Találatok a következő kifejezésre: Szurkáló érzés a bal petefészkemben, mit (3 db)

Szurkáló érzés van a bal petefészkemben, mit jelent ez?

13 hetes vagyok, reggel óta a bal petefészkemben szurkáló-nyilaló érzést érzek. Mit?l van ez?

Legjobb válasz: szia, Ne aggódj csak a méhtartó szallagok nyúlnak, nõ a méhet. Nem akarlak elkeseríeni, de fogsz még ilyen-olyan szúrást, görcsöt, nyilallást érezni, ezek teljesen normálisak. Átrendezõdik odabent minden. Semmi baj, a babád tök jól érzi magát. Beszélj hozzá sokat, bíztasd...Sok örömet kívánok hozzá és gratula. :))

szia, Ne aggódj csak a méhtartó szallagok nyúlnak, nõ a méhet. Nem akarlak elkeseríeni, de fogsz még ilyen-olyan szúrást, görcsöt, nyilallást érezni, ezek teljesen normálisak. Átrendezõdik odabent minden. Semmi baj, a babád tök jól érzi magát. Beszélj hozzá sokat, bíztasd...Sok örömet kívánok hozzá és gratula. :) )

Furán nehéznek érzem a méhem, álmos, fáradékony vagyok. Most délelőtt óta mindjárt megjön érzésem van és szúrkál a bal oldali petefészkem és a méhem. Ma kellene megjönnie. Mi lehet a baj? Mégsem lehetek babás?

Legjobb válasz: Ugyan ezt éreztem aznap amikor megjött nekem:( Plusz állandóan sírhatnékom volt,de én hõmérõzõm és le is esett a hõm szóval abból már tudtam,hogy nem lesz babóka sajnos:( De nálad ne legyen így!!!!!Még nem jött meg ez jó:) Ne is jöjjön!!

Ugyan ezt éreztem aznap amikor megjött nekem:( Plusz állandóan sírhatnékom volt, de én hõmérõzõm és le is esett a hõm szóval abból már tudtam, hogy nem lesz babóka sajnos:( De nálad ne legyen így!!!!!Még nem jött meg ez jó:) Ne is jöjjön!!

Még egy hét a nem vártig. Érzem, hogy a bal oldali petefészkem szurkál, még mindig. Olyan furcsa érzések kavarognak bennem, mindenen sírni tudnék, a melleim érzékenyek. Mire gondoljak?

Legjobb válasz: Azt gondolnám, hogy lehet hogy terhes vagy, de ez elég kevés ahhoz, hogy bizonyos legyen.. Várd ki szépen az egy hetet, majd tesztelj!

Azt gondolnám, hogy lehet hogy terhes vagy, de ez elég kevés ahhoz, hogy bizonyos legyen.. Várd ki szépen az egy hetet, majd tesztelj!
Várd ki ezt az egy hetet. mikor én szerettem volna teherbe esni még azt is éreztem, hogy hányingerem van. nem akarlak elkeseríteni, de ez így van. annyira akartam a babát, hogy beképzeltem dolgookat, és nem voltam terhes. most már 7 hetes terhes vagyok! Várd ki az egy hetet, és tesztelj, ez a tuti...
Nekem 2 tünetem volt az elmaradt menses elõtt: fájt a mellem, és elsírtam magam olyanon, amin azelõtt nem. Szóval szerintem van esélyed:-)
Szeritnem annyi esélyed van a babára jelenleg, mint a menszire. :(
Ez lehet tényleg baba miatt, de akár mensi miatt is. De bízzunk benne, hogy a kis pocaklakó miatt! Várd ki ezt az egy hetet! ha van érzékenyebb teszted, próbálkozhatsz korábban is tesztelni, nekem bejött, kimutatta kb 3-5 nappal elõtte! Sok sikert! és majd írj, mi lett!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!