Találatok a következő kifejezésre: Távoli asztali van az otthoni gépemen (1 db)

Távoli asztali kapcsolat van az otthoni gépemen. Lehet ezzel visszaélni?

Eddig otthon is dolgoztam, nagyon kényelmes volt, hogy a rendszergazda tudott segíteni külön járkálás nélkül, ha valamit elrontottam vagy nem tudtam befejezni. Már nem dolgozom otthon, kértem hogy vegyék le a gépemr?l, de állítólag ha nem lépek be a programba, nincs jelent?sége, hogy fel van telepítve. Kinek higgyek?

Legjobb válasz: Igaz, ha nem indítod el a szolgáltatást, akkor nem tud visszaélni vele senki.

Igaz, ha nem indítod el a szolgáltatást, akkor nem tud visszaélni vele senki.
Azt azért nézd meg hogy magától nem indul-e el, mert nekem egy jó darabig így ment a gépem! Szerencsére én megusztam de ez a távoli kapcsolat elég veszélyes.
Ha nem inditod el akkor nem tud visza élni semmiféle dologal, viszont ha elinditod arra figyelj hogy a 3389-es kapu kinyitása azt jelenti, hogy számítógépünket nem rejthetjük el a kárókozó felhasználók elõl. Biztonságosabbá tehetjük a távoli elérést, hogyha átállítjuk a kapu számát. Az ugyanis nem árulkodik a mögötte levõ szolgáltatásról. Így a betörõ könnyebb préda reményében inkább máshol keresgél. Írjuk be a futtatásnál (start - futtatás): regedit, majd üssünk egy entert. Ezután keressük meg a HKEY_LOCAL_MACHINE\ System\CurrentControlSet\Control\TerminalServer\WinStations\RDP-Tcp ágát, majd ezen belül a PortNumber kulcsot. Kattintsunk rajta duplán, majd a megjelenõ panelen állítsuk át az érték megadását decimális módba. Találjunk ki egy számot 10 ezer és 64 ezer között, és irjuk ezt be új értékként. Végezetül figyeljünk oda, és ne felejtsük a változtatásokat a routerben, és a tûzfal beállításaiban is végrehajtani.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vírusirtó programba a karanténba lévő fájlokat törölni kell?

2

Hogyan tudom "megakadályozni" hogy a Windows ne frissítse magát állandóan leállításkor? Bővebben lent.

Amikor kikapcsolom a gépem akkor kiírja hogy "Az új frissítések telepítése, ne kapcsolja ki a gépet..." Oké értem én hogy frissíteni kell az alkalmazásokat, de amikor egyszer 165 frissítést kezdett el telepíteni, akkor azért néztem. Nem is tudtam hogy több mint 100 alkalmazás van a gépemen. Van hogy nem telepít semmit csak leáll normálisan. Tegnapelőtt pár frissítés volt és ma már 45 frissítést kezdett telepíteni... nem értem hogy van ez. Már beállítottam valahol hogy csak az én engedélyemmel telepíthet dolgokat, de ugyanúgy magától frissít. Aki tudna segíteni az írjon, előre is köszönöm a válaszokat.

12

Leghatékonyabb trójai vírusirtó program?

7

Ellopták a Steam felhasználóm, mit tegyek?

Üzleteltem egy emberrel,pontosabban cseréltem,én elküldtem a steam felhasználóm,neki meg egy kódot kellet volna küldenie,de nem küldött,belépett steamembe,átváltoztatott mindent és lelépett... -.- Volt rajta 3 játék,de a fontosabb a Modern Warfare 3 és a Left 4 Dead 2. Na mindegy a lényeg az hogy hogyan szerezzem vissza? :S

7

Sajnos nem tudom idelinkelni az oldalakat a kérdésemhez. De megpróbálom. Szóval van a hamis enkor oldal? Az enkor pont me az igazi pedig enkor pont cécé.

Aki nem tudott rájönni a linkekre neis írjon..köszi.

3

Szerintetek vírus?

http://keygenzandhackz.blogspot.hu/2013/04/the-last-of-us-fu..

Le szeretném tölteni a The last of us című játékot PC-re és ezen az oldalon meg is találtam de elvileg nincs PC-n a játék. A torrent 13,9 GB,3,62 GB van letöltve és azt írja, hogy több mint 50%-a kész.

2

Facebookon megnyitottam egy filmet, az letiltott ideiglenesen a biztonság érdekében. Ilyenkor mi a teendő?

Semmire sem reagál. A gépen nem találunk vírust.

5

Az a problémám hogy a laptopomon be voltam jelentkezve több hónapig. Most kaptam 1 tabletet és anyukám használja már a laptopomat. ő átjelentlezik az ő facebook fiókjába. és az a gond hogy anyukám látja az én üzenteimet. Messengerhiba?

2

Backup -hoz Active Boot Disk - et használok, valami jobb programot tudtok ajánlani?

Active Boot Disk - ből asszem a 7.1 - es verziót!

3

A Kaspersky® Internet Security 2013 véd a Business Software Alliance (BSA) ellen is?

Egyik ismerősöm mondta, hogy a Kaspersky vírusírtó azt is jelzi, ha valaki vakai figyelni akarja a gépünket, és jobb esetben az amatőröket azonosítani is tudja.
Ez a vírusírtó azt is kijelezné, ha a BSA figyeli a gépem?
Amennyiben figyelik a gépem, akkor tudnám őket blokkolni, hogy ne tudják figyelni?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!