Találatok a következő kifejezésre: Szuzen lefekudtem baratommal (34 db)

Nem, nem lehetsz.Szerintem meg fog jönni hamarosan és azért érzed ezt
Bûntudatod van, mert nem élvezett el a barátod.
Lehetsz terhes, ugyanis csak az nem lehet terhes aki nem szexel egyaltalan. Viszont nagyon keves az eselye. Ne aggodj, foleg ha eddig sem volt pontos.
Nyugi, ha gumi is volt, és el sem ment a barátod, akkor nem vagy terhes. Szerintem túl sokat stresszeltél/stresszelsz a dolog miatt, az elsõ alkalom után sokaknak késik egy kicsit. Legjobb barátnõmnek 2 hetet késett utána, õ is tiszta ideg volt már, de aztán nem lett semmi gond. :) 19/L
Biztos csak azért fáj a melled, mert megfog jönni, nyugi!:)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, remélem igazatok van! :)
valami még visszamaradhatott a mensidbõl és a vérbõség hatására lejött
Irány a nõgyógyász.
Szerintem is menj el nõdokihoz.
Nem voltatok egy picikét durvák szex közben? 20/L
16.24 ez mekkora XD
16:33 nak igaza van! 20L Nekem is volt már ilyen!
A kérdező hozzászólása: És te elmentél nõdokihoz?

Szuzen lefekudtem a baratommal nem ereztem vele semmit. Kovetkezo alkalmakkor sem volt semmi, amit erezhettem volna. Kivel lehet a baj es miert?

Létezik,hogy vele lehet a baj a testemben?Vagy erzelmileg nem éreztem eleget?Esetleg a baratomnak volt rovid?

Legjobb válasz: Szerintem nem volt elég merev a pénisze mert különben érezned kellett volna...

Szerintem nem volt elég merev a pénisze mert különben érezned kellett volna...
Légy türelemmel! Nálam is ez volt, elsõ egy-két alkalommal nem éreztem semmit, vagy ha mégis, az nagyon kevés volt ahhoz, hogy én is élvezzem a dolgot. Próbáljatok jobban egymásra hangolódni, hosszabb elõjátékkal és hidd el hamarosan sokkal jobb lesz!:) Sok sikert!
Hogyhogy nem éreztél semmit? Véreztél utána? Tutu bedugta? Egyáltalán jó helyre? Hallottam már olyat is, hogy a pasi eltévedt pár centit, és máshová dugta.
Most hogy szexuális kapcsolatod volt és úgy érzed semmit sem éreztél, itt az ideje, hogy ismét, vagy ha eddig nem csináltátok, akkor most pettingeljetek. Addig izgassátok egymást, mire te akarod hogy behatoljon. Az hogy neked mikor jó, csak rajtad múlik. Pár kérdés: Vonzódsz a párodhoz? Simogatod a csiklód mikor a pároddal szeretkezel, vagy õ simogat ott? Ha zavarban lennél elõtt, akkor vezesd oda kezét. Szoktál mozogni te is mikor behatol? Kevés nõ érzi a behatolást! Érezni érzi, csak nincs bizsergés. Ezért neked kell tenni valamit! Pl másik póz. Ajánlom hogy pl. feküdj egy asztalra engedd le a csípõd (tehát a csípõ nincs az asztalon) lábad a párod nyakában. Így te is tudsz mozogni. És egy utolsó: Szoktál maszturbálni? Ha igen, gondolom jó szokott lenni. És ha jó szokott lenni, akkor gondold végig mitõl és hogyan jó. És ezt az infot "tálald" a partnerednek. Örülni fog neki. Persze csak akkor ha értelmes férfiról van szó. Remélem nem voltam számodra durva, de velemi is ugyanígy volt mint veled. Olyan férfi nincs aki rossz az ágyban. Inkább a nõkkel van probléma. Üdv Edit
Csak nyugi, sztm sokmondenki atelte mar ezt.Nalam is igy volt, es meg az is tetezte h a pasi sem birta sokaig sem elso , sem masodik , sem harmadik alkalommal.Probald meg elvezni amit csinal, mozogj ugy h te neked is jo legyen.Simogasd, vagy ha szeretned hogy simizzen egyszeruen csak huzd oda a kezet...te is ravezetheted azokra a dolgokra amik neked is jok.Ja es a lenyeg legy aktiv !(ne fekudj csak mint 1 karo es vard a csodat!)

Amikor valamelyik nap lefeküdtem barátommal, először nem fájt, csak utána olyat éreztem, mintha feszült volna a kisajak tájékán. Amikor próbáltuk beljebb helyezni, akkor pedig alhasi tájékon fájt. Ez azt jelenti, hogy már nem vagyok szűz?

Legjobb válasz: Ha megtörtént a behatolás, akkor nem vagy szûz. De alhasi tájékon szerintem azért fájhatott, mert esetleg ideges voltál és ezért nem tudtál kellõen ellazulni. Legközelebb hosszasabb simogatással, kellemes összebújással próbáljatok ráhangolódni a dologra, és a behatolást hagyjátok akkorra, amikor már minden vágyad az, hogy magadban érezd!

Ha megtörtént a behatolás, akkor nem vagy szûz. De alhasi tájékon szerintem azért fájhatott, mert esetleg ideges voltál és ezért nem tudtál kellõen ellazulni. Legközelebb hosszasabb simogatással, kellemes összebújással próbáljatok ráhangolódni a dologra, és a behatolást hagyjátok akkorra, amikor már minden vágyad az, hogy magadban érezd!
Ez valszeg azt jelenti, hoyg nem vagy szûz. Mitõl is lennél, ha a barátod belédrakta..? A szûzhártya amúyg is a hüvelybemenethez olyan közel helyezkedik el, hogy ha a barátod belédrakta, akkor át si szakította... nem mindenkienk olyan fájdalmas az és nem is vérzik minden esetben. A feszülés és a többi pedig amiatt lehet, hoyg elsõ alkalom volt és nagyon szûk a hüvelyed, másrészt nem vagy "hozzászokva" ahhoz, hoyg valami ott benned legyen. Illetve lehetett attól is, hoyg nem tudtad magad kellõen elengedni, nem voltál rendesen ellazulva, ami normális elsõ alkalommal, sõt, még utána is egy ideig..
Nekem sem fájt a szüzességem elvesztése, viszont vérzett. Én a -persze kellõ izgalom és elõjáték mellé-a sikosítót ajánlanám. Lehet a kisajkad is azért fájdogált, mert dörzsolte a pénisz, nem voltál elég nedves. A sikosítót a pasik is nagyon szokták élvezni, könnyebb vele az aktus, fájdalom szárazság miatt kizárva. De ellazulni valóban kell
Nekem meg nem is fájt, de nem is vérzett. :) ) Ilyen is van.
nem mindegy? hazugságokra építesz kapcsolatot
Lefeküdni vele nem túl intim, de közölni egy tényt igen? Hát ez nekem furcsa....
Én nem ítélném el a csajt ennyire (nyilván, mert én is hasonló cipõben jártam anno). Egyszerûen vannak olyan típusú emberek, akiknek nehezükre esik bármit is megmondani (fõleg ilyen intim dolgot), könnyebb valami kommerszet hazudni, és biztos félt a csaj, hogy a pasi valami rosszat gondol róla ez miatt. Éretlenség talán, de ez van. Ha nem fájt meg szereti a pasit, nem lesz rossz az emléke, és nem hinném, hogy feltétlen tudnia kéne a pasinak, ha a csaj ennyire nem akarja. Nem hinném különben, hogy észrevette, mert abból indult ki, hogy õszinte voltál. :-S De azt azért tudd, hogy innentõl kezdve ezt a hazugságot folytatni is kell, bár ha megkéred, hogy ne nagyon kérdezõsködjön arról a pasiról, biztos nem fog.
Retkes igekötõ igéket egybe kell írni a rohadt életbe már! Mellesleg nem vedte, hanem vette.
észrevette mikor felsikoltottál.
höhö:D
A kérdező hozzászólása: Én 18 És a baràtom 29
Én csak azt nem értem miért mondtad, hogy voltál már egy pasival? Miért hiszik azt a lányok, hogy a szüzesség ciki? A pasidnak jó volt a szex veled? Ha igen és neked nem fájt, és nem véreztél de szûz voltál és ezt megtudja, tudod mennyire jót tesz ez a hiúságának, hogy úgy vette el, hogy neked nem volt rossz élmény? Meg a tudat, hogy "tiszta punci" senki nem járt ott még elõtte. Csak az övé! És csak azért mert olyan hülyék vagytok lányok, hogy azt hiszitek nekünk ciki ha szüzek vagytok megfosztod a párodat az igazságtól ami biztosan jól esne neki. Gratulálok, ügyes vagy. Tényleg mint az oviban. :S
Mindegy, hogy észrevette vagy nem, a kapcsolat úgyis akkor fog csak mûködni, ha õszinte vagy vele! Ha észrevette, jó néven fogja venni, hogy magadtól bevallod. Ha nem, akkor is és még meg is jegyzi hogy elsõ alkalomhoz képest milyen jó voltál (ha jó voltál). Mennyi idõsek vagytok egyébként?
Mert b*lfasz ahhoz, hogy õszinte legyen a párjával. És ez majd semmi, tuti, hogy ezután ugyan úgy fog jönni a többi hazugság is. Remélem a srác hamar rájön és elhagy.
Hogy észrevette-e, azt csak Õ tudná megmondani. De megkérdezhetem, hogy miért nem akartad neki megmondani, hogy vele fogsz életedben elõször szeretkezni?
jó, akkor dugni már tudsz, már csak egy normális párkapcsolati életet kéne megtanulnod meg leszokni a hazudozásról.. mint az oviban baze:D
A kérdező hozzászólása: Kedves utolso.Kepzeld nem csak feküdtem hàton
szerintem jobb lett volna, ha õszinte vagy és akkor együtt éltétek volna ezt át! de így egyedül birkózol meg vele! szerencsédre nem lehet érezni a szûz hártyát, ha meg vért sem látott, akkor tök 8! max ha béna voltál.. de gondolom csak feküdtél háton, szóval nyugalom! ha õszintét gondolod a kapcsolatot, akkor légy egyenesebb!
Gratulálok, jó úton jársz, hogy szétbarmold a kapcsolatod. Szegény srác.
A kérdező hozzászólása: Azt mondtam, hogy idàig csak egyel voltam
és mit kamuztál? hogy hány pasid volt?
A barátnõm is pont így VOLT. Khm csak VOLT és pont a hazugsága miatt szakítottam vele! Miért nem lehetett azt elmondani nem ciki és nyugodtan mondhatta volna, hogy mia szitu...de inkább hazudott mondjuk én tudtam az igazságot és vártam, hogy mikor mondja el és így ment majdnem egy évig s aztán nem bírta és elmondta és amiért egy évig halogatta azért is vetettem véget! szóval mondd el ne halogasd te is kb egy évig hanem vald be és megérti. majd írj hogy mit mondott ;)

A barátom azt mondja mindig hogy még szűz vagyok! Pedig már lefeküdtünk 3x is, de azt mondja, hogy nem szakadt át a szűzhártyám mert nem véreztem, és ezért még szűz vagyok. Hogy magyarázzam már el neki, hogy nem így van? -. -

Legjobb válasz: Hát ha kicsi a répája, akkor elképzelhetõ, de ha már aktívan csapattad magad mindennel ami a kezed ügyébe akadt nem feltétlen kell véreznie.

Hát ha kicsi a répája, akkor elképzelhetõ, de ha már aktívan csapattad magad mindennel ami a kezed ügyébe akadt nem feltétlen kell véreznie.
Biztos 14 éves vagy. :P
van ilyen, velem is ez volt.
Már akkor nem szûz egy ember, ha már csak egy kicsit bekukkant a barlangba. :D De egy homokos, ha csak a saját nemével csinálta, mindig szûz marad
hát a bárátod nagyon tudatlan. vagy csak siman 13 évesek vagytok.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudatlan sajnos, ezt énis észrevettem :$ 20 éves... azt mondta õ már sok nõvel lefeküdt, de én ezt nem tudom elképzelni, kb. 2 percig bírja és elmegy
Jézusom:O Fiú létemre elszörnyedem hogy 1 férfi hogy lehet ilyen -.- Nemtom mibõl gondolja h szûz vagy még.. szerintem pasid volt az mikor összejöttetek. ami pedig a 2 perces elélvezést illeti, az tényleg nem a barátod hibája, lehet rajta javítani, lehet nyújtani az idõt. beszéld ezt meg vele. mert ha úgy van vele h elélvez és abbahagy mindent veled, akkor gázos, mert akkor nem arra fekteti a súlyt h neked örömet szerezzen... Én mindig azt nézem hogy Barátnõmnek a legjobb legyen..

Lefeküdtem a barátommal, de nemvéreztem, ésnemis fájt annyira, akkor lehet hogy még szüz vagyok? Mert gondolom nagyon fáj ha átszakad a szüzháryta, de lehet hogy nekem nem szakadt el, ha nemvéreztem, akkor most mi is lehet velem?

Legjobb válasz: Én se véreztem...nekem sem fájt élveztem és utána se fájt egyik alkalom se. Van aki vérzik van aki nem, van akinek fáj van akinek nem.....Ügyes volt a barátod. 20L

Én se véreztem...nekem sem fájt élveztem és utána se fájt egyik alkalom se. Van aki vérzik van aki nem, van akinek fáj van akinek nem.....Ügyes volt a barátod. 20L
Ha behatolt a fiú a hüvelyedbe, akkor ha fájt, ha nem, már nem vagy szûz. A szûzhártya átszakadása egyáltalán nem fáj, az mm vékony, nem lehet érezni. És a vérzés sem kötelezõen jön.
Nem 100%, hogy átszakad: van, akinek rugalmas. Akkor majd a baba... nézd meg tükörrel.
Mikor fogjátok már fel, hogy akkor nem vagy szûz, ha a pénisz behatolt vaginádba, és hogy nem mindenki vérzik, és nem mindenkinek fáj, miért nem lehet megtanulni mindent a szexrõl mielõtt csináljátok?? hány éves vagy?
az én barátnõm sajnos nem volt ilyen szerencsés, pedig vigyáztam :( nagyon :(

Szüz vagyok még? Ma lefeküdtem a barátommal! Teljesen betette de egyáltalán nem véreztem, és annyira nem is fájt! Lehetséges h mégsem szakadt át a szüzhártyám?

Legjobb válasz: Nem vagy szûz. A szüzességed akkor vesztetted el, amikor a barátod pénisze benned járt. A szûzhártyád pedig megmaradhatott, mert van, akinek rugalmasabb. De van akinek fájdalom és vérzés nélkül szakad át. Sõt az is lehet, hogy korábban átszakadt már tamponhasználat vagy sporttevékenység során. Sõt van, aki szûzhártya nélkül születik. De a szüzesség meghatározásánál nem a szûzhártya megléte vagy meg nem léte a mérvadó, hanem, hogy járt-e a hüvelyedben hímvesszõ vagy nem.

Nem vagy szûz. A szüzességed akkor vesztetted el, amikor a barátod pénisze benned járt. A szûzhártyád pedig megmaradhatott, mert van, akinek rugalmasabb. De van akinek fájdalom és vérzés nélkül szakad át. Sõt az is lehet, hogy korábban átszakadt már tamponhasználat vagy sporttevékenység során. Sõt van, aki szûzhártya nélkül születik. De a szüzesség meghatározásánál nem a szûzhártya megléte vagy meg nem léte a mérvadó, hanem, hogy járt-e a hüvelyedben hímvesszõ vagy nem.
Ha lefeküdtetek, már nem lehetsz szûz :)
Édes lányom, hamár járt benned a kolbásza, akkor nem vagy az, szûzhártya ide vagy oda. Vannak lányok, akik szûzhártya nélkül születnek, azok az anyjuk méhében vesztették el, vagy mi van?
Mivel lefeküdtetek nem vagy már szûz. Benned volt a pénisze. Ebbõl következik hogy nem lehetsz szûz. A szûzhártya átszakadása pedig nem mindenkinél jelentkezik vérzéssel.

Lefeküdtem a barátommal, mindkettőnknek ez volt az első. Nem tartott túl sokáig, és fájt is. Viszont nem szakadt át a szűzhártyám, vagy legalábbis nem teljesen. Akkor most szűz vagy még, vagy nem? (Amúgy nem volt bent teljesen. )

Legjobb válasz: honnan tudod, hogy átszakadt-e? én soha nem azzal foglalkoztam, mi van épp a szûzhártyámmal. ha benned volt a barátod, nem vagy már szûz.

honnan tudod, hogy átszakadt-e? én soha nem azzal foglalkoztam, mi van épp a szûzhártyámmal. ha benned volt a barátod, nem vagy már szûz.
Hát ha már be tette akkor mindegy hogy mennyire. Már nem vagy szûz.
A kérdező hozzászólása: Igen, valamennyire bennem volt.Nem sok hiányzott, hogy teljesen.
Akkor már nem agy szûz ha már együtt voltál egy sráccal akkor már nem számítasz szûznek. Most lehet hihetetlent mondok, de vannak olyan nõk is akiknek annyira erõs szûzhártyájuk van hogy csak a szûlésnél szakad át... szal ennyi erõvel õk is szüzek még? Nem! De olyan lányok is vannak akiknek gyenge és már sportolás közben kiszakadhat...Az viszont nem túl jó hogy ájt a sex, akkor az azt jelentheti hogy nem voltál kellõen ellazúlva, vagy esetleg nem bíztál meg 100% ig a barátodban, avgy féltél, vagy nem volt elég az elõjáték, máskor erre figyelj oda és hidd el nem fog fájni, hanem felejthetetlenûl jó lesz-bocs hogy ha túl sokat írtam!
A kérdező hozzászólása: Azóta megvolt mégegyszer, elõször fájt, aztán már nem..és végül nagyon jól sikerült.
Talán valami fertõzést tunkolt fel a puncidba.
Egy akkora mérettel már lehet maradandó bajt okozni egy lánynak! Várj egy picit, hogy elmúlik-e, ha nem, akkor irány az orvos!
Hozzáért a méhnyakadhoz?
A kérdező hozzászólása: Használtunk óvszert.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, nem hiszem, hogy hozzáért.
válasz kisebb faszút

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!