Találatok a következő kifejezésre: Távozott belőlem az (11 db)

Mért van az, hogy a párom a G pontomat izgatta az ujjával, egy csomó folyadék is távozott belőlem, mégsem éreztem semmi kellemeset?

Nem volt orgazmusom még sehogy, sohasem, a n?i ejakulációm volt és mégsem éreztem semmi jót, csak a pisilési ingert.

Legjobb válasz: Ezen kívül még egyszer volt ilyen ejakulálásom, vagyis, sok folyadék távozott. Azt írják ez jó, csak nem járt orgazmusérzéssel, igaz, azt se tudom milyen az:( Szervi bajom elvileg nincs, szerintem. Valaki azt írta, pszichésen nem megy nekem.Illetve addig nem lehet G pontos orgazmusom, amíg nem volt elõtte közvetlenül csiklói, vagy hüvelyi,addig nem lesz kellemes érzésem. Ez igaz lehet?

A kérdező hozzászólása: Ezen kívül még egyszer volt ilyen ejakulálásom, vagyis, sok folyadék távozott. Azt írják ez jó, csak nem járt orgazmusérzéssel, igaz, azt se tudom milyen az:( Szervi bajom elvileg nincs, szerintem. Valaki azt írta, pszichésen nem megy nekem.Illetve addig nem lehet G pontos orgazmusom, amíg nem volt elõtte közvetlenül csiklói, vagy hüvelyi, addig nem lesz kellemes érzésem. Ez igaz lehet?
a hüvelyi orgazmus egyenlõ a g-pontossal... szerintem is inkább lelki okok állhatnak a dolgok mögött... a tested reagált, de az agyad nem...a szex ugyanis nem csak testi élvezet, hanem lelki is...nekem is volt már, h hiába volt sorozatban orgzmusom, csak a testem érezte, én nem élveztem, mert ugy fogtam hozzá az egészhez hogy kedvem som volt szexelni... egy kicsi pszichikailag is fel kellene izgatnia téged, nem csak testileg... suttogjon a füledbe, vagy "kínozzon" kicsit... tudod, simogat, de épphogycsak, többre vágysz, de csak a mézesmadzagot húzgálja elõtted...ezek a játékok felizgatják az embert lelkileg is... és miközben a g pont orgazmuson dolgoztok, te dörzsöld a csiklódat is, úgy teljesebb lesz, ha egyszerre van csikló és g pont orgazmusod! próbáld meg, hátha...
írtam, mivel lehet még az agyat húzni... a szexmentes napok tényleg jó ötlet...én is sokkal jobban szoktam kívánni és élvezni a szexet mondjuk egy hét után mint egy-két nap után... esetleg nézzetek elõtte közösen erotikus vagy pornófilmet....tudom, hogy elsõre furán hangzik, de az is az agyadat stimulálja...
A szexológusok megvizsgálták ezt a jelenséget, mely a nõk egy részénél magas izgalmi szint, illetve leginkább orgazmus alatt bekövetkezik. A vizsgálatok leginkább arra mutatnak, hogy a hüvely elülsõ-felsõ falán található G folt és és ahhoz tartozó mirigyek termelnek nedvet, mely az orgazmus izomösszehúzódásaira kiürülnek, szinte kispriccelnek. Ennek mennyisége nagyon változékony. A G folt mirigyeinek van kijárata a húgycsõ felé is, ezért nem csak a hüvelybõl, hanam a húgycsõbõl is távozhat ilyen váladék- kisebb mennyiségben . Természetesen ez nem vizelet. A Bartolin mirigyek a hüvely bejáratánál helyezkednek el és izgalmi váladék termelésük folyamatosabb. A Bartolin mirigyekbõl nehezen képzelhetõ el, hogy szinte "spriccelne" a nedv. Tehát ez egy természetes fiziológiai-lelki jelenség, mely a szexuális izgalom egy különösen magas fokát jelzi. Helyesebb nõi magömlés helyett "nõi ejakulációnak" hívni. Ez egy sexologus kommentje és igen hasznos és igaz is :) Nekem is van párszor és nagyon jo érzés :)
A pisi inger után jön az orgazmus. lehet, hogy túl hamar abbahagytátok?
A kérdező hozzászólása: Nem hagytuk abba túl korán, mert írtam, hogy egy ejakuláltam is, csak nem járt kellemes érzéssel.
Próbáljátok meg újra és újra meg újra meg még egy picit újra... Vagy máshogy, máshol. :) Ez volt az elsõ ilyen alkalom? mert ha nem, lehet, hogy meg kéne kérdezni egy nõgyógyászt. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak írom: Valahogy nem tudom úgy élvezni a szexet, nem vesztem el az eszem, stb., most azt találtam ki, hogy egy ideig szexmentes napokat tartunk, hátha jobban megkívánom és élvezni fogom. Ez jó ötlet?. vagy hogy izgasson fel jobban, mert nekem is a testem reagált, de az agyam nem.

Milyen a nyákdudo? Tegnap reggel átlátszo kocsonyás, nyúlos valami távozott belőlem, de azóta semmi. Ez lenne az? 37. hétben vagyok

Legjobb válasz: Valószínû, hogy az volt! Nekem a szülést megelõzõ nap távozott a nyákdugó, de hallottam már olyat is, hogy jó pár nap eltelt a nyákdugó távozása és a szülés között. Könnyû szülést neked!! 3 hónapos kisfiú anyukája

Valószínû, hogy az volt! Nekem a szülést megelõzõ nap távozott a nyákdugó, de hallottam már olyat is, hogy jó pár nap eltelt a nyákdugó távozása és a szülés között. Könnyû szülést neked!! 3 hónapos kisfiú anyukája
Szia!Igen lehetséges, hogy az!Sokan azt mondják, hogy olyan mint a vaniliapuding akiknél ilyen hamar távozik.Az én tapasztalatom , hogy halványrózsaszínû volt és nemsokkal beindult a szülés.Sok sikert!
Szia.Ez biztos az volt!Nekem is ugyanilyen volt.Nekem 5 nappal elõtte ment el, és szülésig folyamatosan.Pedig közben 3szor is indítottak túlhordás miatt, és mégis csak 5 napra rá szültem meg, bár akkor sem magától.Sajnos elég "erõsen" vizsgált meg a doki, sztem nem véletlenül.Most 2. lúrkónál is azt várom, mikor megy el, mert akkor már tudom, nincs sok idõm! Egy 5 éves kisfiú anyukája, (most 35 hetes kismama)

Tegnap amikor pisilni voltam egy csepp élénk piros vér távozott, ma kétszer vettem észre, hogy pici piros véres darab távozott belőlem. Mitől lehet aggódjak? A 20 hetes UH-n mondták a placentám kicsit ráhajlik a méhszájra, az óta nem vizsgáltak.

Félek most sem történne semmi, még nem értül el a véd?n?t. Itt mindenre azt mondják normális, nem foglalkoznak semmivel.:( Ez Anglia.:( Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem lehet hogy nyílt egy kicsit a méhszájad és ezért pattanhatott el valami?

Nem lehet hogy nyílt egy kicsit a méhszájad és ezért pattanhatott el valami?
Ott nem tudsz ügyeletre menni? Én azért megnézetném egy orvossal. Van saját orvosod? Nem tudom, hogy mûködik külföldön, de a vérzés ott sem játék, én úgy gondolom.
En is itt szultem. Verzessel nyugodtan bemehetsz az ugyeletre es megneznek, megnyugtatnak. Valoszinuleg az okozza, hogy a placenta erini a mehszajat, legalabbis azt olvastam, hogy akkor pecsetelo verzes elofordulhat es ovatosabbnak kell lenni, tobbet pihenni, stb. Ettol fuggetlenul nem art, ha megneznek. A verzessel itt is foglalkozni kell. Anno en is vereztem, nem pecsetelo volt, hanem nagyon eros, gorcsos, bementunk a surgossegire es szinte azonnal megvizsgaltak, uh is volt.
Keress egy dokit mindenképp nézzenek meg!
jól nyomjákzangol én is itt vagyok, hidd el hogy ha azt mondják ok, akkor ok
nyilvan te is olyan hulye vagy, mint a tobbiek akik kikoltoztek es mar evek ota laknak, de azt se tudjak mi hogy mukodik, en angliaban elek sajat orvosom van, es szerintem te valamit rosszul csinalsz. ha ekkora problema az orvos, akkor mindenkeppen csereld le a gp-det, es irj egy panaszlevelet.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is. Lehet az lesz, bemegyünk megint az ügyeletre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nagyon keményedtem két hete akkor zárt volt a méhszájam mert bementünk az ügyeletre és addig nem jöttünk el amig meg nem néztek. Saját orvos itt? Sajnos orvos sincs nem hogy saját. Csak a "védõnõ" akivel max. találkozni lehet normál esetben a szülés is nála van. Ja és még nem taliztam kétszer ugyanazzal:( Jobb ha tényleg nem is ismered ezt a rendszert.
A kérdező hozzászólása: Nyilván...! Te meg azon hülyék közé tartozol akik a helyett, hogy elmondanák, hogyan lehet nem £3000 Fontért privát orvost találni csak okoskodni tudnak.
A kérdező hozzászólása: Hoppá, úgy látom törölték azt a választ amiben egy nem épp megfelelõ hangnemben történõ választ volt. Szóval az elõzõ kommentem, nem a kedvesen válaszolóknak szól.
Nem törölték teljesen a választ, csak fent ki kell pipálni, hogy a nem hasznos válaszokat is szeretnéd látni! Viszont alapból törölniük kellene az ilyen hangnemben válaszolókat! Minek ír ide, ha nem tud normálisan beszélni! Amúgy ne foglalkozz vele!
15.41-es válaszomat szeretnék javítani. Úgy értem, hogy a méhszájra hajlik, nem a méhre!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én még pozitív oldalát nem ismerem az ellátásnak! Sikerült az óta felhívni a "védõnõt" akitõl a sejthetõ választ kaptam: Ez normális elõfordulhat felesleges most bemenni a kórházba. Pff, persze ez nem nyugtat meg, még el tudok menni ügyeletre ahol ki lehet "erõszakolni" némi vizsgálatot.
Egy korábbi válaszoló vagyok, én írtam, hogy szintén az Egyesült Királyságban szültem. Azért én egy kicsit védeni szeretném az itteni terhesgondozást. Lehet, hogy itt is szerencse kérdése, hogy ki milyen midwife-ot, kórházat, gp-t fog ki, elhiszem, hogy vannak rossz tapasztalatok, mert azok mindenhol vannak függetlenül attól, hogy magyar, vagy angol, vagy mondjuk szomáliai rendszerrõl beszélünk (bár Szomáliában nincs is rendszer, de mindegy). Nekem nem volt problémamentes a terhességem, mint írtam is nekem is volt bevérzésem, majdnem elveszítettem a babát, késõbb is volt még kisebb probléma, de szerencsére foglalkoztak így is velem. Nem jöttek elém, én mentem utánuk, de a vége pozitív volt, mert ellenõrzés alatt tartottak, ha szükségét éreztem és egészséges babát szültem. Ráadásul a szülés épp a másabb rendszernek köszönhetõen álomszerû volt, hihetetlen pozitív élmény maradt, mindenféle felesleges túlkomplikálás nélkül segítettek megszülni a babámat, szóval én meg épp az itteni mentalitás miatt döntöttem úgy, hogy inkább itt maradunk még néhány évet és itt szülöm meg a második babámat. Egyébként tényleg annyira furcsa, pontosabban a magyartól eltérõ itt az ellátás és a dolgokhoz való hozzáállás, hogy elõször én sem tudtam túl pozitívan gondolkodni róla, de ahogy teltek a hónapok megbizonyosodtam arról, hogy mindennek megvan a miértje, mûködik a dolog és (nekem) tökéletes volt. Remélem, hogy a kérdezõnek is megoldódik a problémája, sikerül segítõ kezek közé kerülnie és ha most nem is, de késõbb õ is megtapasztalhatja az angliai gyermekvállalás pozitív oldalát is. (Egyébként nem magánúton szültem, hanem egyszerû NHS-en belül.)
A kérdező hozzászólása: Én eddig bármilyen problémával mentem elutasították a vizsgálatot sõt azt vágták a fejemhez hogy minek??? (pl erõs gyulladásnál) A legtöbb válasz, a mitõl van ez kérdésemre az volt, hogy azt nem tudjuk de szerintünk nincs baj. Ja? Nem tudjuk és szerintünk? Érdekes azért ezeket a válaszokat hallani. Én a Chelsea & Westminsterbe járok. Az egyik legjobb állítólag. :( Ettõl függetlenül örülök, hogy neked jól sikerült a terhesgondozásod! Én már döntöttem otthon szülök.
nyugi..ez csak alvadt vér nem kell megijedni!
A legtöbben barnás maszatolással kezdik a nagylány kort. Nálam is így volt.Mostantól mindig legyen nálad betét és váltó fehérnemû, mert bármikor megjöhet és elõfordulhat, hogy a következõ alkalommal már rendes véres lesz.
Ne aggódj, hiszen a menstruációnál a méhnyálkahártya és alvadt vér jön belõled és ez az volt.

Holnap kellene szülnöm de semmi jele hogy beindulna. Habár reggel a betétem át volt ázva és távozott belőlem zselészerű anyag. Az a nyákdugó lehetett?

Azóta azonban semmi. Lehet hogy a magzatvíz szivárog? Az szivároghat több napig is?

Legjobb válasz: Patikai lakmuszpapír kimutatja a mvizet.Beszélj a dokiddal vagy menj be 1 vizsgálatra.

Patikai lakmuszpapír kimutatja a mvizet.Beszélj a dokiddal vagy menj be 1 vizsgálatra.
Szia! szivároghat a magzatvíz és valószínû a nyákdugó távozhatott. Innentõl kezdve bármikor megindulhat a szülés. Gondolom Te is mindennap fogsz menni az orvosodhoz, Nst-re ( legalábbis én járok)Mond el neki mit tapasztaltál. Gyors, könnyû szülést, jó egészséget nektek:)
Inkább nézzenek "hülyének" minthogy baja legyen a babának. Ne izgulj énis túlhordtam, de azért jobb a óvatosság!!!!
Akkor ha nincs doki, menj be a kórházba, vizsgáljanak!
A kérdező hozzászólása: Nincs dokim, majd holnap veszek olyan papírt.
A kérdező hozzászólása: Nem akarom elkapkodni mert mi van ha csak izzadás volt. Hülyének néznek.
Hát lehet hogy már a babád is megvan:) Gratulálunk!

12hetes és 3 napos vagyok.3 napja hagytam abba az utrogesztánt. Ma egy nagyobb mennyiségű kissé ragacsos sárgás váladék távozott belőlem. Nincs görcs, semmi panasz. Bajt jelenthet ez?

Legjobb válasz: Szió! Bár én nem szedtem ezt a gyógyszert, de sztem nem amiatt van. Már tobb hasonló folyásos kérdést olvastam itt és másoknak is van folyás... (nekem is természetesen) hígabb-sûrûbb, fehéres sárgás... kinél hogy Ha nem rossz szagú, vagy barnás esetleg véres piros, addig nincs baj. Gratula és kellemes babavárást! 12 + 3 hetes kismama :)

Szió! Bár én nem szedtem ezt a gyógyszert, de sztem nem amiatt van. Már tobb hasonló folyásos kérdést olvastam itt és másoknak is van folyás... (nekem is természetesen) hígabb-sûrûbb, fehéres sárgás... kinél hogy Ha nem rossz szagú, vagy barnás esetleg véres piros, addig nincs baj. Gratula és kellemes babavárást! 12 + 3 hetes kismama :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Neked is sok örömet a bocakosodásban! És köszi a megnyugtató választ!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) Ezek szerint egyidõsek vagyunk!:) Te tudod már a nemét? nekem 12 hetesen megmondták. 2.gyerkõc. Voltál már a 12hetes uh-on?
Szia! Még nem tudjuk... most megyek majd Uh-ra. Neked 4d-n mondták? Mi lesz?
A kérdező hozzászólása: Nem... Normálon. És 5 éve is ugyanez a doki, szintén meg tudta mondani a pici nemét. Õ kislány. Most fülyköst láttunk:) föl is nagyította:) És még most fogsz menni uh-ra? nyakiredõre?
szió! igen, még most megyek... azt mondta a doki, hogy jó ilyenkor. Meg a védõnõ is. Most veszik le a vért is. Gratula a babóhoz még egyszer!
A kérdező hozzászólása: Jav! Pocakosodásban!:)
Szia!Nekem az utrogestant a 12. hét végéig kellett használnom. nem tudom, van e köze a kettönek egymáshoz, de ugyis mész az orvosodhoz, emlitsd meg neki!
A kérdező hozzászólása: Már voltam dokinál. Akkor még használtam a kúpot. (11hét5naposan). Akkor volt a 12hetes uh+vérvétel, tarkóredõ mérés, minden. Legközelebb majd csak 15hetes5naposan kell mennem.

Mi lehet az a féhéres színű nagyobb mennyiségű krémes állagú folyás ami nemrég távozott belőlem?

37 hetes leszek holnap. Ahogy olvasgatom a nyákdugó inkább kocsonyás, de ilyen még nekem nem volt. Teljesen eláztatta az alsónem?met.

Legjobb válasz: Az utólsó hónapban nekem is ilyen sok folyásom volt, egyszer azt is hittem, hogy lehet esetleg a magzatvíz. Ilyenkor ez elvileg természetes, ne aggódj! Minden jót itt a finishben :)

Az utólsó hónapban nekem is ilyen sok folyásom volt, egyszer azt is hittem, hogy lehet esetleg a magzatvíz. Ilyenkor ez elvileg természetes, ne aggódj! Minden jót itt a finishben :)
:) Viszont, és sok sikert, valamint boldogságot!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Már alig várom hogy személyesen is találkozzam a pincurral. A doki szerint max 2 héten belül itt van. Gyönyörû babázást neked!
Ami veszélyes lehet, az a Streptococcus. A 36. héten elvileg szûrik.
Ha csak 1-2 csepp volt, akkor nem nagyon lehet magzatvíz, mert van olyan, akinek az egész egyben elfolyik kb 1 liter, és van olyan, akinek lassan, mert a baba feje "felfogja" mint egy dugó, de az is szépen lassan elszivárog. Úgyhogy 1-2 csepp nem lehet magzatvíz. További jó babavárást! Egy 35 hetes kismama

Távozott belőlem (szerintem) az összes nyákdugó, mert nagyon sok fehér kocsonyás anyag jött, és tegnap is meg ma is. Ma már meglehet a baba?

két ujjnyira voltam tág szerdán. 38 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Azt beszélik,h a nyákdugó távozása után még akár hetekig is lehet hordani a kicsit,de tény,h egyre jobban közelít az a nagy nap.A magzatvíz elfolyását mondják a biztos jelnek.(Saját tapasztalat még nincs:)) Könnyû szülést!

Azt beszélik, h a nyákdugó távozása után még akár hetekig is lehet hordani a kicsit, de tény, h egyre jobban közelít az a nagy nap.A magzatvíz elfolyását mondják a biztos jelnek.(Saját tapasztalat még nincs:) ) Könnyû szülést!
szia, Tuti, hogy a nyákdugót láttad? Mert sokan írják le úgy, hogy rózsaszínes, kissé véres valami ez a csoda. Én augusztusban szültem, de nem találkoztam a nyákdugóval, lehet nekem valahol a kórházban pottyant ki.... Ha el is ment, még akkor is kihúzhatjátok a 40. hétig. Mostmár nagyon vigyázz, nehogy begyûjts valami bacit, mert a kicsihez mostmár szabad az út. Sok sikert, könnyû szülést kívánok!
Szia. Leht, hogy nem a nya´k dugó volt, mert tényleg mondják, hogy barnás, véres kocsonyás valami.Hétfön, és kedden tölem is ment valami fehér egybeálló (mint egy kukac), de az orvos azt mondta, hogy fehér folyástól volt, csak ez erösebb.Ès hogy semmi gond. Hát nem tudom, hogy akkor mi volt pontosan.De ha a nyákdugó is volt, még kihúzhatjátok a 40.hétig nyugodtan.40.hetes kismama.
Szia! Én láttam a nyákdugót és egyáltalán nem fehér. Valóban kocsonyás anyag és inkább sárgás véres, mint fehér.
Szia biztos nem az volt! Ilyenkor már az utolsó hetekben megerõsödik a folyás és sûrûbb lessz! nekem kb:2 hét óta ilyen és ez nem a nyákdugó! 36 hetes kismama

Ma vagyok 40+3 napos és reggel távozott a nyákdugó. Eddig semmi jele nem volt a szülésnek, az NST mutat fájásokat, de nem érzek belőlük semmi. Mészáj nyílik folyamatosan. Szerintetek mikor indul be?

Legjobb válasz: Sziasztok! Kösz, hogy leírtátok. Még nem fájt a derekam, de néha-néha érzek valamit amikor épp keményedek, de az szinte semmi. Remélem már nem sok idõ van hátra.

Leszakad a derekam de úgy istenessen!!!! Mozogni alig bírok de ezen kívûl semmi más.... Kedden megyek flow-ra, csütörtökön meg befektetnek ugye ha addig semmi:( Ja az uccsó hozzászóló vagyok :D:D
A kérdező hozzászólása: Délután aludtam egy jót és mostmár nagyon várom, hogy történjen valami. Köszönöm, hogy ennyien írtatok. Utolsó válaszoló, te hány nappal vagy túl a kiírás npján?
Drukkolok neked! Hasonló cipõben járok csak nekem még nem ment el a nyákdugó! NST-n vannak fájások, érzem is õket csak gyengék.. a derekam majd leszakad!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Kösz, hogy leírtátok. Még nem fájt a derekam, de néha-néha érzek valamit amikor épp keményedek, de az szinte semmi. Remélem már nem sok idõ van hátra.
derékfájásod nincs?
akár még ma! Másfél hete szültem, nekem is reggel ment el a nyák, aztán délutánra nagyon elkezdett fájni a derekam. Akkor még azt hittem, ez is csak jòslófájás, de este szivárogni kezdett a magzatvíz ami véres volt. Este fél 12re értem a kórházba, hajnal 3:40-kor meglett a kislányom. Könnyü szülést kívánok!:) 22/L
akkor leirom én is nekem du- ment el a nyákdugóm éjjel voltak rendszeretelen fájásaim másnap este nst nem lett jó és nyákdugó után két napra hajnalban lettek szabályos 5 percesek szintén aznap rá 5 órára született meg a kislányom. ezért gondolom hogy max. két nap.
Velem pontosan ugyanígy volt. Reggel elment a nyákdugó, utána voltam NST-n, egy pár órával késõbb olyan dél körül kezdtek nagyon enyhe 5 perces fájásaim lenni, du. 3. De annyira gyengék voltak, hogyha nem figyeltem volna ennyire, akkor fel sem tûnt volna. Aztán este 7 fele erõsödtek. 10re szülõszoba, hajnali 6:23 megszületett a kislányom :)
Az utolsó válaszoló vagyok:) Én mára vagyok kiírva!!! -voltam
A kérdező hozzászólása: Van már babád? Ma is voltunk Nst, minden ok. Néztek magzatvizet és szép tiszta. Nálad mi a helyzet?
Nem tippelõs játék de szerintem max két nap. Készülõdj és pihenj még egy nagyot. Könnyü szülést!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!