Találatok a következő kifejezésre: Szurkálhat a attól (2 db)

Szurkálhat a hasam attól hogy most van a beágyazódás?

Menzi csak 2 hét múlva lesz!És nem most van pé-sem, 4 napja volt!Ciklusaim 28-30 nap között ingázik!Segítsetek!

Legjobb válasz: van, aki megérzi a beágyazódást, ilyen érzéssel, van aki semmit sem érzett. Honnan tudod, hogy 4 napja volt pé-d? Nézted mikroszkóppal? Vagy teszttel? vagy csak érezted? Vagy?

van, aki megérzi a beágyazódást, ilyen érzéssel, van aki semmit sem érzett. Honnan tudod, hogy 4 napja volt pé-d? Nézted mikroszkóppal? Vagy teszttel? vagy csak érezted? Vagy?
Igen szurkálhat!!! Drukkolok!
Igen szúrhat, ha biztos hogy 4 napja volt peteérésed, lehet a beágyazódást érzed, sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Onnan tudom h volt mert hõmérõztem!És innen kérdeztem!
Persze .Lehet attol hogy beágyazódás történt. Sõt még macatolás is lehet ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: Mi az a macatolás? Lehet hogy kinevetsz, de én (mi) most kezdtünk próbálkozni! És még sok mindent nem tudok! És köszönöm a válaszokat!

Miert szurkalhat a hasam? Lehet attol hogy szeleset ettem, vagyis ettem fott kukoricat vasarnap, tegnap barackot, ma megint barackot es kaposzta levest... Vagy esetleg mastol. Neha beleszur 1 pillanatra es el is mulik.

Kicsit aggodom mert a doki letiltott a szexrol a 7. hetben mert barnaztam,de a hetvegen ugy gondoltuk h mivel mar 19 hetes leszek lassan...kicsit szeretgetjuk egymast.Nagyon picit szerettuk egymast es ovatosan es csak ...es nem fajt es nagyon feltunk is(!)...de gondolom ha bajt csinaltunk volna azt mar eszre vettuk volna ...barnazas sztb...

Legjobb válasz: Ha nincs vérzés és görcs akkor szerintem minden oké. Egyébként pedig természetes lesz ez a szurkálás stb. Tágul a méhed, most kezd el nagyon nõni a picurka is, nyúlnak a szalagok, minden teljesen átrendezõdik a pocakodba. Boldog babavárást!

Ha nincs vérzés és görcs akkor szerintem minden oké. Egyébként pedig természetes lesz ez a szurkálás stb. Tágul a méhed, most kezd el nagyon nõni a picurka is, nyúlnak a szalagok, minden teljesen átrendezõdik a pocakodba. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors valaszt, kicsit megnyugodtam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!