Találatok a következő kifejezésre: Szurkál a oldalon, (132 db)

Ma reggel teszteltem pozitívat. Viszont napok óta szurkál a hasam alja két oldalt a petefészkem de inkább jobb oldalon. Olyan mindjárt megjön érzés.16-án van a nemvárt napja. Más is érzett ilyeneket ilyen korán? Normális ez? Minden rendben van?

Szinte a peteérés óta szurkál ott lent.

Legjobb válasz: Nekem is szurkált, szintén a jobb oldalon, az elejétõl kb. a 14. hétig. Nekem más tünetem nem is volt, csak ez. Aztán hirtelen egyik napról a másikra elmúlt.

Nekem is szurkált, szintén a jobb oldalon, az elejétõl kb. a 14. hétig. Nekem más tünetem nem is volt, csak ez. Aztán hirtelen egyik napról a másikra elmúlt.
Én is idõ elõtt teszteltem, 3 nappal, délután, erõset. Teljesen beparáztam, hogy méhenkívüli, ráadásul ugyanazok voltak a tüneteim, mint neked. szerencsére minden rendben nálunk 10. hetes kismama Remélem nálatok is rendben van 2. baba nálunk is.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó!!!! Köszönöm a bíztatást! Reméljül nálunk is minden rendben lesz! :) Jó egészséget a babákhoz!
Szia! Ne aggódj, biztos nincs semmi baj. Nekem is szurkált a hasam és én is attól féltem, hogy méhen kívüli...fõleg amikor 1 napig barnás folyásom volt. Akkor rögtön rohantam dokihoz, aki azt mondta, hogy nincs baj..de persze nem nyugtatott meg, mert meg sem vizsgált meg semmi UH, az csak 2 hétre rá volt. Hála az égnek minden rendben volt és most folyton rugdos!!:) 22 hetes :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Én is úgy izgulok a szivem csak úgy kalapál mert örülök is meg izgulok egyben, hogy minden rendben legyen.
Szia, nekem is a peteérés óta szúrkált és cisztára gyanakodtam , mert volt nekem már olyanom, de a doki megnyugtatott a 6. héten, hogy már a szíve is dobog, magne b6-ot adott rá.

Napok óta feszít a hasam, eleinte szurkált picit a bal oldalon, most szurkál a jobb oldalon, és előre felé feszít az egész. Ez lehet baba jele?

Már egy hete émelygek és feszül nagyon a mellem is, de hónap elején egy pár napra megjött, de nem úgy, ahogy szokott.

Legjobb válasz: Tesztet csináltál?

Tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: Igen, ma reggel, de az negatív lett. Jun. 2-án jött meg, elõtte 4 nappal voltunk együtt. két napig tartott a mensi, kevés volt, és utána barnázás.
A kérdező hozzászólása: ja, és múlt héten voltam nõdokinál, õ mindent rendben talált.
Szerintem, ha terhes lennél, akkor kimutatná.Ha viszont rendes menstruációnak felel meg a júni 2. akkor korai volt a teszt!
csinálj uj tesztett, a doki nem látja még ilyenkor hogy az vagy e, vagy nem, én tegnap voltam 6hetes mult héten szerdán nem láttak semmit ma már igen
az elöbbi iro vagyok én is jártam ugy hogy reggel csináltam negativ lett, pedig tudtam hogy az vagyok, és pár ora mulva vettem gabriel tesztett és az pozitiv lett
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöma válaszaitokat, és gratulálok a babához! :-)Remélem nekem is az van és nem a peteérés az. Ugye peteérés nem féjhat ilyen sokáig, és a mellem sem feszülne akkor? Jó lenne, ha válaszolnátok. köszi elõre is! :-)
Hát a tesztekrõl csak annyit, hogy a barátnõm 3 különbözõ tesztet csinált, három különbözõ idõpontban és mind negatív lett. Egyébiránt 6 éves a kislánya, aki a tesztek szerint nincs.

3-4 napon keresztül szurkált a bal oldali petefészkem, és már nem szurkál vasárnap kéne elvileg megjönnie, lehet baba is?

Legjobb válasz: remélem ha babás vagy nem a petefészkedet érezted, mert a doki azt mondta, ha a petefészkem feszülne, akkor nem jó helyen történt a beágyazódás. Inkább remélem a méhed teteje szúrkált akkor jóllehet egy baba is ott.

remélem ha babás vagy nem a petefészkedet érezted, mert a doki azt mondta, ha a petefészkem feszülne, akkor nem jó helyen történt a beágyazódás. Inkább remélem a méhed teteje szúrkált akkor jóllehet egy baba is ott.
:-) Ma is nagyon összegyûltek a hasonló problémások. Nekem a 21-22-23. napokon fájt a hasam, majd ez tegnapra minimalizálódott, ma meg csak érzem, hogy ott van. Azt mondják okozhatja a fájdalmat a beágyazódás, meg pszichésen is fájhat, fõleg ha valaki ki is számolja, hogy mikor van a beágyazódás. Szerintem nekem pszichés alapon lehetett, mert minden olyan mint szokott, kivéve tán annyi, hogy 23. naptól van a mensi elõtti folyás, most meg a 24. napon vagyok és nem jelentkezett.

29 hetes vagyok és egy órája szúrkál a köldököm felett bal oldalt a hasam. Jelent ez valamit? Kell vele foglalkozni?

Egyáltalán nem elviselhetetlen.

Legjobb válasz: szia nekem is szúrkált pár hete én is itt kérdeztem meg és mindenki azt mondta hogy ez normális!24hkm

szia nekem is szúrkált pár hete én is itt kérdeztem meg és mindenki azt mondta hogy ez normális!24hkm

Mitől szurkál a bal oldalam?

Gyakran szurkál, leginkább a mellem alatt, egyébként meg folyton remegek (még ha teljesen nyugodt is vagyok), gyakran gyorsabban ver a szívem. Mitől lehet ez, és hova kéne mennem kivizsgáltatni (ha kell)? 16L

Legjobb válasz: nekem ha szúr akkor lehajolok mintha megakarnám érinteni a földet és akkor nem szúrkál:)

nekem ha szúr akkor lehajolok mintha megakarnám érinteni a földet és akkor nem szúrkál:)

Bal oldalon szúrkál a petefészkem pár napja. A ciklus 24. napján vagyok, 30 napos szokott lenni. Reménykedhetek?

Legjobb válasz: Reménykedhetsz,de ne éld bele magad nagyon,nehogy csalodás érjen.Az hogy szurkál a baloldali petefészked sok mindentöl lehet,felfázás,menszi,fertözés,vagy baba..Mindenképp várj még,legalább amig késik és akkor reménykedhetsz.

Reménykedhetsz, de ne éld bele magad nagyon, nehogy csalodás érjen.Az hogy szurkál a baloldali petefészked sok mindentöl lehet, felfázás, menszi, fertözés, vagy baba..Mindenképp várj még, legalább amig késik és akkor reménykedhetsz.
nekem késõi peteérés illetve ciszta okozta a pé ideje után ezeket a tüneteket... szerintem a baba már a méh felé tart, tehát ott kellene inkább érezned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Remélem nincs igazatok. Hát...van még kb. 6 nap a nemvártig, meglátjuk mi lesz. Késõi peteérésre nem gondolnék, mert inkább korai peteérést éreztem ebben a hónapban. Akkor remélem nem a ciszta lesz.

Miért szúrkál a hasam? Azt mondta az orvosom (hő diagram szerint), hogy nincs peteérésem. Akkor miért szúrkál minden hónapban a hasam jobb oldalon, kb.3 napig, és a ciklus kb.19-20. napján?

Legjobb válasz: Egyik tipp,hogy van pé és a doki béna.. Menj el másik orvoshoz is! Másik tipp,hogy csak probál megrepedni a tüszõ de nem sikerül és esetleg ezért nem lát doki pét.. Jobb ötletem nincs:-)

Egyik tipp, hogy van pé és a doki béna.. Menj el másik orvoshoz is! Másik tipp, hogy csak probál megrepedni a tüszõ de nem sikerül és esetleg ezért nem lát doki pét.. Jobb ötletem nincs:-)
A hasszurka elõtti napokon van tojásfehérjeszerû folyásod, majd van 3 nap szárazság? Azt mondják ha igen akkor volt peteérésed és ovulációd.
Hát akkor ötletem sincs, én ezeket a teákat kapszulákat nem igazán ismerem, mármint nincs vele tapasztalatom. Úgyhogy én egyet tudok ajánlani, próbáld ki az Aviva tornát, ha van kedved. Én jól haladok, 80 napos ciklusaim voltak peteérés nélkül, több ilyenem is volt: http://ciklus.hu/images/diagramok/e8a8c01707d4ad259efbbff02e.. aztán ilyen lett, ez mondjuk a legszebb: http://ciklus.hu/images/diagramok/e8a8c01707d4ad259efbbff02e.. most is elég jól alakul, és beállt úgy néz ki 32 napra, peteéréssel.
A kérdező hozzászólása: Elözõ hónapban 19-20. körül éreztem a hasszúrkálást. És még ennyit nem késett soha. 28-30 naposak voltak a ciklusaim eddig. Hormon vizsgálatom még februárban volt, a 14. napon nézték. Progeszteron kevesebb picit. A többi érték jó. Cisztám nincs.
A kérdező hozzászólása: 5 percig szájban és mindig egy idõpontban. Barátcserjét szedem, és azóta nem olyan cikk-cakkos a görbe. És magasabb hõket is mérek. Elõtte örültem ha 35, 5-t mérek, de most 36, 6-36, 7 körül van.
És kb. 5 percig méred?
Hm. Azért lehet, hogy az elõzõben volt ovu, de tényleg a fene tudja. Sok lehetõség van, de ha csak a 28. napon volt ovu, az azt jelenti, hogy 9 nap a luteális fázisos, az nagyon rövid. 12-16 között a normális, bizonyos esetekben akár még a 10 is belefér..... NEm egyszerû. Azért forszírozhatnál egy vérvételt sok minden kiderülne. Ha az orvosod nem akar, menj másikhoz. JA igen, szóval gyanúsan cikk-cakkos: mindig ugyanakkor, mozgás nélkül, az az elsõ mozdulat, hogy belerakod a hõmérõt a szádba?
Huh, a juniusi nagyon kutya görbe:-( Jól méred a hõd?Betartod a "szabályait"? Szerintem meddõségibe menj ha ennyire nincs pé..kár várni a csodát, segítség kell majd neked a babához ugy néz ki!
A kérdező hozzászólása: Júniusi : http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f808bcec5374b98c5be257..
Hát igen, erre én is azt mondanám, hogy nem volt ovuláció ebben a hónapban. DE: ezt a doki tudja ellenõrizni, elõszöris, meg tudja mondani, hogy érik-e valamelyik oldalon tüszõ, majd visszarendel, hogy újra megnéz, x idõ múlva ez nem tudom hány, lehet, hogy 2 naponta kellene UH-ozni, és meg tudja állapítani, hogy volt-e ovuláció. Legalábbis én így tudom, hogy kiszabadult-e az érett pete. Elõzõ havi görbéd nincs esetleg? Nem mondta, hogy kellene egy vérvétel?
A kérdező hozzászólása: Már ritkábban szúrkál, inkább olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f808bcec5374b98c5be257..
Megmutatod a görbéd?
Ez így igaz, nekem is volt többször..én azt javaslom ha teheted keress másik dokit, nézzen meg több szem:-) elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: A tüszõrepedés elmaradása miatt jöhet létre ciszta a petefészekben, de nekem nézte UH-al és nincs.
A kérdező hozzászólása: Volt 2 napig. Én inkább nedves vagyok mint száraz. A menzesz elõtt, után szoktam az lenni.

Rendben van ez így? Folyamatosan szúrkál a hasam, hol a jobb, hol a bal oldalon.

Van,hogy éjszaka is felébredek,olyan,mint egy izomláz.Folyamatosan hányingerem van.

Legjobb válasz: ez teljesen rendben van, nekem is ilyen volt, de ez el fog mulni. sokszor énis felkeltem hogy szurkál itt ott a hasam. Nem tudom hanyadik héten mult el de hamarosan nem fogsz iylesmit érezni :-.)

ez teljesen rendben van, nekem is ilyen volt, de ez el fog mulni. sokszor énis felkeltem hogy szurkál itt ott a hasam. Nem tudom hanyadik héten mult el de hamarosan nem fogsz iylesmit érezni :-.)
Tágul a méhed, alakul a tested. Emiatt van a szurkálás. Ne aggódj, minden rendben a babával:-)! 22 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Ok lehet az is, hogy most hagytam abba az Utrogestan-t?

Reggel óta szurkál a hasam alja, és a jobb oldalam. Hol erősebben hol gyengébben, nehéznek érzem a pocakom és olyan mintha kicsi lenne a bőröm. Mitől lehet? 22 hetes km

Legjobb válasz: Hahh, nekem épp tegnap fájt a pocakom: szurkált, feszül, nehéz volt a hasam. Nem esett túl jól, aztán meg megjelent az elõtej is, ami még nem volt eddig. Szóval nagyon-nagyon átalakul az egész testem. De nem ijedtem meg, mert ez a terhesség velejárója. Szerintem csak növögetsz, és formálódsz. Ha nem fáj, csak olyan kellemetlen érzés, akkor nem hiszem, hogy baj lenne. 24 hetes kismama

Hahh, nekem épp tegnap fájt a pocakom: szurkált, feszül, nehéz volt a hasam. Nem esett túl jól, aztán meg megjelent az elõtej is, ami még nem volt eddig. Szóval nagyon-nagyon átalakul az egész testem. De nem ijedtem meg, mert ez a terhesség velejárója. Szerintem csak növögetsz, és formálódsz. Ha nem fáj, csak olyan kellemetlen érzés, akkor nem hiszem, hogy baj lenne. 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nem fáj semmim, csak kellemetlen, hogy szurkál. Na, az elõtejem nekem kedden jelent meg. Egy szál bugyiban tévéztem és azt éreztem, hogy valami folyik le a cicimnél :) Mondtam páromnak, reggelre nem ám tejben, vajban fürdünk majd :)

Normális ez? 3 napja szúrkál a bal oldali petefészkem.

Párommal babát szeretnénk.Eggyütt voltunk + ovu nap éjjelén,els? -nap reggelén,és azóta még vagy 2-szer.Ovum szept.9-én volt,vagyis akkor volt a + teszt.Azóta a bal petefészkem szúrkál.Normális állapot ez?Mit?l lehet?Peteérésem tuti volt,mert uh is kimutatta.Lehet hogy a párom mélyen behatolt?És még azt szeretném kérdezni,hogy ha ilyenkor szeretkeztünk,milyen nem? babának van nagyobb eélye???

Legjobb válasz: Szia! Honnan tudod, hogy a petefészked szurkál? Közel sem biztos, hogy az, lehet, hogy csak a beleid "rendezkednek" Ha túl mélyen belédhatol, akkor sem éri el a petefészked. Ez nem a Sims nevû játék, amiben ha este 9-kor, vagy újholdkor csinálsz babát, akkor tuti lesz a neme. Gondolj csak bele, a nem egy petéjû ikreknek is más a nemük, pedig 1szerre csinálták õket. Sok sikert a babához, remélem, hogy összejön.

Szia! Honnan tudod, hogy a petefészked szurkál? Közel sem biztos, hogy az, lehet, hogy csak a beleid "rendezkednek" Ha túl mélyen belédhatol, akkor sem éri el a petefészked. Ez nem a Sims nevû játék, amiben ha este 9-kor, vagy újholdkor csinálsz babát, akkor tuti lesz a neme. Gondolj csak bele, a nem egy petéjû ikreknek is más a nemük, pedig 1szerre csinálták õket. Sok sikert a babához, remélem, hogy összejön.
Pé elött 3-4 nap lány, pé elött lány v fiu, pé napján és utánna fiú. De ez nem 100%. Nem tudom mi lehet veled. De én is ebben a cipõben járok. Pé óta megjön érzésem van és néha jobb néha ball oldalt szúr de nagyon a petefészkem. Hirtelen jön belenyilal és elmúlik. majd megint. Pé után vagyok 4 nappal. Ha 9. -én volt + a teszt akkor még nem repedt meg a tüszõd csak 10-11.-én. A baágyazódás még nem lehet. Hõdet nem méred?
A kérdező hozzászólása: Nem mérem a hõmet, mert az csak utólagosan okosít fel.A + teszt utáni elsõ - tszt után van a tüszõrepedés, én ezt sok helyen olvastam már.Amúgy meg ha 9-én volt a + tesztem, 10-én - lett, akkor szerintem is fiúnak van nagyobb esélye, mert az ovulációkor szeretkeztünk, és az y kromoszóma gyorsabb... 9-én este, 10-én reggel este, éjjel is eggyütt voltunk.Szerintem elkaptuk a pillanatot, de még ma is ráerõsítünk:) Tudom, hogy még nem lehetséges a beágyazódás, kell neki pár nap.Terhességi tesztet is csak 22-e körül végzek, mert akkora NEM VÁROM. A bal mellbimbóm körül is érzékenyebb, nem tudom mitõl lehet.Remélem attól, hogy egy kissrác elérte a petémet. Köszi a válast , és szép napot!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. A beleimnek semmi bajuk sincsen.A bal oldali petefészkem szúrkál, azóta hogy az ovu tesz + lett. A baba nemérõl csak érdeklõdöm, hogy ilyenkor milyen nemû bébi foganhat.Sajnos ettõl még nem lettem okosabb...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!