaggal menni!
De jó nektek! Nekem nagyon rossz lett volna, ha teli hólyaggal vizsgál, és azért mentem el, erre közölte, hogy nem elég, hogy sok a zsír a hasamon, még a hólyagom is üres, így aztán marha nehéz megállapítani, hogy mi a helyzet. Lehet, hogy szar gépe volt?
Amúgy bocsi az offért, de komolyan borzasztóan bunkók az állami terhesgondozók.Ultrahangokat 5perc alatt lezavarják, azt ha esetleg nem vesz észre valamit, menti a seggét, hogy nem tévedhetelen és nem szûr ki mindent az uh.Holott csak szánni kéne 20 percet arra hogy mindenét alaposan megvizsgálja.Az meg, hogy egy kismamával hogy beszélnek, förtelem..Na én ezért járok magánba ott legalább emberszámba vesznek, nem dobnak ki 5 perc után és nem szólnak be.De nagyon nagy szégyen, hogy ezért kell magándokikhoz forduljak, hogy emberségesek legyenek.Legalábbis felénk így van.Ne haragudjatok de ezt nem bírtam szó nélkül.Kérdezõ:Én mindig elmegyek pisilni amikor kell, igaz hüvelyi ultrahangjaim voltak még csak.12 hetes vagyok.Elsõnél nem kellett teli hólyaggal mennem 16 hetesen!Ja nem vagyok sovány.Boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!