Találatok a következő kifejezésre: Szurkál a jobb oldalán már egy (2 db)

Szurkál a hasam jobb oldalán már egy hete. Holnap nem kellene megjönnie. Áprilisban nem volt peteérésem, remélem most már igen és sikerült. Mikor csináljak tesztet?

Legjobb válasz: Itt mindenki azt mondja a menzesz napján ill utána csinálj tesztet. Már ha kimarad. Nekem is van most hasszúrkám bár nekem még egy hetem volt. Kezdek reménykedni pedig volt már ilyen és sajna csalódnom kellett. Honnan tudod hogy nem volt péd? Hõt mérsz? vagy doki mondta?

Itt mindenki azt mondja a menzesz napján ill utána csinálj tesztet. Már ha kimarad. Nekem is van most hasszúrkám bár nekem még egy hetem volt. Kezdek reménykedni pedig volt már ilyen és sajna csalódnom kellett. Honnan tudod hogy nem volt péd? Hõt mérsz? vagy doki mondta?
A kérdező hozzászólása: Doki mondta. Nem is jött meg akkor a mensim. Norcolutot kellett szednem 2x10 napig, mert hogy attól majd megjön. Onnan is tudom, hogy holnap kellene megjönnie. Az elsõ 10 napos után meg is jött, hát most remélem már beállt és volt peteérésem. Szerintem volt, mert éreztem hónap közepén a szurkálást. De amúgy azt is mondta a doki, hogy a gyógyszer mellett lehet baba.
A kérdező hozzászólása: bocsánat elütöttem:14.napja van ma ciklusomnak
Elvileg ilyenkor lehet peteérés!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!