Találatok a következő kifejezésre: Szurkál a jobb (112 db)

Napok óta feszít a hasam, eleinte szurkált picit a bal oldalon, most szurkál a jobb oldalon, és előre felé feszít az egész. Ez lehet baba jele?

Már egy hete émelygek és feszül nagyon a mellem is, de hónap elején egy pár napra megjött, de nem úgy, ahogy szokott.

Legjobb válasz: Tesztet csináltál?

Tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: Igen, ma reggel, de az negatív lett. Jun. 2-án jött meg, elõtte 4 nappal voltunk együtt. két napig tartott a mensi, kevés volt, és utána barnázás.
A kérdező hozzászólása: ja, és múlt héten voltam nõdokinál, õ mindent rendben talált.
Szerintem, ha terhes lennél, akkor kimutatná.Ha viszont rendes menstruációnak felel meg a júni 2. akkor korai volt a teszt!
csinálj uj tesztett, a doki nem látja még ilyenkor hogy az vagy e, vagy nem, én tegnap voltam 6hetes mult héten szerdán nem láttak semmit ma már igen
az elöbbi iro vagyok én is jártam ugy hogy reggel csináltam negativ lett, pedig tudtam hogy az vagyok, és pár ora mulva vettem gabriel tesztett és az pozitiv lett
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöma válaszaitokat, és gratulálok a babához! :-)Remélem nekem is az van és nem a peteérés az. Ugye peteérés nem féjhat ilyen sokáig, és a mellem sem feszülne akkor? Jó lenne, ha válaszolnátok. köszi elõre is! :-)
Hát a tesztekrõl csak annyit, hogy a barátnõm 3 különbözõ tesztet csinált, három különbözõ idõpontban és mind negatív lett. Egyébiránt 6 éves a kislánya, aki a tesztek szerint nincs.

Normális hogy szúrkál a jobb petefészkem körül? Reggel óta érzem. Néha belenyilal és csak ott. Lehet az időtől? Vagy ez valami rossz jel? 22 heteske

Legjobb válasz: Szerintem semmi gond. Nekem 21 hetes koromtól nem csak szúrkál oldalt de nagyon sokat fáj a hasam:-( szerintem ahogy a méhed növekszik(pont ebben az idõben nõ hirtelen nagyot) az okozza a szurkálást:-) Kellemes babavárást: 33 hetes kismama

Szerintem semmi gond. Nekem 21 hetes koromtól nem csak szúrkál oldalt de nagyon sokat fáj a hasam:-( szerintem ahogy a méhed növekszik(pont ebben az idõben nõ hirtelen nagyot) az okozza a szurkálást:-) Kellemes babavárást: 33 hetes kismama
Szerintem is fronthatás, ugyanezt érzem egész nap. 14 hetes kismama...

Ma van a 21. napom. Napok óta szurkál a jobb petefészkem, meg tegnap feszült a hasam alja. A hőm 0, 6 tizedet emelkedett kb. egy hét alatt. Hányingerem most is van. Lehet baba?

Norcolutot kell szednem (nem jött meg, nem volt peteérésem) 8 nap múlva nem kellene megjönnie. A gyógyszer mellett teherbe eshetek. Szerintetek lehet már a mensi el?tt egy héttel érezni a tüneteket? Február óta próbálkozunk.

Legjobb válasz: Hát elképzelhetõ, de az is lehet hogy izgulsz nagyon és azért szurkál a hasad. Nem is tudtam, hogy a Norcolut erre is jó! Várjál még 8-9 napot! Ez a legnehezebb ilyenkor, de tényleg ki kell várni. Nagyon kis százaléknak mutat pozitívat a teszt ennyivel a mensi elõtt. Olvastam itt, hogy volt olyan, akinek negatív lett a teszt, de elment dokihoz, hogy miért nem jön meg... aztán meglátták a kis szivecskét verni a monitoron. Szorítok nagyon!!!

Hát elképzelhetõ, de az is lehet hogy izgulsz nagyon és azért szurkál a hasad. Nem is tudtam, hogy a Norcolut erre is jó! Várjál még 8-9 napot! Ez a legnehezebb ilyenkor, de tényleg ki kell várni. Nagyon kis százaléknak mutat pozitívat a teszt ennyivel a mensi elõtt. Olvastam itt, hogy volt olyan, akinek negatív lett a teszt, de elment dokihoz, hogy miért nem jön meg... aztán meglátták a kis szivecskét verni a monitoron. Szorítok nagyon!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi. A norcolutot azért kaptam, hogy megjöjjön. 2x10 napra kaptam. Most vagyok a második 10 nap alatt. Eddig még egyszer sem szurkált így a petefészkem.

Tüszőrepedés után négy nappal jó, hogy erősen szúrkál a jobb oldalon lennt? Egy 22mm-es tüszőm volt a jobb petefészkemben.

Legjobb válasz: igen normális ugyanis amikor atüszö meg reped folyadék kerül ahas üregbe és ettöl lehet enyhe görcs szurkálás ilyesmi./nekem is volt/

igen normális ugyanis amikor atüszö meg reped folyadék kerül ahas üregbe és ettöl lehet enyhe görcs szurkálás ilyesmi./nekem is volt/
A kérdező hozzászólása: És baba?

Mitől lehet? Pár napja szurkál a jobb oldalon lent, néha középen.

ha az el?z? ciklusom nézem hétvégén kéne megjönnie,pár hónapja rendszertelenül jön meg

Legjobb válasz: Akár terhességet is jelenthet.Nekem így indult a terhességem,jobb oldalon erõs szurkálás, néha még most is érzem , pedig már a 16 hetet betöltöttem.Ha nem jön meg a hétvégén érdemes egy tesztet elvégezni. De lehet éppen egy felfázás is.

Akár terhességet is jelenthet.Nekem így indult a terhességem, jobb oldalon erõs szurkálás, néha még most is érzem , pedig már a 16 hetet betöltöttem.Ha nem jön meg a hétvégén érdemes egy tesztet elvégezni. De lehet éppen egy felfázás is.
Nekem is volt ilyen sõt még késett is és + lett a tesztem, aztán megjött. De lehet hogy nálad baba van és minden rendben. Ha nem jön meg tesztelj!

5 hetes vagyok és szúrkál a jobb oldalamon. Baj? Szedek mgneb6-ot

Legjobb válasz: Milyen magzatvédõ vitamint szedsz?

Milyen magzatvédõ vitamint szedsz?
A kérdező hozzászólása: Gravidát.Állítólag csak a méhszalagok nyúlnak.Csak tompán érzem õket, de azért elég fura.
Felesleges idegeskedni.Egyik ismerõsömnek egész végig görcsölgetett a hasa.Ha nem lesz erõs görcs vagy vérzés, addig nyugi.Ne stresszeld magad feleslegesen.
A kérdező hozzászólása: Már megnyugodtam, elmúlt.Már én is utána olvastam és nem olyan görcsök voltak, csak tompa szurkálás.De azért amit nem ismerünk ijesztõ lehet.

Ha nincs baba, miért szurkál a jobb petefészkem?

Kedd délután megjött (norcolutot szedtem), de ma már szinte elmúlt. Szerdai tesztem negatív. De akkor miért van a szurkálás?

Legjobb válasz: peteéréskor szokott szurkálni.ált. de amúgy nemtom.

peteéréskor szokott szurkálni.ált. de amúgy nemtom.
Petefészek a peteéréskor szokott szurkalni. Szerintem baba esetnén a méh szurkalhat.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom pontosam, hogy mi szurkál.
Szia lehet hogy cisztád van!Nekem is igy kezdõdött!Menj el dokihoz és majd õ megmondja!
Ugyanezeket érzem, én sem tudom mi lehet! 35 hetes
A kérdező hozzászólása: kedves utolso, hatha kapunk valaszt ra:) csak kedden megyek a dokihoz, de mar erzem par napja ezeket gondoltam hatha kapok valaszt ra, vagy erzett valaki hasonlot:)
Nekem olyan mensis görcsölõs érzés volt a jósló, a ctg-n látszott is akkor a méhösszehúzódás is.
Szerintem ez nem az..a jóslók lent a derekadban érzed menszis görcsként, vagy a hasad aljában de az már inkább fájás.
A kérdező hozzászólása: koszi, lehet hogy no a picurkam meg:)
Nekem akkor fájdogált így a pocakom, amikor a babám befordult (sokáig faros volt). Nekem ez a 34-35. héten volt, aztán elmúlt a fájdalom. Ha már befordultak a babáitok, akkor lehet, hogy csak nagyobb mozgásokat csinálnak, mert attól is lehet ez a mensi szerû, szúró fájdalom. Vagy nyomnak egy ideget. Nekem ma ismét volt hasonló érzésem, kiverte az oldalam, rúgott össze-vissza és emiatt sokszor szurkált a pocakom. 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: mar 3 hete be van fordulva, es csak neha neha rug vagy boxol nagyobbat, amugy csak amolyan kisebb, "kellemesebb"mozgasokat csinal. a szurkalas pedig szinte hogy allando, nemhinnem hogy folyton nyomna valamit vagy megis??...
Amúgy meg lehet jósló is, végülis már a 36. héten vagy... A lényeg, hogy ne fájjon, mert ha csak kellemetlen, akkor hát ez van, és már nincs sok hátra. :)
A kérdező hozzászólása: hat igen, fajni nem faj, csak eleg kellemetlen, ez teny, de ahogy mondod mer nincs sok, de nem bannam ha mar kint lenne:) de szerintem ezzel minden kismama igy van:) )

Hasonló tapasztalat? 11 hetes vagyok, 3 éve méhen kívüli terhességem volt, kivették a jobboldali petevezetőmet. Kb 2 napja folyamatosan szurkál a jobb oldalam, lehet ez miatt?

Olvastam vhol,hogy régebbi m?tétek helye ilyenkor fájhat.

Legjobb válasz: Persze hogy ettõl van,mert minden mûtéti terület hegesedéssel jár.Ne ilyedj meg nem lesz semmi gond,csak lehet hogy azt érzed,hogy jobban húzódik mint másoknak.

Persze hogy ettõl van, mert minden mûtéti terület hegesedéssel jár.Ne ilyedj meg nem lesz semmi gond, csak lehet hogy azt érzed, hogy jobban húzódik mint másoknak.
PÉ jele lehet a petefészekszurkálás.
Nekem is mindig pé-nél szurkál!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!