Találatok a következő kifejezésre: Távkapcsolat működhet (59 db)

A távkapcsolat működhet?

Szeged-Pest 15/l

Legjobb válasz: hogy 15 évesen még a normális kapcs. is korai neked, nemhogy a távkapcsolat..

hogy 15 évesen még a normális kapcs. is korai neked, nemhogy a távkapcsolat..
szeged-pest 2 óra ic-vel egy felnõtt kapcsolatban mûködhet egy ideig, de örökké nem
Igen, mûködhet. Hogy nálatok mûködni fog-e, az csak rajtatok múlik.
2emberen múlik mindig minden, így a távkapcsolat is!
15 éves vagyok, mindig hülyeségnek tartottam a távkapcsolatot, mégis beleszerettem valakibe aki busszal 3 órányira lakik tõlem. 5 hónapja vagyunk együtt. Mûködhet, de igen, 2 ember kell hozzá, és tényleg nagyon szeretnetek kell egymást ahhoz, hogy mûködhessen.

Mennyire működőképes egy távkapcsolat? Működhet így?

Kb 3 hete megismertem egy srácot. Aranyos,kedves,jófej. Tetszik.Kezdek odáiglenni... Viszont majdnem 300kmre lakunk egymástól. Kb hetente, de inkább 2 hetente hétvégén tudnánk találkozni, de minden nap beszélhetnénk telefonon, msnen. F?leg tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Nem fog müködni.A távkapcsolat rossz.Ha nem tudtok olyan megoldást találni, hogy valahogy közelebb kerülhessetek egymáshoz helyileg akkor semmi értelme.Bizlamatlanság és féltékenykedés lesz belõle.

Nem fog müködni.A távkapcsolat rossz.Ha nem tudtok olyan megoldást találni, hogy valahogy közelebb kerülhessetek egymáshoz helyileg akkor semmi értelme.Bizlamatlanság és féltékenykedés lesz belõle.
Mûködhet, de nagyon rossz. Nem akkor látod, amikor te szeretnéd. Van, hogy elkezd hiányozni, akkor meg csinálod a telefonszámlát. Meg lehet oldani, de akaraterõ is kell hozzá.:) 22/f
"Az igaz szerelemben a legkisebb távolság is túl nagy, de a legnagyobb is áthidalható."
A kérdező hozzászólása: Kedves 3.! Köszönöm!!!
Szia! Nekem is távkapcsim van. 250 km-re élünk egymástól! Leküzdhetõ, ha mindkét fél ugyan annyira akarja, és megbíztok egymásban:)
nekem 100 km volt a barátnõm meg én közöttem, találkoztunk is sokszor mégis kidobott 1 másik srácért. nekem nem mûködött ennyi se. de remélem neked mûködni fog kivételek vannak;)
Nem tudom hány éves vagy, de ha fiatal, akkor szerintem nem érdemes belevágnod... Én belevágtam, 2 éve tart, nagyon szeretjük egymást, de olyan rossz így... Minden hétvégét a barátommal töltök, egymásnál alszunk. Így a barátaimmal szinte sosem tudok együtt lenni és ez annyira hiányzik... Na meg a 3 óra oda és vissza utazás is elég rossz! Most már nem hátrálnék meg, de ha újra kellene kezdenem mindent tuti, hogy nem távkapcsolatot szeretnék. Mi is beszélünk mindennap órákon át, de mégis annyira tud hiányozni, néha szenvedés az egész.
Én is távkapcsolatban élek, és kb 300km a távolság.... minden hétvégén találkozunk kivéve most, mert családi izé van náluk... :S De ha a bizalom megvan, akkor mûködhet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha úgy alakul, belevágok! :D
In your dreams.
esélytelen..
Még 20 éves lány és egy 23 éves fiú között sem mûködik! Felejtõs az ügy!
A ti korotokban még nem is kell több mint távkapcsolat, úgyhogy hajrá! :D
Azt kell, hogy mondjam, hogy sajnos nem. :( Én is így jártam. Életem elsõ igazi szerelme, nagyon szeretem még most is, de már 4 hónapja szakítottunk. A kapcsolatunk borzasztó sok veszekedéssel járt, és féltékenykedéssel (az õ részérõl, én megbíztam benne..). 200km van köztünk is... Nagyon sajnálom, hogy ilyen messze lakik, ha közelebb lenne simán mûködött volna. 16L (õ 15F)


Melyik távkapcsolat működhet hosszú távon?

Van egy pasi (életem szerelme), aki kicsit messze lakik tőlem Paraguayban. de nagyon szeretjük egymást, csakhát nem tudunk mindennap találkozni. Nemrég megismerkedtem itt Debrecenben egy pesti illetőségű sráccal. MOndtam neki hogy már foglalt vagyok, de ő azóta is keres. de hát ő meg Pesten lakik, én meg Debiben.

Legjobb válasz: Ha már kiirsz kérdést, olyat tegyél amibõl nem süt a frusztrált irigységeD:xd

Ha már kiirsz kérdést, olyat tegyél amibõl nem süt a frusztrált irigységeD:xd
Nem mûködhet. Sajnálom. Csak a TV és a távirányító között van hosszútávó távkapcsolat!
csak ha elõte ismeritek egymást csak ugy és akor se biztosan. A pesti srác ha elég pénzesakor sokszor le jõhet hózád. Azt a Paraguayi srácot felejsd el nem ükõdhet vele.
Ha a srác elég jól néz ki ahhoz, h ne találj közelebb ugyanolyan jóképût, akkor mûködhet.
a távkapcsolat nem kapcsolat. vagyis az ilyen jellegû. mert ha csak 100-200km lenne, az nem lenne gáz, de igy......
A paraguay-ival. Sajnos erre is nagyon kevés az esély, de a pestivel mégúgyse mûködne. Tudod miért? Mert nem szereted.

Ti mit gondoltok, távkapcsolat működhet hosszútávon?

szerinten nem sok értelme van,mert keveset találkoznak és ebbe egy idő után bele lehet fáradni...

Legjobb válasz: Saját tapasztalatok alapján nem.

Saját tapasztalatok alapján nem.
mi már majd' 5 éve együtt vagyunk
szerintem egy bizonyos szinten igen. ha szinte minden héten héten legalább egyszer tudtok találkozni, vagy hétvégente az úgy szerintem elviselhetõ. néha-néha persze megeshet h 2-3 hétig se. azt ki kell bírni. viszont én úgy gondolom, hogy egy 3-4 évnél tovább nem érdemes távkapcsolatban élni. ha megoldható akkor, amint lehet közelebb kell költözni egymáshoz. és e mellett nagyon fontos h amíg távol vannak a felek, naponta, két naponta üzenjenek valamilyen módon egymásnak. illetve, hogy elõre megbeszéljék azt, hogy mikor tudnak találkozni, hogy egyik félnek se jöjjön közbe semmi se.
attól függ, hogy mekkora a távolság és milyen idõközönként tudtok találkozni. írd le ezeket, hátha könnyebben tudunk válaszolni.:)
Nálunk mûködik... Bár a mi helyzetünk talán a legrosszabbak közé tartozik : fél évente tudunk csak találkozni, de idén pl. nem is tudunk... bele lehet fáradni tényleg, de én hiszem, hogy megéri várni Rá, mert nagyon szeretem. :)
kérdezõ te hol laksz?
A kérdező hozzászólása: igazából nem rólam van szó, az egyik osztálytársam él tavkapcsolatban...a fiú szarvason él, a lány pedig egerben és havonta egyeszer találkoznak...nyár közepén jöttek össze és kíváncsi vagyok h müköd-e majd, mert nekem nem jött össze anno :/
saját tapasztalatom az hogy nekem nem mûködött. kihültek az érzései, én pedig nem tudtam igazán szerelmes lenni. csak még tapasztalatlan voltam, és erre sokkal késõbb jöttem rá. megcsalás volt mindkét oldalon, majd egy csúnya veszekedés, és pofozkodás vetett véget a dolognak. 10 hónapig tartott. azóta férjhez mentem. ez nem volt távkapcsolat szerencsére. de azt hiszem ha úgy alakul akkor is mûködött volna. az érzésektõl függ, hogy igazi e a szerelem:) 27/N

Távkapcsolat. Működhet így, hogy még kapcsolat elején vagyunk. Mit csinálhatnék, h feldobjam, érdekessé tegyem a kapcsolatot?

1 hónapja jöttünk össze a barátommal,már a szilvesztert is együtt töltöttük és az apró jelekb?l úgy látom,fontos vagyok neki.Viszont már visszament egyetemre,egy másik városba(200km),2hónap múlva jön haza.Úgy gondolom,hogy egy kapcsolat elején lenne a legfontosabb találkozgatni és közelebbr?l megismerni egymást.Mit tehetnék annak érdekében,hogy szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki,hogy komolyabb dolgokról is beszélgessünk,ne csak flört szintjén smsezzünk nap mint nap???

Legjobb válasz: Hát hacsak nem te vagy az egymilliomodik, akkor sajnos bele kell törõdnöd hogy vége van. Jobb most kimondani, mint késõbb. Elfecsérelt idõ lenne....

Hát hacsak nem te vagy az egymilliomodik, akkor sajnos bele kell törõdnöd hogy vége van. Jobb most kimondani, mint késõbb. Elfecsérelt idõ lenne....
2 hónap nem sok idõ, szerintem, annyit simán ki lehet bírni.
Ne haragudj, ez halott ügy...
Esetleg megtudod látogatni? A diák jegyre csak összegyûl némi kis félrekuporgatott zsebpénz egy hónap alatt (200 kmre nem sok itt belföldön), ha nem vagy diák, de még 26 aluli, akkor is kapsz kedvezményt. Szerintem látogasd meg, biztos örülne neki :) Addig is marad skype, tartsátok a kapcsolatot amennyire csak lehet! Nehéz, de szerintem nem veszett ügy ha tényleg szeretitek egymást.

Magyarország-Szlovákia közötti távkapcsolat működhet?

Körülbelül 300-400 km a távolság közöttünk. valakinek tapasztalat?

Legjobb válasz: ja csak elég rossz a viszonya a két országnak de trianon ota mukodik :D

ja csak elég rossz a viszonya a két országnak de trianon ota mukodik :D
ha te komáromban laksz a másik pedig komarnoban vagy te esztergomban a másik meg sturovoban akkor igen
mûködhet. 2és fél éve vagyok együtt a párommal, õ Budapesti, én szlovákiai, 300 km..:) lényeg h kitartsátok és ne adjátok fel.
A kérdező hozzászólása: és mennyit találkoztok? hogy oldjátok meg?
Szegedi vagyok, egy itt élõ barátnõmnek volt már ilyen "kapcsolata". Nem tartott sokáig, mert nem szerették egymást, egy 3 hétig tartott az ismerettségük. Kitartással sztem sikerülhet ha egy idõ után össze tudtok költözni
Miert ne mukodhetne? A parom szlovak, en magyar vagyok, raadasul Baranyabol. A tavolsag 350km. Megis egyutt vagyunk tobb, mint masfel eve. En kimentem utanna, o jott utannam, most mar egyutt elunk. Egy probat mindenkepp meger.

Egy távkapcsolat működhet, ha kb.100 km a távolság közöttünk?

Nektek sikerült ez?

Legjobb válasz: Simán mûködhet. Ha csak 100 méter volna köztetek, akkor már nem.

Simán mûködhet. Ha csak 100 méter volna köztetek, akkor már nem.
Ha van kocsid, fizetésed, lakásod. Akkor igen, ellenkezõ esetben csak teher.
Egy 100km-es + 20centis farok tulajdonában igen mûködhet!
Mûködhet, nekem sikerült. 1 évig voltunk távkapcsolatban, majd felköltöztem hozzá, azóta 3 év telt el és nagyon jól megvagyunk.
60km se mûködött....de ha van idõd és pénzed utazni és a másik családja befogad s ti is a párod akkor esetleg...
'A szerelem nem ismer határokat'...állítólag
Ha nagyon szeretitek egymást, és komolyan gondoljátok, úgy érzitek, hogy a másik az igazi stb. akkor mûködni fog. 100 km az nem sok. Sõt, még jó is lehet a kapcsolat szempontjából, mert tulajdonképpen egy kapcsolat akkor mûködik jól, ha nincsenek mindig együtt a nap 24 órájában. Különben fennállna a veszély, hogy kiüresedik, többet veszekedtek stb. Így viszont, hogy napokig várnotok kell egymásra, teljesen más lesz a helyzet, amikor együtt vagytok, az minõségi együttlét lesz, nem szokványos. Ha viszont nem tartós szerelemrõl van szó, hanem csak így felszedtétek egymást, inkább a szexrõl szól a kapcsolat stb. akkor viszont mindketten találni fogtok mást a saját környezetetekben...

Távkapcsolat müködhet?

Van egy lány ha szegedi lenne már rég járnák csak aza baj h 75 km re lakunk egymástol igaz 2 év mulva ? is szegedre jön de addig m?ködhet?

Legjobb válasz: 2 éve élek távkapcsolatban (80 km). Semmi gondunk nem volt, hamarosan költözünk is össze. Egyébként minden hétvégén találkozunk, ez így teljesen jól megy nekünk.

2 éve élek távkapcsolatban (80 km). Semmi gondunk nem volt, hamarosan költözünk is össze. Egyébként minden hétvégén találkozunk, ez így teljesen jól megy nekünk.
A kérdező hozzászólása: Az h valaki jó csaj csak egy dolog, de am tényleg sok jó csaj van
Annyi jó csaj van Szegeden, miért nem helybélit választasz?
pár hónapig max, nem bízok az ilyenekben. bár az a 75 km annyira még nem vészes
A kérdező hozzászólása: Hát igen csak sajnos õ inkább hétvégente ér rán én meg hétköznap
egy próbát szerintem is megér. aztán hétvégente utazhattok egymáshoz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
3.5 évig éltem távkapcsolatban (85 km). Heti egyszer tudtunk találkozni néhány órát. Azóta már összeköltöztünk. Nálunk semmiféle probléma nem volt ebbõl szerencsére. :)
Ha eleve úgy indul, hogy távkapcsolat, az mindig rizikós, mert nehezen alakul ki a bizalom, nehezen mélyül el a kapcsolat. Egy próbát megér, meglátjátok, tud a mûködni.
75 az lóf.sz! Kocsival kb 3/4 óra! 200-300km az már távolság!

Távkapcsolat működhet? Van értelme? Tapasztalatok? Ha voltatok már távkapcsban mennyit találkoztatok és hogyan illetve mekkora volt a távolság?

Legjobb válasz: Mûködhet, de szerintem idõkorlátos :) Én majdnem egy évig éltem távkapcsban és nagyon rossz volt ezért mindketten feladtuk az addigi életünket és összeköltöztünk :) Nem bántam meg...

Mûködhet, de szerintem idõkorlátos :) Én majdnem egy évig éltem távkapcsban és nagyon rossz volt ezért mindketten feladtuk az addigi életünket és összeköltöztünk :) Nem bántam meg...
Bizonyos ideig mûködhet, de ha komoly a kapcsolat és komolyak a szándékok, akkor egy idõ után lépni kell - egymás felé. :) (Nekem 3 hónapja tart a távkapcsolat, hetente-kéthetente 2-3 napot találkozunk, általában azt egybefüggõen töltjük, néha azon túl is vannak pár órás randik, de én már ezt is rosszul viselem, szeretnék továbblépni... szerencsére vannak kilátások, egyelõre nem összeköltöznénk, csak egymás közelébe.)
Attól függ mennyire szeretitek egymást. Ha két ember igazán õszintén szereti egymást, önzetlenül és meg is bíznak egymásban, akkor mûködhet. Bizalmatlan, féltékeny embernek nem való a távkapcsolat én azt mondom. Én lassan 1, 5 éve vagyok távkapcsolatban. 130 km, általában két hetente egy hétvégén találkozunk. Persze van mikor többet (most pl. egész hetet együtt tudtunk lenni szabadság miatt) de van amikor 3 hétig nem látjuk egymást. Viszont a másfél év alatt egy olyan nap nem volt, amikor nem beszéltünk legalább 1 órácskát valamilyen formában (internet, telefon), de többnyire az egész estéket átchateljük vagy telefonáljuk. Elmeséljük a napunkat, mi történt velünk stb. Mivel nagyon szeretem, nem tagadom, hogy nem nehéz néha. Fõleg a kapcsolat elején, pár hónapig voltak ilyen "hisztis" idõszakaim, akkor majdnem feladtam, de rájöttem hogy hülyeség lett volna, mert imádjuk egymást. Ez a távolság meg majd meg fog oldódni valamilyen úton-módon hamarosan, ez tervben is van és bízom is benne. Én boldog vagyok. Hiányzik, de jó tudni, hogy Õ van nekem :) )) Más pasi meg lakhat a szomszédban is, úgyse kellene :) ) 23/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!