Találatok a következő kifejezésre: Távollátó vagyok, olvasás (2 db)

Távollátó vagyok, mindenhez (olvasás. stb.) +2-es szemüveget hordok. Hogy lehet így szemet festeni?

Legjobb válasz: Szia! Én is szemüveges vagyok és ugyan úgy festem magam mint más nõ!! Szerintem a szemüvegbe is ugyan úgy látszik a szép smink! Hajrá!

Szia! Én is szemüveges vagyok és ugyan úgy festem magam mint más nõ!! Szerintem a szemüvegbe is ugyan úgy látszik a szép smink! Hajrá!
Esetleg le kellene venni a szemüveget és közel kéne hajolni a tükörhöz, nem?
OFF: "Esetleg le kellene venni a szemüveget és közel kéne hajolni a tükörhöz, nem?"---> gondolom vicces akartál lenni, csak nem sikerült. Azt írta, hogy TÁVOLLÁTÓ, +os szemüveget hord. Akkor pont, hogy nem közel kell hajolni, az akkor lehetne oké, ha RÖVIDLÁTÓ lenne... no comment. ON: Sztem a +2- es szemüveg nem olyan erõs, hogy változtatni kellene a sminkeden. Sminkeld magad ugyanúgy, mintha nem lennél szemüveges.:)
szerintem a szemüvegeseknek is nagyon mutatós a smink..arra figyelj azonban, hogy amikor nyilván szemüveg nélkül sminkelsz:) utána ha felveszed a szemüveget kicsit más lehet a szín, de a legtöbbször erõsebbnek látszik a szemüvegben...ajánlom a finom, halvány szempúdert, és a nem feltétlen fekete szemceruzát, ha nem akarsz ersõ sminket..sok sikert a kísérletezéshez!!!
Szerintem Neked nem a szemüveggel van gondod, hanem azzal, hogyan is kezdj hozzá.Mit is kezdj azzal a sok izével meg vacakkal..Nem de?? google: színpatika keress rá itt a szem haj bõr színeidnek megfelelõ sminktippeket fogsz kapni. Viszont ha rosszul értelmezem a problémád akkor igazat adok a többieknek!!!Ne félj sminkelni!!!A szemüveg öltöztet ha jó formát választottál. Ugye csak szemüveg nélkül lehet szemet festeni így ajánlom figyelmedbe a nagyítós tükröket. Ha esetleg maga a szemüveg zavar próbáld ki a kontaktlencsét. Jó sminkelgetést 1 kozmetikus
attól még hogy szemüveges vagy, a szemedet mindenki ugyanúgy látja, mintha nem lennél az, sminkelj nyugodtan, ne zavarjon a szemüveg!
Szerintem itt szó szerint értendõ a kérdés, hogyan, mily modon lehet sminkelni, ha az ember nem lát közelre? átérzem..én is kiváncsi vagyok rá, csak arra jöttem rá eddig, hogy nehezen!
Söt ha kontaklencsézel, akkor meg föleg nincs vele semmi baj:)

Szürkehályog levétele után Meg lehet-e műttetni a 2 szemet (egymás után) úgy, hogy az egyikbe rövidlátó, a másikba távollátó lencsét tesznek be? Azért így, hogy ne kelljen szemüveget hordani a jövőbe sem olvasáshoz, sem utcára, vagy tv. Nézéshez?

Legjobb válasz: Az orvos meg fogja kérdezni,hogy milyen lencsét rakjanak be.Általában olyan lencsét ajánlanak, amivel kicsit rövidlátó maradsz(kb. -1 dioptriás szemüveg kelljen).Ez azért jó,mert bár se rövidre,se távolra nem látsz tökéletesen,semelyik se zavaró annyira.Ez a megoldás,(ahogy én értelmeztem a kérdést)tehát jó a problémádra. De ha megmondod az orvosnak,hogy mit akarsz,meg aláírod a papírokat,biztos megcsinálják amit kérsz.

Az orvos meg fogja kérdezni, hogy milyen lencsét rakjanak be.Általában olyan lencsét ajánlanak, amivel kicsit rövidlátó maradsz(kb. -1 dioptriás szemüveg kelljen).Ez azért jó, mert bár se rövidre, se távolra nem látsz tökéletesen, semelyik se zavaró annyira.Ez a megoldás, (ahogy én értelmeztem a kérdést)tehát jó a problémádra. De ha megmondod az orvosnak, hogy mit akarsz, meg aláírod a papírokat, biztos megcsinálják amit kérsz.
nem járok az orvosira, de szerinted egy átlagember erre tud normális választ adni? Azt ajánlom ugorj be egy szemészhez az sztknál vagy legalább írj egy e-mailt egy szemésznek, de ne ide!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!