Találatok a következő kifejezésre: Tápszert kellene a kisbabámnak, de (2 db)

Tápszert kellene adnom a kisbabámnak, de nem fogadja el. Mit csináljak?

Most derült ki,hogy babát várok.A 3-at.:) Viszont a kicsi 10 hónapos és még szopizik,reggel és este. Mit csináljak? A véd?n? és a doki azt mondja,hogy ne szoptassam,adjak neki tápszert. De az nem fogadja el.

Legjobb válasz: Én is hallottam már ilyet, hogy nem javasolják a szoptatást teherbeesés után. Nálunk nagyobb a korkülönbség, de tevezzük a következõt és még szoptatok. Én biztos folytatnám a szopizást és gyengéden elkezdeném elvonni, talán elõször reggel. 10 hónaposan már annyi minden mást is eszik! Ha nagyon muszáj - pl görcsölni kezdesz, nehogy elmenjen a baba! - akkor másik tápszert kéne próbálni, valamelyiket biztos elfogadja. Egészséget és sok sikert a gyerekekhez!

Én is hallottam már ilyet, hogy nem javasolják a szoptatást teherbeesés után. Nálunk nagyobb a korkülönbség, de tevezzük a következõt és még szoptatok. Én biztos folytatnám a szopizást és gyengéden elkezdeném elvonni, talán elõször reggel. 10 hónaposan már annyi minden mást is eszik! Ha nagyon muszáj - pl görcsölni kezdesz, nehogy elmenjen a baba! - akkor másik tápszert kéne próbálni, valamelyiket biztos elfogadja. Egészséget és sok sikert a gyerekekhez!
Én sok szoptatási szakértõnél olvastam, hogy szabad szoptatni terhesen is. Szerintem kérdezz meg egyet errõl! Egyiküknek itt a honlapján megtalálod az elérhetõségeit: http://www.iboly.hu
szia! én is szoptattam még mikor a másodikkal már terhes voltam. 5 hónapos terhes voltam mikor abba kellett hagyni mert görcsöltem.ha nem görcsöltem volna nem kellett volna abbahagyni.van ismerõsöm aki végig szoptatott és szölés után is mindkettõt szopiztatta. sok boldogságot nektek!:)

4 honapos kisbabám 220 ml viz, plusz 7 kiskanál tápszert eszik. A 4 orát is alig birja ki vele. Elég nagy baba 7kg felett. Kicsit aggodom, hogy sok neki, és nem tudom mit csináljak. Almát néha eszik du. , de mást nem akar. Mit kellene csinálnom?

Az éjszakt átalussza. Este 8-tol, reggel 6-ig.

Legjobb válasz: Szia! Kicsit próbáld meg érthetõbben feltennia kérdést mert igy csak hülyeségeket mondunk majd."a 4 órát is alig birja ki vele" ....."Kicsit aaggódom hogy sok neki" a két mondatnál elég nagy az ellentmondás...most vagy sok vagy kevés

Szia! Kicsit próbáld meg érthetõbben feltennia kérdést mert igy csak hülyeségeket mondunk majd."a 4 órát is alig birja ki vele" ....."Kicsit aaggódom hogy sok neki" a két mondatnál elég nagy az ellentmondás...most vagy sok vagy kevés


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!