Találatok a következő kifejezésre: Szurkál a jobb oldalán (65 db)

Napok óta feszít a hasam, eleinte szurkált picit a bal oldalon, most szurkál a jobb oldalon, és előre felé feszít az egész. Ez lehet baba jele?

Már egy hete émelygek és feszül nagyon a mellem is, de hónap elején egy pár napra megjött, de nem úgy, ahogy szokott.

Legjobb válasz: Tesztet csináltál?

Tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: Igen, ma reggel, de az negatív lett. Jun. 2-án jött meg, elõtte 4 nappal voltunk együtt. két napig tartott a mensi, kevés volt, és utána barnázás.
A kérdező hozzászólása: ja, és múlt héten voltam nõdokinál, õ mindent rendben talált.
Szerintem, ha terhes lennél, akkor kimutatná.Ha viszont rendes menstruációnak felel meg a júni 2. akkor korai volt a teszt!
csinálj uj tesztett, a doki nem látja még ilyenkor hogy az vagy e, vagy nem, én tegnap voltam 6hetes mult héten szerdán nem láttak semmit ma már igen
az elöbbi iro vagyok én is jártam ugy hogy reggel csináltam negativ lett, pedig tudtam hogy az vagyok, és pár ora mulva vettem gabriel tesztett és az pozitiv lett
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöma válaszaitokat, és gratulálok a babához! :-)Remélem nekem is az van és nem a peteérés az. Ugye peteérés nem féjhat ilyen sokáig, és a mellem sem feszülne akkor? Jó lenne, ha válaszolnátok. köszi elõre is! :-)
Hát a tesztekrõl csak annyit, hogy a barátnõm 3 különbözõ tesztet csinált, három különbözõ idõpontban és mind negatív lett. Egyébiránt 6 éves a kislánya, aki a tesztek szerint nincs.

Mitől lehet? Pár napja szurkál a jobb oldalon lent, néha középen.

ha az el?z? ciklusom nézem hétvégén kéne megjönnie,pár hónapja rendszertelenül jön meg

Legjobb válasz: Akár terhességet is jelenthet.Nekem így indult a terhességem,jobb oldalon erõs szurkálás, néha még most is érzem , pedig már a 16 hetet betöltöttem.Ha nem jön meg a hétvégén érdemes egy tesztet elvégezni. De lehet éppen egy felfázás is.

Akár terhességet is jelenthet.Nekem így indult a terhességem, jobb oldalon erõs szurkálás, néha még most is érzem , pedig már a 16 hetet betöltöttem.Ha nem jön meg a hétvégén érdemes egy tesztet elvégezni. De lehet éppen egy felfázás is.
Nekem is volt ilyen sõt még késett is és + lett a tesztem, aztán megjött. De lehet hogy nálad baba van és minden rendben. Ha nem jön meg tesztelj!

Tüszőrepedés után négy nappal jó, hogy erősen szúrkál a jobb oldalon lennt? Egy 22mm-es tüszőm volt a jobb petefészkemben.

Legjobb válasz: igen normális ugyanis amikor atüszö meg reped folyadék kerül ahas üregbe és ettöl lehet enyhe görcs szurkálás ilyesmi./nekem is volt/

igen normális ugyanis amikor atüszö meg reped folyadék kerül ahas üregbe és ettöl lehet enyhe görcs szurkálás ilyesmi./nekem is volt/
A kérdező hozzászólása: És baba?

12 hetes vagyok szurkál a jobb oldalon köldöktől lejjebb oldalt, mitől lehet?

csak ugy beleszurkál , nem folyamatosan , nöl a méhem? vagy a baba átköltözött arra az oldalra? az egész terhesség alatt vannak ilyen érzések, has fájás, folyás? és még semmit nem n?tt a mellem, mikor kezd?

Legjobb válasz: a 12 hetes ultrahangon említsd meg, bár nállam is volt ilyen, de nem történt semmisem!!

a 12 hetes ultrahangon említsd meg, bár nállam is volt ilyen, de nem történt semmisem!!
A kérdező hozzászólása: már voltam hétfõn a 12 hetesen, minden ok volt, ez ma kezdödött.

5 hetes vagyok és szúrkál a jobb oldalamon. Baj? Szedek mgneb6-ot

Legjobb válasz: Milyen magzatvédõ vitamint szedsz?

Milyen magzatvédõ vitamint szedsz?
A kérdező hozzászólása: Gravidát.Állítólag csak a méhszalagok nyúlnak.Csak tompán érzem õket, de azért elég fura.
Felesleges idegeskedni.Egyik ismerõsömnek egész végig görcsölgetett a hasa.Ha nem lesz erõs görcs vagy vérzés, addig nyugi.Ne stresszeld magad feleslegesen.
A kérdező hozzászólása: Már megnyugodtam, elmúlt.Már én is utána olvastam és nem olyan görcsök voltak, csak tompa szurkálás.De azért amit nem ismerünk ijesztõ lehet.
Ugyanezeket érzem, én sem tudom mi lehet! 35 hetes
A kérdező hozzászólása: kedves utolso, hatha kapunk valaszt ra:) csak kedden megyek a dokihoz, de mar erzem par napja ezeket gondoltam hatha kapok valaszt ra, vagy erzett valaki hasonlot:)
Nekem olyan mensis görcsölõs érzés volt a jósló, a ctg-n látszott is akkor a méhösszehúzódás is.
Szerintem ez nem az..a jóslók lent a derekadban érzed menszis görcsként, vagy a hasad aljában de az már inkább fájás.
A kérdező hozzászólása: koszi, lehet hogy no a picurkam meg:)
Nekem akkor fájdogált így a pocakom, amikor a babám befordult (sokáig faros volt). Nekem ez a 34-35. héten volt, aztán elmúlt a fájdalom. Ha már befordultak a babáitok, akkor lehet, hogy csak nagyobb mozgásokat csinálnak, mert attól is lehet ez a mensi szerû, szúró fájdalom. Vagy nyomnak egy ideget. Nekem ma ismét volt hasonló érzésem, kiverte az oldalam, rúgott össze-vissza és emiatt sokszor szurkált a pocakom. 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: mar 3 hete be van fordulva, es csak neha neha rug vagy boxol nagyobbat, amugy csak amolyan kisebb, "kellemesebb"mozgasokat csinal. a szurkalas pedig szinte hogy allando, nemhinnem hogy folyton nyomna valamit vagy megis??...
Amúgy meg lehet jósló is, végülis már a 36. héten vagy... A lényeg, hogy ne fájjon, mert ha csak kellemetlen, akkor hát ez van, és már nincs sok hátra. :)
A kérdező hozzászólása: hat igen, fajni nem faj, csak eleg kellemetlen, ez teny, de ahogy mondod mer nincs sok, de nem bannam ha mar kint lenne:) de szerintem ezzel minden kismama igy van:) )

Hasonló tapasztalat? 11 hetes vagyok, 3 éve méhen kívüli terhességem volt, kivették a jobboldali petevezetőmet. Kb 2 napja folyamatosan szurkál a jobb oldalam, lehet ez miatt?

Olvastam vhol,hogy régebbi m?tétek helye ilyenkor fájhat.

Legjobb válasz: Persze hogy ettõl van,mert minden mûtéti terület hegesedéssel jár.Ne ilyedj meg nem lesz semmi gond,csak lehet hogy azt érzed,hogy jobban húzódik mint másoknak.

Persze hogy ettõl van, mert minden mûtéti terület hegesedéssel jár.Ne ilyedj meg nem lesz semmi gond, csak lehet hogy azt érzed, hogy jobban húzódik mint másoknak.
PÉ jele lehet a petefészekszurkálás.
Nekem is mindig pé-nél szurkál!
Simán lehet baba:)
A kérdező hozzászólása: és mikor teszteljek hogy tutira kimutassa?
2-3 nap mulva tutinak kell lennie:) Szorítok:)
A kérdező hozzászólása: ok köszíííí!!!!
Mi lett???? Pozit teszteltel? Én is ugyanígy vagyok. 2 napja késik, szurkal a hasam, olyan érzésem van mindig mintha megjonne. A mellem semennyire nem faj, pedig mindig szokott.
A kérdező hozzászólása: nem lett baba :(

Ha május 30-án voltam együtt a párommal akkor az jó jel, ha szúrkál a jobb oldalam?

Legjobb válasz: március ota probálkozunk,de voltak gondok elötte is és utána is.Volt ugy hogy peteéréskor egyutt voltunk reggel és estére megjött a mensim.néztem mint moziban:)))

A kérdező hozzászólása: okés:-)) Várom
A kérdező hozzászólása: mármint elõtte.
március ota probálkozunk, de voltak gondok elötte is és utána is.Volt ugy hogy peteéréskor egyutt voltunk reggel és estére megjött a mensim.néztem mint moziban:) ))
Hááááát az nem kifejezés:) )) Ma megyek dokihoz 5-re majd utána megirom mit mondott.
A kérdező hozzászólása: akkor össze vagy kicsit kuszálva, na de nem baj, reménykedünk:-)
gyogyszert már 1 éve nem szedek, peteérés napján reggel egyutt voltunk mondván hogy azt kell ilyenkor és estére megjott a mensim, tehát 2hétre rá az elözöhöz.na erre már nem tudtam gombot varrni hogy mi volt ez, és ugyan ugy 6 napig tartott.most onnét számolom a ciklusom mert ez a mult hönapban volt.
A kérdező hozzászólása: gyógyszert szedtél?
A kérdező hozzászólása: Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: hát most hogy mondod...mensi érzés nekem is van, illetve tegnap meg tegnapelõtt nagyon görcsöltem mintha meg akarna jönni, de még nem kéne...akkor együtt reménykedünk:-)
nekem a melleim nõttek kicsit és a napokban azt érzem mintha a mensim nem sokára megjönne, pedig csak 12-dike a napja.hétvégén kertiparti volt és jól ettem is és ittam 1 pohár vörösbort és éjjel széthánytam magam, na meg fel vagok puffadva.A párom este fel is figyelt rám hogy mekkora a pocim.
A kérdező hozzászólása: görcsölök, meg sokat pissilek, de szerintem ez nem a bbaótól lehet...vagyis még korai. És neked valami tünet?
Én is ezen a napon voltam, és nekem is van szurka de szerintem ez mensi elött is van mert nekem szokott lenni.mást érzel még??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!