Találatok a következő kifejezésre: Tápszerrel tej csinálhatok (2 db)

Tápszerrel tej helyett csinálhatok Chocapiket?

Legjobb válasz: Miért akarsz neki gabonapelyhet adni, ráadásul édes csokisat? Ne adj neki! Nézted mi van benne??? Semmi szüksége a benne levõ cukorra és sóra, ráadásul tele van aroma anyagokkal. Szerintem ilyet még ne adj neki. Vegyél inkább puffasztott rizst, vagy puffasztott zabot, zabpelyhet és azt megcsinálthatod a tápszerével.

Miért akarsz neki gabonapelyhet adni, ráadásul édes csokisat? Ne adj neki! Nézted mi van benne??? Semmi szüksége a benne levõ cukorra és sóra, ráadásul tele van aroma anyagokkal. Szerintem ilyet még ne adj neki. Vegyél inkább puffasztott rizst, vagy puffasztott zabot, zabpelyhet és azt megcsinálthatod a tápszerével.
Mennyi idõs gyereknek? Mert ha már ilyen egy év körüli, és meg tud ilyeneket enni, akkor adhatsz neki. De nem vagyunk gondolatolvasók, szóval kicsit részletezhetnéd a kérdésedet.

Nem elég a tejem pótlást kell adnom. Úgy is csinálhatom, hogy pl.12-kor tejet adok neki, 15-kor tápszert, 18-kor megint tejet. Így feltellik a mellem és elég neki. Ez idő alatt nem gyullad be a mellem, ugye? Eléggé feszít már, fejjek belőle egy kicsit?

Legjobb válasz: Szia! Bárhogy adhatod neki, ha elfogadja. Arra vigyázz hogy ne maradjon tejcsi tehát ha kicsit fejsz és benne marad begyulladhat könnyen. Ha úgy csinálod ahogy leírtad vagyis felváltva adsz neki tejet és tápszert jó, de nem biztos hogy fog több termelõdni, ha viszont minden etetésnél lenne tápszer és anyatej jobban tudnád növelni az anyatejtermelõdést, hiába hogy akkor kevesebbet szív, de mikor minél többször teljesen kiüríti a mellet szopizással annál jobban termelõdik.

Szia! Bárhogy adhatod neki, ha elfogadja. Arra vigyázz hogy ne maradjon tejcsi tehát ha kicsit fejsz és benne marad begyulladhat könnyen. Ha úgy csinálod ahogy leírtad vagyis felváltva adsz neki tejet és tápszert jó, de nem biztos hogy fog több termelõdni, ha viszont minden etetésnél lenne tápszer és anyatej jobban tudnád növelni az anyatejtermelõdést, hiába hogy akkor kevesebbet szív, de mikor minél többször teljesen kiüríti a mellet szopizással annál jobban termelõdik.
hozzátenném még hogy nem tudom mennyi idõs a babád, de ha szoptatni szeretnéd csak, akkor az utóbbi módon fog annyi termelõdni, hogy ne kelljen 1-2hét múlva a tápszer. Sok sikert (ja és ha nem fejed ki, csak õ szívja ki a tápik között nem gyulladhat be)
Én ugyanebben a cipõben járok sajnos. Szerintem minden etetést kezdj a szoptatással, és csak ha már kiszívta, és látod rajta, hogy enne még akkor adj neki tápszert. Ha túl sokat vársz 2 etetés között, akkor hiába érzed teltnek a melled- hamarosan egyre kevesebb fog termelõdni, mert azt az üzenetet kapja a szervezeted, hogy csak 5-6 óránként kell termelnie. Közben fejjél is még ha nem is jön semmi, és persze a szokásos: folyadék, Lactoherb, Urtica Urens 5 CH, pihenés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!