Találatok a következő kifejezésre: Szurkál a jobb oldalán már (5 db)

Menszi előtt 3 nappal milyen folyásnak kell lenni-e? Szurkál a jobb oldalam és sűrű fehér folyásom van. Nagyon szeretnénk már babát. Első clostis hónapom volt.

Legjobb válasz: Nézd nekem a mai napig sürü fehér folyásom van "nem fertözés" ne a tüneteket nézd mert csaloka lehet,velem is ez volt és nekem nem jött össze persze ez még nem jelenti hogy neked nem jött ösze. 3nap mulva pozitiv tesztet kivánok!

Nézd nekem a mai napig sürü fehér folyásom van "nem fertözés" ne a tüneteket nézd mert csaloka lehet, velem is ez volt és nekem nem jött össze persze ez még nem jelenti hogy neked nem jött ösze. 3nap mulva pozitiv tesztet kivánok!
Elsõ clostis hónap nekem sikerült (ikrekkel). Én soha nem nézegettem a "folyásomat", de ekkor még ez is érdekelt. Fehér "túrós", sûrû váladék volt.

Szurkál a hasam jobb oldalán már egy hete. Holnap nem kellene megjönnie. Áprilisban nem volt peteérésem, remélem most már igen és sikerült. Mikor csináljak tesztet?

Legjobb válasz: Itt mindenki azt mondja a menzesz napján ill utána csinálj tesztet. Már ha kimarad. Nekem is van most hasszúrkám bár nekem még egy hetem volt. Kezdek reménykedni pedig volt már ilyen és sajna csalódnom kellett. Honnan tudod hogy nem volt péd? Hõt mérsz? vagy doki mondta?

Itt mindenki azt mondja a menzesz napján ill utána csinálj tesztet. Már ha kimarad. Nekem is van most hasszúrkám bár nekem még egy hetem volt. Kezdek reménykedni pedig volt már ilyen és sajna csalódnom kellett. Honnan tudod hogy nem volt péd? Hõt mérsz? vagy doki mondta?
A kérdező hozzászólása: Doki mondta. Nem is jött meg akkor a mensim. Norcolutot kellett szednem 2x10 napig, mert hogy attól majd megjön. Onnan is tudom, hogy holnap kellene megjönnie. Az elsõ 10 napos után meg is jött, hát most remélem már beállt és volt peteérésem. Szerintem volt, mert éreztem hónap közepén a szurkálást. De amúgy azt is mondta a doki, hogy a gyógyszer mellett lehet baba.

Mi lehet ez? 5 napja folyamatosan görcsöl, szurkál a bal petefészkem, néha már a jobb oldali is! Csak fájdalomcsillapítóval tudok aludni!

Pco-m van és clostyt szedtem, a ciklusom felénél kezd?dtek a görcsök, de az UH szerint nincs peteérésem. A closty csinál ilyet vagy kifakadt a cisztám?

Legjobb válasz: A closti csinál ilyet, én is szedtem, és nekem már a ciklus 6-7. napjától volt ilyen erõs szurkálós érzés a hasamban. Persze annyira nem volt gáz hogy fájdalomcsillapító kelljen. Nekem a folyásom is több volt tõle. Ha ennyire fáj, feltétlenül keresd fel a dokid holnap, lehet túl lett stimulálva a petefészked. Minden jót kívánok!

A closti csinál ilyet, én is szedtem, és nekem már a ciklus 6-7. napjától volt ilyen erõs szurkálós érzés a hasamban. Persze annyira nem volt gáz hogy fájdalomcsillapító kelljen. Nekem a folyásom is több volt tõle. Ha ennyire fáj, feltétlenül keresd fel a dokid holnap, lehet túl lett stimulálva a petefészked. Minden jót kívánok!
sürgõsen orvos!Nõgyógyászati problémákkal ne várj szerintem!


Igen, ott van az epehólyag.
Beszorulhatott a levego, vagy megnyomhattad, ugy fekudtel.
epe?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!! Még mindig szúrkál, de már csak kb. 3-4 percnként...
A kérdező hozzászólása: bocsánat elütöttem:14.napja van ma ciklusomnak
Elvileg ilyenkor lehet peteérés!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!