Találatok a következő kifejezésre: Távozhat a vérzés (3 db)

Ikerterhesség elején (6. hét körül), ha elhal az egyik baba, akkor távozhat erős vérzéssel is? Ha igen, akkor a másik baba még megmaradhat?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is reménykedem, hogy nem azért kérdezed, mert Veletek van baj. De egyébként igen. Ha ikerterhesség esetén az egyik magzat elhal, távozhat erõs vérzéssel, és attól a másik bébi megmaradhat, sõt egészségesen meg is születhet. De ha bármi van, inkább beszélj az orvossal, nehogy fertõzést kapj, vagy valami komplikáció legyen!

Szia! Elõször is reménykedem, hogy nem azért kérdezed, mert Veletek van baj. De egyébként igen. Ha ikerterhesség esetén az egyik magzat elhal, távozhat erõs vérzéssel, és attól a másik bébi megmaradhat, sõt egészségesen meg is születhet. De ha bármi van, inkább beszélj az orvossal, nehogy fertõzést kapj, vagy valami komplikáció legyen!
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy mensi elõtt volt egy halvány pozitív tesztem. Voltam orvosnál, aki azt mondta nem vagyok terhes szerinte. Igaz, már kicsit véreztem, mikor nála jártam és sajnos sztk-s rendelés volt, mivel sürgõsnek gondoltam. Saját dokim jelenleg külföldön van. Erre pedig azért gondoltam, mert bár péntek óta vérzek és akkor a doki azt mondta nem vagyok terhes ezért UH-ra sem volt hajlandó beutalót adni, pedig többször kértem rá. A hányinger erõsödik, hétvégén hánytam is, most pedig küszködök, hogy ne kelljen mennem. Vetélés esetén inkább szûnnie kellene. Nem? Nem fáj egyébként semmim, a mensi erõs. Érdemes tesztelnem? Ha igen, mikor?
Szia! Nekünk 1, 5 év próbálkozás után tavaly november elején sikerült a baba. 4 nap késés után délutáni vizeletbõl igen erõs 2 csík lett, 1 hétre rá elmentünk a dokihoz (a 6 hétben) aki rögtön látta a beágyazódott petesejtett utána ráncolta a homlokát és megkérdezte hogy volt-e a családban ikerterhesség. Mondtam hogy nem, de mondta hogy õ két petesejtet lát, de az egyik nagyon kicsi, nem fejlõdik és fel fog szívódni. El is tünt, de nem vérzéssel távozott, csak felszívódott.
A kérdező hozzászólása: Nekem két nagyszülõm is iker volt. Így némileg van esély ikerterhességre. Az elsõ babánknál is azonnal UH-tak, mikor elmondtam, hogy ennyi iker van a felmenõk között.
Szia!ha esetleg vetélésed volt akkor kell egy kis idõ amíg kiürül a szervezetbõl a hcg(nekem kb 1 hét volt).Amennyiben erõsödnek a tünetek, mindenképpen csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Hányinger erõsösdik. Most például megéreztem a rántott hús "illatát" és futni tudnék. Vérzés barnázással kezdõdött, ami 4 napig tartott (ekkor voltam orvosnál), majd tegnapelõtt hajnalban bedurvult. Tulajdonképpen nem görcsölt a hasam olyan hú de nagyon, inkább a löketszerû vérzés és hányás ami szerintem vetélés jele lehetett. Még ma is vérzek, szerintem élénk piros, de már nem olyan erõs. Ha esetleg megmaradt a terhesség, akkor kimutatható délutáni vizeletbõl is? Rohanjak tesztért? Ha a terhesség valóban megszakadt, akkor gondolom nem fog erõsödni a csík.
Nem!
De igen! Nekem se volt sermmi ilyen és mégis kijött! Ja, é bizti h az volt, mert a második része vizsgálat közben jött kiés a doki is mondta.
lehet fehéres, átlátszós. nekem is ilyen volt az elsõ fele. a többi része szülés közben jött ki, véresen. akkor pirosas barnás, ha gyors tágulás vn közben, mert akkor színezi el a méhszáji vérzéske.

Ha terhes vagyok távozhat a méhnyálkahártya vagy akkor már nem? Azt tudom hogy menstruáció előtt igen de 5 hete nem jött meg és 3 hete volt egy minimális barnás vérzésem? !

Legjobb válasz: Nem igazán értem a kérdésed. :-( A méhnyálkahártya leválása maga a menstruáció. Ha úgy érzed, az utolsó nem volt az igazi, csinálj tesztet.

Nem igazán értem a kérdésed. :-( A méhnyálkahártya leválása maga a menstruáció. Ha úgy érzed, az utolsó nem volt az igazi, csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Nekem van egy 5 és fél hónapos Kislányom és nagyon szeretnénk Neki testvért!Mióta megszületett egyszer volt meg igazán a menstruációm 8napig tartott kb másfél hónapja!Azóta volt még egy jelentéktelen vérzésem amit nem is neveznék vérzésnek!Barna szinû foltozás. Tesztet csináltam és azt mutatta hogy nincs baba de Kislányomnál is azt mutatta elõször!Meg vannak a terhesség bizonyos jelei és azért kérdeztem hogy lehetséges e hogy terhességnél is leváljon a nyálkahártya vagy mindenképp csak menstruáció elõtt?
Ha terhes vagy a nyálkahártya nem válhat le. Lehet én gondolkozom hülyén, de annak épp az a lényege, hogy megvastagodjon és megtapadjon benne az embrio. Ha leválik, akkor vetélés.
Szia! Ha még szoptatsz, akkor lehet hogy azért nem állt még rendesen be a vérzésed. Ha nem, akkor vagy vársz még, hogy visszaálljon magától, vagy menj el dokihoz, lehet hogy megkavarodtak a hormonjaid a szülés után.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, segitségemre volt!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!