Találatok a következő kifejezésre: Távkapcsolatban élünk zavar, (2 db)

Távkapcsolatban élünk és zavar, ha másokkal smárol. Beteges féltékenykedő vagyok?

Távkapcsolatban élünk a barátommal és megismerkedésünkkor pár nap után el kellett válnunk.

Legjobb válasz: onnantól kezdve, hogy te azt mondtad neki, "éljen szabad életet", szerintem egyértelmû volt számára, hogy ez téged nem zavar! Ami nagy hiba volt szerintem. Üljetek le mindenképp megbeszélni a dolgot, és mondd el neki, hogy szeretnéd ha mostantól csak te lennél az életében. Azt a csókót meg felejtsd el, hisz "te engedted meg neki". Ha igazán szeret akkor úgyis veled marad és CSAK veled! Sok sikert!

onnantól kezdve, hogy te azt mondtad neki, "éljen szabad életet", szerintem egyértelmû volt számára, hogy ez téged nem zavar! Ami nagy hiba volt szerintem. Üljetek le mindenképp megbeszélni a dolgot, és mondd el neki, hogy szeretnéd ha mostantól csak te lennél az életében. Azt a csókót meg felejtsd el, hisz "te engedted meg neki". Ha igazán szeret akkor úgyis veled marad és CSAK veled! Sok sikert!
Te mondtad neki, h éljen szabad életet.Így talán ne is féltékenykedj, de beszéld meg vele! Éltem távkapcsolatban, és tudom, h ha nagyon szeret, akkor nem fog megcsalni.Mi sem tettük meg, hanem mindenkit elhajtottunk, és totál hülyének néztek a többiek, h a másik úgysem tudja meg..Nah persze.De aztán mindketten rájöttünk, h nem élet, h csak 2-3 hetente látjuk egymást. Még nagyon az elején vagytok én úgy érzem, de majd lassan felvetheted neki az ötletet, h mi lenne, ha itthon keresne munkát, de csak úgy finoman, és nem kérés formájában.Mondjuk ilyen "Aztán majd lesz családunk, és te is itthon leszel." vagy "ûolyan jó lenne, ha itthon maradhatnál.".Aztán hagyni az egész témát.Ha annyira nagyon szeret, akkor néhány hét-hónap múlva õ fog elõállni a zseniális ötlettel, h nem megy ki többet.Nálam ez eddig mindig bevált. A féltékenységrõl meg annyit, h beszéld meg vele, h te nem akarsz nyilt kapcsolatot, és szeretnéd, ha hû lenne hozzád.Ha szeret úgysem teszi meg.
végülis egy hetet töltöttetek együtt elõtte.Ez max arra elég hogy szimpi legyél neki, de a szerelemhez kevés. Még meg sem ismertétek egymást.Azzal, hogy felajkánlottad neki, hogy éljen szabad életet, legalizáltad neki, hogy megcsaljon.Ez szerintem azért kockázatos, mert csak 1 hónapot van veled 3-at viszont mással tölthet.Én biztosan tartanék attól, hogy ott beleszeret v.kibe...De azért ehhez ismerni kéne az õ mentalitását is.
"Mondtam neki, hogy nyugodtan éljen szabad életet és ha jön akkor lesz csak köztünk valami." - na ezzel szúrtad el a kapcsolatotokat. Ezt nevezik nyílt kapcsolatnak. Nem kell meglepõdnöd, ha rád csak egy alkalmi szeretõként gondol, hisz te engedélyezted, hogy élje az ottani életét, te meg megelégszel vele, ha eszébe jutsz. Nálam már a smárolás is megcsalás. Ha egyszer megtette, máskor is meg fogja és nem biztos, hogy ennél a szintnél meg is áll.
Ja és szerintem nem vagy betegesen féltékenykedõ. Csak nem kellett volna engedélyezned, hogy ezt megtehesse. Ezt te szúrtad el.

Barátommal 6 hónapja vagyunk együtt távkapcsolatban. Havonta találkozunk.3szor megcsaltam de nem direkt. megbántam. Azóta nem enged el sehova se és csak vele mehetek el valahova. Nagyon zavar. Mit csináljak most?

Legjobb válasz: Hogy lehet valakit nem direkt megcsalni? Csak ugy raestel a pelora? Es inkabb orulj, en kidobtalak volna, nem is vesztegetnem rad az idomet.

elmondod nekem h lehet véletlen? csodálkozol??? örülj h nem szakított.én úgy kiraktalak volna mint a szaros macskát
váháháh...rég nevettem már ekkorát, köszi, , , ! Megcsaltad de nem direkt XDXD
nem direkt.. azt meg hogy?véletlen?te hülye vagy ba...g a pasid helyébe úgy kirúgtalak volna h a lábad se éri a földet. nem hogy örülnél hogy visszafogadott, még azt bánod hogy nem mehetsz el egyedül bulizni.csodálkozol rajta?minek vagytok egyáltalán együtt? mert ezek szerint értelme nincs sok.17/L
Hogy lehet valakit nem direkt megcsalni? Csak ugy raestel a pelora? Es inkabb orulj, en kidobtalak volna, nem is vesztegetnem rad az idomet.
Nem direkt? Jajj, de aranyos...
Fogadd el a tényeket. A barátod meg nagyon buta, hogy ennyiszer megcsaltad és még veled van.
adj neki igazat, veregesd meg a vállát, hogy ekkora balek én úgy kirugtalak volna hogy csak na
Tuti mangekyou sharingannal kényszeritettek xD
már nem azért, de hozzáállás kérdése, h kibírja-e az ember ennyi ideig párja nélkül hûséggel. ha nem akk mi a francnak párkapcsolat? nem elég amit ad? nem jó így a kapcsolat? tudod merre van az ajtó, na arra menj. 16 évesen nem õ lesz az utolsó akivel összehoz a sors és meghódítja a sdzíved, de ribancnak mért kell lenned? legyen benned némi gerinc és ne viselkedj úgy, mint 1 [email protected] ha magadtól nem jut eszedbe h meghúzd magad, hanem még nekiállsz pattogni, szerintem nagyon gyorsan ásd el magad.
00:27 Képzeld el van olyan hónapom - katonaság - jogy havonta háromszor kapunk kaját. Ráadásul nem sokat. Oszd be bakker és éld túl. A kérdezõnek meg csak ennyit tudok mondani. Húzd meg magad. Nagyon húzd meg magad. 22:40 is én voltam.
Én ugyan egyszer csaltam meg a barátomat és akkor is csak csók volt. Nagyon nagy szerencsém van, hogy nem rúgott ki, pedig megtehette volna, azóta egyfajtába bizonyítom neki, hogy iszonyúan megbántam és soha többet nem követek el ilyet. Javaslom, nagyon húzd meg magad, ha meg akarod tartani õt.
Ne osszátok már az észt, ti nagyon okosok! Ti bírjátok ki hogy egy hónapban csak 3x kaptok enni! A megcsalás nem jogos hanem szükségszerû! Mellesleg mi a francot vártok 18 találkozástól? Talán sírig tartó szerelmet és örök hûséget? Kicsit gondolkozzatok már! Figyelj csaj! Mondd meg a srácnak, hogy ez így nem megy és neked is jogod van egy normális kapcsolathoz. Nameg õ is találna jobbat. Vagy: Csald csak nyugodtan, õ is ezt teszi! Tuti, hogy már rég egyenlített, ha nem õ kezdte!
Gondolom rendõr és lebilincsel... hogy-hogy nem tudsz sehova menni? Havonta háromszor lát. Esetleg a hónap nélküle töltött részeiben kolostorba vonulsz? Nem értem. Üdv: Marton Hero
Lehet nem te jártál a legrosszabbul? Hm... Lehet el kellene gondolkozni a 16 éves lányoknak - de nem csak nekik -, hogy mégis mit akarnak elérni. Hogy egy jó tartós kapcsolatuk legyen, vagy azt, hogy mekkora [email protected] nézzék.
Olvastam én itt olyan kérdést is miszerint "a kutyámmal szemezek az utóbbi napokban, szerintetek többet akarhat?" Nem kell minden baromságot elhinni. Én pl soha nem emelnék kezet egy nõre. Igaz egy ilyen nõre telefonkagylót sem...
Ez a "nem direkt" szöveg nem az Utolsó cserkész címû Bruce Willis filmbõl van? Ott van az, hogy Hallenbeck magánnyomozó hazamegy, a budi felhajtva, az asszony zavarban, a fürdõben nagy gõz. Kérdi az asszonyt hogy ki volt itt, õ tagad, mire bele akar lõni a szekrémybe, ekkor elõmászik a legjobb haverja és õ is pont ezt ecseteli, hogy nem direkt ecetelte meg asszonypajtást. Erre mondja neki Bruce Willis, hogy - Persze, erre jártál, megbotlottál a küszöbben és a farkad véletlenül az én feleségemben állt meg. Vicc. Félrekefélni nem lehet véletlen, vagy az már megerõszakolás.
http://www.youtube.com/watch?v=0ykHIXFp-Dc&feature=related Ez persze nem csak csókról szól...
Hé 16:52 ez nem ér, hogy, míg én a Youtube videót keresem, te leírod válasznak!:) Gratulálok!:D
Nem kellett volna elmondanod neki egyet sem. Sokkal jobb lenne. A te lelked is szárnyalhatna tovább, és bánhatnád magadban a bûneidet. És õ is boldog lenne melletted. Lépjetek túl a komolyságon. Ha nem tetszik a párkapcsolat amiben vagy, akkor légy szabad. Tedd ami jól esik, de ne törd szét más lelkét.
Hallod...keressél más barmot Azt a szerencsétlen mostani barátodat hadj békén. Nem érdemled meg öt.
Ha szereted nem csalod meg ennyi ha meg igen akkor nem érdemled meg.
16.52 vagyok, na ez jó volt, egy rugóra járt az agyunk :-)))
Ne csinálj magadnak lelkiismereti problémát a megcsalásból! Nem lettél alávaló szemét, ahogy itt sokan be akarnak állítani téged. Ember vagy és szükségleteid vannak, a korlátaid pedig kötnek. Inkább rendezd a kapcsolatodat. Ha kell tartsd meg! Ha dobni akarod, akkor dobd!
Én idéztem az Utolsó cserkészbõl. Én nem állítottam róla, hogy szemét. Egyszerûen azt a mentegetõzést tartom gyáva szánalmasságnak, hogy "véletlen" csalta meg. Amúgy meg az a partner, aki meg lett csalva valamilyen okból nem hatott annyira a kérdezõ hölgyikére, hogy hûséges legyen, illetve a hölgyike sem szereti és tiszteli annyira az az embert, hogy távollétében ne dugjon félre: hát ez egy halott kapcsolat. Ha nem tudják egymást tisztelni, egymásra felnézni és ezt kölcsönösen kiérdemelni, semmi baj, de nem szabad folytatni. Ja kérem, a csaj beijedt, hogy egyedül marad? Nem szabad az embereknek ún. szeretet k u r v á v á válniuk. Azaz annyira kepeszteni, hogy szeressék õket, hogy tulajdonképpen prostituálják magukat, mert reszketnek a párkapcsolatért. Nem kell félni az egyedül maradástól sem, meg hát nem mindenki érett meg egy tartós, kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatra. Egy jó kapcsolatért meg kell dolgozni és ki is kell azt érdemelni.
Kicsi lány, az utóbbi két napban két olyan kérdést olvastam itt amiben a pasit megcsalta a csaja. Az egyikben a megcsalást a pasi azzal torolta meg, hogy megeroszakolta a lányt, a másik kérdésben pedig azt állt, hogy a pasi miután megtudta, hogy megcsalta úgy pofon utotte, hogy nekiesett az asztalnak utána pedig a hajánál fogva kidobta a lakásból. A kérdésekre rengeteg olyan válasz jott, hogy a csajok megérdemelték, mert ócska ribancok és ok is (válaszadók) ezt csinálnák a barátnojukkel, ha megcsalná oket. Szóval vigyázz a véletlenekkel, mert egy pasi elott nem véded meg magad azzal, hogy te is csaltad az elozo nodet. Orulj, hogy nem verte szét a fejedet, mint ezek a pasik tették volna akikrol írtam, te meg még bulizni szeretnél. Ha a pasit akarod akkor nem fogsz bulizni, ha bulizni akarsz akkor a pasit dobd. Ennyi. Nagyot fogsz te még koppanni az életben. Legalábbis remélem. PM
Lehet, drasztikus vagyok, de csak helyeselni tudom, hogy a pasid nem enged el sehova magadban. Hogy mit csinálj most? Pedálozz, b.meg, de k.rvaerõsen! Képzeld magad abba a szituációba, amelybe raktad a pasid, hogy te mit tennél, neked hogy esne. Egyetértek jópár elõttem szólóval. A pasid helyében, ha megtudtam volna, hogy megcsalt az asszony, ráadásul 3-szor is, igen nagy valószínûséggel kivágtam volna, mint macskát szarni. Ha 1szer megcsal az asszony és megtudom, talán (bár igen kicsi az esélye, hogy leülnék vele, mert valszeg akkor is elzavarnám)leülnék vele, hogy mégis mi a búbánatért csalt meg. Igen nagy valószínûséggel pápá lenne részemrõl. Onnantól pedig megszûnnél számomra létezni. Hogy miért vagyok ilyen? Mert soha az életben nem csalnám meg az asszonyt és ezt tõle is elvárnám. Ha úgy érezném, hogy dolgaink rosszul mennek, leülnék vele és megpróbálnám a helyes mederbe visszaterelni életünket. Ha nem menne, nem erõltetném. (Amúgy egyáltalán ismered a hûség szót? Nem azt várnám el tõled, hogy legyél vak és csak engem láss. Mondhatnád bátran, hogy jenõkém, de fain az a csávó. Erre mondanám, mancikám, és láttad azt a csajt? Na, te még nála is szebb, okosabb, jobb vagy.)
lol na neXD ráadásul 3szor XD ribaanc
Hogy lehet valakit nem direkt megcsalni? Istenem, tényleg ez a mai életforma a fiatalok körében? Én a srác helyében csak lazán fogom magam, felállok - se puszi, se semmi - és lelépek onnan. A srác nagy valószínûséggel akkor balek, hogy nem meri megtenni... Most meg veled van, mert nem akar elveszíteni... És ezek után még gondolom te vagy felháborodva, hogy "Jaaaaj a pasim akkor szemét, hogy nem enged egyedül partyzni..." Ne csodálkozz... Egy ekkore [email protected] én szóra nem méltatok. Örüljél, hogy nem én vagyok a párod.
én sem igazán értem, hogy lehet valakit nem direkt megcsalni... be voltál drogozva? mert maximum úgy tudnám elképzelni. az alkohol nem kifogás, az csak azt hozza ki, ami benned van. no meg mi értesz megcsalás alatt? lefeküdtél 3 másik sráccal? vagy "csak" csók volt? még ha 1× megesik azt mondanám, hogy a legjobbakkal is megesik 1×, megbocsátható ha nem volt szex. de azért az ember még félig bódult állapotban is elgondolkozik vetkõzés közben, hogy mi a francot mûvel...
A kérdező hozzászólása: mind a 3 mal CSAK csók volt
hogy csaltad meg hogy nem direkt? fejtsd ki.. nemértem hogy lehet véletlenül O_O ráadásul háromszor O_O és gondolj bele mit érezhetett a barátod! örülj hogy még veled van... csoda.. és ha õ megcsalt volna? akkor te mit csináltál volna? O.o
nem direkt 3 különbözõ sráccal csókolóztáál.ezt nevezem hány éves vagy 13?
de egy hülye liba lehetsz...Xd
elõzõ válaszoló vagyok: aha, szóval csók.. hát azért az is valami hidd el.. nemcsodálom hogy a barátod most meghúzta a pórázt.. te sem örültél volna ha megtudnád hogy ha õ is megcsalt volna téged szerintem.. örülj hogy még ott a barátod, és ha teheted ne csald meg többet
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok.
és a fiúd hány éves? nem Enikõnek hívnak ?XD
Nehogy azt mond, hogy te vagy a "szerencsés" pár...-.-
A kérdező hozzászólása: ja csak õ se semmi.elõttem volt neki egy csaja 2 és fél évig jártak a pasim mindig megcsalta..
És hogy mondtad meg neki a harmadikat? -----> "Már megint életem, de esküszöm nem véletlen volt." XD
kit érdekel h megcsalta? nem téged csalt meg te idióta..
A kérdező hozzászólása: elmondtam neki mindent
Háromszor...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!