Találatok a következő kifejezésre: Távoli asztali van az otthoni (1 db)

Távoli asztali kapcsolat van az otthoni gépemen. Lehet ezzel visszaélni?

Eddig otthon is dolgoztam, nagyon kényelmes volt, hogy a rendszergazda tudott segíteni külön járkálás nélkül, ha valamit elrontottam vagy nem tudtam befejezni. Már nem dolgozom otthon, kértem hogy vegyék le a gépemr?l, de állítólag ha nem lépek be a programba, nincs jelent?sége, hogy fel van telepítve. Kinek higgyek?

Legjobb válasz: Igaz, ha nem indítod el a szolgáltatást, akkor nem tud visszaélni vele senki.

Igaz, ha nem indítod el a szolgáltatást, akkor nem tud visszaélni vele senki.
Azt azért nézd meg hogy magától nem indul-e el, mert nekem egy jó darabig így ment a gépem! Szerencsére én megusztam de ez a távoli kapcsolat elég veszélyes.
Ha nem inditod el akkor nem tud visza élni semmiféle dologal, viszont ha elinditod arra figyelj hogy a 3389-es kapu kinyitása azt jelenti, hogy számítógépünket nem rejthetjük el a kárókozó felhasználók elõl. Biztonságosabbá tehetjük a távoli elérést, hogyha átállítjuk a kapu számát. Az ugyanis nem árulkodik a mögötte levõ szolgáltatásról. Így a betörõ könnyebb préda reményében inkább máshol keresgél. Írjuk be a futtatásnál (start - futtatás): regedit, majd üssünk egy entert. Ezután keressük meg a HKEY_LOCAL_MACHINE\ System\CurrentControlSet\Control\TerminalServer\WinStations\RDP-Tcp ágát, majd ezen belül a PortNumber kulcsot. Kattintsunk rajta duplán, majd a megjelenõ panelen állítsuk át az érték megadását decimális módba. Találjunk ki egy számot 10 ezer és 64 ezer között, és irjuk ezt be új értékként. Végezetül figyeljünk oda, és ne felejtsük a változtatásokat a routerben, és a tûzfal beállításaiban is végrehajtani.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az lehetséges hogy kaptam egy kémvírust? (Többi lent)

és a vírusírtóm kijelezte már egy párszor, végigcsináltam a vírusírtást, és akkor állítólag eltünt a kémvírus még párszor elvégeztem és akkor azt irta ki hogy biztonságban van az ön számítógépe. és az lehetséges hogy igazából rajta van csak nem jelzi ki? PLS HELP

1

Az alábbiak közül melyik egy elismert, objektív antivírus tesztszervezet?

1, AV-Comparatives
2, Blackhat Institute
3, EICAR Group
4, Threat-o-Meter
5, EISCA Labs

2

Lassú a gépem és nagyon zavar, gyorsabb lesz ha a vírusirtót és a tűzfalat kikapcsolom? Nem nézegetek veszélyes oldalakat a neten

11

A teljes értékű Malwarebytes Anti-Malware PRO tartalmazza a BETA állapotban lévő "Malwarebytes Anti-Exploit" és a "Malwarebytes Anti-Rootkit" képességeit vagy ezek teljesen különálló termékek?

Anti-Exploit-tal kapcsolatban olvastam egy oldalon hogy része, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos hogy így is van.

0

Ez milyen vírus lehet?

Egy platform játékkal szeretnék játszani. Nem az eredeti játékkal, hanem annak az átírt verziójával. Szóval a textúrák megvannak változtatva stb. (Amúgy az egész csak egy 40 megás gagyi játék és az alap játék is baromi régi)
Szóval amikor indítom a játékot akkor az indítófájlt vírusnak érzékeli.
Ezt írja az Avast!
Win32:RmnDrp
Mást nem ír róla.
Most kipróbáltam a "Javítás" műveletet, de nem tudom, hogy ezután nem fog-e hibásan működni.

Előre is köszi!

1

Először telepített (XP helyett) Win7 esetében hogyan tudom feloldani az XP alatt titkosított mappákat?

Rendszergazda jogot kért, engedte feloldani, legalábbis látszólag, de a mappában lévő fájlokat (fotók)továbbra sem engedi használni. Pótolhatatlan családi fotókról van szó. Előre is köszönöm a segítséget!

3

Miért tölti le a Win7 mindig ugyanazokat a frissítéseket?

Tegnap feltettem majd le is vettem az Iobit Advanced SystemCare alkalmazását (majd le is szettem), ami képes elmaradt frissítéseket is pótolni. Pont voltak egyébként is Win7 frissítések. Valamiért megzavarodott a windowsom és 2 frissítést újra és újra fel akar telepíteni. A frissítési előzményekben már 3x szerepel 2 tétel. Az egyik talán excel viewer frissítése a másikra nem emlékszem. (nem otthon vagyok) Hogyan lehet renberakni?

3

Windows XP 2002 operációs rendszerhez melyik vírusítrót ajánlanátok? Mosz mi a legjobb vírusírtó?

4

Protektor. Dll PUP:win32:BProtect-A (PUP) virust jelez az avast, de semmit nem tud vele csinálni. Mi a tegyek?

4

Nod32 érzékeli a vírusokat? Mindegyiket? (trial verzió, legális) mert játszok, egyszer cska újra indul, meg nagyon lassú

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!