Találatok a következő kifejezésre: Tápszeres babáknál a szorulás (1 db)

Tápszeres babáknál normális a "szorulás"?

Most 2 hónapos a kisfiam, és amióta csak 1féle tápszert kap, azóta 2 naponta kakil. Most meg tegnapel?tt kakilt utoljára, azóta semmi. Meddig várjak? És mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a kisfiam nagyon szorulásos volt a tápszertõl, és vannak olyan tápszerek, amik még rátetõznek erre. A gyógyszertárban kérdezd meg, mit lehet adni ilyen pici babának, mert én már nem emlékszem rá, 6 éve volt. Vagy a gyerekorvos is megmondja.

Szia! Nekem a kisfiam nagyon szorulásos volt a tápszertõl, és vannak olyan tápszerek, amik még rátetõznek erre. A gyógyszertárban kérdezd meg, mit lehet adni ilyen pici babának, mert én már nem emlékszem rá, 6 éve volt. Vagy a gyerekorvos is megmondja.
Beszélj a gyerekorvossal!!Õ tud segíteni, hogy melyik tápszer lesz jó a babádnak!Nekem volt, hogy 4 napig nem kakilt, bár õ kicsinek anyatejes volt és mikor elkezdtem adni a tápszert akkor volt mindennap kaki.Nálunk fordított a helyzet.
Nálunk is ez a baj. A védõnõm azt mondta másfél deci vizbe fõzzek ki kamillát olyan sötétre, amilyenre tudom és tegyek bele egy mokkás kanál cukrot. Nálunk segített.
A kérdező hozzászólása: Szia! Voltam dokinál, és a védõnõnél, és az 1 deci kamillatea, 2 kávéskanál cukrot ajánlották. De mielõtt elkészült volna, már nem is volt rá szükség:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

ÍGy maradnak a fogai? Vagy mi lesz?

Kisfiam 13 hós.
11 hósan jött ki a felső-első 2 metszőfog,és az alsó-első 2 foga
A felső fogai közt van egy kis hézag,rés..Tudom hogy ez ki fog még esni,de lehet hogy a csontfogai is így nőnek majd ?? Számítsak rá ? Fogszabályzós lesz ?
Van másnak is így ? Köszi a segítséget :-)

3

Az akaratosságot hogyan tartsuk kordában?

19hónapos a fiam és még nem láttam ennyira akaratos kisfiút pedig rengeteg baba van körülöttem.ha valami nem úgy történik úgy ahogy ö akarja irgalmatlan hisztibe kezd és nehezen lehet a figyelmét elterelni.pl a hütöt ne nyitogassa már rongyosra beszéltük a szánkat h nem szabad.zárat nem tudok rá tenni.leszoktam ragasztani de mikor fözök nem mindig ragasztom vissza.mondom neki nem szabad mikor kinyitja és földhöz veri magát.az utcán ha nem arra megyünk amerre ö akar szintén ez van mert az uttest szimpatikus neki. És olyan hisztibe kezd hogy én szégyellem magam.valaki van ilyen helyzetben?hogy neveljük és terelgessük a jó úton hogy szót fogadjon?

5

Mikor vágtátok le először a babátok haját?

Kisfiú/kislány?

8

18hós eddig alutt éjjel most nem. Miért?

hajnal 4 töl fent akar lenni.próbáltuk fél 10 kor is 9 kor is 8 kor is letenni.el is alszik szépen de 2 hete 4 és 5 között ébred.este szépen vacsorázik plusz tej lefekvéskor és ezelött 2 két hétig elég is volt neki.mikor hajnalban felkel nem akar vissza aludni csak ha kap tejet.de akkor srm mindig.valamikor már fél 6tól foglalkozni kell vele.tapasztalt vki ilyet?

2

Mennyi tápszert iszik 11 hónapos babátok este és reggel?

8

9 honapos babam meg nem ul fel csak forog hasra meg vissza. Aggodjak?

Kurjongatni szokott meg nevetni, viszont a mozgasban nem tudom , hogy ez lemaradasnak szamit e?

5

Hogy lehet ekkora különbség gyerek és gyerek között?

engeteg anyukától olvasom, h. 1 évesen 74-es ruhákat hord a gyereke. nos az én lányom 6hónapos, 70 cm , 8,5 kg és 80-as bodykat hord.
nem értem hogy lehet ekkora különbség két gyerek között. ..

13

Ahol kb 2 év a korkülönbség, hogy alakul a napirend?

3

10 hónapos babának ekcémára mit használtok?

a pici ujjacskáin van..ma vettem észre ,hogy jön neki elő..

4

Ajándék öltetteket szeretnék kérni egy 8hónapos kislánynak?

ki mit vett?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!