Találatok a következő kifejezésre: Társkeresőn megismertem pasit, (3 db)

Társkeresőn megismertem egy pasit, akivel rengeteget beszélgettünk, tetszik a hangja, láttuk egymást webcamerán, aminek nagyon jó képminősége van, és nemsokára találkozunk is. Csalódhatok nagyot ezek után?

Megfordult a fejemben, hogy most tökre beleéltem magam, és lesz nagy pofáraesés, ha nem is tetszünk egymásnak!

Legjobb válasz: Akkor fogsz csak csalódni, ha túlzott elvárásaid vannak. Egyelõre legyen elég annyi, hogy szimpatikus az illetõ, a többi majd jön magától. Ne akarj tõle sokat, az elsõ találkozáson mindenki kicsit idegesebb.

Akkor fogsz csak csalódni, ha túlzott elvárásaid vannak. Egyelõre legyen elég annyi, hogy szimpatikus az illetõ, a többi majd jön magától. Ne akarj tõle sokat, az elsõ találkozáson mindenki kicsit idegesebb.
Am a cam nemsokat jelent...van 1 haverom akivel szoktunk camozni mindennap, élõben még nem sokszor találkoztunk, de majdhogynem teljesen más, mint élõben (camba jobb). Szal én is azt tudom neked tanácsolni, h ne éld bele magad, inkább gondolj rosszabbra, és akkor kellemes "meglepetés" lesz... De ha jófej, akkor annyira már nem is fog érdekelni, h h néz ki (legalábbis nálam így van). Azért sok szerencsét neked! ;)
szerintem nem csalódhatsz nagyon..mi is így jöttünk össze, és minden oké volt.
A nõknek nagyon fontos a másik illata (kiszagolják a férfi immunrendszerét) - ezért lehet, hogy élõben nem fog ANNYIRA tetszeni. Menj úgy oda, hogy majd meglátod, mi lesz... abból nem lehet gond.
A kérdező hozzászólása: Pont az illat nem tetszet.. :S volt más is ami nem tetszett, de ez vasn :S
Igen én elhinném!
Legalább 1 nappal elõtte lemondta, nem pedig aznap.
Kérdés persze milyen messze lakik, bár tény hogy menõbb elsõ randin autóval beállítani mint leszállni a villamosról. De ha ajánl helyette másik idõpontot akkor nem gáz.
1. bármi közbe jöhet, akár a kocsija is elromolhat 2. még nem találkoztatok élõben, akkor meg mit számít? 3. találkozni szeretne veled, különben nem lett volna errõl szó... hát majd találkoztok
Attól függ milyen messze lakik tõled, mert ha mondjuk csak egy 20 km akkor azt mondom, hogy azt azért megteheti bkv-val is.
Ha találkozni akart volna, jött volna busszal/vonattal, esetleg mondta volna, hogy te utazz hozzá :)
Szia Denis Kenzo.
Lehetõségek: a) kamuprofil b) övé a pinterest oldal c) tényleg õ az, és aki a pineterstre feltöltötte, az is a Cs&P-ról lopta.
Gratulálok, van egy új 60-as barátod :D
Kérj tõle másik képet, egybõl kiderül... Egyébként ettõl még nem biztos, hogy kamu. Összesen egyetlen helyen lelhetõ fel egy kép, mégpedig egy közösségi képmegosztó oldalon. Még az sem kizárt, hogy õ töltötte fel oda. (Ezzel nem azt állítom, hogy nem lehet kamu, csak az ellenkezõje sincs kizárva.)
A kérdező hozzászólása: Közben megnéztem annak a profilját, aki kitette (ww.facebook.com/summergirl195), sajnos õ van a képen. :\
Kamuprofil. Ha szép lánnyal beszélsz interneten az valószínûleg fiú lesz. Néha azt kívánom bár törne ki a harmadik világháború, nem érdemeljük meg ezt a szép bolygót.
Hát ezt azért nem állítanám... két barátnõm is fent van pár társkeresõ oldalon és nagyon szépek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!