Találatok a következő kifejezésre: Téglakályhába hogyan begyújtani (1 db)

Téglakályhába hogyan kell begyújtani?

Gyújtóst,papírt kell használni,de nem tudom a sorrendet.Elöbb alulra a papírt és utána rá a gyújtóst rakom?Mit csináljak,ha nem sikerül belobbannia?

Legjobb válasz: Szia! Papir,gyujtos,kicsit vastagabb fa ,vagy csutka:)mikor parazs van akkor a jo vastag fat lehet rarakni!ha nem sikerul vagy elalszik addig rakod a papirt a gyujtos ala mig meg nem gyullad !Ja es a papirt kell meggyujtani ;) sok sikert!!

Szia! Papir, gyujtos, kicsit vastagabb fa , vagy csutka:) mikor parazs van akkor a jo vastag fat lehet rarakni!ha nem sikerul vagy elalszik addig rakod a papirt a gyujtos ala mig meg nem gyullad !Ja es a papirt kell meggyujtani ;) sok sikert!!
Szia! Nekünk cserépkályhánk van. Én úgy szoktam, hogy alól van a papír, ráteszek gyújtóst, amennyi kell, arra pedig teszek fát, és annak a tetejére ismét kevés gyújtóst teszek. Így jobban lángra kap majd a fa. Nekem így szokott begyulladni.
a lényeg az hogy a papír legyen alul kicsit összegyûrve, arra rá a vékony gyújtós, és hogy legyen huzat is, akkor tuti begyullad. szerintem elsõre nem szabad nagyon megpakolni, mert befojtja a tüzet, csak hogy a fa lángra kapott. aztán már nyugodtan rakhatod a vastagabbakat is. fontos hogy sima újságpapírt használj mert a színes magazinok lapjai nagyon gyengén gyulladnak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ezeknek az állatoknak az ellátása kb mennyi időt vesz el naponta?

20-30tyúk, 2-3 disznó, 2-3 kecske, 3nőstény nyúl és két kan(+évi 2-3 ellés és etetés választásig)

6

Bézs textilbőrből hogyan lehet kiszedni a lila körömlakk foltot?

3

Mosási gondok! Tudnátok segíteni? Bővebben lent.

Kezdő háziasszony vagyok, most vettünk egy új mosógépet. Próbálok mindent úgy mosni, ahogy kell, szétválogatva, előírások szerint. De van egy két problémám. Először is, a párom fehér pólóiból egyszerűen nem tudom kimosni a dezodor okozta sárga foltot. Nem csak csúnya marad, de büdös is. Az én fehér felsőimben érdekes módon nem tapasztalok ilyet. Hogyan tudnám eltüntetni a foltokat? Minőségi mosógélt és öblítőt használok, de valószínűleg váltani fogok, mert valamiért nem az igazi. Az öblítő sem, mert egyik adag kimosott ruhánál remek az illata már a dobból kivéve, a másiknál meg rettentő büdös. Ez vajon miért van? A harmadik kérdésem pedig az lenne, hogy nincs arra valami módszer, hogy a megszáradt ruhákban ne maradjon benne az a töréscsík, amit a szárító okoz? Van, hogy nem is kéne a ruhát kivasalni, de mégis muszáj, mert ez a csík ott van benne, és nehéz eltünteni. Tudnátok esetleg nekem ezekre a problémákra tanácsokat adni? Köszönöm előre is! :)

6

Meglévő főzőlaphoz ugyan olyan márkájú sütőt vennétek?

Régi házba költöztünk, itt volt a főzőlap és sütő. A főzőlapot régen cseréltük, most a beépített sütő érett meg rá. Szerintetek sem szükséges ugyan az a márka, igaz? Minthogy hűtő, bojler sem kötelező, persze ha valaki nem buzgó márkahű.

1

Felültöltős mosógépem dobján kinyílt az ajtó mosás közben és emiatt megállt, elszakadt a szíj. Járt valaki így?

A szerelő azt mondta, erre nem vonatkozik a jótállás, biztos rosszul zártam be... Ki kellett fizetnem a javítást.
Amúgy a dobot rosszul bezárni nem is lehet, különben a mosógép tetejét nem tudom lehajtani.
Az történt, hogy belülről az egyik nadrág, aminek kapcsos volt az eleje, mosás közben beleakadt a dob ajtajának szélébe és a nehéz, vizes ruha behúzta és akkor már kiold az ajtó, mivel nincs rajta zár. Szerencsétlen véletlen... viszont akkor is dühít, hogy lehet ilyen mosógépet gyártani, amit egy nadrág ki tud nyitni?

4

Fehér ruháimat szürkén veszem ki a mosógépből? Mit tegyek?

Már mindent kipróbáltam, ami létezik... Trisó, hypo, flóraszept, előmosás, áztatás! Lehet, hogy a mosóporral van a baj?

9

Mi a vélemény a tvben is reklámozott nicer dicer aprítóról?

1

Hogyan lehet a konyhakőre ragadt zsírt takarítani?

sima mosogatószer nem viszi le

2

Mi a véleményetek a Silan Aromaterapy öblítőkről?

2

Hogy kell tisztítani álló porszívót? Hanseatic porzsák nélküli készülék.

Nem a por eltávolítására gondolok,hanem karbantartásra.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!