Találatok a következő kifejezésre: Szurkál a fáradt vagyok, a melleim (4 db)

Ma kell volna (nem) megjönnie és nem is jött meg. Az elmúlt héten szurkált a hasam, mindjárt megjön érzésem van, hányinger kerülget, fáradt vagyok és érzékenyek a melleim.Sikerült vagy nem? Mit a meglátásotok a tüneteim alapján? Javaslatok?

Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy sikerült. Tudom, hogy ezekb?l még bármi lehet, de azért én titkon reménykedem, viszont ha nem sikerül, akkor sem adom fel.

Legjobb válasz: Hát a tüneteid alapján tényleg lehet baba, az én javaslatom, hogy csinálj egy tesztet!! Sok sikert!

Hát a tüneteid alapján tényleg lehet baba, az én javaslatom, hogy csinálj egy tesztet!! Sok sikert!
tüneteid alapján simán lehetsz terhes!drukkolok neked:) ) hétfõn tesztelj!nekem a lilly terhesteszt már 1 nap késés után kimuttatta!(tescoban is lehet kapni)ha nem bírnád hétfõig!sok sikert várom az eredményrõl a jelentést
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, elírtam holnap kellen nem megjönnie, de ettõl függetlenül köszi a beáztatást. Drukkolok nektek is.

Szurkál a hasam, fáradt vagyok, a melleim érzékenyek, ég a gyomrom, felbüfögöm az ételt. Ma kellet volna megjönnie. Terhes vagyok?

Tesztet még nem csináltam mert félek hogy -lesz...

Legjobb válasz: A tünetek alapján lehetsz, de azért ne bízd el magad elõre, inkább várj 3-4 napot, és tesztelj, ha negatív,és akkor sem jön megm tudod még akkor is van esély, nem mindenkinek mutatja ki az elején,attól függ, mennyi Hcg-d lesz a vizeletben,Sok sikert!

A tünetek alapján lehetsz, de azért ne bízd el magad elõre, inkább várj 3-4 napot, és tesztelj, ha negatív, és akkor sem jön megm tudod még akkor is van esély, nem mindenkinek mutatja ki az elején, attól függ, mennyi Hcg-d lesz a vizeletben, Sok sikert!
Mindenképpen reggeli vizeletbõl tesztelj. Ha nem jön meg 1 hétig, tesztelj újra. Addig meg érdemes úgy vigyázni magadra mintha már babás lennél.
holnap reggel már tesztelhetsz4!!nekem elõtte 3 nappal kimutatta:) sok sikert.. már 5 hetes kismama

Februar 5. -en voltunk egyutt a parommal. Szurkal a hasam, es gorcsol, mintha mindjart megjonne, erzekenyek a melleim, faradt vagyok. Tegnap delutan csinaltam tesztet, de sajna negativ lett! Tul koran teszteltem volna?

Legjobb válasz: Igen túl korán teszteltél. Ovu +-3 nap, 12-13 nap a beágyazódás, tehát együttlét után min. 16 nappal korábban felesleges tesztelni. Te esetedben 21-én lenne legcélszerûbb tesztelni.

Igen túl korán teszteltél. Ovu +-3 nap, 12-13 nap a beágyazódás, tehát együttlét után min. 16 nappal korábban felesleges tesztelni. Te esetedben 21-én lenne legcélszerûbb tesztelni.
Attól függ, hogy mikor volt a peteérésed... Ha febr. 5, akkor még várj egy pár napot a teszttel... Sok sikert...
A kérdező hozzászólása: Koszi!Nem hiszem hogy akkor volt, a legutolso mensim januar 25.-en volt, ha nem volt pe-sem akkor is terhes lehetek nem??
A kérdező hozzászólása: Ja es 40-45 naposan a mensijeim!!
Ha az együttlét elõtti és utáni 3-3 napban nem volt peteérésed akkor terhes sem lehetsz.
Ja az nem garancia semmire, hogy 40-45 naposak a ciklusaid, mert a peteérés nem mindig a ciklus közepén van. Erre nem lehet adni, hogy akkor még nem voltála két ciklus között félidõben.
Nekem is január 25-én volt utoljára menzim és február 5-én volt az ovulációm. Mi már majdnem egy éve várunk a babára, de én nem érzek most sem semmit. :( Tesztelni túl korán van még, fõleg délutáni vizeletbõl. Én 20-ra nem várom, és ha nem jön meg, akkor is csak a hétvégén tervezek tesztelni. Drukkolok, hogy sikerüljön nektek!


Lehetek terhes ha állandóan fáradt vagyok, meg ingerült, nagyok a melleim, szúrkál a hasam, és fáj a köldököm körül? Hétfőn kellene megjönnie.

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. Lehetsz terhes természetesen, csak ilyenkor méh minden tünet megítélése kétesélyes.

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. Lehetsz terhes természetesen, csak ilyenkor méh minden tünet megítélése kétesélyes.
Szia! Én is hétfõre nem várom! Nekem semmi extra tünet! Mármint semmi olyan érzésem nincs, ami ne lenne a babaprojekt indulása óta!
Sziasztok! Lett baba a tünetek után? :) Puszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!