Találatok a következő kifejezésre: Szurkal az 2 napja, (14 db)

Normális ha a jobb petefészkem táján szurkál már 2 napja ha ülök? 22 hetes multam. Eddig nem éreztem csak az elmult 2 napban. Csak ugy élesen beleszurkál. A babám mocorog bár lustika.

3 napja voltunk 4d ott mindent rendben láttak.A babom ott is aludt.Az elmult 3 napban ezt teszi.Ha megy a kaja akkor rugdos párat és kész.Na és este mikor lefeskszem.

Legjobb válasz: Nekem egész terhesség alatt szurkált meg ha sétáltam hosszabb rövidebb ideig és erre még rájött a csípõ fájdalom,majd a derékfájás! de megérte 4 hónapos a lánykám! Azért majd szólj meg a dokinak! kitartás sok sikert a babához

Nekem egész terhesség alatt szurkált meg ha sétáltam hosszabb rövidebb ideig és erre még rájött a csípõ fájdalom, majd a derékfájás! de megérte 4 hónapos a lánykám! Azért majd szólj meg a dokinak! kitartás sok sikert a babához
20 hetes 5 napos vagyok és ugy 2 hetes a petefészek környékén szurkál a hasam hol egyik hol másik oldalt.A doki azt mondta terhességgel együtt jár!

2 napja szúrkál a hasam alja elég erősen mindkét petefészkemnél, és az egész alhasamnál, mintha mindjárt megjönne.1, 5 hét a nem vártig. Beágyazódás lenne? Vagy más?

Legjobb válasz: a szurkála´s gyógyszer alatt is van, így abszolút nem feltétlen. nekem folyamatosan szurkál és most jött meg.

a szurkála´s gyógyszer alatt is van, így abszolút nem feltétlen. nekem folyamatosan szurkál és most jött meg.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek semmit, babát szeretnénk!!! Köszi a választ!
Ha még másfél heted van a mensiig akkor még csak pár napja volt peteérésed, szóval nem valószínû, hogy ezek terhességi tünetek még. De minden lehet, másfél hét múlva kiderül.
Szia Lett babád?

Így is lehetek terhes? 2 hét késéssel megjött a menstruációm, de iszónyú fájdalmakkal, az első nap csak barnázodás, 2. 3. nap vérzés, de kevesebb mint általában, a hasam alja szurkál.

3 hete voltam együtt valakivel védekezés nélkül(tudom hülye és felelötlen dolog volt)de sajnos megtörtént!

Legjobb válasz: csinálj egy tesztet!

csinálj egy tesztet!
Ha megjött, akkor tuti nincs baba! Fõleg ha a teszt is neg. A fájdalom mástól is lehetett, pl. dysmenorrhea
Nos most itt parázol, h nehogy baba legyen pedig csak gondolkozni kellett volna amúgy szerintem nem vagy terhes és nem hinném, h a tampontól kevesebb a vérzésed ez hülyeség!
A kérdező hozzászólása: azt csináltam mikor késet 1 hetett és elötte is, de negatív lett, de azért kicsit parázok hogy nehogy baba legyen
A kérdező hozzászólása: Na remélem is hogy nincs baba, hát igen sok mindnetõl lehet!de már attól félek h a tampontól is lehet hogy kevés a vérzés, és sokkal fájdalmasabb!mint régebben.
A kérdező hozzászólása: Hát ja jó lett volna gondolkodni, de tudod nem mindig lehet a pillanat hevében
Nem vagy terhes de legközelebb nem lesz ilyen szerencséd. Ja egyébként 28000 ft az a abortusz, kb. Csak gondoltam a késõbbiekbe érdekelni fog ha ilyen felelõtlen maradsz.
A kérdező hozzászólása: nem ilyen többet nem lesz, ez nekem nem hiányzik, vagyis a para meg ami vele jár!1* bõven elég volt hülyének lenni!többet nem szeretnék az lenni!
Peteérésed van, húzzatok bele!
Szia, valószínûleg peteérésed van és ha így folytatjátok tovább a pároddal a "dolgot", akkor nagy az esélyetek a babára:)
A kérdező hozzászólása: Koszi!
szerintem várj még egy pár napot.drukolok
Szerintem is várj még, és egy pár nap múlva csinálj egy másik tesztet.
Szia! Ne keseredj el! Lehet, hogy a hcg szint még alacsony ezért nem mutatta még ki a teszt. Várj két-három napot és tesztelj ujra. Nekem pénteken kellett volna megjönnie, holnap én is tesztelek.

Késik 2. napja és azon kivül, hogy szúrkál a hasam alja semmi bajom. Pedig már mesi előtt 1 héttel fáj a mellem és a derekam! Most pedig semmi jele. Lehet most sikerült?

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj! De ha terhes lettél,szerintem nagyon érzékennyé válna a melled! De végülis van aki nem érez semmit! A hasszurka leher terhesség jele.

Szerintem tesztelj! De ha terhes lettél, szerintem nagyon érzékennyé válna a melled! De végülis van aki nem érez semmit! A hasszurka leher terhesség jele.

20 hetes terhes vagyok 2 napja rózsaszines pecsételést vettem észre. a dokimat nem értem el, a védőnő azt ajánlotta pihenjek. Görcsöm nincs, időnként a hasam alja szúrkál. Aggódjak, vagy ez természetes?

Legjobb válasz: Nem természetes legalábbis nem mindenkinél.Bízz a dokidban és pihenj sokat.Lehet, hogy ez neked tényleg semmi gondot nem fog jelenteni, keress rá itt a pecsételõs vérzésre biztosan sokan jkártak ebben a cipõben. / bal alul van a keresõ/

Nem természetes legalábbis nem mindenkinél.Bízz a dokidban és pihenj sokat.Lehet, hogy ez neked tényleg semmi gondot nem fog jelenteni, keress rá itt a pecsételõs vérzésre biztosan sokan jkártak ebben a cipõben. / bal alul van a keresõ/
Szia! Keresd fel a dokidat mindenképpen.
Szerintem is keresd fel az orvosodat, mert csak O fog tudni neked megnyugtato valaszt adni, de nagyon drukkolok, h minden a legnagyobb rendben legyen veletek. Boldog babavarast kivanok 22 hetes kismama
20hetesen a rózsaszín pecsételeés semmiképp nem "normális" dolog...

Hétvégén (nem) kellene megjönnie, de azon kívül, hogy 2 napja szurkált a hasam, semmi tünetem nincs. Nem fáj a mellem, nem barnázok, stb. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem nem feltetel,h legyen tuneted,van aki eszre sem veszi,meg is jon kozbe,es csak honapok mulva derul ki,h babas. Drukkolok,h babas legyel

Szerintem nem feltetel, h legyen tuneted, van aki eszre sem veszi, meg is jon kozbe, es csak honapok mulva derul ki, h babas. Drukkolok, h babas legyel
Nekem semmi tünetem sem volt. Csak kimaradt a vérzésem. Jah, meg egy kicsit fáradékony, aluszékony lettem. De semmi más látványos tünetem nem volt. 2 gyereket szültem, de még csak hányingerem sem volt egyikkel se.
Minden variáció lehetséges. A tünetek egyébként is leginkább a vérzés kimaradását követõen kezdenek elõjönni (a szakirodalom szerint)
Nekem a hasam alja fájt, mintha meg akarna jönni, alig észrevehetõ mellfájdalom és álmosság gyötört egész nap, aztán kimaradt a mensim. A nem várt mensi után 2 nappal teszteltem, + lett. Ha nem bírod ki, a nem várt mensi napján tesztelj, de jobb pár nappal utána és reggeli vizeletbõl. A hasfájás a közelgõ mensitõl is lehet. Szorítok, hogy baba legyen.

A ciklusom 25. napján vagyok, ami várhatóan 28 napos lesz, mert peteérés serkentőt szedtem. 2 napja gombóc van a torkomban, szurkáló érzésem a hasam aljában reggelente, néha a mellem is viszket, az ébredési hőmérsékletem csökken. Terhes vagyok?

A ciklusom 25. napján vagyok, a ciklusom várhatóan 28 napos lesz, mert peteérés serkent?t szedtem. Szóval 2 napja gombóc van a torkomban egész nap, és szurkáló érzésem a hasam aljában reggelente, néha a mellem is viszket, viszont az ébredési h?mérsékletem csökken.

Legjobb válasz: A hõmérséklet csökkenése a mensit jelzi és a terhességi tünetek,ilyenkor még nagyon korai lenne.Bár vannak kivételek,és ha mégsem vagy terhes ne kenõdj el,legközelebb biztos sikerül!(Én is ebben a cipõben járok!)Sok sikert!:D

A hõmérséklet csökkenése a mensit jelzi és a terhességi tünetek, ilyenkor még nagyon korai lenne.Bár vannak kivételek, és ha mégsem vagy terhes ne kenõdj el, legközelebb biztos sikerül!(Én is ebben a cipõben járok!)Sok sikert!:D
Szerintem lehetsz terhes, nem koraiak a tünetek.

Késik 2 napja a mensesem, fájdogál a mellem, és az alhasamban szurkáló érzést érzek, de a teszt negatív. Lehetek terhes ettől függetlenül?

Késik 2 napja a mensesem, fájdogál a mellem, és az alhasamban szurkáló érzést érzek, de a teszt negatív. Szeretnénk már nagyon kisbabát a párommal, ezek a tünetek még soha nem jelentkeztek nálam. Nem értem miért negatív a teszt. Lehet hogy terhes vagyok ett?l függetlenül?

Legjobb válasz: Igen lehet,hiszen mint minden más a teszt sem 100%-os. Inkább menj el orvoshoz õ biztosat tud mondani!!Szorítok!!

Igen lehet, hiszen mint minden más a teszt sem 100%-os. Inkább menj el orvoshoz õ biztosat tud mondani!!Szorítok!!
Nekem is ugyanezek a tüneteim voltak 5 hete amikor 2 napot késett a mensesem. Várj még 3 napot és ha még mindig nem jön meg a havid akkor csinálj egy tesztet a reggeli elsõ vizeletedbõl. Én is kivártam és pozitív lett.Szurkolok!!!
szia! szerintem is várj még egy párnapot..álltalában 1 hetet szoktak várni addigra biztosan ki mutatja a teszt is és az orvos is...egy hét hetes kismama:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!