Találatok a következő kifejezésre: Tág pórusú bőröm az (3 db)

A tág pórusú, és a pattanásos két különbözõ dolog.
A tág pórusú olyan, hogy a tükörben látod közelrõl, hogy kis pöttyök, mármint apró mélyedések vannak a bõrön. http://www.google.hu/imgres?q=t%C3%A1g+p%C3%B3rusok&hl=hu&sa..
Nem feltétlenül jelenik meg pattanás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már értem. Nekem csak az orrom ilyen.

Mit csináljak, ha túl tág pórusú a bőröm különösen az orromon és ez mitesszerképződésre hajlamosít?

22 éves lány vagyok. Normálisan ápolom a b?röm. Havonta eljárok kozmetikai tisztító kezelésekre. Pattanásaim csak ritkán vannak, de mitesszerek annál inkább. Pedig naponta kétszer( reggel, este letisztítom a b?röm), pluszban havi egy arckezelés. Kozmetikus után általában 2 hétig tiszta az orrom b?re, utána már feketedik és ez nagyon zavaró.

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszod! Mindenképp ki fogom próbálni!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Mindenképp ki fogom próbálni!
Szerintem te mindent megteszel annak érdekében, hogy szépen, tisztán tatsad az arcodat.Kozmetikus+otthoni ápolás, és ez így helyes. Szerintem nálad az a porbléma, hogy sajnos ahogy írtad lehet a normálisnál tágabb a pórusod, és így a miteszerek sajnos sokkal hamarabb újraképzõdnek. Szerintem erre nincs megoldás.Én legalábbis nem tudok, de aki tud, biztos leírja. Mikor regel és este letistítod az arcodat, használsz pórusösszehúzó tonikot? Bocsi, ha hülye kérdés, de biztosan. Ha nem használnál, akkor szerintem használj. 25/L
hallottam nemrégen h van ilyen h pórustisztitó gép. a nagy márkák közül a panasonic gyárt iylet asszem olyan 6 rugo fele van, mediamarkt ban meg minden iylen nagyobb helyen megtalálható.ez lehet hazsnálna, bár még énse proáltam d ekacérkodom vele:) azabaj h keveset tudni róla, nemnagyon halottam errõl véleményeket

Tág pórusú a bőröm az orrom mellett lefelé a számig. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A bõrcsiszolás jó erre! Egyébként meg arcpakolás!

A bõrcsiszolás jó erre! Egyébként meg arcpakolás!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!