Találatok a következő kifejezésre: Szurkál lent hasam, (28 db)

37 hetes vagyok és már 3-4 napja szurkál a hasam alja. Ez már fájás? A többi lent.

Alig tudok menni.Ha éjszaka felébredek nagyon fáj.Szerintetek mennyi id?m lehet még?Egyre jobban lent van hasam.Köszönöm a válaszokat!Boldog baba várást kívánok!37hetes km

Legjobb válasz: Szia! Szerintem inkább valamit nyomhat a manó azért szurkál a hasad. Nekem a derekam fájt nagyon. Meg beilleszkedett szépen a szülõcsatornába azért tudsz nehezen menni. Az,hogy mennyi idõd lehet még nemtudom, de már nem sok van. Kitartást. Boldog babavárást/babázást. 10 hós kisfiú anyukája

Szia! Szerintem inkább valamit nyomhat a manó azért szurkál a hasad. Nekem a derekam fájt nagyon. Meg beilleszkedett szépen a szülõcsatornába azért tudsz nehezen menni. Az, hogy mennyi idõd lehet még nemtudom, de már nem sok van. Kitartást. Boldog babavárást/babázást. 10 hós kisfiú anyukája
szerintem csak nõl a méhed..nekem is volt h szurkált oda lent..23 hetes kismama
Szerintem is csak a növekedés miatt van. Ha nincs erõs görcsöd, fájdalmad és nem vérzel, akkor biztos nincs baj.
25.-ik hétben vagyok és még mindig van ilyen problémám. Szedj magnéziumot! Nekem azt mondta a doki hogy ha nem vérzek és amig lábra tudok állni addig nincs baj. No-spa-t ajánlott. Igaza van az elõttem szólónak, a méhed még egy darabig nõni fog, most lehet köldök alatt 1-2 ujjnyival. Szóval normális dolog.
Szia! Nekem is sokat szúrkál, hol középen, hol a petefészkemnél, teljesen normális, hisz nõ a méh, tágul.Persze az orvos csak megnyugtat, de nem érdemes idegeskedni, hidd el nincs baj.Boldog babavárást ! 24 hetes kismama
Nekem is szokott szurkálni.Hol rövidebb, hol picit hosszabb ideig, de már hónapok óta...29 hetes kismama

Egésznap szurkál lent a hasam, ez jelezheti, hogy elindul a szülés?

Vasárnap töltöttem be a 39-dik hetet. Egész nap olyan érzésem van, ha állok, mint a mensim el?tti napon!

Legjobb válasz: Igen, ez jelentheti azt. Nézd,hogy ezek a szurkálo fájások rendszeresek e és milyen idõnként jönnek. 5-10percesnél elég elindulni a kórházba

Igen, ez jelentheti azt. Nézd, hogy ezek a szurkálo fájások rendszeresek e és milyen idõnként jönnek. 5-10percesnél elég elindulni a kórházba
A kérdező hozzászólása: Igazából, ha állok folyamatosan úgy érzem, mintha meg akarna jönni, vagy olyan, amikor felfázik az ember. Nem olyan szurkáló!

Szurkál lent a hasam, lehetséges hogy terhes vagyok?

Peteéréskor voltam együtt a párommal (ami 3 napja volt)!

Legjobb válasz: Hát ez jelentheti ezt is azt is. Nálam mikor terhes lettem a szurkálás erõsödött, és mensi elõtt 2 nappal már elég élesen kisugárzott a hüvelyembe. Akkor má volt álomkóros tünetem és mell leszakadás érzet. Amikor nem vagyok terhes akkor is elkezdõdik egy szurka érzés. De nem volt olyan intenzív. Most megint szurkál nekem is. Majd meglátjuk hogy alakul a ciklus vége! Drukkolok!

Hát ez jelentheti ezt is azt is. Nálam mikor terhes lettem a szurkálás erõsödött, és mensi elõtt 2 nappal már elég élesen kisugárzott a hüvelyembe. Akkor má volt álomkóros tünetem és mell leszakadás érzet. Amikor nem vagyok terhes akkor is elkezdõdik egy szurka érzés. De nem volt olyan intenzív. Most megint szurkál nekem is. Majd meglátjuk hogy alakul a ciklus vége! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Ma a hõm 37!Ez jelenthet valamit? Peteéréskor 36, 8!
Nem az nem jelent semmit. Ha a hõd a peteérés utáni fázisban még egyszer emelkedik egy szintet és úgy marad akkor van remény. Ilettve ha peteérés utáni fázis közepén, kb. a megtermékenyítés utáni 6-8 napon leesehet a hõ, akkor is. Van akinek beágyazódásos vérzése van. A hõre visszatérve, hogy soknak mensi elõtt esik le a hõje, valakinek mensi napján. Igazán nem tudod megjósolni hogy terhes vagy-e vagy sem, maximum megérezheted, és a mensi elõtti napokban tüneteid is lehetnek rendesen. Erõsebb hasszuri, vagy a nyálka minõsége is jelenthet dolgokat.
Azt nem írtam hogy egy napra leeshet a hõ a beágyazódás miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!Nem merem magam beleélni mert akkor csalódni fogok ha nem sikerült!De remélem igen!
Nem is kell belelélni magunkat. Ha terhes vagy az már eldõlt 1-2 napja. Én így fogom fel. És kevesebb mint két hét kell már, hogy kiderüljön, hogy most hogy itt beszélgetünk ott lapul-e a babónk vagy sem. :)
A kérdező hozzászólása: Igazad van, most már nem kell sokat várni!De sokáig fog tûnni!

Néha szurkál lent a hasam a baloldalon, ez baj? Mi okozhatja ezt?

Nagyon megijedtem, mert ma szinte belenyilalat a pocakomba.. 12 hetes kismama

Legjobb válasz: Velem ugyanez volt ennyi idõs terhesen.Elmúliik néhány nap alatt.Valószinü ahogy nõ a babus meg nõ a méhed nyulnak a szalagok és ez okozza a szurkáló érzést.Ha végképp nem tudsz megnyugodni,hivd fel a dokidat õ biztosan kielégitõ magyarázattal fog szolgálni és esetleg meg is vizsgál.De szerintem felesleges aggódnod,mig nem görcsölsz vagy nem vérzel addig baj nem lehet!24 hetes kismama

Velem ugyanez volt ennyi idõs terhesen.Elmúliik néhány nap alatt.Valószinü ahogy nõ a babus meg nõ a méhed nyulnak a szalagok és ez okozza a szurkáló érzést.Ha végképp nem tudsz megnyugodni, hivd fel a dokidat õ biztosan kielégitõ magyarázattal fog szolgálni és esetleg meg is vizsgál.De szerintem felesleges aggódnod, mig nem görcsölsz vagy nem vérzel addig baj nem lehet!24 hetes kismama
Így van, a terhesség alatt mindig fáj valami:-) Amíg nem vérzel, nincs lázad, és nem elviselhetetlen a görcs, addig semmi baj:-)) Nõl a méh, a méhtartó izmok, ez okozhatja a fájdalmat.
Hat ez mar nagyon baba-jel :) )) Gratulalok!!!!!
Szia! Szerintem csinálj qupido tesztet nagyon érzékeny megbízható! Nekem is megy feljebb a hõm, de nem értem mitõl.....írj ha van valami fejlemény kérlek! Akár priviben is levelezhetünk! Szia.
Lehet, hogy majd másnap megy fel újra. De ha pozitív a teszt, akkor babát vársz!
Nincs hõgörbéd esetleg? Egyébként ugyanígy állok én is-S!
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f808bcec5374b98c5be257.. Elküldöd te is.
A hõd nagyon leesett sajna mensi lesz belõle.
Szia. Az én görbém ilyen, de nekem volt vérzés is....
Bocs , entert nyomtam, http://ciklus.hu/images/diagramok/e42069d11e37bba8dacf077b6f.. amúgy mi újság veled?
A kérdező hozzászólása: Ma reggel fentebb ment a hõm. 36, 8-at mértem és nincs se vérzés, se görcs. Még pár napot várok és csinálok egy másik tesztet.

Alul szúrkál a hasam, ha egyáltalán az. Másnak is volt ilyen, bővebben lent?

Szóval, alul szúrkál...azt már nem a hasamnak mondanám , hanem a combom felett az ágyékomnál. Tegnap is volt, meg ma is éreztem időnként. Alul a hüvelyemnél is szokott szúrni, ami átsugároz a fenekemhez ( erre a doki azt momdta, hogy normális) Tegnap este nagyon fájt a derekam, olyan mint amikor felfázol kb. Ez most normális, vagy hívjam fel a dokim??? 21hetes vagyok

Legjobb válasz: Lehet attól, hogy a baba ott van? És ott nyom valamit? Mert ott érzem mozgolódni fõleg ha ülök!

A kérdező hozzászólása: Lehet attól, hogy a baba ott van? És ott nyom valamit? Mert ott érzem mozgolódni fõleg ha ülök!
Nekem 5 hetes kora óta van ilyen tünetem, néha a hüvelyembe és a végbelembe akkorát nyíllal mint ha tût szúrnának belém, iszonyat érzés. Korábban azt hittem elfogok vetélni, mára már megszoktam ezt a tünetet. Hol jobb, hol rosszabb, ha nagyon rossz Magnerot szoktam bevenni az segít. Nem szedsz magnéziumot?
Én 19 hetesen is így vagyok, az ágyból is nehéz felkelnem. :/ De mivel erõsen mocorog nyugodt vagyok! :)
Szia! Nem tudom, mitõl van, de a hüvelybe és a végbélbe, vmint a szemérem csont körüli nyilallás, nekem is megvan, és néha-néha visszatér 1-2 nap érzem, és kész. Eddig nem volt baj belõle, én már kezdem megszokni.Nem tudom mitõl van.A combtõbe sugárzó fájdalom, és az ágyékomnál is szokott fájni ez is periodikusan, néha érzem 2 napig, utána hetekig semmi!Nem tudom mitõl van, de én már kezdem elfogadni, h néha vannak ilyen-olyan fájdalmak, de nem biztos h ez bajt jelent!:) 27 hkm
Hormon zavar
Lehet, hogy elõszele a mensinek, a beágyadózásos vérzés csak 1-2 csepp, foltocska, és nem tart 1 hétig szerintem. Amúgy nyugodtan csinálhatsz tesztet így is, gondolom annyira nem pecsételsz, hogy a vizeletedbe is menjen.
Esetleg progeszteron hiàny. Nekem règen akkor volt mindig barnàzàs, pecsètelès menzesz elott màr pàr nappal folyamatosan. Szerintem a tesztnèl nem oszt-szoroz a pecsètelès ha nem kerul vèr a vizeletbe. Csinàlj egyet, hogy megnyugodj, de szerintem is inkàbb hormonzavar àll a hàttèrben.
Ha már menzesze elõtt egy héttel pecsételsz akkor biztos nem vagy terhes. Pont az jelenti, hogy ha meg is történt a találkozás nem tudott meg tapadni, beágyazódni mert a sárgatest idõ elõtt elkezdett pusztulni. Progneszteron hiány. Ugyan ez a bajom nekem is. Én C vitamint és premens tablettát szedek orvos tanácsára. Majd a hét végén vagy jövõhét elején dõl el, hogy segített-e. 3-án nem várom.
Progeszteron hiány bocsi.

Három hete megujjazott a párom és lehet, hogy előváladék került a kezére. Rá egy hétre pontosan, rendesen megjött. De mióta elmúlt, (kb. egy hete) folyton szurkál a hasam, egyfolytában pisilni járok. Mitől lehet? (többi lent)

Tudom, rengeteg ilyen kérdés volt már, de annyira ellentmondásos mindegyik válasz, hogy már összezavarodtam. Lehetséges, hogy csak bebeszélem magamnak, és azért? Vagy esetleg az is lehet, hogy azért vannak ezek a tünetek, mert (mivel rendszeresen járok úszni) elkaptam valamit az uszodában? Vagy felfáztam? Egyébként még szűz vagyok és teljesen tapasztalatlan. Köszönöm előre is a válaszokat! 16/L

Legjobb válasz: kinek az elõváladéka került a kezére? Lehet,hogy megfáztál vagy elkaptál vmit az uszodában,, és ha mindig ezen agyalsz,hogy terhes lehetsz, akkor bebeszéled magadnak a tünetet is.

kinek az elõváladéka került a kezére? Lehet, hogy megfáztál vagy elkaptál vmit az uszodában, , és ha mindig ezen agyalsz, hogy terhes lehetsz, akkor bebeszéled magadnak a tünetet is.
Hát az biztos szerintem, hogy nem vagy terhes. Igaz, hogy írják , hogy az elõváladéktól is lehetsz terhes stb, de azt is nézzük, hogy vannak akik hónapokig próbálkoznak azzal, hogy teherbe essenek. Vagy bebeszéled magadnak, vagy valami más oka van. Szerintem még várjál pár napot, és ha nem múlik el, akkor menjél el orvoshoz. 18/f
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat!:)

Mostanában többször szúrkál a hasam, egész lenn, néha bal, néha jobb oldalon. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Sok minden okozhatja, nekem is hasonló volt... késõbb éles fájdalom, görcsök, de nem mentem el dokihoz,azt hittem elmúlik. A frászt.. petefészekciszta. Figyelgesd magadat, ha nem múlik akkor irány a doki! Jobbulást! :)

Sok minden okozhatja, nekem is hasonló volt... késõbb éles fájdalom, görcsök, de nem mentem el dokihoz, azt hittem elmúlik. A frászt.. petefészekciszta. Figyelgesd magadat, ha nem múlik akkor irány a doki! Jobbulást! :)
Petefészek ciszta, nézesd meg mig nincs nagyobb baj, nekem már volt ezért tudom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!