Találatok a következő kifejezésre: Télen is vagy (351 db)

Fiúk. Az a jobb, ha egy lány kidobja a melleit még télen is, vagy izgató tud lenni, aki visszafogottabban öltözködik?

Legjobb válasz: A pulcsi még mindig nem izgató. Persze, hogy a kivágott dekoltázs jobban mutat. Viszont észnél kell lenni télen fel kell öltözni mert hülyeség amiatt megfagyni, hogy páran kukkoljanak... Majd kiteszed nyáron amit kell :) 24/F

A pulcsi még mindig nem izgató. Persze, hogy a kivágott dekoltázs jobban mutat. Viszont észnél kell lenni télen fel kell öltözni mert hülyeség amiatt megfagyni, hogy páran kukkoljanak... Majd kiteszed nyáron amit kell :) 24/F
Izgató mikor jégcsapok lógnak a bimbón.:)
Hidd el nagyon is izgató tud lenni még egy magas nyakú pulóver is. :D 26/F
Télen zárt helyen (mármint nem kint a szabadban) elõnyös a dekoltázs persze, de szerencsés esetben olyan nagyok a cickók, hogy kivágott felsõ nélkül, egy sima pólóban is oda vonzzák a tekinteteket:)
A kérdező hozzászólása: Én egyébként csak azért kérdeztem, mert én a második kategóriához tartozom, és gondolkodom rajta, hogy elkezdjek-e merészebben öltözködni.
Ezt a képmutatást.:D Ezért szégyen ez az oldal. Itt mindenkinek bûn, ha egy lány kidobja a melleit? Meg ettõl kapásból k..rva, meg r..banc. Megnézem élõben melyik csajokhoz mentek oda ismerkedni, amelyiken neadjiiiisten top van és kinn vannak a mellei, és LESZ.ARJ.A, hogy más mit gondol róla, vagy ahhoz, amelyik azért nem teszi ki, mert azon retteg, hogy a sok gyökér elkönyveli utolsó r..bancnak érte, és inkább pólóban sül a 40 fokban. Teszteljük le kérleeek *.*
Télen ne, még nyáron se. Engem visszataszít ha a csajok [email protected] öltözködnek. A bikinis és a kivágott pólós lányok viszont jöhetnek.
Ha csak meg akarnám fektetni, akkor a kivágott jobban felkelti a figyelmem, de ha nem csak megfektetni akarom akkor inkább ne legyen krvásan öltözködve.
Lehet nagyon szexin öltözni úgy is hogy nincs a kirakatba semmi.
Nem jó, ha valaki ribanszos.
Az sose jó, ha kidobja a melleit.
kedves kérdezõ, szerintem ne legyél olyan, mint az átlag... (igenis pulóverben is lehet vki izgató ;))

Egy keménytetős (nem vászontetős) cabrioval lehet közlekedni télen is, vagy nagyon lehűl az utastér fűtéssel is?

Olyanokra gondolok mint például EOS, AStra H cabrio, stb

Legjobb válasz: Lehet, a keménytetõ hõszigetelése elég jó ahhoz, hogy elfogadható hõmérséklet legyen odabenn.

Lehet, a keménytetõ hõszigetelése elég jó ahhoz, hogy elfogadható hõmérséklet legyen odabenn.

Úgy érzem, sokat eszem, de annyira ehetnékem van. Tele is vagyok, de nem lehet hogy azért mert kisebb helye van a gyomromnak?

Nem lehet hogy potyára van lelkiismeretfurdalásom? Vagy lakat kéne a h?t?re?

Legjobb válasz: Szerintem em eszel sokat. Én is kb. ennyit eszek 1 nap, nem falok össze mindent és én 4 kg-ot híztam. Szerintem ez nem olyan sok 20 hetes terhesség esetében. egyél csak nyugodtan, úgysem most van itt az ideje a fogyókúrának. Sok sikert.

Szerintem em eszel sokat. Én is kb. ennyit eszek 1 nap, nem falok össze mindent és én 4 kg-ot híztam. Szerintem ez nem olyan sok 20 hetes terhesség esetében. egyél csak nyugodtan, úgysem most van itt az ideje a fogyókúrának. Sok sikert.
Szerintem óvatosan a falással. Bár a leírtak alapján nem ettél sokat, a kenyér helyett a vizes zsemlét válaszd. Vigyázz, hogy ne legyen sok a szénhidrátbeviteled és ne egyél cukrosan. Használd a nádcukrot az édesítéshez, ha muszáj. Sokszor keveset :) Kellemes babavárós napokat (26 hetes kismama)
Egyáltalán ne eszel sokat.én ettöl sokkal többet ettem, e´s eszem is.Ne most számolgasd a kilókat.Ami feljön, majd lemegy a szülés utánn. Lényeg próbálj egészs´gesen tápláökozni.Sok folyadék, gümölcs, zöldség.A szülésznöm mondta, napi 1/2-1kg.zöldség-gyümölcs. 39hetes kismama.


12-14 hónapos fiúra elég egy overáll télire, vagy célszerű játszósat is vagy váltót venni?

Legjobb válasz: Az én lányom pont télen volt ilyen korú: 12-14 hóig. Elég volt egy overáll, mert akkor még inkább babakocsiztunk. 13 hós volt, mikor elkezdtem kivenni a babakocsiból, hogy jöjjön gyalog is, de nagyon hamar elfáradt, meg a hó is nagy volt, alig bírt jönni. Mire megtanult rendesen járni, és a babakocsit is már utálta, addigra kitavaszodott. Szóval nekünk egy overállunk volt, elég volt. Párszor elesett, vagy lekajálta, de este kimostam, reggelre megszáradt a radiátor felett. Most 2 éves körül lesz télen, most már két overállja+ kabátja is van, de már nem használjuk a babakocsit, ilyenkor már muszáj a több váltás.

Az én lányom pont télen volt ilyen korú: 12-14 hóig. Elég volt egy overáll, mert akkor még inkább babakocsiztunk. 13 hós volt, mikor elkezdtem kivenni a babakocsiból, hogy jöjjön gyalog is, de nagyon hamar elfáradt, meg a hó is nagy volt, alig bírt jönni. Mire megtanult rendesen járni, és a babakocsit is már utálta, addigra kitavaszodott. Szóval nekünk egy overállunk volt, elég volt. Párszor elesett, vagy lekajálta, de este kimostam, reggelre megszáradt a radiátor felett. Most 2 éves körül lesz télen, most már két overállja+ kabátja is van, de már nem használjuk a babakocsit, ilyenkor már muszáj a több váltás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, sokat segítettél!:)
nálunk is úgy volt mint az elsõ válaszolónál. :)

A Timescape alkalmazás kizárólag a sony ericsson telókra jó, vagy mint téma fel lehet esetleg tenni más, pl samsung vagy htc telókra is\benne van mint alkalmazás más telóban is?

Legjobb válasz: ha van fõzött xperia rom, akkor lehet. valakitõl hallottam hogy az sgs-én xperiás 2.3-as romot használ, így külön a timescape alkalmazás nem tudom elérhetõ-e.

ha van fõzött xperia rom, akkor lehet. valakitõl hallottam hogy az sgs-én xperiás 2.3-as romot használ, így külön a timescape alkalmazás nem tudom elérhetõ-e.

A férfiak kikkel szeretnek inkább szexelni? Vékonyabb, vagy teltebb nökkel? A nagyon telttel is?

Legjobb válasz: Tegyél fel fényképet! Az önmagában, hogy telt, vagy sem - még kevés ahhoz, hogy el lehessen dönteni. Amúgy pedig biztos találsz olyat, akinek tetszel - de, ha 'nagyon telt' (vagyis kövér) vagy, az hosszú távon nem egészséges, úgyhogy orvost kérdezz, hogy milyen következményei lesznek, és mit tehetsz ez ellen.

Tegyél fel fényképet! Az önmagában, hogy telt, vagy sem - még kevés ahhoz, hogy el lehessen dönteni. Amúgy pedig biztos találsz olyat, akinek tetszel - de, ha 'nagyon telt' (vagyis kövér) vagy, az hosszú távon nem egészséges, úgyhogy orvost kérdezz, hogy milyen következményei lesznek, és mit tehetsz ez ellen.
teltebb, hááát, esetleg ha nagyon széparcú. nagyon telt, aki már kövér, az kizárt
Azokkal akiknek minden megvan és ott van ahol kell; se több se kevesebb ne legyen. :)
A férfiak kikell szeretnek inkább szexelni? Akikkel együtt vannak gondolom vagy akit összeszednek szórakozóhelyen. Vékonyabb, vagy teltebb nökkel? Kinek mi tetszik. Attól függ. A nagyon teltett is? Ha a pasinak az jön be akkor igen. Mindenki mást szeret!
Szerintem nem az szamit ki mijen kover.En szemej szerint nagyon beindulok egy duci no latan ugy hogy ne ezen paraz
Én (36 éves ffi) az arányos, de vékony (nem anorexiás) nõket szeretem.
Egy jó tanács: Ne a külsõddel foglalkzz! Érezd jól magad.. Megjön a várva várt, férfiak számára imádott ám mégis megmagyarázhatatlanul vonzó kisugárzás... És akkor, imádni fognak.. :) Hidd el. :)

Más is szenved téli depiben vagy csak én?

33 hetes kismama vagyok. Nincs kedvem semmihez, senkihez. A pici ruháit már rendbe raktam, pakolászom egy nap akár többször is..stb. Reggel még felkelni sincs kedvem, olyan nyomottnak érzem magam. Ezek a frontok miatt vannak, vagy csak úgy? Jaaa meg ha hideg front jön akkor meg durván magam alatt vagyok. A szülést?l nem félek, s?t már várom hogy lássam a drágám :-). Ti hogy érzitek magatok?

Legjobb válasz: Én télen sose vagyok depis, pláne ha esik a hó, akkor bármilyen rossz helyzetben is legyek, mindig kivirulok! Nekem az augusztus a depizõs hónap má vagy 13 éves koromtól. Én most csak azért avgyok depis, mert péntekre vagyok kiírva és még mindig semmi, az elsõ babámat túlhordtam egy héttel és az ellenségemnek se kívánom az utolsó 2 hetet, ráadásul nem is veszélytelen a dolog, szóval igen, most én is kezdek bedepizni.

Én télen sose vagyok depis, pláne ha esik a hó, akkor bármilyen rossz helyzetben is legyek, mindig kivirulok! Nekem az augusztus a depizõs hónap má vagy 13 éves koromtól. Én most csak azért avgyok depis, mert péntekre vagyok kiírva és még mindig semmi, az elsõ babámat túlhordtam egy héttel és az ellenségemnek se kívánom az utolsó 2 hetet, ráadásul nem is veszélytelen a dolog, szóval igen, most én is kezdek bedepizni.
szia, én még nem tudom terhes vagyok e (ma veszek tesztet), de azt tudom, h télen anélkül is depis vagyok :( kb. egy hónapja érzem így magam, nem okoz örömet semmi sem, és nem tudok örülni semminek, és ráadásul úgy legyengül a szervezetem, h elkapok mindent, amit csak el lehet... most próbálok egy kis sikerterápiát és vitaminkúrát összehozni magamnak... ez abból áll, h sikerélményeket szerzek magamnak (pl a jövõ heti vizsgáimra jól felkészülök, h 4-5-öseim legyenek), és rengeteg gyümölcsöt, zöldséget, vitamint szedek. Egy kis testmozgás is jót tesz, én pl. lovagolni szoktam, bár most az is hiányzik mert hetek óta nem jön össze :( de talán nem véletlen, lehet a sors akarja így mert tényleg babás vagyok csak még nem tudom... de helyette lehet jó nagyokat sétálni, vagy táncolni... ja, és elvileg vannak stresszoldó, nyugtató hatású gyógynövényes teák is...
A kérdező hozzászólása: szia ! Örülök hogy segíthettem neked egy egyszerûnek mondható kérdéssel. De jó hogy a férjeink azért figyelnek ránk :-D. Velem is nagyon aranyos, mindig igyekszik dicsérni, hogy neki én vagyok a világ legszebb kismamája, meg büszke rám...stb. Beszélget a kicsihez a pocakomba, a drága erre édes mozgással reagál... :-) Mindig próbál felvidítani de nem igazán sikerül neki, de legalább megpróbálja ez édes tõle. Szóval nem tudom mi bajom van mert végtére is csak örülhetek.... Igaz elég hangulat ember vagyok, amilyen az idõ olyan vagyok én is, sajnos. Próbálom összeszedni magam! Köszi hogy írtatok
szió hasonló itt is probalom kirangatni magam peldaul egy masik kismamaval meg anyukaval elmentunk a kreativ muhelybe, festettunk keramiat ajandekba, jol elbeszelgettunk, és még hasznosak is voltunk. én még párszor elmegyek, ha van kedved csatlakozni (es pesti vagy) nyugodtan irj privit! amugy egy nagyon pici seta, csak a kozeli parkba, haz korul, szinten csodakra kepes, bar nehezen veszi ra magat az ember :D

Jólesik a víz télen is a babának séta közben, vagy jobb egy langyos tea?

9 hónapos kisfiam vizet iszik, aminek nagyon örülök. Viszont lehet jobb ebben a hidegben ha teát adok neki, de félek akkor leszokik a vízr?l. Véleményetek?

Legjobb válasz: Télen nyáron vizet kap a lányom, mást nem is fogad el. Szerintem nem szükséges rászoktatni a teára, azért mert tél van. 20 hós kislány anyukája

Télen nyáron vizet kap a lányom, mást nem is fogad el. Szerintem nem szükséges rászoktatni a teára, azért mert tél van. 20 hós kislány anyukája
2 javaslat: vizet is melegítheted, vagy adhatsz cukor nélküli teát.
En maradnek a viznel. Az enyem is azt iszik, telen is vizet fog kapni. Szobahomersekletut. Majd bebugyolalom a vizet is, mint a gyereket, hogy ne huljon ki :)
En melegen adok neki inni.
Nekem az a tapasztalatom, hogy télen séta közben nem is nagyon lesz szomjas a gyerek/baba. Ha nem vagytok kint több órán keresztül, 1 órát kibír szomjan, és akkor otthon iszik szobahõmérsékletû vizet.
Jó a kérdés! Én is ezen gondolkodtam mostanában. Kislányom 17 hónapos koráig csak õszilevet volt hajlandó inni. Aztán egyik napról a másikra vízre váltott, aminek nagyon örülök. Én sem szeretném visszaszoktatni az édes innivalóra. 1-2 korty gyümölcsteát pici cukorral, citromlével nagy ritkán reggelenként megiszik, de ennyi. A vizet melegítem neki, na de a langyos vizet inni... Szerintem borzalmas.
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon gáz langyos vizet inni.(mint a pisi) Nekem sem esne jól. Hippes teát csináltam neki, felmelegítettem és az úton azt issza. Itthon marad a víz. Köszönöm!

Hányan vagyunk, akik télen is nyári gumit használnak?

Legjobb válasz: Mi használunk téli gumit mert azzal vettük a kocsit és tavasszal le kellett cserélni nyárira, így van mind2. Amúgy ha nyárival vesszük akkor tuti hogy apám nem vett volna télit, csak hát azt belátta õ is hogy kopik a téligumi rendesen tavasszal és le kellett cserélni nyárira Én azt vettem észre hogy tényleg ér valamit. Bár ha jégen mész akkor nem sokat segít. Sokkal fontosabb sztem az ABS.

Mi használunk téli gumit mert azzal vettük a kocsit és tavasszal le kellett cserélni nyárira, így van mind2. Amúgy ha nyárival vesszük akkor tuti hogy apám nem vett volna télit, csak hát azt belátta õ is hogy kopik a téligumi rendesen tavasszal és le kellett cserélni nyárira Én azt vettem észre hogy tényleg ér valamit. Bár ha jégen mész akkor nem sokat segít. Sokkal fontosabb sztem az ABS.
Friss jogsis vagyok ugyan, de napi 30-40 km-eket vezetek és nekem is az a tapasztalatom, hogy mindenki azt hiszi, hogy az ABS majd megold mindent... Csak azzal nincsenek tisztában, hogy az ABS szép és jó dolog, de az idõjáráshoz nem tud alkalmazkodni így akár még esõben is megcsúszhat az autó... hála az égnek nekünk nincs tele az autó ilyen kacatokkal és én még az eredeti technikán tanulhatok meg vezetni, ahol érzem, hogy meddig fog a fék...
Arra lennék kíváncsi, hogy nyári gumival hogyan mész fel pl. egy havas emelkedõn? Sehogy. Igaz, nyári gumi jó télen is, mert, ha nagy a hó akkor nem is tudsz elindulni, hogy balesetet okozhass. Az nem zavarna, ha magadat töröd össze, de, ha engem vagy bármelyik családtagomat akkor igen bosszús lennék. Azt is figyelembe kell venni, hogy nem elég a téli gumi. Jó állapotú téli gumi kell. A kopottal el is hiszem, hogy nem tudnak megállni. Aki azt mondja, hogy nyári gumit használt télen világ életében és balesetmentesen, az gondolom pár száz km-t vezethetett csak és messze elkerülte az országutat.
nálunk asszonynak van egy daewoo lanosa, neki van téli gumija. én vettem rá, kipróbáltam, jó. nekem astrám van, firestone 4évszakos, tervben volt a téli szett, de nem jött össze most.. egyik kocsiban sincs abs. én sok motorfékkel, nem padlógázzal és mindenek elõtt ésszel közlekedem. ha valaki nagy gázzal, erõbõl vezet, annak mindeggy, hogy téli vagy nyári szett van alatta... szerintem.
A téli balesetek számából itélve jó sokan lehettek..
Az iylen emberke okozzák a baleseteket, akik azthiszik azért mert eddig nem volt probléma ebbõl, továbbra sem lesz és már csak azért sem rakják fel a télit, mert õk olyan nagy faszjanik, hogy nyárival se okoznak soha balesetet. Nem csak ez a két lehetõség van egyébként, hogy nyári gumi +óvatos vezetés, vagy téli gumival vadállat módjára közlekedni......
A gumin nem érdemes spórolni. Nekem van téli gumim. Nem véletlenül találták ki. 4 évszakosat meg elvbõl nem veszek, mivel a tesztek alapján is kihozták, hogy nem nyújt megfelelõ tapadást télen. Ha keveset vezet az ember, akkor jó a 4 évszakos, de napi használatra nagyon nem ajánlott.
20 éve vezetsz, akkor emlékszel még arra az idõre, mikor nem volt külön téli és nyári gumi. Ugyanaz volt télen-nyáron, és mindenkinek megvolt a maga bevált márkája. Na, ez még a Lada, Dacia, Moszkvics idõkben volt. Szerintem az akkori külsõk sokkal jobb minõségûek voltak. Most a legnagyobb baj, hogy nagyon sokan azt hiszik, hogy a téli gumi + ABS a tükörjégen is biztonságos. Mi annak idején megtanultunk az út és látási viszonyoknak megfelelõen vezetni, és nem az autóra, annak felszereltségére bíztuk magunkat.
Nem értem hogy aki nem vesz téligumit az miért teszi. Egyik ismerõsöm azt mondta hogy nekik nincs arra pénzük hogy 100.000ért vegyenek téli gumit a kocsira, ezért járnak a nyárival, de érdekes módon egy elég jó autójuk volt, ami még most is 1.5 milliót ér. Nem hiszem el hogy kocsira volt pénz de egy [email protected] téli gumira nem. Egyszerre elhiszem hogy sok a 100.000ft de elõre kell gondolkodni és akár nyáron el kel kezdeni gyûjteni téli gumira.
Nem hiszem, hogy jó hozzá állás a "bezzeg a mi idõnkben" szöveg. és azt se hiszem, hogy 20 évvel ezelõtt jobb minõségû gumik voltak. Nagyon sokat számít a téli gumi, azt se bánnám, ha kötelezõvé tennék. szerintem ennek a sofõrnek is volt minimum 20 év rutinja: http://gazmegfek.otomoto.hu/?p=2180701
itt a sok okos közül ezek szerint senki nem használt 20 éve skodát, ladát, trabantot... akkor nem volt téligumi mégis megoldottuk. Nem mondom, hogy nem jó a téligumi, de azért nem nélkülözhetetlen!
Régen sokkal rosszabb volt a baleseti statisztika, ha neked ez megoldás?......
Annyira bírom ezt a "[email protected] a téligumiba bammegminekaznekem mer 20 éve se vót, oszt jó vót úgyis" hozzállást. Igen, valóban kell rutin is és nem csak ABS meg ESP, és nem minden a téligumi, nem lehet pusztán ezekre hagyatkozni. De a technika fejlõdik és ha valami hasznos akkor azt érdemes használni. Sok olyan ismerõsöm van 40-tõl közel 60 éves korig akik mind Trabanton, Zaporozsecen, Ladán jöttek bele a rutinba, de mind szívesen használja a téligumit az autóján, mert elismerik annak elõnyeit.
Elõször is hasznosnak tartom a téli gumit, használjuk is majd, ha olyan lesz az idõ, de szerintem erõsen túl van misztifikálva. Mert: Tavaly télen történt, hogy hirtelen leszakadt vagy 15 centi hó, de a kocsin még nyári gumi volt, viszont sürgõsen el kellett menni a postára egy küldeményért. Kicsit fostam, hogy mi lesz (még egy éves se volt a jogsim), de bíztam magamban és a fizikában, így nekivágtam. Annyit kell még tudni, hogy egy Lada Samaránk van (orrmotor/orrhajtás, 165-ös kerekek), ill. bár Bp. kellõs közepén lakunk, olyan kicsi utcában, hogy friss havazás után az autók nyomvonalán kívül mindenhol áll a hó. Az elsõ meglepetés elinduláskor ért. Ugye a kocsi elõtt, mögött, mellett kb. 15 centis hó, viszont a kocsi alá nem esett be. És simán el tudtam indulni. Az a kerék alatt lévõ pár centi "száraz" út elég volt, hogy a kerekek legkisebb kipörgése nélkül elinduljon. Ugyanis mivel a kocsi totál orrnehéz és virsligumikon megy, így nagyon kis felületen oszlik szét relatív nagy tömeg, ami a látottak alapján elég jól odanyomja a kb. 2000 km-es abroncsokat az útra. A postára minden probléma nélkül eljutottam anélkül, hogy egyszer is a fékre léptem volna, persze a motorféket használtam lelkesen. Mikor odaértem a posta parkolójához, ugyanaz a látvány fogadott, mint az utcánkban. A nyomvonal kijárva, máshol a karosszéria aljáig ért a hó. Nem foglalkoztam vele, lendületbõl megoldottam, beálltam az elsõ helyre, amit megláttam. Elintéztem a dolgom és kifelé menet vettem észre egy kisebb tömeget a kocsimhoz nagyon közel. Ketten próbáltak meg kitolni egy CLS 500-as Mercit. Pedig volt rajta téli gumi, csak ugye hátsó hajtás, széles gumik és automata váltó eredménye, hogy "szegény" jószág meg se mozdult. Beálltam én is a sorba, de akkor se tudtuk kiszabadítani. Tíz perc próbálkozás után sûrû bocsánatkérések közepette elhagytam a süllyedõ hajót, mondván dolgom van. És itt jön az igazi döbbenet, a Samarával simán ki tudtam állni, bár bevallom, hogy ott már pörgött az a kerék rendesen. Aztán jött a felismerés, én ma itt hõs leszek. Odaálltam a Merci elé, kötél elõ, ketten tolták a Mercit, hárman ültek a Samara motorháztetején (hogy nagyobb legyen a tapadás) és, ha nehezen is, de csak kihúztam. A srácok rendesek voltak, beinvitáltak a Burger Kingbe, ahol beszélgettünk egy jót, majd távoztam. Konklúzió: egy kellõen mélyen barázdált nyári gumival is lehet menni a hóban, fõleg, ha az egy virsligumi, de ami nem derült ki, de attól még tény, hirtelen irányváltásnál és komolyabb fékezésnél télen a téli gumi sokkal jobban viselkedik.
az ABs-nek talán annyi elõnye van h irányitható marad a kocsi de sok ember még megilyed mi8kor beindul az abs...ezek a nyári gumik már akkor se érnek semmit ha hideg van, esõ hó meg még sehol
Ez olyan mindha azt mondanád, hogy minek fürdeni minden nap, régen se tették.Vagy minek ház, régen sátorba, vagy a fán is eléldegéltek az emberek.Ne légy már ilyen kuki, vegyél téligumit mer nemtudom mit csinálok!:)
AMúgy meg a vezetési tudás csak 1 dolog, azzal nem lehet érvelni. A legjobb vezetõk is hibáznak.
Oké. Legyen igazad. Csak belém ne gyere véletlenül. Képzeld, tudok vezetni. Sztem a majdnem 1.000.000 km elég vezetési gyakorlatnak minõsül. Svédeknél meg is büntetnek, ha nincs téli gumid. Sõt, Ausztriába is. Teljesen jogosan, hozzáteszem.
A kérdező hozzászólása: Mindenki magából indul ki (a saját vezetési tudásából).
Gondolom nyári gumid is valami kormorán, vagy hasonló neves márka. Majd amikor a [email protected] nyárigumiddal az árokba kötsz ki, mert nem tapadt, akkor mondd, hogy felesleges a téli gumid. De remélem, hogy csak te leszel benne, más a te hülyeséged miatt nem fog se megsérülni, se meghalni. Szerinted miért mondják, hogy 7 fok alatt fel kell rakni a téli gumit? Komolyan büntetni kéne az ilyen elvetemülteket.
Akkor nézz meg egy fékutat téli gumival, ill nyári gumival. Jége kanyarba mit csinálsz? Nem tudod megfogni az autódat, és mész az árokba. Ha ennyit vezetnél, akkor lenne annyi eszed, hogy a nyári gumidat lecseréled télire, és nem veszélyeztetsz másokat.
A kérdező hozzászólása: Elképzelhetõ ám, hogy egy év alatt többet megyek, mint te egész életedben!
A kérdező hozzászólása: Teljesen egyet értek az utolsóval, és a kulcs benne a "téli gumi + ABS" és azt hiszik, hogy mehetnek ugyan úgy, mint nyáron, és ezért szenvedek hazafelé, amikor leesik egy kis hó, amikor keresztbe állnak és padlógázzal akarnak elindulni...
A kérdező hozzászólása: Persze, biztos sokat ér, viszont 20 éve vezetek balesetmentesen téli gumi nélkül, sõt nem mai autóm van tehát szervó, ABS, egyebek sincsenek benne. Ellenben 2 éve mögöttem téli gumival képtelen volt megállni az ipse. Tudom az ördög nem alszik...
téli-nyárim van, de nem tapad olyan jól nyáron mint a sima nyári :S

Lányok, Nõk! A munkahelyeteken van váltócipõtök vagy abban vagytok egész nap, amiben érkeztek? Aki igen, az télen is, csizmában?

Legjobb válasz: Egész nap ugyanabban vagyok. Télen csizmában is:) Mondjunk nekem változó munkahelyem van. Több helyen is dolgozok egy nap, így nem látom értelmét, hogy papucsot vigyek.

Egész nap ugyanabban vagyok. Télen csizmában is:) Mondjunk nekem változó munkahelyem van. Több helyen is dolgozok egy nap, így nem látom értelmét, hogy papucsot vigyek.
A kérdező hozzászólása: nem papucsra gondoltam, hanem mondjuk egy kis nõies, zárt cipõre, pl. irodába köszönöm a választ!
Irodai munkám van, de nincs váltócipõm, úgyhogy igen, egész nap abban vagyok, amiben az utcán is - télen ez általában csizma. Nagyon sokat mászkálok napközben (ügyfélhez, hivatalokba, bíróságra...), épp elég állandóan a kabátot, sálat, sapkát... fel-le venni, a cipõ már túl nagy macera lenne. :)
Ha egész nap irodában vagy, akkor nyugodtan bevihetsz egy másik cipõt, mert nem túl egészséges egész nap csizmában izzasztani a lábat.
Irodában dolgozok fõként, de a napi munkám része kimenni a gyártósorra, amihez viszont kötelezõ munkavédelmi cipõ. Így csak olyankor veszem át a cipõt, de egyébként nem venném át.
Ugyanabban.
Szinte mindig van az automban valtocipo.Na nem papucs, hanem hasonlo stilusu cipo, mint ami eredetileg rajtam van. Sajnos nem mindig tudom elore, hogy mennyire lesz rohangalos napom.Sokszor egesz nap az irodaban ulok es fel sem allok a szekbol, de elofordul a masik veglet is, amikor ulohelyet csak a nap vegen latok.Ilyenkor jol esik nehany ora elteltevel masik cipot huzni:)
Van váltócipõm, mert nem egészséges egész nap ugyanabban a cipõben izzasztani a lábadat, másrészt az irodában szõnyeg van és nem szívesen koszolnám össze sárral, hólével. Eleinte papucs volt bent, aztán egy kínais olcsó cipõ, de hamar tönkre mentek. Régóta már egy helyes rieker bõrcipellõ van bent, mert van egy kis szépséghibája és utcára már nem venném fel, de bentre tökéletes. (Sajnálnám is kidobni, mert olyan kényelmes) De van olyan is, hogy maradok a saját cipõmben, de ez ritkább.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!