Találatok a következő kifejezésre: Tápszert a kell feliratni (2 db)

Milyen tápszert lehet adni a babának rögtön ha esetleg nem lenne tejem amit boltban is kapni nem kell feliratni és jó? Lehet bevinni szüléskor a kórházba?

Legjobb válasz: A kórházba nem kell bevinni tápszert, ott adnak, ha kérsz. Meg lehet venni a tápszert a gyógyszertárban recept nélkül is, de recept nélkül 3000 1 csomag, receptre 9 kerül 2000 Ft-ba. Én azt javaslom, hogy a gyerekorvossal irass recpetet, és ha szükséges, kiváltjátok, nekünk nem kellett a recept, de jó volt , biztonságban éreztem magam..

A kórházba nem kell bevinni tápszert, ott adnak, ha kérsz. Meg lehet venni a tápszert a gyógyszertárban recept nélkül is, de recept nélkül 3000 1 csomag, receptre 9 kerül 2000 Ft-ba. Én azt javaslom, hogy a gyerekorvossal irass recpetet, és ha szükséges, kiváltjátok, nekünk nem kellett a recept, de jó volt , biztonságban éreztem magam..
szia. nem kell vinni semmiféleképpen tápszert a kórházba, úgyse adhatnád oda neki. Inkább próbálj meg szoptatni, ha egybõl mégse indulna meg a tejed (nekem 3 hét volt amíg rendesen beindult) akkor a kórházban adnak a babának pótlásra. Az a lényeg hogy sokszor rakd cicire. Újszülöttnek való tápszert (talán 6 hónapos korig) csak receptre lehet vásárolni. A receptet a gyerekorvos irja fel.
második vagyok. most olvsaom az elsõ válaszadót. nekem nem adtak receptre 2 gyógyszertárba se tápszert. Az én babám BEBA HA start tápszert kap, egy doboz 600 gramm és 2000 forintba kerül.
Elsõ vagyok, én nem vettem, csak érdeklõdtem, hogy ha gáz van, lehet-e, és azt mondták, hogy persze, és rögtön mondták az árát.
A babának a kórházban kb 2 napig nincs szüksége tápszerre. Megszületésük után kb 1 napig nem is nagyon szopiznak, kb 1 napnyi tartalékkal jönnek a világra. Sok helyen cukros vizet adnak pótlásnak, de mindenképpen az elsõ a szoptatás. Olyan pici a babák gyomra (mogyorónyi), hogy az elõtej mennyiségre bõven elég nekik. Ráadásul rendkívül tápláló. Már a kórházban sokszor kell mellre tenni, egy szoptatás alatt mindkét mellre, így elérhetõ a gyors tejbelövellés. Tapasztalatból mondom, van 2 gyermekem, mindkettõvel a második napon már tejem volt, 50 miliket szopiztak, és még fejnem is kellett!

Tápszert a gyerekorvossal kell feliratni?

Ha úgy érzem, hogy kevés a tejem a babámnak, akkor a gyerekorvoshoz kell mennünk és ? fog felírni tápszert vagy hogy m?ködik ez?

Legjobb válasz: Igen, a gyerekorvos írja fel, mert sokféle tápszer van, és õ tudja, melyik a megfelelõ a te babádnak, illetve mérlegeli, hogy tényleg szükség van-e rá, vagy van más megoldás is. De általában felírják, mert te meg az anyja vagy, és te tudod, hogy elég-e neki a tej, vagy sem. De meg fogja mérni a gyerekorvos, hogy eleget hízik-e, mert ez alapján dönt.

Igen, a gyerekorvos írja fel, mert sokféle tápszer van, és õ tudja, melyik a megfelelõ a te babádnak, illetve mérlegeli, hogy tényleg szükség van-e rá, vagy van más megoldás is. De általában felírják, mert te meg az anyja vagy, és te tudod, hogy elég-e neki a tej, vagy sem. De meg fogja mérni a gyerekorvos, hogy eleget hízik-e, mert ez alapján dönt.
igen, ugy fele annyiba kerül
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!